107666
-
Hát ezt még jóindulattal se lehet weblapnak nevezni, de az összeütöttem jelző jó rá. Maradjunk annyiban, hogy töltöttél fel képeket a webre. Ügyi vagy. -
Immigrants #72537 gyertek a versenypályánál a célnál a vcersenyhez ott unatkozom -
Ez így van.
-
Szabi1991 #72535
-
Immigrants #72534 Ez nem éllő játékos offline-ba megy én is ott láttam. -
wandrew26 #72533 
bocsi az előző nem működik, 2x van a http://
itt a jó -
wandrew26 #72532 Köszi mindenkinek az ötleteket, de összeütöttem gyors egy honlapot 

Tegnapi krúzok -
Küldtem privátot...
-
http://media.proxnet.hu/ -
wandrew26 #72529 Vááááá, ez hihetetlen, bármilyen ócsdi trükkel is próbálkozom, nem engedi h a kepfeltoltes.huról linkeljek, szúrjak, vagy bármit csináljak a képekkel, dobhatnátok vmi ötletet, hogy hogyan tudom megoldani? -
Én még soha. -
Valaki ismeri? Mert most láttam előszőr és nem semmi ahogy vezet:D
-
Jó képek, csak lehetnének nagyobbak, és jobb minőségűek.
[Király volt :D]
-
Immigrants #72525 a beálításokban van egy olyan hogy játék vagy beálítás pontosan nem tom és ott van hogy ülés helye,tét na az kell neked és ott tét engedélyzése és utána felnyomod ameddig akarod -
Ja nagyon jó volt.
Máskoris lehetne csinálni. -
#72513 plz help -
Immigrants #72522 Csá a mai krúz(én,tomika01,ákosrs,gaben,Mzsoltee)Köszi szépen tök jó volt remélem nem az utolsó:-)(bocs a sok kép miatt)
Méghogy gaben nem tud driftelni:
Egy kis dodzsemezés
-
Most voltam fent ki-be jelenkeztem kb 8x és elsőre engedett mindíg! :) -
Amúgy meg köszi a kis aútókázást csak kár hogy háoman voltunk. -
Igaz majd egy szép nap megjavul. -
wandrew26 #72518 Lagg most sem volt, ha sikerült felmenni, akkor tökéletesen működött :) én meg kitaró vagyok, és elöbbről már ismertem a játékot, és tudtam érdemes próbálkozni :)Már gondolkodtam rajta h kéne az atarinak dobni vmi emailt, ha nem javul a helyzet, h tájékoztassanak már h mivan... -
mások általában jó a szerver és nincs semmi lagg és felmegy azonnal.
most jól lejáratta magát az atari előtted.
-
wandrew26 #72516 szerintem érdemes most beszerezni , énis vártam a videókártya vásárlással addig, hogy most 5000el drágábban kellett megvennem
-
wandrew26 #72515 Huhh, tegnap volt életem első krúza, és hihetetlenül feelinges volt, nagyon tetszett és élveztem, a románokat leszámítva
köszi mindenkinek(lybrahun,holle,ADJ,gaben) tagnap 2kor kaptam kézhez a játékot, és hajnali 1ig nyomtam, 11től volt a krúz, de ADJ-vel előtte is nyomtuk ismeretlenekkel.
A serveres témához annyit, h ha van egy kicsi türelmed, akkor próbáld többször, lehet h csak 15.re jutsz be, de bejutottál, és tegnap egész délután fent voltam, kisebb megszakításokkal.
Köszi még 1x a krúzt, megpróbáltam a pikcsöröket felrakni, de a képfeltöltésről nem engedte :( itt meg túl kicsi a fájlmérethatár, így nem rakom fel. Pedig nagyon jók lettek
-
érdemes most megvenni a carpack-ot vagy várjam meg meg megerősödök a forint? :D -
sziasztok!
Utcai versenyzésnél(amikor enterrel rávillogok egy autóra) offline módban hogyan kell a tétet emelni?
mert mindig reward 0 így meg nincs sok értelme
tehát pénzbe szeretnék versenyezni hogyan kell?
Kössz
SrAta -
:) nyugalom fiatalok.
Előfordul hogy leáll xy server meg az is hogy meghibásodik ez az hisz mi sem vagyunk örök életűek! Türelmesen várjátok meg míg jó lesz a server... -
Reggelt, a szerver nekeis xar :(. Nem tud vki 1 plugint 3ds max-hez, ami felismeri a TDU-s modelleket? Egyébként a 3DD, vagy a 3DG kiterjesztés a modell? -
Nekem mondod végre itt a hétvége mentem volna krúzra de a szaros szerver miatt nem lehet. 

-
faszom beleraknám ebbe a szar szerverbe komolyan mondom!
má péntek reggel óta nem tudok rendesen játszanni!

-
Immigrants #72508 Elindultaím gabennal mert gyertek ha tudtok -
Ja megint nem látok senkit. -
Immigrants #72506 mivan megint beszart? -
Ledobott. -
Most probáld én most felbirtam. -
Egyszerűen nem enged fel, bármit csinálok. -
Én most 1 embert láttam serveren de azzal se lehetett menni sehova mert naon lassú kocsija volt:S -
Immigrants #72501 mert miért nem jössz?kül szerintetek fel tudtok jönni vasgy nem mert akk airbonozok
-
Mind1 én már nem megyek, majd talán legközelebb :( -
Nem tom mit szarakodnak a szerverrel, de kezd idegesíteni!