107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Versace21
    Sajnos nálam nem számol vissza sehol,más linket kérhetnék?Előre is kőszőnőm,és bocs hogy ilyen f*sz vagyok
  • Toyo
    Versace21, Megaupload-nál beírod azt a három betűt a herénél, majd download..aztán a free oszlop alatt visszaszámol majd megint download..

Immigrants, ha mennek ezerrel az úton elég nehezen fogja behozni őket ha ráugrassz is, de várni kell kicsit hátha, ha nem, próbálod újból.. ennyi a recept!

Ronaldo86, optionsban ahol állítod a felbontást, ott van HDR benyomod aztán szebb lesz tőle a játék (márakinek)
  • ronaldo86
    s mi az a HDR..vagy hol lehet ki/be kapcsolni???
  • laci 700
    várj hogy visszaszámoljon és download.
  • Immigrants
    Helló!Tom hogy már kérdeztem de már marhára idegesít hogy térképen látok 3 magyar embert és amikor a teleportra nyomok akkor egyszerűen nincs ott az úton a kocsijuk!!!Mit csináljak szerintetek?(Nem vok egy tdu einstein ha írtok vmit azt is mondjátok meg lécci mivel kell azt csinálni)K.Ö.S.Z.I
    somdav95
  • Versace21
    Kőszi,de ha rákattintok azon belűl,akkor bejőn a megaupload oldal,és ott mire menjek hogy kezdje a letőltést?Kőszőnőm
  • Toyo
    Lap alján még megtalálod, ha működik a görgetőd, egyem meg szíved! Night Mod Vision..
  • [HUN]FaTaL
    Nem H váltós autó rengeteg van, mi a sima autómatákról beszéltünk, amiben pillangóváltó sincs.
  • tgabri
    Köszi a válaszokat. Ilyesmire gondoltam én is de kicsit furcsa volt nekem h a Ferrarikat nem lehet pakolgatni...
  • ronaldo86
    ja és akkor mindig este van vagy csak idonként?
  • ronaldo86
    az éjszakai modot h tudom betenni...és honnan tudom letolteni???...link pls
  • popzu
    ebe a hdr cuccba mi jó?:D
  • carloelsa
    értem..oks
  • somdav95
    Ja azért H váltós, mert automata a kocsi... Nézdmeg, a csávó se vált, a keze csak a kormányon van..
  • carloelsa
    a chrysler 300c H váltós me mott játszotam vele onnan tudom
  • carloelsa
    Aminél nincs H váltó az a ferrari,merci,a chrysler 300c nem meg vannak még
  • burjanmate
    Igen, csak moddal lehet.
    HDR ügy: a 2 fájlt berakod a játék főkönyvtárába. A beállításokat az enbseries.ini megnyitásával tudod módosítani.
  • somdav95
    Van, a merci, öhh nem tudom melyik a bálna.. :) Meg van a Chysler 300c, meg ha jól tudom még akkor van az egyik lexus..
  • [HUN]FaTaL
    Akkor tévedtem. De amelyik pillangós ott pillangóval kell. Pillangó nélküli automata meg van egyáltalán a játékban?
  • ronaldo86
    hello...h lehet betennni az oan modokat h pl...mas belsot az autoba??.....es egyaltalan van vmikor este a játékban vagy csak moddal lehet elérni?
  • nesto
    régen játszottam már de én a Maserati Gransporttal elég jól tudtam driftelni.
    más: felraktam ideiglenesen egy torrentről szedett tdu-t, de valamiért nem megy a kocsi. ha féket nyomom világít a féklámpa, és egy tengelyen van a joy-on a fék-gáz tehát akkor a gáznak is kéne működnie. átállítottam gombra a gázt de úgy se indul el az autó. valamit én rontottam el vagy valamelyik gombbal bekéne indítani az autót? :S
  • Immigrants
    Helló!Tom hogy már kérdeztem de már marhára idegesít hogy térképen látok 3 magyar embert és amikor a teleportra nyomok akkor egyszerűen nincs ott az úton a kocsijuk!!!Mit csináljak szerintetek?(Nem vok egy tdu einstein ha írtok vmit azt is mondjátok meg lécci mivel kell azt csinálni)K.Ö.S.Z.I
  • somdav95
    Amelyik kocsiba automata van, abba is H váltóval kell váltani !
  • [HUN]FaTaL
    Csak azokban az autókban megy, ahol ténylegesen H váltó van. Amikben autómata/pillangó van abban pillangóval kell váltanod.
  • tgabri
    Helló
    Valaki tudna nekem segíteni h Logitech G25-el miért nem megy a váltó funkció néhány kocsinál? Megőrjít!!
    Köszi
  • kvmark
    szasztok Tudnátok egy pár a jó drift kocsit ???
  • [HUN]FaTaL
    Irfanview-ban megnyitod a képet, SHIFT+U és világosabb lesz.
  • somdav95
    Mai krúz balival meg mathiasse-val :) ( Kurva kép az annyáért sötét, pedig minden világoson van :S )
  • Toyo
    Yokohama , benne van még a michelin, meg a dunlop is, de azokat nem nem cserélte ki nekem. BNKFileEditor-ral tudod kicserélni a fájlokat a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules mappában lévő Common_car.bnk-ben lévőkkel.
  • laci 700
    A C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt fájlt is töröld!!!
  • laci 700
    Ezt a Yokohama-s gumit honnan lehet letölteni?
    THX!
  • nesto
    köszi
  • Toyo
    Nem lesz gond, csak törölj ki mindent ami tdu-s, mehet a C:\Documents and Settings\felhasználó\Dokumentumok\Test Drive Unlimited mentés a levesbe, mert használni nem fogod tudni.. meg a rejtett mappát is töröld ha van benne valami! Szedd le a patch-t és a carpackot előre, legyen meg.. találj ki egy nick nevet, ne akkor kelljen vele tökölni! :) Gamespy-on csinálj a biztonság kedvéért egy accountot addig. Kb. ennyi és mennie kell! (Ha a carpack nem eredeti, ne írj be neki semmilyen kódot, csak arra jó, hogy lásd ha esetleg más packos kocsival van)
  • nesto
    hm, nem jön megfelé a rendelésem az 576-ba ezért még biztos kitart egy pár napig míg feltehetem a játékot. addigis: ugye nem lesz galiba a játékkal, hogy ha előtte már volt fent egy tört (torrentről töltött) verziója?
    köszi
  • Toyo

• Toyo
    Fatalnak igaza van, már belegabalyodtam hogy mit hova.. bocsi!
  • [HUN]FaTaL
    Nem vagyok morcos, csak válaszoltam. :)
  • HUNMemphis
    Wát a fák?Wáj?Dú jú szípk inglis?
    Mondhattad volna hogy: Hello nekem van ilyenem és hogy kell betenni...sötöbö.
    Nah majd akkor meglesem én is csak MSN jaj.
  • Gaben17
    hali Memph:)
    ami megerősíti a hdr-t? betettem de még régen
  • HUNMemphis
    Jéé itt egy Gaben!
    Te betetted ezt az...amm...izét...mi...ez...már...bloom vacak.