107666
-
Ez jó :D -
Lecseréltem a rendszámot. 
-
ronaldo86 #72096 ha uj jatekot kezdek akkor megy de savemmal miert nem? -
Valószínű, hogy vettél egy (vagy több) packos autót is.. hiába rakod újra a játékot (pack nélkül), a mentésedben ezek szerepelni fognak. És ezért is szakad meg a kapcsolat, szerintem.. van lista valahol, majd megkeresem neked, külön a packos autókról. Ezeket ne vedd meg, illetve add el gyorsan ha van. -
vki aki ért a plakát készitéshez ide forumra az plzzz dobjon meg egy priváttallll!!!! -
akkor bocs rosszúl emlékszem! :) -
-
Ja, ismét király volt!! THX! 
-
Nem kell semmit újrakezdeni. -
ronaldo86 #72089 h erted h nem olyan a mentesem? -
patch után ha még nem olyan a mentésed, újra kell kezdeni asszem. -
dussy #72087 Köszi!
-
Jól sikerült, grat! -
Unokatesóm csinált egy rövid TDU videót, ha érdekel nézzétek meg.
Dussy - Challange of Mercedes -
Immigrants #72084 jah és a videófelvevő hogy mükszik mert már unom az egyik kéz vezet más videózik? -
Immigrants #72083 és ezeket az edonis meg a ruf meg az olyan autókat amiket nem tok megvenni azt alapból miért rakja fel?
-
Az "i" betü az interiort jelzi, tehát az autó belsejét szolgáló fájl.. nem kéne kitörölni onnan semmit se! :) -
régen már próbáltunk ilyesmit,nem jó a 8 ember mert akkora a lagg hogy mindenki átmegy mindenkin,szóval értelmetlen
-
Immigrants #72080 Csá!egy csomószór kilép a kapcsolat megszakadt hibával mi lehet a baj.Meg tudjátok volt ez a carpackom fejből de igyis csomo nem odaillő van és féllek hátha beszarik a játéko ha magamtól törlöm őket. ha most ujra telózom akk már nem lesznek benn?ja meg lécci akinek nincvs semmi modja nézze meg hogy ilyen kocsi van e amelyiknek i van a vegén mertz mindegyikből a vehiculesbe van 2 da bemegyek egy márkába ott csak egy pl.:nissan 350z és egy nissan 350z I ez lehet h carpakos.De az is megfordult a fejembe h azért rakja fel az ilyen edonis meg ilyenekt magától mert ha késöbb felrakom a cp-t akk legyen neki helye.nem tudom?Lécci help -
misiizsai #72079 Akor csak ugy mondom hogy te szereteted meg velem a HC-t:D -
ronaldo86 #72078 s épp ez a baj h ha feltelepitettem ramegyek a jatekba h folytatás és kidob..megoldas?...vagy egy link h melyik a jo patch? -
feltelepited az 1.66a patchet:) -
ronaldo86 #72076 mivel lehet az RS4-es Audit bevarázsolni a játékba?mert eredetileg nincs benne -
carloelsa #72075 tegnap este 18:00 körül volt egy szabályos Krúz aminek örülök hogy 3-an eljöttek (D2Man, BB7, Xpower)
mentunk mi össze vissza de ugy hogy a kressszet betartottuk XD
-
Tegnap egy kis levezető túra! :) THX fiúk!
-
Na ez még csak lehetséges.... DE estére terveznék egy kis játékot.. a szállitorol. a játék lényege az lenne hogy lenne 2ember (2AUDI A6-TAL ) és lennének az üldözök akik vw golffal vagy vmilyen ilyen gyengébb kocsival jönnének és a szállitoknak az a dolguk hogy eljussanak a célhoz és leszállitsák az árut:D
Ezt még ne vegyétek 100%nak de lehet hogy megszervezem a versenyt ha meglesz a verseny rakok be posztert is:) PRIVIBEN AKIT ÉRDEKEL JELEZZE!! MERT HA NEM LENNÉNK ELEGEN AKKOR NEM SZERVEZEM 8EMBER JELENTKEZÉSÉT VÁROM (ISMÉTLEM EZ NEM 100%HOGY LESZ) -
Reménykedtem, h vki feldob képeket a tegnap DUi kiskrúzról! De nem! Hát most megtsezem! 17:45kor indultunk volna, ha engedte volna a TDU meg a layer! :D De 18:00kor már indultunk is Ford Ájlend-ről Dozoo vezetésével. Leginkább körbe, szabályok betartásával, bár néha volt, mikor utúlag összevesztünk egy lámpa színén! "Dehát ződ' volt Biztosúr! Hát az anyám íletére!" De lényegében tartottuk a 240es utazósebességet! :D
Első fotók [Csak 1et rakok fel]:
Aztán persze 2 világítótornyos kép:
Ennek azt a címet adnám, hogy: "Kinemálltokkecyk!"
És a végén már csak én és Dozoo, mert D2Man és Xpower lelépett! :/
És utólag is köszi a szexet Dozoo!
-
na misi netulozzz:) én csak behivtalak és elmodnatm hcba sztem jobb és azota megkedvelted és csak abba tolod:) én is mathiassenak és memphisnek köszönhetem hogy hcban vezetek:D -
hi
hogyan tudom feljebb venni a frissitése frekvenciát a játékba ? nekem 60 ig engedi! -
jóreggelt
pl itt
akinek nincs meg az 1 atari-s autót lát. -
Immigrants #72068 Helló!Tom hogy már 1000-ren kérdezték a megapackot de azért én is megkérdezem hol lehet megvenn?És kül más azt a testdrive-os autót látja nem?(már akinek nincs)Kössz előre is. -
Lybra ,Hole #72011 ez a hangotok ami felöl van? -
A mai nap is remek volt 18:00 kor kezdtük kb. és 2:00-ig nyomtuk.
Köszönöm mindenkinek az estét.
-
wandrew26 #72065 Egy gyors kérdés, ha nekem megvan a megapack, de másnak nincs meg, és is tolja online, akkor ő látja e az én megapackes kocsim, v vmi mást lát helyette? És ha látja, akkor ő hhogy látja ha neki nincsenek meg ezek a kocsik? -
Szétnéztem, aztán pizza, voltunk páran.. :)
-
köszi -
misiizsai #72062 Azt hittem Fikáztad a képet:D
A Drift tanulást is Balinak köszönhetem:D
Szerintem leszek Holnap és akor csinálunk képeket:D -
Még durván béta:
-
Ha jól van megcsinálva, azt még énis beraknám :O -
A8-ról jut eszembe,mintha az is lenne TDU-hoz.