107666
-
gilbert93 #72700 Bocsi!Pont akkor fagyott be a játék amikor odaértél.Pedig mehettünk volna.Utána már be se lépett a szerverre.Még 1x bocsi!!! -
ultrapulse #72699 Másnak se...néha megy, néha nem :D -
McTeS #72698 Üdv!
Csak nekem nem akar most csatlakozni a srv-hez?...:( -
Én megyek most játszani,délen mozgok mert addig vannak még versenyek feloldva hátha összefutok vkivel. -
Pihent agyú ember mire képes,feltalálta magát,nagyon szép munka.Már csak a külsején kéne dolgozni. -
emberek csak nekem nem bírja a szerveren tovább fél óránál? de ha kapcsolódok is csak nagyon ritkán látok embereket -
VbGabessZ #72694 Jéézus marisS:DDD ez odaver keményen 
Már csak a tetejére egy ventilátor kéne:DDD -
ez dedúrva :O -
ultrapulse #72692 Na ez odakúr XD Szép munka -
Ismerem a srácot, msnen sokat dumálunk) -
szimó szimulátor -
nemszótam aszittem alapból rajtvannak a térképen de rájöttem h megh kell találni -
fordot, pontiacot, dodgeot, chevrolettet lehet tuningolni???????
ha igen akkor hol??? -
Én ottvagyok -
gilbert93 #72686 Hello!
Valakinek van kedve krúzolni?A Cadillac szalon előtt.17-30 -tól. -
ultrapulse #72685 letöltöd a WinRAR-t, felrakod, és telepítéskor az összes tömörített fájlal társítod
utána automatikusan meg tudja nyitni -
Immigrants #72684 lécci gyors válasz erre #72682 ami ezt kérdezi | #72677 ami erre válaszol #72674 sietnem kell lécci gyors válasz -
ultrapulse #72683 Hát én ma újrakezdtem az elejéről a játékot, és folyamatosan kaptam az üzenetet hogy le lettem dobva, de azért nyomhattam tovább
-
Immigrants #72682 Bocsesz de hülye kérdés az hogy azt hogy kell? -
Köszi -
Igen, a Dokumentumok mappában lévő Test Drive Unlimited-ről kell egy biztonsági másolatot készítened. -
Jó a vidi,de már jó lenne ha mászkálnánk többen,nem kell versenyezni csak menni az úton karavánba meg megállva vhol sztem tök fasza lenne én már nagyon várom h legyen vmi. -
valószínűleg hamarosan új windowst kellessz raknom a gépre, így a játékot is újrakellessz telepítenem. a mentést ha lementem máshová majd újra bemásolom a játék mentésének könyvtárába majd a friss windowsba akkor fogom tudni folytatni a játékot onnan ahonnan elmentettem? -
Kibontod WinRar-al. -
nekem is volt hogy megcsinálok egy versenyt megkapom a pénzt nyomnám a tovább gombot erre ledob a szerverről. xD -
tegnap sikerült játszani online, de negyed egykor kezdtem és hajnal 3kor fejeztem be. ma próbáltam kapcsolódni dél körül de nem engedett fel. Nem merek így belekezdeni a sziget körüli küldetésbe, mert ha kiléptet az utolsó perceknél agybajt kapok. semmi hír, hogy mikor lesz már normális a szerver? -
Immigrants #72674 Ezt hogy kell telepíteni:7z,az meg mi?
-
Jó kis video! Grat hozzá. És szerintem is jó hozzá a zene! :) -
VbGabessZ #72672 Online nincsen rendőr, de vigyázni kell a 3 csillaggal. HA látod hogy két és fél akkor állj meg vagy vezess óvatosan, hogy lejjebb menjen felet:) Offlineban vannak zsaruk sima free rideon is. Többek közt onnen is lehet tudni, hogy ledobott a szerver, hogy megjelennek a zsaruk.
-
Hát codozni tudtok akkor ezzel miért ne?:D -
sry nem figyeltem -
Nálam sincs, csak versenyeknél, pl autószállítás stb... Én is meglepődtem amikor levett 200.000 a semmiért de szerencsére előtte csináltam mentésről másolatot.
-
Immigrants #72668 Csá.Az a bajom hogy ha neii megyek valaminek akkor a rendőröknél csak a jelvény lesz ott az nem hogy hol és milyen irányban van.mi lehet a gond?Eleinte ha van két csillagom eltünik úgy hogy egy rkocsit se láttam de a múltkór 3 jelvény és léss csodát 0 kocsi elkap 50.000.Sült a fejem az idegtől.(Ne lécci ne mondjátok:de jó téged nem köröznek.Én azért akarok egy kis izgalmat a játékba.Jah az nem lehet hogy az online modba nincs körözés? -
Okés, hiszek neked, bár én valamelyik Linkin albumból szedtem ki a zenét. :D Annyira nem ismerem "őket".
Köszi. -
nah megrendeltem a játékot epekedve várom atelefpnjukat, hogy mikor érkezik:D -
jó videó meg minden de a zene is átlett alakítva mert eredetileg ez így van -
találkoztam egy 7 fős japán csapattal:D szépen 100as tempóban haladtak:)
-
Roger 6 és Gaben17: Köszi :D -
jó lett,zene is király sztem:) grat -
na ez segített most már ne mfosódik el a kép :)
thx