107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Pontosan így van, de ha az én kürt módomat rakja fel akkor a bnk1.map is fel kell raknia mert vagy kifagy az illetőnek a game vagy nincs kürt hang
  • Gaben17
    köszönöm
  • Toyo
    F430 sound-ot (vagy bármilyen motorhangot) fogod és berakod ide, felülírva a régit (nem baj ha az eredeti hangot külön lemented valahová)
    C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules

Holecs, a tanker az üt :D
  • Waczkor
    Megmondanád hogy hova kell bemásolni?Most először cserélek ki bármit is a tduban:)
    Köszi!
  • holecsko10
    Aha itt van
  • Gaben17
    az f430 motorhangját megkaphatom?
  • holecsko10
    Itt egy videó.

Ebben benne van a Ferrari, Lamborghini, Dixie, Tequila, Tanker kürt.

horn

Telepítése:
    A Common.bnk file-t másoljátok be a C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Sound\Vehicules mappába.

A bnk1.map-ot meg ide C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk

Ezután nem fagy és ez a bnk1.map csak a mega pack-hoz van. Akinek nincs mega pack az szedje le ezt.

itt van
  • VbGabessZ
    Persze, elég sok ilyen van. Ha teljesítesz minden idős versenyt aranyra akkor kapsz egyet pl, vagy leszállítottál minden autót, vagy teljesítettél egy nehéz versenyt. Szóval elég változatosak a célok. A nyereményautók között pedig olyanok vannak mint a ford mustang gt concept-je...
  • csige791
    sziasztok, vannak a játékban, kulonleges verdák ? Amiket nehéz megszerezni, tehát pánzárt nem kapsz csak ha valamit teljesitesz.
  • Toyo

• Falconer
    Egész jó, de én a füstöt nem eröltetném :)
  • Szabi1991
    miért nem teszed be a chargert rendőrnek ? :D
  • HUNMemphis
    Nekem tetszenek.
    Kis Most Wanted feeling
  • Misi az ezredes
    Tegnapi képek :) ( VÉLEMÉNY? )

• 0blueman
    én szívesen elmennék egy szigetkörre C,D kategóriában
  • Gaben17
    ha valalakinek van ma kedve egy kis HC kocsikázáshoz,vagy ha valaki szervez 1 nem padlógázas krúzt az szóljon(:
  • somdav95
  • [HUN]FaTaL
    euro/bnk/frontend/hires/gauges
  • ronaldo86
    ha van egy autoba olyan fajl h HUD az hova kell másolni?
  • Falkon
    Most jöttél rá?
  • Johnny 19
    Császtok EZT nézzétek meg: Na ki találta fel az első játékot? :D
    http://www.gyakorikerdesek.hu/szorakozas__jatekok__3114-melyik-volt-a-vilag-legelso-szamitogepes-jateka
  • Toyo
    Szép darab, jó képek!
  • milk4
    Köszi:)
  • HUNMemphis
    Porsche 911 Turbo S Comercial.
  • Béla9248
    Felnéztem a TS-re találka 1 szoba de keményen füstgránátot dobálnak! ...azt hittem ez csak TDU!
  • ultrapulse
    Van pííz...
  • Béla9248
    Mert megtehetem!
  • BB7
    Minek még 1?
  • Béla9248
    Most jöttem a corából ott 1900ft!

...bexarás mennyire olcsó! Nekem anno 11900ft volt postaköltséggel! :)...lehet veszek még 1! :D
  • Toyo
    Ha már letöltötted "valahonnan" a felnit az RS4-hez, egyszerű a dolgod.. C:\Program Files\Atari\Test Drive Unlimited\Euro\Bnk\Vehicules\Rim\Audi
  • ultrapulse
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\neved\Radio mappában létrehozod az általad elkészítendő ráadióállomás nevét, majd a mappába berakod a számokat. Másik megoldás, hogy m3u playlist fájlt hozol itt létre, viszont azt nem szabad másolni vagy áthelyezéssel berakni, hanem rögtön a mappába kell menteni, különben nem érzékeli a játék.
  • ultrapulse
    A játék kellemes vegyítése az arcadenak és a szimulátornak, a Champion fokozattól elérhető Hardcore mód pedig az utóbbit hangsúlyozza ki jobban. A sziget kerülete kb 200-250 km, a bejárható útszakaszok összege 1800km. Az autók nem törnek, tuningolhatóak, de csak 3 teljesítménypack áll rendelkezésre (ha nem elég, menjé NFSezni ) Én 2200Ft-ért vettem anno Media Marktban. De van ahol még 4000 Ft körül adják, én inkább az MMet, CDGalaxist és 576ot ajánlom.
  • CoD23
    Hali!!
    Van még egy kérdésem , hogy hogy lehet a kocsin megváltoztatni a felnit, pl: Audi Rs4-en ??
    Előre is kösz!
  • ronaldo86
    hova kell huzni a sajat zeneket?
  • SrAta
    Sziasztok!
    Mennyire élethű a játék(rfactoroztam eddig tehát ehhez képest) ?
    mekkora a beautózható tér?
    törnek az autók?
    Pénzből tuningolhatóak a kocsik?
    (mennyi a bolti ára?:D)
    Kössz
    SrAta
  • bevizzoli125
    Gaben jóvolt veled autózni, bár élvezhetőbb lett volna ha nem szaggat a játék. És bocs hogy leléptem. Fekete képernyő jött be, meg tanulni is kellett. És persze én is kössz az autókázást. Most jön valaki?
  • wandrew26
    Van vmi komolyabb gond a tdu serverrel? Vagy csak a modolás, és a nem eredeti megapack zavar be mindenkinél? Mert olyanok is keringtek, h javítják a servert, meg hasonlók, mi lehet a valóság, mert a hivatalos oldalon nincs sok minden róla.
  • Toyo
    #72146 Lapozd már végig légyszíves azt a két oldalt, abból modolgat mindenki..
  • ronaldo86
    hi..nemtudna vki kuldeni egy linket amin le lehet huzni egy normalis belso vilagitas Audi A6-osba meg RS4esbe?
  • Toyo
    Jaja, nem írsz be kódot működik pack-kal, csak arra ügyelj hogy ne vegyél packos autót, különben ledob a szerverről..