107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Fitti83
    Én kb 19-től leszek TDU-ban. Ha nem viszik el addig, akkor szólj és megveszem. :D
  • Immigrants
    Helló!Vettem egy mercedes-benz Gulwingot(tetszettek a retro kocsik)csak aztán meguntam el akarom adni.1000-ért árulom hátha elviszik ha esetleg megtaláljátok vegyétek meg lécci!Ja és kössz a Hc segítséget
  • ladics
    only hc :]
    probáld ki ha tetszik tetszik ha nem nem...:] ennyit tok mondani szerintem/tünk jó:D
  • orszagtom
    Mondjuk azt, hogy ha HC módba nyomod, úgy van értelme TDU-zni, amúgy nem nagyon...
    Valóban realisztikusabb (pl. a kanyarvételi sebesség és a fékút közelebb áll a valóshoz), viszont vannak eltúlzott részei is (képzelj el egy holdbéli gravitációt, na azt szorozd meg kettővel....)
    Versenyezni nem tudsz ebben a módban, illetve multiplayer versenyekre mehetsz, csak nem sok értelme van, mert senki nem nyomja HC-be a versenyeket (csak Grab, Fitti meg én :D ), mert CSIRKE MINDENKI... na jó nem :)
  • Fitti83
    Nehezebb a HARCDCORE mód, de sokkal realisztikusabb. Nem tudsz 300-al bevenni nagyobb kanyarokat és a fékút se 20méter. De nekem nagyon bejön és csak ezt használom. Single módban már nem is tudok menni. :D És ami még nagyon jó benne, hogy nagyon jókat lehet driftelni ebben a módban.
  • popzu
    Nah a HARDCORE(HC) mód 45%TÓL CHAMPION szinttöl elérhetö. A menüben lesz elérhetö ahogy beinditod most ugye CONTINUE GAMER-RA kattintasz és alatta lesz HARDCORE MOD és akkor majd arra katitintasz. Ez a mod izlés kérdése van akinek beválik van a kinek nem.(számomra nehéz volt megszokni de én azota csak azzal nyomom) A Ford island a versenypályátol nemmesze az öbölben van. remélem segiteni tudtam ha nem ird le hogy miben nem és akkor elmondom aztis:D
  • Immigrants
    Helló!Tom hogy már kérdeztem de a hardcore módhoz mi kell?És nehezebb így a game?Jah és a ford racing(vagy mi) pálya hol van mert amikor járatos szintre léptem azt írta ki h beléphetek de a reptér melleti pálya(a városnál) nem az,az le van zárva?
  • Fr3nky21
    Hát igen, gazdasági válság ide vagy oda valakinek van még lóvé. De sebaj a Tdu-ban még mindíg íngyé lehet menni R8-al.
  • Higany
    Az jó! Én a tegnap láttam Pécsen egy Audi R8-at és az tettem be. Mást még nem. Nagyon frakó kis vas!
  • Fr3nky21
    Amikor beraktam az Alfa helyett a Renault 11-et, és elmentem egy krúzra. Elég sokan Alfával voltak de nekem tiszta Renault találkozó feelingje volt.
  • Higany
    THX! Sejtettem!
  • Fr3nky21
    Amiről kicserélted. :)
  • Higany
    Hi! Ha én kicserélek a játékban egy autót, akkor az online játékosok melyik autót látják? Amiről kicseréltem, vagy amire? Gondolom az előbbit. Cső!
  • leipsig
    audi-nál leszek!
  • 0blueman
    akkor kereslek én
  • leipsig
    nem látlak!
  • 0blueman
    déli toronynál vagyok
  • leipsig
    mehetünk !
  • 0blueman
    valakinek van kedve most gurulni kicsit?
  • ladics
    meg az enyim:]
  • popzu
    az kilálylány:D ugyénekli halgasd meg lassitva multkor volt slágeren:D
  • somdav95
    240R-el otthagylak a picsába :P Lehetsz a hercegem :D:D
  • Falkon
    Álmodj királylány ....
  • somdav95
    Volt fent előbb warez? Meg crack-elted a játékot?? -.-

Na ki a király? Egyértelműen én
  • Falkon
    Na ki a király?

• Ribizlee
    nah most ezt megcsinaltam amit irtak a FAQ-ban.. beleptem a jatekba es ott irta h TDU server avaiable.. es most akk hogyan tovabb?
  • PhilipMorris
    szevasztok!

NEmrég elvesztettem a mentésemet, és most újra kelett kezdenem, kéne egy kis segitség, jó lenne egy komolyabb lóvé egy rendes kocsira, ezért lenne egy
    püspöklilametál 3-as tunning szintű AUDI S4 CABRIO-m amit eladnék 1.5 millió zöldhasúért.
    felrakom, 1.511111 pénzért ha valakinek van egy kis fölösleges lóvéja segitsen meg:)
    köszönöm!
  • popzu
    xD:d
  • BB7
    Akkor a hiba a fájörfox-omban van! -.- [Amúgy gondoltam! :D]
  • Szabi1991
    nem, az a fejléc animációja.... -.-
  • BB7
    Csak nektek tölt le a topic egy TDU2.swf-et minden betöltéskor?
  • ladics
    xD
    asd:D
  • somdav95
  • popzu
    xD nemmm leirom hogyvolt:D behuztam fa közé hugyozni.:) ez a buzi utánam jött :D mondtam nenézen:D aztán leált elmentem ömeg lefotozta magét:D
  • somdav95
    ladics:asd:S
    Bali: nenézé:D
    Bali: buzi vagy?:D:S
    Bali: LEOFTOZOD HOGX HUGYOZOL?:d <---- Ez mekkora
  • ladics
    2. szerintem is jó a kedvencem xD
  • ultrapulse
    Bocs...számolni már nem tok
    Na szal második, negyedik és ötödik XD
  • Béla9248
    De nyugi nem miattad :)