107666
-
megpróbálom, hátha segít -
Próbáld meg újratelepíteni DirectX-t. -
ultrapulse #72657 A fícsörről ugatok, nem a profilokról XD
Magyarul ugyanazokat a játékelemeket el lehet érni multiban is mint singleben (piacot meg egyéb szarokat kivéve) -
hm
most meg nem indul el a játék :D beszarás
Video Card Driver Version (DirectX)
Your driver version number is: 6.14.10.6903 FYI: Your video card driver version is provided for your information, but it is not part of this analysis. But proper video card driver versions are important to the proper operation of your product.
ezt írja ki az egyik oldalon a konfigomra,de ezt a driver versiont nem értem
legújabb patch van fent mindenből
vki help, mit rakjak fel :D -
"Többek véleménye szerint a zene sajnos nem megfelelő ehez a műfajhoz, utólag is sorry érte, majd talán a legközelebbihez keresek másmilyen zenei irányzatot képviselő muzsikát." - szerintem teljesen megfelelő a zene hozzá. Kemény autókhoz kemény zene, egyszerű. -
Tegnap én sem tudtam az online profilommal kapcsolódni, ezért gyorsan összeollóztam egy videót, akit érdekelne nézze: TDU online -
Hali!
Valaki nem jön kicsit kocsikázni? A sziget közepén a Lamborghini szalonnál leszek 12:15ig -
köszi
kiegészítőket lehet leszedni valahonnan? elsősorban ruha skinekre gondolok :D -
Nincs a linkel semmi gond max a te böngésződdel! :)
Deitt van tessék! -
ez a radialeng link nem működik, belinkelné vki? :) -
Előszőr csinálsz egy profilt,ha nem tudsz majd segítek.
De könnyű:D -
felraktam egy nyomorult Pagani-t 0 tuninggal 362km-el 300'000-ért. ha valaki megszánna megköszönném. -
Te vagy tájékozatlan. Külön single és multi profil van. -
Lehetséges, hogy azért fagy ki a játék mert csatlakozom a szerverre, elkezdek egy küldetést majd a küldetés közbe megszakad a szerverrel való kapcsolat, kiírja hogy szakadt, én leOKÉzom majd játszom tovább? -
Persze 2 játékunk lesz csak annia gondunk hogy egy hálózaton vagyunk és ha egyszerre játszunk akkor a 2 mb-s net jó-e ? Amúgy T-online-os! -
Megmondod h itt talizzunk én odamek és akkor ennnyi?simán belépek a játékomba online és visszhal?
-
Én ha minden igaz holnap akarok össze hozni vagy holnap után:D
De majd szólok elötte:D -
Team speaks vmi hogyan működik?? -
Nem lesz ma online találka? -
VbGabessZ #72640 Pont az üzeneted előtt írtam le a dolgot... Hihetetlen... -
Nem unod már? -
Sose online-oltam még:D -
macskajajj #72637 188 http://href.hu/x/83nb -
ultrapulse #72636 Az online és single fícsör egybevan mosva...ennyire nem kéne tájékozatlannak lenni XD -
Nem lehet úgy (sztem)
úgy tom,hogy a single meg az online az külön külön van. -
Sziasztok
Haverokkal meg szeretnénk venni a játékot az online miatt.Azt szeretném kérdezni h ha a single-be vezsek autót,online módban is csak azzal tudok menni? -
VbGabessZ #72633 Kétfajta profil van. Single és multi. Az előbbit csak offline tudod használni, az utóbbit csa online. Egyiket a másikba átrakni nem tudod.
Viszont egy olyan sanda gyanum van, hogy lehet azért rossz a szerver, mert nem bírja el a játékosokat. Lement a program ára elég szépen már és lehet többen játszanak rajta mint amit elbír, esetleg csökkentették a szerverek számát. /Viszont ez lehet ki lenne írva./ -
Nah végre felengedett on line vagyok,köszi a segítségeket
-
Most rossz a server azért. -
Egy órát engedett játszani, aztán kidobott, de egyébként is csak vagy 10-re engedett fel a szerverre. Siralmas, remélem hamarosan befejezik ezt mert elmegy a kedvem a játéktól.
Más: Valamiért már másodjára fagy megy a játék, pedig van patch rajta. Eredeti és fut is szépen. Mi lehet a gonjda? Ja, és ha létrehozok egy online profilt, akkor azzal csak akkor tudok játszani ha netem van. Tehát free ride-olni se tudok csak ha felenged szerverre? Mert most, hogy ilyen sokat bajlódik a szerver észrevettem, hogy egyáltalán nem akar beengedni a játékba, pedig vinném tovább a singe versenyeket. -
Nah sikerült megcsinálni már csak a szerverhez nem akar ez a szar csatlakozni csak azt nem tom mié. -
carloelsa #72628 Egy kis OFF: Szegény Cozma ... :((((((((((((((((((((((( -
Ha nincs accountod, akkor csak offline tudsz játszani! Ha online akarsz lenni, ahhoz új profil kell. Offlineból nem lesz online. -
Még annyi h már elkedtem játszani úgy h nem csináltam meg az accountot game spy ba azt vhol meglehet játék közben is csinálni h mehessek online? -
Köszi,próbágatok és rem fent talizunk. -
Próbálgatni kell többször is, több verziót is. Van, akinek elsőre elfogadja, van, akinek csak 10.-re. Ne legyen benne ékezet, és "illik" beletenni a [HUN]-t is. Így könnyebben rád ismerünk.
100%-os online mentést nem kapsz, mert azt mindenkinek a saját serialjához rendeli hozzá a gém. Olyat szoktak csinálni a kezdők, hogy felraknak trade-re valamilyen verdát, és megkérnek egy ismerőst, hogy vegye meg! Vagy, ahogy mi csináltuk, elkezdtünk játszani, csináltuk a küldetéseket, és gyűjtögettünk. -
Még lenne olyan kérdésem h h tudok gamespy létrehozni mert az elején bejelölöm beírok egy niket és a kódot nem jó.A másik,h vki tud vhonna egy nműködő 100% mentést adni h koscit tudjak venni? -
Gyorsultam eggyet 
-
Milyen jellegű a net? Mekkora a feltöltés? Mennyire stabil a net?
Egyszerre csak 2 különböző seriallal tudtok játszani! Magyarán 2 játékot kell vennetek... -
a magapack is eredeti? vagy csak az alapgame? mert ha nem akkor töröld az addon.txt-t, és ne vegyél megapack-os autót mert ledob a szerverről.