107666
-
leesik az FPS-ed sztem -
Immigrants #72257 Helló!Mért van az a frapsbe,hogy ha fotozok vagy videozok pillanatokra akadozik nemugyhogy 2m gurulás 10 perc szünet hanem mitom én kanyar fele után kanyar végén vok na szval értitekj meg ilyenek de sokszor annyira mondjuk nem zavaró de néha idegesít hogy oldjam meg? Kösszke!!!Csá -
Majd este teszek fel az én berátnőm autójáról is pár képet!
-
Immigrants #72255 Csá!létszike aki szokott tdu játékot(keresd meg a helyszínt...)játszani az most se hagyja abba mert most én elkezdem de senki semmit nem ír már szombat óta köszike majd 5-6 fele felnézek a pályára na csá! -
VbGabessZ #72254 Ne is mond:) Kész vagyok mikor elkezd játszani /mert saját profil kellett neki/ és azzal kezd, hogy na ma reggel milyen ruhát vegyünk fel? És válogat fél órán keresztül:) A csajok leszállítása már nehéz neki néha úgyhogy nem győzöm leszállítani neki őket, hogy legyen kupon a ruhákra...
Amúgy pink lotus elise meg audi tt van nála is:) Majd betolok képet róluk
-
Egyépként ma meg találkoztam egy haverral.
-
Hát igen ilyenek a lányok.
-
Az enyém is szereti ezt a részt, de azért a pink színű verdát is meg kellett csinálnom, ahogy neki tetszik.
-
VbGabessZ #72250 Barátnőm csak azért játszik /legalábbis ezt mondja/ a tdu-val, mert lehet benne nénivel menni és lehet öltöztetni 
Ilyenek a csajok...
-
Fűnőtt azúton?
-
-
Köcce a kruzt urak!
....kilincsel előre....csak is! :) -
ultrapulse #72246 THX :) -
Nem. -
ultrapulse #72244 Hádde ha mondjuk maximalista akarok lenni és mindent megveszek autóktól kezdve motorokon át ruhákig ? 
Egyébként ha újracsinálom, nem kapok kevesebb kupont ? -
Akárhányszor megcsinálhatod a küldiket, de sz'tem tök mind1, hogy néz ki a sofőr. -
ultrapulse #72242 A csajos és stoppos küldetésekért kapható össz. kuponmennyiség megegyezik a megvásárolható göncök számával, vagy a feladatok teljesítése után is szelektálásra szorul az ember ? :D Vagyis megvehető az összes ruha ? -
Köszi a térképet! Már megvan, csak még nem volt türelmem végignézni mindegyiket. Hali! -
google a barátod -
ultrapulse #72239 Alternatív beszerzési módokat részesítsd akkor előnyben... -
Immigrants #72238 Csá!Értem én hogy frapsel kell videót felvenni de hogy a francba csináljam ha csak 30 másodpercet enged.és most jelenleg nem akarom megvenni.valaki valamit segítsen. -
zölddel vannak jelölve -
tessék
én úgy csináltam hogy egyenként végignéztem, és tegnap sikerült megcsinálni az utolsót is -
Én is épp az autószálításokkal szívok. a 30-kól 26-ot tökéletesre megcsináltam, erre az uccsú 4-et nem találom.
-
bug mindenkinek van ott 1 Unnamed. -
De fostalicska lett a képminőség :S. -
nem -
kívülről tuningolhatóak a vasak? -
Be kell járni minden kis utat, meglesz mind.. :) -
Én sokszor meg se találom az autószállítást. :D -
Elég nagyvonalú volt akinek eladtam a kis audimat.. Előtte azért összeszedtem vagy 2 milliót és volt már bőven autópark, meg ház nekik. Házból meg nem a legdrágábbat kell venni, hanem a legolcsóbb 8 beállásosat erőltetni. Autószállítós feladatokat hiba nélkül megcsinálni.. extra zsózsóért! :) -
ték -
Ti hogy csináltok ennyi pénzt wazze? Én folyamat kijátszom a versenyeket meg a küldiket, de kb. 20 autó, 2 moci és 3 házon kívül csak fél millám van. Hi! -
Pic1 , Pic2 -
frapsal tudsz mind2őt. -
Immigrants #72223 5:00 a spyker szalon hardcore mod .Mindenkit szívesen várok.Szabály:Kressz betartása félig meddig(Nem autó rongálás füvön előzés Gyorsmenetel (Max 220)úticél a reptér melletti versenypálya ahol egy versenyben mérjük össze erőnket.(Ha lessz rá időm addig elmeni)(Walesi bárdok miatt)
-
Immigrants #72222 Csá.hogyan lehet a menüben videót vagy képet csinálni?(lásd:#72212 és #/72128 hozzászólás)Meg játék közben videót készíteni? -
valaki megmondaná hogy ez a benzinkút hol van?:D -
:D -
Feltételeztem, hogy végigolvasta a hozzászólásodat és megnézte a linkeket.. :)
Kellene amúgy egy új rész a faq-ba Misi, mert úgy látom van igény a modolásra.. csak pár alapvető dolgot kellene bele írni, illetve linkelni ha lehet. Könnyítsük meg életünket :D