107666
-
Krúz van-e? Merre vagytok? [Ha vagytok! :D] -
Kajari82 #71532 Hát ez kész,kiírtam melyik autókat furikáztam már el,a 9-es és a 29-es hiányzik még.Megnézem a térképet, oda megyek a játékban,és semmmmi
Pedig már csak ez a kettő nincs meg!Miért nem látom?
-
Kitörli a radialeng-et amitől általába szokott fagyni a játék... -
Pukkka #71530 Ez a radial eng pontosan mit csinál? -
stevyxix #71529 Ilyen nekem is volt, sőt kettőt rendeltem és csak egyet kaptam, felhívtam őket, azt mondják alig kapnak és azokat is elkapkodják, próbálkozz CDgalaxissal ha nem jönne 576-tól, úgy vettem észre sokkal megbízhatóbban működnek.
Hogy téma szóljak, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok szerverre felmenni?
Elvileg regeltem gamespyid-re és mind mailcímet mind jelszót jól írom be elvileg és még sem sikerül, csak kapok egy login fail feliratot és kész. De mondjuk gamespy arcade software-el se tudok belépni. Többször változtattam jelszót, jelenleg már csak számokból áll a minél kisebb hibalehetőség miatt, de nem akarja az igazat. Tűzfalam nincs, routeren meg kiengedtem elvileg ... -
Jaja jóvolt :) Van még pár kép majd felrakom azokatis. Ha van kedved mehetünk mostis, elővenném a Super Bee-t. -
Sziasztok!
Ha van kedve valakinek krúzolni egy kicsit az jöjjön 21.00-ra ALFA ROMEO SZALONHOZ!
Lehetőleg A-B-kategóriás kocsikkal gyertek!
Cél:...majd ott megbeszéljük!
Aki jön,az kérem itt jelezze! -
jéé ott vagyok :D Jó volt ez a kis krúz ^^ -
Semmi! Csak azt hittem már! Mind1! :) (L)
Akkor valaki, h. hogyan tudok MegaPack Serial-t venni? o.O -
Félreértettem, azt olvastam hogy akkor ha csak A és B-vel lehet jönni. Na szóval: MINDENNEL lehet jönni kiévéve MOTORRAL! 
Mindenki nyugottan jöhet! -
Jah jah beizzítod a Satelitet. 
Sok sikert.95% az még sok.Majd ha 99%-nál jársz és megtalálod azt a2 méter hiányt nah akkor neked is pihi lesz.
-
Na várjál! Én azt írtam, h. akkor jövök, ha NEM CSAK A-val és B-vel lehet jönni! Ha nem szeretnéd, h. jö9jjek akk. AZT mond légyszíves!
Fr3nky:Szériált ha megveszem! Igen! De HOL tudom megvenni? Mert ugye az lenne az értelemszerű ha az Atari oldaláról! De ott ha meg akarom venni mint már írtam: Ebbe ütközök: "We're Sorry.
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. " -
Kajari82 #71521 Hát az a pásztázás
-
Térképen nézd meg hol nem világos kék az út. -
Kajari82 #71519 Ja 95% -a van felderítve a szigetnek,és még van 4 single project a levegőben.Végig kell pásztáznom a szigetet,hol nem jártam még?Esetleg egyéb megoldás?
-
.2db kiterjesztést mivel tudom betenni a tdu-ba? -
Serialt akkor kapsz ha megveszed. A virágbolti Serialt nemtudom honnan lehet beszerezni. -
Kajari82 #71516 Lehet rákeresek baromi unalmas újra meg újra ugyanazt megcsinálni,csak mert akarok venni pár házat
-
Ok akkor A és B kat. -
Oké! Torrentre van időm! Éjjel akkor lejön! De a szériált, akkor honnan?
Én lehet jövök esti krúzra! Kivéve ha csak A és B kat játszik! :/ Ford Island jól hangzik! :) -
Szedd le torrentről. Lehet egy kicsit tovább tart. Énsem tudtam leszedni a hivatalos oldalról. Lényegében csak a Serial kell onnan. -
Mit szólnátok egy esti krúzhoz? Ford Izland? 20:00 - 20:10ig várunk. Vége: Kifulladásig. :D -
"We're Sorry.
One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. "
Ezt kapom, mikor le akarom tölteni a Megapack-ot! -.- -
Nem nagyon :S Max ha egy haverod meg veszi neked, te meg kifizeted kp-ba... -
Más megoldás? -
bankkártyával -
Hogy lehet megvenni a MEGA/CAR Pack-ot? -
carloelsa #71506 szívesen máskor is... -
Sokat melóztam mostanában, meg asszonnyalis lenni kell. Most az ölembe a kormány darabokban, közben Memphisel konzultálok msnen :) -
Jajj de rég láttalak :P mi van veled látom régi képek megvannak neked is :) -
Jó választás!Mindjárt visza is igazollak és küldöm a cuccot.
Amm viszont nekem küldtek anno egy turbofeltöltő packot is...Nem tudom hogy azzal együtt fogja-e küldeni. -
R Turbora szeretném. Felveszlek Msnre, úgy szerintem gyorsabb :) -
Megoldható.Mondd melyik típusra szeretnéd ezt a hangot? Amm várj neked RUF-od van?Mert akkor:R Turbo, Rt 12, RGT, Boxster. -
Köszönöm szépen azoknak akik megvették valamelyik kocsimat. 
-
Ebben a hang témában segíthetnél nekem, mert érdekelne. Általában énis Porossal járkálok és már felkéne dobni valamivel. -
Szemezgettem pár képet régebbről
Aragorn, Nevano
Nevanoval Drift
Szitnén Drift
Amikor megvettem
-
Ejj de beindult itt a feketepiac.Remélem az APEH-ből senki sem jár erre.Kérdéses lenne hogy hogyan számoltok el ennyi pénzel és verdával. 
Viccet félretéve ma kicsréltem a 911-em hangját.Gondolom mindenki ismeri a Nissan 350Z hangját.Nah ahhot adjatok NFS-es turbót + egy Porschét.
Kész mámor.Ezertől háromezerig lágyan duruzsol majd háromezertől hétezerig üvölt.Visszaváltásnál éles szuszogás hallatszik és szinte érzem hogy rezeg a kipufogó olyan öblösen halkul el a kicsike.
Jah igen amm tervezem hogy veszek majd 15 kilóért egy AutoArtos Porschét 1:18 méretben.Látom a hátsó beömlőket amik hűtik a motort.Nos TDU-ban fent van és dizájnosabb mint az életben.Azt nem tudja valaki hogy van-e olyan mód ami ezt kicserélni?Asszem Porsche 911 GT2 mód kéne rá.Most keresek TDU Centralon de ha tud valaki akkor szóljon már.
-
carloelsa #71496 a trainer gyors és egyszerű ha kell XD -
Kajari82 #71495 Tehát seggeljek
azt hittem van valami trükkje a dolognak.Mindegy akkor gyorsulok én is párat
-
A laborgini gallardo SE és csak 167 km van benne elnéztem.