107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gilbert93
    Bocsi!Pont akkor fagyott be a játék amikor odaértél.Pedig mehettünk volna.Utána már be se lépett a szerverre.Még 1x bocsi!!!
  • ultrapulse
    Másnak se...néha megy, néha nem :D
  • McTeS
    Üdv!
    Csak nekem nem akar most csatlakozni a srv-hez?...:(
  • SeanJRRussel
    Én megyek most játszani,délen mozgok mert addig vannak még versenyek feloldva hátha összefutok vkivel.
  • SeanJRRussel
    Pihent agyú ember mire képes,feltalálta magát,nagyon szép munka.Már csak a külsején kéne dolgozni.
  • nesto
    emberek csak nekem nem bírja a szerveren tovább fél óránál? de ha kapcsolódok is csak nagyon ritkán látok embereket
  • VbGabessZ
    Jéézus marisS:DDD ez odaver keményen
    Már csak a tetejére egy ventilátor kéne:DDD
  • Atti12
    ez dedúrva :O
  • ultrapulse
    Na ez odakúr XD Szép munka
  • ChuckyHUN
    Ismerem a srácot, msnen sokat dumálunk)
  • REPS0L
    szimó szimulátor
  • SrAta
    nemszótam aszittem alapból rajtvannak a térképen de rájöttem h megh kell találni
  • SrAta
    fordot, pontiacot, dodgeot, chevrolettet lehet tuningolni???????
    ha igen akkor hol???
  • AlieN911
    Én ottvagyok
  • gilbert93
    Hello!
    Valakinek van kedve krúzolni?A Cadillac szalon előtt.17-30 -tól.
  • ultrapulse
    letöltöd a WinRAR-t, felrakod, és telepítéskor az összes tömörített fájlal társítod
    utána automatikusan meg tudja nyitni
  • Immigrants
    lécci gyors válasz erre #72682 ami ezt kérdezi | #72677 ami erre válaszol #72674 sietnem kell lécci gyors válasz
  • ultrapulse
    Hát én ma újrakezdtem az elejéről a játékot, és folyamatosan kaptam az üzenetet hogy le lettem dobva, de azért nyomhattam tovább
  • Immigrants
    Bocsesz de hülye kérdés az hogy azt hogy kell?
  • nesto
    Köszi
  • laci 700
    Igen, a Dokumentumok mappában lévő Test Drive Unlimited-ről kell egy biztonsági másolatot készítened.
  • SeanJRRussel
    Jó a vidi,de már jó lenne ha mászkálnánk többen,nem kell versenyezni csak menni az úton karavánba meg megállva vhol sztem tök fasza lenne én már nagyon várom h legyen vmi.
  • nesto
    valószínűleg hamarosan új windowst kellessz raknom a gépre, így a játékot is újrakellessz telepítenem. a mentést ha lementem máshová majd újra bemásolom a játék mentésének könyvtárába majd a friss windowsba akkor fogom tudni folytatni a játékot onnan ahonnan elmentettem?
  • RS
    Kibontod WinRar-al.
  • laci 700
    nekem is volt hogy megcsinálok egy versenyt megkapom a pénzt nyomnám a tovább gombot erre ledob a szerverről. xD
  • nesto
    tegnap sikerült játszani online, de negyed egykor kezdtem és hajnal 3kor fejeztem be. ma próbáltam kapcsolódni dél körül de nem engedett fel. Nem merek így belekezdeni a sziget körüli küldetésbe, mert ha kiléptet az utolsó perceknél agybajt kapok. semmi hír, hogy mikor lesz már normális a szerver?
  • Immigrants
    Ezt hogy kell telepíteni:7z,az meg mi?
  • Fitti83
    Jó kis video! Grat hozzá. És szerintem is jó hozzá a zene! :)
  • VbGabessZ
    Online nincsen rendőr, de vigyázni kell a 3 csillaggal. HA látod hogy két és fél akkor állj meg vagy vezess óvatosan, hogy lejjebb menjen felet:) Offlineban vannak zsaruk sima free rideon is. Többek közt onnen is lehet tudni, hogy ledobott a szerver, hogy megjelennek a zsaruk.
  • norbi56
    Hát codozni tudtok akkor ezzel miért ne?:D
  • norbi56
    sry nem figyeltem
  • laci 700
    Nálam sincs, csak versenyeknél, pl autószállítás stb... Én is meglepődtem amikor levett 200.000 a semmiért de szerencsére előtte csináltam mentésről másolatot.
  • Immigrants
    Csá.Az a bajom hogy ha neii megyek valaminek akkor a rendőröknél csak a jelvény lesz ott az nem hogy hol és milyen irányban van.mi lehet a gond?Eleinte ha van két csillagom eltünik úgy hogy egy rkocsit se láttam de a múltkór 3 jelvény és léss csodát 0 kocsi elkap 50.000.Sült a fejem az idegtől.(Ne lécci ne mondjátok:de jó téged nem köröznek.Én azért akarok egy kis izgalmat a játékba.Jah az nem lehet hogy az online modba nincs körözés?
  • gizmoplayer
    Okés, hiszek neked, bár én valamelyik Linkin albumból szedtem ki a zenét. :D Annyira nem ismerem "őket".
    Köszi.
  • SrAta
    nah megrendeltem a játékot epekedve várom atelefpnjukat, hogy mikor érkezik:D
  • Hoffi
    jó videó meg minden de a zene is átlett alakítva mert eredetileg ez így van
  • Gaben17
    találkoztam egy 7 fős japán csapattal:D szépen 100as tempóban haladtak:)
  • gizmoplayer
    Roger 6 és Gaben17: Köszi :D
  • Gaben17
    jó lett,zene is király sztem:) grat
  • allock #72660
    na ez segített most már ne mfosódik el a kép :)
    thx