107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • BB7
    Krúz van-e? Merre vagytok? [Ha vagytok! :D]
  • Kajari82
    Hát ez kész,kiírtam melyik autókat furikáztam már el,a 9-es és a 29-es hiányzik még.Megnézem a térképet, oda megyek a játékban,és semmmmi Pedig már csak ez a kettő nincs meg!Miért nem látom?
  • somdav95
    Kitörli a radialeng-et amitől általába szokott fagyni a játék...
  • Pukkka
    Ez a radial eng pontosan mit csinál?
  • stevyxix
    Ilyen nekem is volt, sőt kettőt rendeltem és csak egyet kaptam, felhívtam őket, azt mondják alig kapnak és azokat is elkapkodják, próbálkozz CDgalaxissal ha nem jönne 576-tól, úgy vettem észre sokkal megbízhatóbban működnek.

Hogy téma szóljak, csak én vagyok ilyen béna, hogy nem tudok szerverre felmenni?
    Elvileg regeltem gamespyid-re és mind mailcímet mind jelszót jól írom be elvileg és még sem sikerül, csak kapok egy login fail feliratot és kész. De mondjuk gamespy arcade software-el se tudok belépni. Többször változtattam jelszót, jelenleg már csak számokból áll a minél kisebb hibalehetőség miatt, de nem akarja az igazat. Tűzfalam nincs, routeren meg kiengedtem elvileg ...
  • Fr3nky21
    Jaja jóvolt :) Van még pár kép majd felrakom azokatis. Ha van kedved mehetünk mostis, elővenném a Super Bee-t.
  • belisz
    Sziasztok!

Ha van kedve valakinek krúzolni egy kicsit az jöjjön 21.00-ra ALFA ROMEO SZALONHOZ!

Lehetőleg A-B-kategóriás kocsikkal gyertek!
    Cél:...majd ott megbeszéljük!

Aki jön,az kérem itt jelezze!
  • Atti12
    jéé ott vagyok :D Jó volt ez a kis krúz ^^
  • BB7
    Semmi! Csak azt hittem már! Mind1! :) (L)

Akkor valaki, h. hogyan tudok MegaPack Serial-t venni? o.O
  • Tomika001
    Félreértettem, azt olvastam hogy akkor ha csak A és B-vel lehet jönni. Na szóval: MINDENNEL lehet jönni kiévéve MOTORRAL!
    Mindenki nyugottan jöhet!
  • HUNMemphis
    Jah jah beizzítod a Satelitet.
    Sok sikert.95% az még sok.Majd ha 99%-nál jársz és megtalálod azt a2 méter hiányt nah akkor neked is pihi lesz.
  • BB7
    Na várjál! Én azt írtam, h. akkor jövök, ha NEM CSAK A-val és B-vel lehet jönni! Ha nem szeretnéd, h. jö9jjek akk. AZT mond légyszíves!

Fr3nky:Szériált ha megveszem! Igen! De HOL tudom megvenni? Mert ugye az lenne az értelemszerű ha az Atari oldaláról! De ott ha meg akarom venni mint már írtam: Ebbe ütközök: "We're Sorry.

One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. "
  • Kajari82
    Hát az a pásztázás
  • Norbi1990
    Térképen nézd meg hol nem világos kék az út.
  • Kajari82
    Ja 95% -a van felderítve a szigetnek,és még van 4 single project a levegőben.Végig kell pásztáznom a szigetet,hol nem jártam még?Esetleg egyéb megoldás?
  • Béla9248
    .2db kiterjesztést mivel tudom betenni a tdu-ba?
  • Fr3nky21
    Serialt akkor kapsz ha megveszed. A virágbolti Serialt nemtudom honnan lehet beszerezni.
  • Kajari82
    Lehet rákeresek baromi unalmas újra meg újra ugyanazt megcsinálni,csak mert akarok venni pár házat
  • Tomika001
    Ok akkor A és B kat.
  • BB7
    Oké! Torrentre van időm! Éjjel akkor lejön! De a szériált, akkor honnan?

Én lehet jövök esti krúzra! Kivéve ha csak A és B kat játszik! :/ Ford Island jól hangzik! :)
  • Fr3nky21
    Szedd le torrentről. Lehet egy kicsit tovább tart. Énsem tudtam leszedni a hivatalos oldalról. Lényegében csak a Serial kell onnan.
  • Tomika001
    Mit szólnátok egy esti krúzhoz? Ford Izland? 20:00 - 20:10ig várunk. Vége: Kifulladásig. :D
  • BB7
    "We're Sorry.

One of the products you selected has been excluded from purchase in your country. "

Ezt kapom, mikor le akarom tölteni a Megapack-ot! -.-
  • somdav95
    Nem nagyon :S Max ha egy haverod meg veszi neked, te meg kifizeted kp-ba...
  • Tomika001
    Más megoldás?
  • somdav95
    bankkártyával
  • Tomika001
    Hogy lehet megvenni a MEGA/CAR Pack-ot?
  • carloelsa
    szívesen máskor is...
  • Fr3nky21
    Sokat melóztam mostanában, meg asszonnyalis lenni kell. Most az ölembe a kormány darabokban, közben Memphisel konzultálok msnen :)
  • Misi az ezredes
    Jajj de rég láttalak :P mi van veled látom régi képek megvannak neked is :)
  • HUNMemphis
    Jó választás!Mindjárt visza is igazollak és küldöm a cuccot.
    Amm viszont nekem küldtek anno egy turbofeltöltő packot is...Nem tudom hogy azzal együtt fogja-e küldeni.
  • Fr3nky21
    R Turbora szeretném. Felveszlek Msnre, úgy szerintem gyorsabb :)
  • HUNMemphis
    Megoldható.Mondd melyik típusra szeretnéd ezt a hangot? Amm várj neked RUF-od van?Mert akkor:R Turbo, Rt 12, RGT, Boxster.
  • Tomika001
    Köszönöm szépen azoknak akik megvették valamelyik kocsimat.
  • Fr3nky21
    Ebben a hang témában segíthetnél nekem, mert érdekelne. Általában énis Porossal járkálok és már felkéne dobni valamivel.
  • Fr3nky21
    Szemezgettem pár képet régebbről

Aragorn, Nevano

Nevanoval Drift

Szitnén Drift

Amikor megvettem

• HUNMemphis
    Ejj de beindult itt a feketepiac.Remélem az APEH-ből senki sem jár erre.Kérdéses lenne hogy hogyan számoltok el ennyi pénzel és verdával.

Viccet félretéve ma kicsréltem a 911-em hangját.Gondolom mindenki ismeri a Nissan 350Z hangját.Nah ahhot adjatok NFS-es turbót + egy Porschét.
    Kész mámor.Ezertől háromezerig lágyan duruzsol majd háromezertől hétezerig üvölt.Visszaváltásnál éles szuszogás hallatszik és szinte érzem hogy rezeg a kipufogó olyan öblösen halkul el a kicsike.
    Jah igen amm tervezem hogy veszek majd 15 kilóért egy AutoArtos Porschét 1:18 méretben.Látom a hátsó beömlőket amik hűtik a motort.Nos TDU-ban fent van és dizájnosabb mint az életben.Azt nem tudja valaki hogy van-e olyan mód ami ezt kicserélni?Asszem Porsche 911 GT2 mód kéne rá.Most keresek TDU Centralon de ha tud valaki akkor szóljon már.
  • carloelsa
    a trainer gyors és egyszerű ha kell XD
  • Kajari82
    Tehát seggeljek azt hittem van valami trükkje a dolognak.Mindegy akkor gyorsulok én is párat
  • Tomika001
    A laborgini gallardo SE és csak 167 km van benne elnéztem.