107666
-
chevrolet tuti:D beazonositottam:D sry az offért -
teloval lett csinálvameg zöld lámpánál:D
-
nemtudom tegnap láttam a momparkbol hazafele egy ilyen csodát azthiszem chrysler vagy chevrolet de nemtduom:D majd a profik beazonositják.:) -
úgy látom visszatért a pár oldallal előrébb látott színvonal. hanyagolom a topicot... -
aki jófej megérdemli hogy velünk játszon de ilyen emberek mint ez a BÉLLLA<3 hát ez töb mint gáz. -
Ferke is játszott régen, és ő is ebbe a korba van, vagy e körül valahogy... Ő jófej volt, bírtam, csak kár hogy a net szolgáltató miatt nem tud játszani mostanába :( -
-
nem tom hogy kinek a stílusa az egekbe rengően szar:] és tudod mi a gáz?:D 25-30-évesen játszol?:D család? vagy az életed? bemerem vállalni hogy kevesebbet ülök a gép elött mint te:D szal mennyé innét rubik kocka senki nem kiváncsi rád:] -
hétfőnkedden itthon leszek
-
Én meg jóhogy utálom az A katosakat mert a buzi kormányom rángat és faltól-falig kb -

0blueman: Majd megdumáljuk, most nem vagyok épp a legjobban, havertol elkaptam valami megfázásos izét :S -
Ne tévesszen meg a látszat nem én vagyok az aki pattog! -
szevaaaa
jössz egy körre valamikor? -
G25 - tel könnyű ...
-
Ne pattogj már !!! -
Én se vagyok sokkal idősebb mint 12, még se vagyok az a minden kanyarba kicsúszós ember, és szerintem ezt bárki megmondja :) -
Okoska! Most akkor nyomod te is a hülyeséged?! Kettőnk közöl te vagy a tizenéves de látom nagy rutinra tettél szert a TDUval! Igazi söfőr vagy! :D
....elmehettek ti ketten a picsbe!
Kis hugyosok! :D
Ladics: :D -
Pont akkor fogsz legalább megtanulni a TDUban vezetni ha "38x végig biciklized" a játékot!
Te is olyan leszel/vagy mint a többi 12 éves, aki megveszi a legjobb/leggyorsabb autókat de vezetni nem tud! Minden 2kanyarban kicsúszik és tele van a f**m velük!
Ezzel még nem lenne baj! De az ilyen illető majd ha IRL kell volán mögé ülni, akkor is ilyen lesz! És ott már életekkel játszik! Ami megint nem lenne baj! Ha csak a sajátjával! De sajnos nem!
-
jaj jönnek a privik elbujok a monitor mögé:] megint nem leszek 1 ideig.. -
A bunkókat se szereti senki! Akkor neked hol a helyed? -
off topicba mennyé csítelni akkor pro gyerek:] nem 8al ütöm...a fejeddel ütöm a klaviaturát:P
nem szereti senki a csítereket szal sipirc innét! -
Nagyon köszi!
-
Na figyu! Nem igazán szeretem 38x végig biciklizni a gamet egy kis zsé-ért meg a hc-módért! Ez az igazi unalom! Igazad van hogy rontja a játék varázsát de ha gyorsan akarsz pár verdát ez a legegyszerübb!
Ladics: Te kis pisis bunkó próbálj meg szépen beszélni az emberekkel ha már ők is szépen beszélnek veled! Attól hogy van 10 ujjad de csak 8al tudod csapkodni a klaviatúrát még nem kell bunkóskodni! -
nem csak zavar:D kifejezetten jó kedvem van, barátnőmmel is minden rendben:D sexviszony on >_<
csak a carpackot megkéne vennem...
amugy nem tom hogy gamelek-majd me fáradt vagyok:D -
link14 #71591 ezt töltsd lelink és nekem pl. D/játékok/Atari/test drive unlimited/Euro/Bnk/és ide -
Nem tudom még nem töltöttem le -
Hát most próbáltam volna megvenni, de amikor a felniket akartam választani, kilépett a játékból egy szabálytalan műveletet hajtott végre és leáll üzivel. Azon kívül, hogy a 3 fájlt lecserélem, mást is kell csinálni? Köszi! -
link14 #71588 Ez nagyon jól sikerült nekem a 2 verziójú van és oda vág most is azzal megyek ha akartok csatlakozzatok a Cadillac szalonnál álok per pillanat -
csak az autó kinézetét változtatja meg!
ezt még nem próbáltam , de tuti hogy jó -
Hi! Köszi a linket, majd lecserélem. Azt kérdezném, hogy a lecserért autó tulajdonságait cseréli ki vagy van saját tulajdonsága? Te kipróbáltad már? Bocsi a láma kérdésekért! Hali! -
Rosszat álmodtál már megint hogy ilyen kedvedbe vagy?
-
A Golf az álca, igy senki sem gyanakszik rád :D -
Nemigaz!
Bár, ha csítelnék, lehet nem a Golf-ommal járnék! :) -
Hazucc, csitelsz >;D -
Köszi szépen. -
A trainer 1000* egyszerűbb! :D
De sztem ne használjon SENKI cheat-et! Mert nagyon unalmassá teszi a játékot! :/ Épp ezért nem használok én se! Más játékoknál tapasztaltam! :S -
Előszőr is...
húzzá innen a hackes q....ádba te nyomorék :]
2x.Cheat Engine csak vizuálisan változtatja meg a pénzedet....hiába van ott xx millió ha neked alapból van 200$-od annyi is marad csak ugye vizuálisan megváltoztatja:] helo szia!
ui.:takarodj kösz:] -
link14 #71577 Tomika01: Megvettem
Kinek van kedve gurulni egyet most éppen a kráternél álok.
Gabec26: szép én is néztem csak ne találtam a linket -
carloelsa #71575 Fitti semmi sem lesz???
elaludtál??? -
ezt az audi TT-t hogy lehet berakni a játékba? és azt látni is fogják mások ha berakom?
teloval lett csinálvameg zöld lámpánál:D