107666
-
Én meg 14:00-kor szeretem volna felmenni de néha bebirtam lépni de akkor egyből kilépett. -
Kb. 11 fele mentem volna fel de nem ment azóta tart ez a bibi. -
Remélem csak azért álltak le mert új patch jön ki, de lehet csak egy karbantartás van. Csak ne hogy az legyen mint régen hogy pont ilyen napon ment tönkre a szeró és csak Hétfőre lett jó. -
Vagy több. -
Nem nekemis már vagy 30 perce. -
mindenkinek:) -
Hali csak nekem írja ki ezt?
-
játékban a rádio állomások között lesz a mappa neve és az -
ronaldo86 #72370 es a jatekba nem kell semmit allitani?....milyen radioallomason mennek a sajat zenek? -
VbGabessZ #72369 Még annyit szeretnék, hogy át tudná valaki küldeni azt a miniimaget amit használ, mert gamecopy-ról nem akar lejönni, vagy ha lejön kibontásnál hibát ír. Előre is köszi. -
VbGabessZ #72368 Amúgy ez tipikus. Engem is levág ha sikerül csatlakoznom véletlen. És utána kiírja a hibaüzit, hogy ellenőrizzem a hálózatom... MErt a hiba csak nálam lehet ám:D -
C:\Documents and Settings\neved\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\felhasználónév\radio
és itt megnyitsz egy uj mappát abba meg a zenéidet -
Hát igen akkor reménykedjünk hogy hamar megjavul. -
ronaldo86 #72365 h kell betenni a saját zenéket???...mert mar vhogy betettem de nem megy...pls -
nem jó a szever:( -
Egy ideje nálam is ez a helyzet, már azt gondoltam, hogy nálam lehet a gond, de akkor valószínűleg szerver oldali probléma. Reméljük hamar helyre rázódik. :-) -
Nem tudja valaki miért megy szét a csatlakoszás amikor játszom? -
Ja nem tudok olvasni, sry :D -
wandrew26 #72360 az nem csatlakozni, hanem csalatkozni
de értettem ám
-
wandrew26 #72359 Köszi, már régebbről ismerem a játékot, van benne vmi különleges érzés, miközben kocsikázol a szigeten, teljesen szabadon. Ligatag vagyok egy rfactoros ligában, és nagyon szeretek ott is menni, de ez a játék ad egy olyan leírhatatlan különleges élményt
szóval már rettenetesen várom
-
Miért nem fog csatlakozni?:D Gondolom csalódnit akartál írni. -
Egy biztos, mégpedig az, hogy csalatkozni nem fogsz benne, mondhatni megunhatatlan. Sok sikert hozzá! :-) -
wandrew26 #72356 Én is köszönöm a válaszokat 
most már csak jönne meg...
-
Köszönöm szépen a jótékonykodásod hogy segitettél és megvetted az enzomat.
-
Na most meg ezt írja: Alkalmazáshiba, a memóriaterületen nem végezhető el a következő művelet. EZ MI??? -
Köszönöm mindkettőtöknek!
-
Újat kell csinálnod.. -
át tudod rakni,működni fog,de mint csak offline, ahoz hogy velünk tudjál majd jönni ahoz new game:) -
wandrew26 #72350 Bocsánat a kicsi offért, de kicsit ide vág a témába. Régebben toltam warezzel, és onnan átmentettem a mentésemet. Most (ha végre a k*rv* potsa meghozná) megvettem eredetiben, megapackestül. Olyat kérdeznék, h a warezes mentésemet be tudom e rakni minden gond nélkü a játékba, v nem fog neki tetszeni? (warezként csak az alap játék volt meg, és most kedvet kaptam h toljam online is, és ezért megvettem) -
Térkép bejön és a bal felső sarokban lehet változtatni, hogy miket mutasson a térkép. Alapból a versenyeket mutatja ezt állítsd át a Locations-ra (asszem így van a játékban) és akkor látni fogod az autókereskedéseket. -
Dokumentumok->Test Drive Unlimited, c:\documents and settings\all users\application data\test drive unlimited (vista alatt c:\programdata\testdriveunlimited) -
Dokumentumok--> Test drive Unlimited mappát kimásolod az asztalra, utána meg mehet a reinstall... -
Ha újra akarom telepíteni a játékot, akkor honnan és mit mentsek el, hogy meg legyenek a mostani dolgaim? Köszi az infót! Csá! -
Az autókat a kereskedésekben tudod megvenni, eladni pedig a traden. -
Te, fejezd már be. Menj és csinálj versenyeket, nekünk sem ajándékba adták a pénzt... -

-
Hadd essenek, már ketten vagyunk ellenük
xDDD
-
és eladni is ott tudnám? -
aha de azt nem látom a térképen:S -
Autókereskedésbe. Ahol vetted az Alfát.