107666
-
raga #72780 Ugyan azzal a windows user névvel telepítetted amivel régen fent volt? Nekem csak akkor ment a régi mentésemmel.
-
Itt a Shelby GT 500 "Eleanor"
-
Ok, byby! -
Na ma jött el az uninstal napja! :)
Ha esetleg kijött a 2.része dobjatok 1 mailt! :D
Bye-bye -
Ha minden igaz akkor holnap (02.12.)
Krúzt rendezek.
Helyszín: Ford Szalon elött.
Idő: 17:00. (17:15-ig várunk.)
HC nem kötelező. -
ezt fejtsétek meg :)
-
McTeS #72774 Pixxel vazz..te még 3kor is nyomtad?Miért nem szóltál?Visszamentem volna..:D
Amúgy faja volt az a kis motorozás!
-
reggelt népek! nem jön vki egy hajnalli gurulásra? ha jönne vki a pályán körözök :) -
Ma is jót gurultunk, köszönet a résztvevőknek!!!
.....és egy régebbi...
-
Sziasztok! Mi a faxér van, hogy ezt írja ki "Your downloaded content has not been saved. You will be disconnected." és folyamat ledob Online-ből? Pedig most telepítettem újra a játékot. Köszi! Cső! -
Egy kis pénzel ki tunálak segíteni az előrehaladásban.
-
Hát akkor szívás. Én is megjártam még a játék elején, valami memória hiba miatt meghibásodott a mentésem, és újra kellett kezdeni. Expert szinten voltam, amit 1-2 nap alatt újra visszahúztam. (tavaszi szünet) Azóta minden kilépés után copy-zom a mentésem. -
Indigo #72768 Ok, köszönöm!
Csak ezt találtam, ez is viszonylag kis méretű, pedig azt gondoltam volna, hogy egy ekkora kaliberű játékhoz több patch is érkezik. -
B2man #72767 Ha jól emléxem bal oldalon alul elsőre (talán change status) kell rábökni. -
1.66a verziójú patch van hozzá (javítás) 2 db új autó is van benne -
1.66A és a megapack (fizetős) -
Indigo #72764 Üdv!
A játékhoz milyen patch-ek léteznek? Mindenhol csak az 1.66-al találkozom... -
New Game nem új profil csak új játék és eltörli a régit. Én szoktam menteni. -
Profiles-nél tudod váltogatni a felhasználóidat. :-))) -
wandrew26 #72761 Vááááá 

délután mikor a szerverre kapcsolódni próbáltam kitartóan utolsó alkalommal véletlen a new game-re nyomtam a profil helyett, erre most mikor este vissza akarok menni, hát a menüben nincs hc mod, a játékban meg a karakterválasztásnál találtam magam 

Kiborultam.... és a legrosszabb h nem lehet visszacsinálni, sehogy :( :@
Most egy időre biztos befejeztem tdu-s pályafutásomat, mert nincs erőm újrakezdeni, főleg ilyen körülmények között.....(szerver)
Intő példa az óvatosággra!!!! -
ja néztema z atari oldalán még mintig9-10 ezer csak dollárban van az ára:D -
Hülyeség, csak nálunk ment le az ára, külföldön sokkal drágább. -
Becike007 #72758 Segítségeteket kérem!!! Online módban ha versenyezni akarok, már ott állunk a startnál, és nem tudom mivel kell zöldre váltani hogy kész vagyok. Piros kis x körben, mellette a zöld kör mindenki átvált én nem tudok. Légyszi segítsetek mivel kell! Előre is köszi -
Sztem ez hülyeség.Már több mint fél éve ugyan annyi az ára ha nem régebb óta és csak most jelentkeztek a gondok.Különben meg ne h már ilyen csiscka szar szerójuk legyen h nem bírja el a játékosokat.GRIDBE egyszerre több százan játszhatnak még sincs semmi pedig oda a tört gémekkel is lehet menni. -
VbGabessZ #72756 Szerintem az van, hogy lement a progi ára és már normális áron meg lehet venni és sokan lettünk.../de remélem nem így van/ -
olika99 #72755 De egy dolgot nem értek hogy miért nem csinálnak egyrendes Official Website-ot ahová ki tudnák írni a szerverrel kapcsolatos híreket. Pl.: 3 hétig nem fog rendesen üzemelni a szerver mert javítás folyik :D
De legalább tudná az ember hogy mi a szar van a szeróval. :S -
Bekaphatják, itt van aki tűzfal nélkül tolja de egéybként rég nyitva van nekem az összes port és eddig ment is a szerver, most meg fos. -
Nah megyek játszani ha már megvettem,ha vki esetleg feltud jönni talizhatunk vhol,írjon egy üzit a játékban. -
VbGabessZ #72752 Biztos hazaérnek a német kiskölkök azt rászállnak a szerverekre:D -
wandrew26 #72751 Egyetértek, én is úgy vettem észre, hogy kb délután 4ig rendesen fut, minden jó, majd behal, és majd csak 11 körül tér magához 

-
Immigrants #72750 csá kis off:valaki tud gigatorents meghívót küldeni(FONTOS) ha igen írjon privibe -
ez komoly bazeg :D -
VbGabessZ #72748 Szerintem csúcsforgalomfüggő... Ami annyit jelent, hogy /nálam/ este 10-11 felé már tudok rendesen csatlakozni úgy, hogy benn is maradok, és onnantól kezdbe egész délután 1-2-3 ig rendesen megy. Ezután megint behal. De ez csak az utóbbi héten volt így. -
ez hülyeség,akkor játszol,amikor megy a server,ezt nem lehet tudni soha! -
janihunk #72746 azt halotam hogy Európában hajnal 2-től regel 8 ig lehet játcani ez most igaz??? vagy egyáltalán mikor lesz jó a szerver? -
Mikor szokott menni?? -
Hát,néha megy néha nem...de mostmár inkább nem,állítólag karbantartják vagy mi.... -
Barátom,ez nagyon állat!!
rendelésre csináltok ilyent??!!
Volna egy két ismerős,akit érdekel! -
janihunk #72742 Heló bocsi 1 gyors kérdés most mi van a szerverel metől medig jó vagy mi van mert nemrég vetem a játékot és még szinte ki se birtam próbálni. köszi -
BOCS csak most olvastam vissza
de nekem naon tetcik