107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • somdav95
    Ez jó :D
  • RS
    Lecseréltem a rendszámot.
  • ronaldo86
    ha uj jatekot kezdek akkor megy de savemmal miert nem?
  • Toyo
    Valószínű, hogy vettél egy (vagy több) packos autót is.. hiába rakod újra a játékot (pack nélkül), a mentésedben ezek szerepelni fognak. És ezért is szakad meg a kapcsolat, szerintem.. van lista valahol, majd megkeresem neked, külön a packos autókról. Ezeket ne vedd meg, illetve add el gyorsan ha van.
  • popzu
    vki aki ért a plakát készitéshez ide forumra az plzzz dobjon meg egy priváttallll!!!!
  • Béla9248
    akkor bocs rosszúl emlékszem! :)
  • lybrahu

• lybrahu
    Ja, ismét király volt!! THX!

• [HUN]FaTaL
    Nem kell semmit újrakezdeni.
  • ronaldo86
    h erted h nem olyan a mentesem?
  • Béla9248
    patch után ha még nem olyan a mentésed, újra kell kezdeni asszem.
  • dussy
    Köszi!
  • Béla9248
    Jól sikerült, grat!
  • gizmoplayer
    Unokatesóm csinált egy rövid TDU videót, ha érdekel nézzétek meg.
    Dussy - Challange of Mercedes
  • Immigrants
    jah és a videófelvevő hogy mükszik mert már unom az egyik kéz vezet más videózik?
  • Immigrants
    és ezeket az edonis meg a ruf meg az olyan autókat amiket nem tok megvenni azt alapból miért rakja fel?
  • Toyo
    Az "i" betü az interiort jelzi, tehát az autó belsejét szolgáló fájl.. nem kéne kitörölni onnan semmit se! :)
  • Gaben17
    régen már próbáltunk ilyesmit,nem jó a 8 ember mert akkora a lagg hogy mindenki átmegy mindenkin,szóval értelmetlen
  • Immigrants
    Csá!egy csomószór kilép a kapcsolat megszakadt hibával mi lehet a baj.Meg tudjátok volt ez a carpackom fejből de igyis csomo nem odaillő van és féllek hátha beszarik a játéko ha magamtól törlöm őket. ha most ujra telózom akk már nem lesznek benn?ja meg lécci akinek nincvs semmi modja nézze meg hogy ilyen kocsi van e amelyiknek i van a vegén mertz mindegyikből a vehiculesbe van 2 da bemegyek egy márkába ott csak egy pl.:nissan 350z és egy nissan 350z I ez lehet h carpakos.De az is megfordult a fejembe h azért rakja fel az ilyen edonis meg ilyenekt magától mert ha késöbb felrakom a cp-t akk legyen neki helye.nem tudom?Lécci help
  • misiizsai
    Akor csak ugy mondom hogy te szereteted meg velem a HC-t:D
  • ronaldo86
    s épp ez a baj h ha feltelepitettem ramegyek a jatekba h folytatás és kidob..megoldas?...vagy egy link h melyik a jo patch?
  • popzu
    feltelepited az 1.66a patchet:)
  • ronaldo86
    mivel lehet az RS4-es Audit bevarázsolni a játékba?mert eredetileg nincs benne
  • carloelsa
    tegnap este 18:00 körül volt egy szabályos Krúz aminek örülök hogy 3-an eljöttek (D2Man, BB7, Xpower)
    mentunk mi össze vissza de ugy hogy a kressszet betartottuk XD

• Fitti83
    Tegnap egy kis levezető túra! :) THX fiúk!

• popzu
    Na ez még csak lehetséges.... DE estére terveznék egy kis játékot.. a szállitorol. a játék lényege az lenne hogy lenne 2ember (2AUDI A6-TAL ) és lennének az üldözök akik vw golffal vagy vmilyen ilyen gyengébb kocsival jönnének és a szállitoknak az a dolguk hogy eljussanak a célhoz és leszállitsák az árut:D
    Ezt még ne vegyétek 100%nak de lehet hogy megszervezem a versenyt ha meglesz a verseny rakok be posztert is:) PRIVIBEN AKIT ÉRDEKEL JELEZZE!! MERT HA NEM LENNÉNK ELEGEN AKKOR NEM SZERVEZEM 8EMBER JELENTKEZÉSÉT VÁROM (ISMÉTLEM EZ NEM 100%HOGY LESZ)
  • BB7
    Reménykedtem, h vki feldob képeket a tegnap DUi kiskrúzról! De nem! Hát most megtsezem! 17:45kor indultunk volna, ha engedte volna a TDU meg a layer! :D De 18:00kor már indultunk is Ford Ájlend-ről Dozoo vezetésével. Leginkább körbe, szabályok betartásával, bár néha volt, mikor utúlag összevesztünk egy lámpa színén! "Dehát ződ' volt Biztosúr! Hát az anyám íletére!" De lényegében tartottuk a 240es utazósebességet! :D
    Első fotók [Csak 1et rakok fel]:

Aztán persze 2 világítótornyos kép:

Ennek azt a címet adnám, hogy: "Kinemálltokkecyk!"

És a végén már csak én és Dozoo, mert D2Man és Xpower lelépett! :/

És utólag is köszi a szexet Dozoo!
  • popzu
    na misi netulozzz:) én csak behivtalak és elmodnatm hcba sztem jobb és azota megkedvelted és csak abba tolod:) én is mathiassenak és memphisnek köszönhetem hogy hcban vezetek:D
  • totti10
    hi

hogyan tudom feljebb venni a frissitése frekvenciát a játékba ? nekem 60 ig engedi!
  • Gaben17
    jóreggelt
    pl itt
    akinek nincs meg az 1 atari-s autót lát.
  • Immigrants
    Helló!Tom hogy már 1000-ren kérdezték a megapackot de azért én is megkérdezem hol lehet megvenn?És kül más azt a testdrive-os autót látja nem?(már akinek nincs)Kössz előre is.
  • Béla9248
    Lybra ,Hole #72011 ez a hangotok ami felöl van?
  • holecsko10
    A mai nap is remek volt 18:00 kor kezdtük kb. és 2:00-ig nyomtuk.

Köszönöm mindenkinek az estét.

• wandrew26
    Egy gyors kérdés, ha nekem megvan a megapack, de másnak nincs meg, és is tolja online, akkor ő látja e az én megapackes kocsim, v vmi mást lát helyette? És ha látja, akkor ő hhogy látja ha neki nincsenek meg ezek a kocsik?
  • Toyo
    Szétnéztem, aztán pizza, voltunk páran.. :)

• nesto
    köszi
  • misiizsai
    Azt hittem Fikáztad a képet:D
    A Drift tanulást is Balinak köszönhetem:D
    Szerintem leszek Holnap és akor csinálunk képeket:D
  • Willi Betz
    Még durván béta:
  • somdav95
    Ha jól van megcsinálva, azt még énis beraknám :O
  • Willi Betz
    A8-ról jut eszembe,mintha az is lenne TDU-hoz.