107666
-
valaki nem tudja mért csinálja azt állandóan a játék hogy játszok 10 percet és kiirja hogy the network connection was lost vagy valami ilyesmit?
ez a szerver hibája? -
Ezt olvasd el!!! -
VbGabessZ #72296 VAgy ha nem tetted meg akkor töröld ki a rejtett fájlt az all users dokumentumai közül hátha... Nem tudom pontosan mi a neve, de itt fenn jobb oldalon a FAQ alatt le van írva hol leledzik pontosan. -
Winfos reinstall?? -
Lajesz #72294 Sziasztok,
Köszi a segítséget, felhúztam a Patch1.66A-t és lefuttattam. Elég sokáig vakaródzik, de most már legalább bejön a játék, és minden működik. Egyedül az Online mód nem megy. Pedig létre tudok hozni mindent, csak a server nem válaszol. Annak is van valamien trükkje? Mivel az elmúlt 3 hét alatt végignyomtam mindent offline-ban (csak a hardcore-ba voltam keveset, mert közben beszart a dolog) most inkább csak az online érdekelne. Korábbi írásban olvastam, hogy valakit egy hónap után engedett be a server? Létezik ez? Vagy csak meg kell eröltetni a rendszert valamivel?.... :)
Mégegyszer köszi mindent.
Üdv: Lajesz -
Nekem is ez volt majd idővel mind1-ik rendes lesz nyugi :) -
Vki megtudná mondani hogy miért van az hogy feltettem a packot hogy lássam mások verdáit ne a default de mégis csak azt látom! Vki tudja rá a választ? -
Na végre elértem a Champion szintet ---> Hardcore mód :D -
erről beszélek.... -
gabesz012 #72289 Cracket, crack-fixet ne tegyenek fel, mert akkor nem fog online menni. Szedjétek le a mini-image-t + daemon tools... -
nekem is ezt csinálja és sajnos mostmár egre többször valamit csinálnom kéne hogy CD-nálkül játszhassak mert nincs kedvem mégegyszer megvenni:D -
Amugy nekem is problémám akadt 1 ilyesféle hibával,mégpedig a Star Wars Battlefront 2-vel még anno hogy fenyomtam a patch azt kéri az eredetit mondom "mivan?" aztán leszedtem újra fel és ment a patch egyszerüen nem volt neki oké :(
probáld meg a Patchot feltéve és nem feltéve is kiprobálkni(szééép mondat) -
Hm,érdekes....
Azt tudom javasolni hogy 1 cracfix_et vagy dvd-fixet szedjél le vagy 1 daemon tools-os képfilet használj.
nem hiszem hogy cd/dvd gond...bár fölös volt megvenni még1xer:D mert most van 2seriallod...
vistád van? -
Lajesz #72285 Sziasztok,
Segítségeteket kérném!
Egy hónapja vettem a TDU-t. Szép lassan megcsináltam minden versenyt. Utána egyszer kipróbáltam a hardcore módot. Szerintem nem állítottam el semmít, de azóta nem tudok játszani. Elindítás után kiírja: rakjam be az eredeti lemezt... Könyörgöm, az van benne, ami eddig volt. Vállalva azt, hogy elvész minden eredményem, töröltem a TDU-t és újra felhúztam a progit. Az rendben is ment, de indításkor semmi változás, ugyan azt írja ki: kéri az eredeti lemezt (ki sem vettem a dvd-ből!). Gondoltam beszart a lemez, ezért tegnap vettem egy új DTU-t, felhúztam azt, először kiírta ugyan azt (hülyét kaptam), aztán letöröltem minden felesleges programot a gépről. Utána lassan elindult. Játszottam vele 5 percet, kiléptem. 10 perc múlva próbáltam újra játszani (indítani), megint kiírta: kéri az eredeti lemezt. Basszus! Mi lehet a gond
Sajnos nem vagyok IT guru, ezért kérlek benneteket, adjatok ötleteket, hogy mi lehet a gond. A többi játékom gond nélkül indul és fut.
Előre is köszönöm,
Üdv.: Lajesz
-
Reggelt
valaki délelőtt gurulás?:) -
Hát még nem tettem fel a Megapackot. Csak azt a radialeng-et csináltam meg. Utána egy ideig jó volt, és egy fél óra után vagy 10x megcsinálta ezt. Megúntam és elmentem aludni. Remélem estére már minden oké lesz. Üdv és jó napot mindenkinek! -
megapack serialjat ki kéne venni, ha nemvetted meg -.-'''
vagy ne vegyél olyan kocsikat -
Folyamat kidobál a kib*szott szerver a "The downloaded content...." hibaüzivel. Csak nálam van ez vagy? Mi a megoldás? Hi! -
Ostromlás a Cadillac szalonnál.
-
Juhhé! Megcsináltam az uccsó autószálítós küldit is. Csakhogy a nyeremény annyire nem bejövős.
-
estét rég nem látott barátok, sofőrök stb :D
nem jön vki gurulni egyet a nagy visszatérésemre? :D hiányom van mint állat... -
Csak néhány kép...
-
xD -
Parkolni mindíg is tudtam! :D
-
én inkább hagyom a videózást TDU-ba mert ha elinditom a frapsba a videofelvevést az átlag 15-20 fpsem lesz kb 3 xD -
carloelsa #72273 Valaki nem tudja mi van olyankor a Frapsal,ha a hangot furcsán veszi fel?
Valaki tudna megoldást rá?
Már izzik a kezem a videókra :)
thx -
VbGabessZ #72272 Jé tényleg nincs benne. Na majd csinálok csajos képet a kocsiról, mert ezt úgy túrtam bnőm profiljából...
Higany: Jó képek lettek. Ez tényleg barbisabb lett:)
Közben találtam egy képet a tegnap éjjeli kirándulásról is:
-
Ez lemaradt!
-
Hi! Az én Kedvesem gépe:
Nissan 350Z Nismo R-Tune Power
-
Immigrants #72269 oh az kár akk vmi más progi?Mert mindenképpen kell csak ha nincs jobb akk marad ez azt kész na csá -
Ha fraps-ot használsz azzal jár, hogy akad a játék mint az állat, na! Írja vinyóra közben a nem kis adatokat, mi a fenét vársz tőle..
Gabesz, a csaj hol van a kocsiból? :) -
ez inkább lila :D pink az dúrvább
-
Immigrants #72266 Akk valaki más mit tud javasolni a #72257 hsz-hez vmit? -
fingom sincs énse értek hozzá xD -
Immigrants #72264 Mi van nem vok egy profi frepsből hol kell azt beálítani? -
VbGabessZ #72263 Estés sofőrurak! Lesz ma valami huncut krúz vagy valami?
Közben itt a kép a pink TT-ről. Az elise még nem lett átfestve pénzhiány miatt szerintem...:)
Íme:
-
deyo ott vagyok:D csak a felni más nálam meg a hátulja a lambomnak
-
ronaldo86 #72261 hi...mit cserél le a Porsche RUF RTurbo??? -
wandrew26 #72260 Tetü posta 

-
Új felni Kawasaki ZX10
Magam készítettem. Innen tölthető.