107666
-
emberek
HÁZI MOTOR SIMULÁTOR test Drive ba -
Srácok,ma lesz krúz?? -
Oké.
Majd írok,hogy hol és mikor!:D -
rendben van papamaci ha lesz időm kinézhetek! xD -
Mert nekem még sosem válaszoltak. -
Rem,hogy csütörtökre jó lessz a server.:D
Mert krúzt szereztnék rendezni 6-7 fele. -
wandrew26 #72734 Annyit nem értek a levéllel kapcsolatban, hogy hogyan adom be a portot mondjuk az UDP-t 8880 tól 8889-ig, mert itt még bepötyögöm 1enként, de az UDP 27000 tól 30000 ig, nah azt egysével nem vállalom be...
HA tud vki segíteni kérem írjon! -
wandrew26 #72733 Nah kaptam 1 nap alatt választ a levelemre
DE a eredmény már inkább elszomorítóbb, de azért kipróbálom amit javasoltak. Beírom nektek is, hogy mit javasoltak, de szerintem nem ezzel lesz a gond 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
vielen Dank für Ihre Nachricht.
Bitte geben Sie in Ihrer Firewall und Ihrem Router folgende Ports frei:
UDP 8880 bis 8889
UDP 8890
UDP 27000 bis 30000
TCP 6667
TCP 27000 bis 30000
TCP 8889
TCP/UDP 17475
TCP/UDP 9961
Mit freundlichen Grüßen
Michael Mielenz
Atari Support Team
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- -
volt valaha is normális a szerver??? -
-
Szerintem a problémát egy-két újabb szerver telepítésével meg lehetne oldani (és akkor nem lenne egy szerveren 100.000 játékos...). -
épp javasolni akartam hogy valaki írhatna az atarinak:)
remélem adnak érdemleges választ, és megoldják a problémát, mert bosszantó nagyon ami itt folyik az utóbi időben
-
McTeS #72728 Este szerencsére sikerült lenyomni 80Km-t pár emberrel...Remélem még összefutunk!
-
egy mezei kormányból csinálta a srác :)
"a gázkarnak erős volt a rugó így kapott egy sújt XD"
-
wandrew26 #72726 Ezt miből gondolod, vagy következtetted ki? (nem, nem magyarul írtam a németeknek levelet....) -
bence319 #72725 Az előbb nem segített senki, megpróbálom még 1x, remélem, most elolvassátok! :-D SZiasztok! Van 1 problémám, remélem tudtok segíteni! Feltelepítettem a MegaPack -ot a TDU -hoz, és nem tudom megvenni az autók nagytöbbségét (látom a háttérben a kocsit, de nem megy rá a kamera), ráadásul a Lexus szalon meg sem jelenik!! Bizonyára én vagyok a béna, de örülnék, ha valaki megmondaná, hogy mit csináljak!! Előre is köszi!! -
Akárkinek küldöd az e-mailt nem hiszem hogy választ fogsz kapni rá végképp kétlem h elolvasnák... -
Sok szerencsét hozzá.... -
dussy #72722 Kíváncsian várom! -
wandrew26 #72721 Nah, már nagyon idegesített a szerver dolog, és h nincs róla semmi hivatalos infórmáció, ezért küldtem egy e-mailt az atari német képviseletének, remélem válaszolnak hamarost, amint megtudok vmit közlöm veletek! -
wandrew26 #72720 Szia, én is találkoztam veled Skylineal voltán, én meg egy 599-es Ferrarival, ha van megapackod, ha nincs akkor egy default car-ral :) (én írtam a t-t :P) Csak ledobott ez a szemét :@ -
Persze, gondolod mi betudunk VNC-vel vagy Remote Desktoppal menni a gamespy szervereire hogy körülnézzünk mi a baj :D -
dussy #72718 A szerver gondra magam is rájöttem, azt hittem ennél komolyabb választ kapok a "nagy" TDU fanoktól.
És immár 2 szemetes hsz-ed is van!
-
Alattad 2HSZ-szel írtam h szervergond van 1 hete, vagy talán teli kéne vele spammelni a topicot? -
dussy #72716 A kevéske szabadidőmet játékkal tölteném és nem fórum olvasással, sorry!
Ellenségeskedés helyett meg is válaszolhattad volna!
-
Az, hogy nem olvasol vissza. -
dussy #72714 Hello!
2napja nem tudok csatlakozni a szerverhez.
Mi ennek az oka? -
Rossz helyre mész. -
Nevetséges, 1 hete nem tudok játszani, mi az istent csinálnak a szerverrel? Éjjel lehet hogy jó de az meg nekem nem jó, aludni is kell valamikor. -
srácok az miért van, hogy nekem most van 2 tuning boltom és ott csak pár márkát tok tuningolni néztem térképet neten de ha doamegyek ahol kéne lennie ott nemigazántalálok semmit
vagy az akkor nyílik meg, ha tovább jutok%ban a játékkal? -
VbGabessZ #72710 Már felraktam az ilyen esetekre a toca race driver 3-at. 11ig el kell ütni az időt valamivel... MEg lehet elkezdek gtr2zni is:) -
ja jólenne! nekem is má tele az faszom a egésszel -
VbGabessZ #72708 Na kétszer sikerült belépnem, kétszer ki is vágott. Asszem innentől a krúzokat 11től kellene indítani:) -
Jó lenne ha már vmit csinálnának vele mert ez így nem áallapot
-
McTeS #72706 Kettőt láttam én..GabessZ-t meg még valakit..épphogy köszöntem srv off...:( -
Láttam egy magyrat lehet te voltál az Gabessz de télleg szar h fosakodik a szeró -
VbGabessZ #72704 Ok mindent megteszek. ha sikerül találkozunk:) -
Semmi baj, majd legközelebb :) -
Srácok,aki tud róbáljunk már meg talizni a merci szalonnál délen van egy tengerparti városban van egy rakat autópálya ott nem lehet eltéveszteni
megpróbálok felmenni aki tud az jöjjön stem 9 körülig ott leszek.
SeanJRRussel[HUN] a nevem. -
bence319 #72701 SZiasztok! Van 1 problémám, remélem tudtok segíteni! Feltelepítettem a MegaPack -ot a TDU -hoz, és nem tudom megvenni az autók nagytöbbségét (látom a háttérben a kocsit, de nem megy rá a kamera), ráadásul a Lexus szalon meg sem jelenik!! Bizonyára én vagyok a béna, de örülnék, ha valaki megmondaná, hogy mit csináljak!! Előre is köszi!!