107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Tomika001
    Én meg 14:00-kor szeretem volna felmenni de néha bebirtam lépni de akkor egyből kilépett.
  • holecsko10
    Kb. 11 fele mentem volna fel de nem ment azóta tart ez a bibi.
  • holecsko10
    Remélem csak azért álltak le mert új patch jön ki, de lehet csak egy karbantartás van. Csak ne hogy az legyen mint régen hogy pont ilyen napon ment tönkre a szeró és csak Hétfőre lett jó.
  • Tomika001
    Vagy több.
  • Tomika001
    Nem nekemis már vagy 30 perce.
  • csontiz
    mindenkinek:)
  • holecsko10
    Hali csak nekem írja ki ezt?

• csontiz
    játékban a rádio állomások között lesz a mappa neve és az
  • ronaldo86
    es a jatekba nem kell semmit allitani?....milyen radioallomason mennek a sajat zenek?
  • VbGabessZ
    Még annyit szeretnék, hogy át tudná valaki küldeni azt a miniimaget amit használ, mert gamecopy-ról nem akar lejönni, vagy ha lejön kibontásnál hibát ír. Előre is köszi.
  • VbGabessZ
    Amúgy ez tipikus. Engem is levág ha sikerül csatlakoznom véletlen. És utána kiírja a hibaüzit, hogy ellenőrizzem a hálózatom... MErt a hiba csak nálam lehet ám:D
  • csontiz
    C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\felhasználónév\radio
    és itt megnyitsz egy uj mappát abba meg a zenéidet
  • Tomika001
    Hát igen akkor reménykedjünk hogy hamar megjavul.
  • ronaldo86
    h kell betenni a saját zenéket???...mert mar vhogy betettem de nem megy...pls
  • csontiz
    nem jó a szever:(
  • shaddoc
    Egy ideje nálam is ez a helyzet, már azt gondoltam, hogy nálam lehet a gond, de akkor valószínűleg szerver oldali probléma. Reméljük hamar helyre rázódik. :-)
  • Tomika001
    Nem tudja valaki miért megy szét a csatlakoszás amikor játszom?
  • [HUN]FaTaL
    Ja nem tudok olvasni, sry :D
  • wandrew26
    az nem csatlakozni, hanem csalatkozni de értettem ám
  • wandrew26
    Köszi, már régebbről ismerem a játékot, van benne vmi különleges érzés, miközben kocsikázol a szigeten, teljesen szabadon. Ligatag vagyok egy rfactoros ligában, és nagyon szeretek ott is menni, de ez a játék ad egy olyan leírhatatlan különleges élményt szóval már rettenetesen várom
  • [HUN]FaTaL
    Miért nem fog csatlakozni?:D Gondolom csalódnit akartál írni.
  • shaddoc
    Egy biztos, mégpedig az, hogy csalatkozni nem fogsz benne, mondhatni megunhatatlan. Sok sikert hozzá! :-)
  • wandrew26
    Én is köszönöm a válaszokat most már csak jönne meg...
  • Tomika001
    Köszönöm szépen a jótékonykodásod hogy segitettél és megvetted az enzomat.
  • Johnny 19
    Na most meg ezt írja: Alkalmazáshiba, a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet. EZ MI???
  • Higany
    Köszönöm mindkettőtöknek!
  • somdav95
    Újat kell csinálnod..
  • Gaben17
    át tudod rakni,működni fog,de mint csak offline, ahoz hogy velünk tudjál majd jönni ahoz new game:)
  • wandrew26
    Bocsánat a kicsi offért, de kicsit ide vág a témába. Régebben toltam warezzel, és onnan átmentettem a mentésemet. Most (ha végre a k*rv* potsa meghozná) megvettem eredetiben, megapackestül. Olyat kérdeznék, h a warezes mentésemet be tudom e rakni minden gond nélkü a játékba, v nem fog neki tetszeni? (warezként csak az alap játék volt meg, és most kedvet kaptam h toljam online is, és ezért megvettem)
  • Norbi1990
    Térkép bejön és a bal felső sarokban lehet változtatni, hogy miket mutasson a térkép. Alapból a versenyeket mutatja ezt állítsd át a Locations-ra (asszem így van a játékban) és akkor látni fogod az autókereskedéseket.
  • [HUN]FaTaL
    Dokumentumok->Test Drive Unlimited, c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited (vista alatt c:\programdata\testdriveunlimited)
  • somdav95
    Dokumentumok--> Test drive Unlimited mappát kimásolod az asztalra, utána meg mehet a reinstall...
  • Higany
    Ha újra akarom telepíteni a játékot, akkor honnan és mit mentsek el, hogy meg legyenek a mostani dolgaim? Köszi az infót! Csá!
  • [HUN]FaTaL
    Az autókat a kereskedésekben tudod megvenni, eladni pedig a traden.
  • [HUN]FaTaL
    Te, fejezd már be. Menj és csinálj versenyeket, nekünk sem ajándékba adták a pénzt...
  • Roger6
  • somdav95
    Hadd essenek, már ketten vagyunk ellenük xDDD
  • SrAta
    és eladni is ott tudnám?
  • SrAta
    aha de azt nem látom a térképen:S
  • Norbi1990
    Autókereskedésbe. Ahol vetted az Alfát.