107666
-
Szabi1991 #71776 igen -
wandrew26 #71775 Még annyit, h a megapacket, csak online lehet megvenni ilyen bankártyás utalós dolgon keresztül :S? -
ROLL30AbandonHo #71774 Hellosztok Ma Valami Krúz HC-ba Tök8 mien kocsii:D
Háát ha Akartok én 18:00--kor a Ford Szalonánl leszek ha gondoljátok gyertek de HC-ba:D
Köszii szépen sziasztook -
Immigrants #71773 Kihalni?Ez olyan ez a játék mint a cod 4 tán sohase hal ki!!
Jah arra gondoltam 5-kor szervezek egy krúzt haveromnak mutatom meg a ford island pályát.Ha gondoljátok gyertek Pagani szalon előtti parkoló 5 óra én mclaren f1-el megyek.Autó:ennyit mondok:tartsd a tempót!!!
-
Ez, nem is fog:) Még egy ilyen autós játék, mint ez, sose lesz.. max a 2. rész, ha nem tosszák el (ami ugye nagy szokás manapság...) -
Igazad van! Kecseg dolog! Reggel jutott eszembe! :D -
wandrew26 #71770 Hát sajnos volt már pár játék amivel ez történt :) de nem állítottam h ennek is kihalt :) -
pfff...vazze! :D
Sztem ez sosem fog kihalni max ha itt a 2.rész de még akkor is sok-sok évnek kell eltelnie! :)
Online versenyek és a kóborlás! Épp elég hidd el!
Kihal......még ilyet! :D -
joh nyugi látszik mások se tudnak csatlakozni misi nem ott lesz a gond... -
Szabi1991 #71767 szeretnék, de nem így...
nem lett túl sikeres a kép.. ez van.. majd legközelebb :) -
wandrew26 #71766 Sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, h mennyire aktív az élet még a tdu online serverein, mert ugye már nem mai játék, és sajna előfordul h kihal a játékosháttér. Most nézegettem h kéne vmi autós játékot tolni, és korrekt árban van a játék, meg a megapack is, de nekem fontos lenne az online rész is! Igazábol mit tud az ember a multi részben csinálni (már a kocsikázás is csábító), és milyen sokan szoktatok lenni. -
misiizsai #71765 Sajnos nem csináltam az Euro mappáról másolatot
-
ha már megvan a mentésed má nem változtadhatod meg a neved! -
Bizt nem az a gond! Feltettem tegnap én is de karcoltam kb. 02:30ig! Többszőr is újraindítva! De amugy fel akartam nézni én is az előbb de nemtok! Connecting to testdrive serve....nél megáll! Aszerverrel lehet vmi sztem! Esetleg megpróbálna más is felmenni hogy műxik e? -
Hi! Lehet már kérdeztem tőletek, de még 1x.. Lehet módosítani a TDU-s nick nevemet? Csak egy "HUN"-t akarnék hozzátenni. Még 1 kérdés. Fel kell tennem a radialeng-et, ahhoz, hogy szűrés után lássan a barátokat? Csákó! -
Jól van na! Azt hittem nyerni akarsz!
misiizsai: Csináltál a lecserélt fájlokról backup-ot? Ha igen, akkor cseréld vissza! De sztem nem a GPS hang az oka! :/ -
Kicsit off: The Gooole, Transition.
Mindkettöt szívesen látnám TDU2- ben
.
-
misiizsai #71759 Sziasztok
A következő lenne a problémám tegnap fel tettem a magyar GPS-hangot ma meg nem akart fel engedni a netre akármit csináltam
Előre is THX -
akiajtony #71758 Sziasztok!
Eladó egy piros, tuning-mentes Saturn Sky személygépkocsi, újszerű állapotban.
Irányár.: 9,999,999 $ Kérem szépen a gazdagabb szigetlakókat, szabadítsanak meg e gonosztól.
Előre is köszike, üdv,
AA. -
THX!
Nem volt semmi!
-
nagyon jok a képek!!!:) -
Nagyon jó volt a kis kiruccanás! Köszi Hole és Lybra! Jók lettek a képek!!!
Én is hoztam pár képet, remélem nem haragszatok meg ha mindent felteszem.
Audis gengszterkedés:
Lybra-val találtunk egy házat, ahol nagyon érdekes dolgok történtek!!!
-
Szabi1991 #71754 -.-" -
"No Voting For Yourself, including multiple accounts! We are watching you, don't try it, we will notice. You will be disqualified, and could face other punishments. You have been warned."
Mi lenne, ha a lezárás előtt nemsokkal, pár MultiReg-gel azzal a lengyel-re szavaznánk! Akkor tuti kizárják!
-
Szabi1991 #71752 akinek van TDU-C regje, az szavazhat nyugodtan :P
fent kiválasztod akire szavazni akarsz, aztán Vote.. majd alulra új hsz-be beírod hogy kíre szavaztál... nehogy már a lengyel srác nyerjen :DDDD
link -
Ismét remek esti mulatság volt!!
Audis bemelegítés (thx Hole, Fitti)
Aztán jártunk Fittivel "bug országban" és kertet is díszítettünk :)
Utána, amíg Fitti a nyugágyban "pihent", én próbáltam csobbani egyett, de nem engedte a progi! :)
Végül Gambino-val sziklamászás után sikerült egy "teraszos kép"...
-
Valaki elküldené nekem pm-be a GPS női hangját? Köszi előre is! Csákó! -
Pl.: ez jó lenne! -
Volna vkinek F430-hoz vmi jó érces fémes hagja? Szedtem le egyet de eléggé ratyi lett! -
énis a magyart használom! nagyon jó lettt xD -
valaki jön egyet gurulni?
mondjuk déli toronytól északiig -
vftsforever #71745 Saitek R440 Force Feedback kormány eladó, sorry h off:$
http://www.expressz.hu/szamitastechnika/egyeb/showAdvert12627594.html -
Mentettem köszi szépen! -
Mail ment! -
misiizsai #71741 bali:akor sry tanultam a hibámból
Fitti:Értem köszönöm a segitséget -
*lépned, sry -
Ha egyedül maradsz akkor is ki kell lépnem az isolate-ből! -
misiizsai #71738 bali:sry de ha egyedűl vagyok megszakad az isolate szoval nem én voltam a hibás -
Adj egy e-mail címet és küldöm! Természetesen privátba! -
nah lecsapot te meg nem nyomtad ki az isolatet-.-' pedig szoltam elöre....:S rád spawnoltam 4szer és semi:S