107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Immigrants
    Ajjaj már másik hibám van a következő:Yuor dowloaded contect has not been saved.You will be disconected
    Ez mit jelent hogy lehet olrvosolni?Sürgősen sürgős!!!
  • Immigrants
    Csá!a világításról beszélve nics olyan mod amely indexel?És még hiába telepítem újra a gemet a magic mapban a kocsik akkor sem jelenekk meg.Letöltöttem az imént belinklelt porscet és az jó volt, mutatta.Egészen elámultam rajta milyen jó értem itt a belsejét(nem fehér)válasthatóságát(valmeik szinnél kilép a gém nálam)úgyhogy ha a magic mappos kocsik is ilyenek és nem indúlnk sírva fakadok!![#rinyHelp Help
  • Toyo
    Hát még nem akadt meg a szemem ilyen modon.. :)
  • Béla9248
    Világítás ki/be kapcsolásról még nincs semmi? :)
  • Toyo
    Mindenek előtt innen töltsd le az egyiket, értelemszerűen amelyik neked kell. Majd cseréld ki a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk lévő Bnk1 fájlt ezzel. Ezután modolhatsz csak.. :)

Lambo LP560...

Az eredeti fájlokról jó ha csinálsz egy biztonsági mentést..
    Gall_SE.bnk
    Gall_SE_I.bnk ezt a kettőt ide másolod be, felülírva a régit --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules

Gall_Cpe_F_02.bnk ez a felni --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Lamborg

ha van hang hozzá, Gall_SE_audio.bnk --> C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules

Audi A6-hoz nincs semmi, max a műszerfal világítását lehet baszkurálni. Az RS4-hez van egy csomó minden.
  • nesto
    nem, én ERRE gondoltam
  • Béla9248
    Revento mod

...Audit most hirtelen nemtok!
  • nesto
    a lambo-mat és az a6os audit szeretném kicserélni a frissített karosszériásra. (udinál a ledes lámpa, lambonál pedig a másik fajta hátsólámpás kéne)
    mit kell tennem?
  • holecsko10
    Egy szépség régi darab de ennek a cupe változatát szokták nagyon szép hotrodokra alakítani.

• misiizsai
    A Lambot elnyelte a föld XD
  • misiizsai
    ok ugroj rám:D
  • Archicad
    Köszönöm.
  • popzu
    javitanék Triumph:D misiii kruzzz?:D
  • misiizsai
    Szia
    Az M-betű az jelenti hogy motor kell a versenyhez.
    Akor lesz Motorod ha az Összes Autó szalont fel fedezted.
    És a Motornál is két fajta van M.B és M.A.
    M.b Trupish például.
    M.A.Kawasaki Ninja. vagy MV. Agusta Trumbalin
  • Béla9248
    Motorral!
  • Archicad
    Sziasztok!

Nem olyan régen kezdtem játszani a játékkal, és lenne egy kérdésem.
    Vannak olyan versenyek ahol a kategória jelölés felett van egy kis m betű. Az mit jelent? Azokat a versenyeket motorral kell megcsinálni vagy autóval? Ha autóval, akkor kit kell "megölni" hogy olyan kocsim lehessen?
  • Béla9248
    Csak mert látom Gyuri20-at a találkozó1-ben és jelszavat kér hozzá! Na de nem lényeg! :)
    Találtam xenon modot nem igazán tuttam kihámozni hogy most világít folyamatosan vagy sem gondoltam kiprob de nem igazán tom berakni bnk editorral! Vki tudja az kezelni? Kitallóztam a common bnk megnyitja kikerestem azt a fájlt kivettem a másikat betettem de semmi külömbség! Vmit biz szarul csináltam!
  • popzu
    ts-n elösuzobába toljuk általába nincs jelszo csak a klubba
  • Béla9248
    TS-en mik a jelszavak? :)
  • Willi Betz
    Tölthető a kombi Lada
  • nesto
    lesz az este felé találkozó? ma délután vettem a játékot, 10% körül járok de ha lehet szívesen csatlakoznék egy kis kiruccanáshoz.
  • Kajari82
    A fizika állati jó
  • Kajari82
    Hi,talán van akit érdekel.
    http://www.dimensiontechnics.com/
    ha nem indul a fórumban van a fájl,ami nekem segített
  • Falkon
    Nagyon szépen köszönöm!
  • stevyxix
    Talán ha használná azt is, mert ügye csak a vga memóriáját használja, azért nem lehet 512-es kártyán feljebb állítani. GS-en is van video, hogy textúrázik (távolban!!!, a várost!) 512-es és 1gb-os kártyán, szóval nem értem, miért nem használja a rendszermemóriát legalább a távoli pontok textúrázására (még a 4850-es is használhat 2gb shared memóriát a rendszer memóriából).
    bocs az offért a többiektől, lényegében csak offolok sry :)
  • B2man
    Köszi szépen Toyo, ez nagyon gyors volt.
  • BB7
    ;) Tényleg jó mjúzik!
  • stevyxix
    EAX támogatása van (ennek tán már 5.0-ás is) ami állítólag játékok alatt nagyon jó hangzást eredményez (ha támogatja persze), vehetsz sima xtreme audiot is ez olcsóbb, csak nem olyan jó.
  • stevyxix
    Hát nyomsz ide egy saját készítésű videót amiben te is így nyomod akkor, ha bele is döglök megszerzem neked :D
  • Falkon
    Kéne ez a zene
    Nincs meg valakinek ez a zene? 2:40-nél kezdődik
  • somdav95
    Ahamma =)
  • Johnny 19
    Tehát akkor ez csak javulni fog magyarul ugye? GTA4. Bocs a nem ide tartozó hsz-ért.
    Statistics
    Average FPS: 18.72
    Duration: 37.07 sec
    CPU Usage: 96%
    System memory usage: 90%
    Video memory usage: 100%

Graphics Settings
    Video Mode: 1024 x 768 (85 Hz)
    Texture Quality: High
    Render Quality: High
    View Distance: 100
    Detail Distance: 100

Hardware
    Microsoft Windows XP Professional
    Szervizcsomag 3
    Video Adapter: NVIDIA GeForce 8600 GT
    Video Driver version: 181.22
    Audio Adapter: C-Media Wave Device
    AMD Athlon(tm) 64 X2 Dual Core Processor 3800+

File ID: Benchmark.cli
  • Johnny 19
    Tehát akkor végső sorban fölösleges az 1024 mb? akkor tök mindeggy, csak ddr 3 legyen, ne ddr 2?
  • B2man
    Gainward. A maggal, memóriával 1ütt nő a shader clock is. (Alap 1625MHz, GS 1750MHz) Ilyenem van, tudom. TDU-hoz nem kell több szerintem, full + 16*AF 50+ fps.
    #71883 - Nem értem mit akarsz az alaplapi memóriával.
    A Ferka F430 hangot nem töltenétek fel valahova, vagy esetleg elkűldeni nekem? 'lőre is köszi
  • somdav95
    Rúgj bele kettőt xDDD
    Majd Fatal akkor elmagyarázza érthetőbben...
    Bannerből hovatűnt az a TS szerveres izé?:O
  • AnginaP
    be van kapcsolva minden daemon-ban... így kapom az üzenetet...
  • BB7
    Erre tessék!
  • Falkon
    Ha eredeti akk nem kell crackkelni
  • ronaldo86
    hello....fel tettem a patchet (1.66)..es ramentem a gamere es ujra kellett crackelni...becrackeltem es ah ramegyek h folytatás és kidob az asztalra.........vmi megoldás?????
  • Toyo
    Porsche 911 GT2 (997)