107666
-
Térkép --> 20-30 embert mutat szétszórva a környezetedben
Layer --> Maximum 7 embert láthatsz + te többet nem... Ha érthetőbben akarod akkor vedd úgy mintha 8 slotos LFS serverek lennének asdAsdAsD -
Nem vagy tisztában a layer fogalmával. A térképen több ezer ember van, amelyből mutat kb. 20-at, aztán ha lemész a térképről, akkor lehet egy layer-en max. 8 ember. -
Pukkka #71371 +carpack. Nem is arról vans zó megéri e, csak mivel munka miatt nem tudok nagyon aktív lenni, így gondolom klubba esélytelen bekerülni. Ekkora térképre meg 8 ember, olyan mintha offline játszanék. Presze lehet rosszúl gondolom=) -
bőven elég a 8:) -
jo az ellehet játszani de azért 2ezer ftért NAGYON MEGÉRI!! -
Pukkka #71368 Köszi a válaszokat. Azt gondoltam hogy layeres rendszer van, de ez a 8as szám kissé letört =/ -
howatüntééé? -
Kösz szépen Art! Sikerült kicserélni és tökéletesen passzolnak.
-
Szia! Igazábol csalók a játékban vannak mint mindenütt, de csak versenyeken de nem vészes ... Igen billel is jo sok pro van itt aki billel nyomja, sok olyan mod van hozzá amit érdemes leszedni. online játék nagyon jo de layerekre van osztva ami azt jelenti egyszerre max 8can lehettek fent, net függö hogy laggolsz-e. -
Pukkka #71364 Szaisztok! Régóta szemezgetek már a játékkal és most úgytűnik lenne heti pár órám játszani is vele.
A kérdésem az lenne, hogy érdemes e megvenni a játékot akkor is, ha csak bill-el játszanék, vagy a kormány elengedhetetlen. A másik pedig, hogy mik azok a modok amiket érdemes hozzá leszedni. Érdekelne azis, hogy az online játék mennyire van jól megvalósítva, laggol e, vannak e szinkronizációs problémák, és hogy még mindíg sok e a csaló. Köszönöm ! -
Letöltöd, majd egyszerűen csak kicseréled, a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk - ben lévő Bnk1 fájlt..
Hát nem tudom jó lesz e a hang, de próbáld ki.. ha nagyon más a fordulat tartománya nem lesz túl fasza!
Csak át kell nevezni RUF R turbo hangját az Rt 12-re aztán annyi.. -
Igen eltér a méret.Az egyik 425KB a másik 320KB.Ez a Magic Bnkmap ez mi?Keresem googlin addig.Nehéz kezelni? -
Kicseréled a fájlokat és berakod a magic bnkmapot ha eltérne a méret. -
Csáó!
Én arra gondoltam hogy szivem szerint kicserélném a RUF R turbo hangját egy RUF Rt 12-re.Hosszútávon nekem az tünt kellemesebnek.
Kérdésem az hogy megoldható egyáltalán?Ha igen akkor mi lenne ennek a menete?Selytésem szerint át kéne írnom a kocsik hangját az ellenkezőjükre de ebben nem vagyok 100%-ig biztos.
-
Bemásolod a fájlokat a helyükre, letöltöd a korábban berakott magic bnk.map-ot is és azt is a helyére másolod. :) De azt hiszem mindent letöltött autó readme.txt fájljában le van írva részletesen, talán a magic bnk-s rész van kihagyva. -
G katból a 308GTS-t szeretem, de avval sem megyek valami sokat. M3 E46 rula:D -
Sziasztok.
Letöltött autókat hogyan tudok berakni a játékba? Nevezetesen egy Toyota supra amit leszedtem. Válaszokat köszike. -
Én sem rajongok értük.Max a Packos G katokért egy picit. -
TS-ben, hogy tudom beállítani, hogy ne halljam a saját hangom? (mármint a saját mikrofonomon keresztül) -
Köszönöm az esti autózást.(A legalsó kép a legrégebbi)
-
Tényleg a g katot kihagytam, valószínűleg azért, mert nem igazán kedvelem. Max a gt500at:) -
Vegyél egy Merci Gullwinget (G kat).Azzal mire le előzől egy kamiont beszarsz...Utáltam azt a küldit ahol egy ilyet kellett szállítani...Hegyen felfelé lefulladt meg 2-be másztam meg az egész emelkedőt... -
Kajari82 #71351 Kösz,majd próbálkozom 
-
talán a chevrolet SSR, de az ocsmány
az f katos valamint a lexusok jók ilyen szempontból -
Szépestét :) Elég régen voltam errefelé. Olyan kérdésem lenne van valami diektlink féle ahonnan a megapack addon telepítőjét le tudom húzni mert winyócserém volt és a telepítő ugrott. még szerencse hogy amikor megvettem a carpackot a serialt felirtam a tdu tokjába xD előre is köszi.
-
Kajari82 #71348 Hi,melyik a leg gyengébb(lassabb) auto?Rájöttem hogy azokkal sokkal jobb előzgetni(nem minden helyzetben lehetséges
)
-
értem én,de mindig megcsúszik és leesik a fordulat,egy 80le-s kocsinál az a halál,úgyhogy itt kénytelen voltam a váltóra koncentrálni:) -
Kanyar előtt visszaváltassz abba a fokozatba amibe beveszed a kanyart utána a kanyarba simán foghatnád 2 kézzel :) kigyorsításnál meg váltassz.
Legalábbis én így csinálom :)
De ahogy neked kényelmes :) -
úgy fogom mint ahogy az igazi kocsiban is szokta,csak mivel H váltó és ennél a kocsinál kb 2mp-enkéént váltani kell ezért nem fogom 2kézzel:D -
Kicsit furán fogod a kormányt :D
Szerintem ha 2 kézzel fognád akkor gyorsabb lennél :) -
A richard Burns rally-s ENB seriest nézzétek meg, obab@sz. -
Tetszik, elég jól mentél, de mint mondtam, túl sokat vakarászod a hajad, xD -
Ja nagyon jó volt.
-
Haverral "kocsikáztunk" [Király volt] 
-
Itt is írom: Jó zenék! :) -
unatkoztam:D
valaki lesz ma a szigeten?:) -
És neked hogy van beállitva hogy még szép legyen???Mit irjak át? -
Hülye cAPSlOCK
...
-
bE RÖGTÖN A MAPPÁBA. aZ ENBSERIES-BEN TUDOD ÁTÍRNI AZ ÉRTÉKEKET. -
Nálam jó, de a kepfeltoltes.pirateclub.hu szvsz jobb.