107666
-
Én kb 19-től leszek TDU-ban. Ha nem viszik el addig, akkor szólj és megveszem. :D -
Immigrants #71694 Helló!Vettem egy mercedes-benz Gulwingot(tetszettek a retro kocsik)csak aztán meguntam el akarom adni.1000-ért árulom hátha elviszik ha esetleg megtaláljátok vegyétek meg lécci!Ja és kössz a Hc segítséget -
only hc :]
probáld ki ha tetszik tetszik ha nem nem...:] ennyit tok mondani szerintem/tünk jó:D -
Mondjuk azt, hogy ha HC módba nyomod, úgy van értelme TDU-zni, amúgy nem nagyon... 
Valóban realisztikusabb (pl. a kanyarvételi sebesség és a fékút közelebb áll a valóshoz), viszont vannak eltúlzott részei is (képzelj el egy holdbéli gravitációt, na azt szorozd meg kettővel....)
Versenyezni nem tudsz ebben a módban, illetve multiplayer versenyekre mehetsz, csak nem sok értelme van, mert senki nem nyomja HC-be a versenyeket (csak Grab, Fitti meg én :D ), mert CSIRKE MINDENKI... na jó nem :) -
Nehezebb a HARCDCORE mód, de sokkal realisztikusabb. Nem tudsz 300-al bevenni nagyobb kanyarokat és a fékút se 20méter. De nekem nagyon bejön és csak ezt használom. Single módban már nem is tudok menni. :D És ami még nagyon jó benne, hogy nagyon jókat lehet driftelni ebben a módban. -
Nah a HARDCORE(HC) mód 45%TÓL CHAMPION szinttöl elérhetö. A menüben lesz elérhetö ahogy beinditod most ugye CONTINUE GAMER-RA kattintasz és alatta lesz HARDCORE MOD és akkor majd arra katitintasz. Ez a mod izlés kérdése van akinek beválik van a kinek nem.(számomra nehéz volt megszokni de én azota csak azzal nyomom) A Ford island a versenypályátol nemmesze az öbölben van. remélem segiteni tudtam ha nem ird le hogy miben nem és akkor elmondom aztis:D -
Immigrants #71689 Helló!Tom hogy már kérdeztem de a hardcore módhoz mi kell?És nehezebb így a game?Jah és a ford racing(vagy mi) pálya hol van mert amikor járatos szintre léptem azt írta ki h beléphetek de a reptér melleti pálya(a városnál) nem az,az le van zárva? 

-
Hát igen, gazdasági válság ide vagy oda valakinek van még lóvé.
De sebaj a Tdu-ban még mindíg íngyé lehet menni R8-al.
-
Az jó! Én a tegnap láttam Pécsen egy Audi R8-at és az tettem be. Mást még nem. Nagyon frakó kis vas!
-
Amikor beraktam az Alfa helyett a Renault 11-et, és elmentem egy krúzra. Elég sokan Alfával voltak de nekem tiszta Renault találkozó feelingje volt.
-
THX! Sejtettem!
-
Amiről kicserélted. :) -
Hi! Ha én kicserélek a játékban egy autót, akkor az online játékosok melyik autót látják? Amiről kicseréltem, vagy amire? Gondolom az előbbit. Cső! -
leipsig #71682 audi-nál leszek! -
akkor kereslek én -
leipsig #71680 nem látlak! -
déli toronynál vagyok -
leipsig #71678 mehetünk ! -
valakinek van kedve most gurulni kicsit? -
meg az enyim:] -
az kilálylány:D ugyénekli halgasd meg lassitva multkor volt slágeren:D -
240R-el otthagylak a picsába :P Lehetsz a hercegem :D:D -
Álmodj királylány .... 

-
Volt fent előbb warez? Meg crack-elted a játékot?? -.-
Na ki a király? Egyértelműen én
-
Na ki a király? 
-
Ribizlee #71670 nah most ezt megcsinaltam amit irtak a FAQ-ban.. beleptem a jatekba es ott irta h TDU server avaiable.. es most akk hogyan tovabb? -
szevasztok!
NEmrég elvesztettem a mentésemet, és most újra kelett kezdenem, kéne egy kis segitség, jó lenne egy komolyabb lóvé egy rendes kocsira, ezért lenne egy
püspöklilametál 3-as tunning szintű AUDI S4 CABRIO-m amit eladnék 1.5 millió zöldhasúért.
felrakom, 1.511111 pénzért ha valakinek van egy kis fölösleges lóvéja segitsen meg:)
köszönöm! -
xD:d
-
Akkor a hiba a fájörfox-omban van! -.- [Amúgy gondoltam! :D] -
Szabi1991 #71666 nem, az a fejléc animációja.... -.- -
Csak nektek tölt le a topic egy TDU2.swf-et minden betöltéskor? -
xD
asd:D -
-
xD nemmm leirom hogyvolt:D behuztam fa közé hugyozni.:) ez a buzi utánam jött :D mondtam nenézen:D aztán leált elmentem ömeg lefotozta magét:D -
ladics:asd:S
Bali: nenézé:D
Bali: buzi vagy?:D:S
Bali: LEOFTOZOD HOGX HUGYOZOL?:d <---- Ez mekkora
-
2. szerintem is jó a kedvencem xD -
ultrapulse #71659 Bocs...számolni már nem tok 
Na szal második, negyedik és ötödik XD -
De nyugi nem miattad :) -
ultrapulse #71657 Második és harmadik és negyedik kép jóféle
:D
-