107666
-
Immigrants #71937 Ajjaj már másik hibám van a következő:Yuor dowloaded contect has not been saved.You will be disconected
Ez mit jelent hogy lehet olrvosolni?Sürgősen sürgős!!! -
Immigrants #71936 Csá!a világításról beszélve nics olyan mod amely indexel?És még hiába telepítem újra a gemet a magic mapban a kocsik akkor sem jelenekk meg.Letöltöttem az imént belinklelt porscet és az jó volt, mutatta.Egészen elámultam rajta milyen jó értem itt a belsejét(nem fehér)válasthatóságát(valmeik szinnél kilép a gém nálam)úgyhogy ha a magic mappos kocsik is ilyenek és nem indúlnk sírva fakadok!!
[#rinyHelp Help
-
Hát még nem akadt meg a szemem ilyen modon.. :) -
Világítás ki/be kapcsolásról még nincs semmi? :) -
Mindenek előtt innen töltsd le az egyiket, értelemszerűen amelyik neked kell. Majd cseréld ki a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk lévő Bnk1 fájlt ezzel. Ezután modolhatsz csak.. :)
Lambo LP560...
Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést..
Gall_SE.bnk
Gall_SE_I.bnk ezt a kettőt ide másolod be, felülírva a régit --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules
Gall_Cpe_F_02.bnk ez a felni --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg
ha van hang hozzá, Gall_SE_audio.bnk --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules
Audi A6-hoz nincs semmi, max a műszerfal világítását lehet baszkurálni. Az RS4-hez van egy csomó minden. -
nem, én ERRE gondoltam -
Revento mod
...Audit most hirtelen nemtok! -
a lambo-mat és az a6os audit szeretném kicserélni a frissített karosszériásra. (udinál a ledes lámpa, lambonál pedig a másik fajta hátsólámpás kéne)
mit kell tennem?
-
Egy szépség régi darab de ennek a cupe változatát szokták nagyon szép hotrodokra alakítani.
-
misiizsai #71927 A Lambot elnyelte a föld XD -
misiizsai #71926 ok ugroj rám:D -
Archicad #71925 Köszönöm. -
javitanék Triumph:D misiii kruzzz?:D -
misiizsai #71923 Szia
Az M-betű az jelenti hogy motor kell a versenyhez.
Akor lesz Motorod ha az Összes Autó szalont fel fedezted.
És a Motornál is két fajta van M.B és M.A.
M.b Trupish például.
M.A.Kawasaki Ninja. vagy MV. Agusta Trumbalin -
Motorral! -
Archicad #71921 Sziasztok!
Nem olyan régen kezdtem játszani a játékkal, és lenne egy kérdésem.
Vannak olyan versenyek ahol a kategória jelölés felett van egy kis m betű. Az mit jelent? Azokat a versenyeket motorral kell megcsinálni vagy autóval? Ha autóval, akkor kit kell "megölni" hogy olyan kocsim lehessen? -
Csak mert látom Gyuri20-at a találkozó1-ben és jelszavat kér hozzá! Na de nem lényeg! :)
Találtam xenon modot nem igazán tuttam kihámozni hogy most világít folyamatosan vagy sem gondoltam kiprob de nem igazán tom berakni bnk editorral! Vki tudja az kezelni? Kitallóztam a common bnk megnyitja kikerestem azt a fájlt kivettem a másikat betettem de semmi külömbség! Vmit biz szarul csináltam! -
ts-n elösuzobába toljuk általába nincs jelszo csak a klubba -
TS-en mik a jelszavak? :) -
Tölthető a kombi Lada -
lesz az este felé találkozó? ma délután vettem a játékot, 10% körül járok de ha lehet szívesen csatlakoznék egy kis kiruccanáshoz. -
Kajari82 #71915 A fizika állati jó
-
Kajari82 #71914 Hi,talán van akit érdekel.
http://www.dimensiontechnics.com/
ha nem indul a fórumban van a fájl,ami nekem segített
-
Nagyon szépen köszönöm! 
-
stevyxix #71912 Talán ha használná azt is, mert ügye csak a vga memóriáját használja, azért nem lehet 512-es kártyán feljebb állítani. GS-en is van video, hogy textúrázik (távolban!!!, a várost!) 512-es és 1gb-os kártyán, szóval nem értem, miért nem használja a rendszermemóriát legalább a távoli pontok textúrázására (még a 4850-es is használhat 2gb shared memóriát a rendszer memóriából).
bocs az offért a többiektől, lényegében csak offolok sry :) -
B2man #71911 Köszi szépen Toyo, ez nagyon gyors volt. 
-
;) Tényleg jó mjúzik! -
stevyxix #71909 EAX támogatása van (ennek tán már 5.0-ás is) ami állítólag játékok alatt nagyon jó hangzást eredményez (ha támogatja persze), vehetsz sima xtreme audiot is ez olcsóbb, csak nem olyan jó. -
stevyxix #71908 Hát nyomsz ide egy saját készítésű videót amiben te is így nyomod akkor, ha bele is döglök megszerzem neked :D -
Kéne ez a zene
Nincs meg valakinek ez a zene? 2:40-nél kezdődik -
Ahamma =) -
Tehát akkor ez csak javulni fog magyarul ugye? GTA4. Bocs a nem ide tartozó hsz-ért.
Statistics
Average FPS: 18.72
Duration: 37.07 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 90%
Video memory usage: 100%
Graphics Settings
Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
Texture Quality: High
Render Quality: High
View Distance: 100
Detail Distance: 100
Hardware
Microsoft Windows XP Professional
Szervizcsomag 3
Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
Video Driver version: 181.22
Audio Adapter: C-Media Wave Device
AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+
File ID: Benchmark.cli -
Tehát akkor végső sorban fölösleges az 1024 mb? akkor tök mindeggy, csak ddr 3 legyen, ne ddr 2? -
B2man #71903 Gainward. A maggal, memóriával 1ütt nő a shader clock is. (Alap 1625MHz, GS 1750MHz) Ilyenem van, tudom. TDU-hoz nem kell több szerintem, full + 16*AF 50+ fps.
#71883 - Nem értem mit akarsz az alaplapi memóriával.
A Ferka F430 hangot nem töltenétek fel valahova, vagy esetleg elkűldeni nekem? 'lőre is köszi
-
Rúgj bele kettőt xDDD
Majd Fatal akkor elmagyarázza érthetőbben...
Bannerből hovatűnt az a TS szerveres izé?:O -
AnginaP #71901 be van kapcsolva minden daemon-ban... így kapom az üzenetet... -
Erre tessék! -
Ha eredeti akk nem kell crackkelni -
ronaldo86 #71898 hello....fel tettem a patchet (1.66)..es ramentem a gamere es ujra kellett crackelni...becrackeltem es ah ramegyek h folytatás és kidob az asztalra.........vmi megoldás????? -
Porsche 911 GT2 (997)