107666
-
szargame #72941 csá all! Azt szeretném kérdezni, hogy egy seriallt csak egy ember használhat onilne-on??? :) előre is kössz -
Szasztok!
Este,olyan 10-11 óra fele van kedve valakinek egyet krúzolni??
...azért olyan későn,mert akkor már talán jó lesz a server,bár most is játszottam vagy másfél órát!! -
akkor nemtom. bukott a tippem :D -
BalanceArt #72938 Első hsz-em itt, de már ismerek itt egy-két embert.
Pixxel, láttam feltetted a képeket a minapi nagy motorozásról. Az egyiken én is rajta vagyok (én vagyok a harmadik mögötted és Mackó mögött). Sajnos azóta nem találtam rád.
Alien, köszi, hogy megmutattad a szigetbejárót! Pont amikor elindultunk volna a háztól eltűntél a térképemről-
GabessZ, tényleg jót gurultunk tegnap. Ismételjünk! Szerintem, a tapasztalatok alapján este tíz előtt nem is érdemes próbálkozni. (A PH-n valaki a tegnapiak közül fel is tette a képeket) -
USA külön szerveren van... -
azt már észrevettem én is hogy éjszaka mindig jó a szerver. gyanítóm hogy az usa miatt, ott olyankor kb 4-6 óra van délután. sok kocka jáccani akar :D -
VbGabessZ #72935 Kb 11től éjjel 1ig toltuk vagy a krúzt /köszi fiúk király volt:DD/ utána meg 3an mentünk még pár kört éjjel 3ig:) Egy deka ledobálás nem volt akkor:) Szerintem ha felkelnek raknak fel képet. Én nem csináltam, mert a minősége nem a legjobb:)/sőt inkább a elgrosszabb:P/ -
Engem most fel engedett.
Találkoztam 1 lengyellel.kb mentünk kemény 4-5 km-ert és mindkettőnket ledobott a server:S -
szimesebb (szerintem nem, de mind1) fizikát kap a játék. -
hard core mod more jó? (csak pár napja van meg a játék) -
Ha megvan a 45% akkor ha elindítod a játékot ott lesz a menüben. Hard Core mod és kész :) -
Nem hiszem hogy pont az ilyen -emaileket tolerálnák az atari akármilyen emberei...
Szerintem szégyelld el magad... -
Bocsi ha noob a kérdés, HC módot unlockolni tudom, vagy a profil készítésekor kellett volna azt választanom? (Ezer éve volt már.) -

-
Minek irogattok az atarinak? A servert a gamespy üzemelteti... -
az elöbb találkoztam 5 percre pár másik userrel, de aztán megint sehol senki -.- -
wandrew26 #72925 

-
Na,küldtem nekik,egy e-mailt,ezzel a szöveggel,csak persze németül!
üdv!
Mi a helyzet, a TDU serverrel?
Elég ritkán tudunk csak vele játszani,és nem azért vettük meg eredetibe,hogy nézegessük!
Basszák meg!!
xDD
-
mellesleg egy szakadt topicot nyithattak volna az atari forumon, hogy mégis mi a rákot csinálnak a szerverekkel, és meddig. 
-
Sziasztok!
Még a megjelenéskor vettem meg a játékot, bár nem játszottam sokat, többet vártam tőle. Most visszatértem, pláne mert a csöpség is remekül szórakozik vele.
Ha valakinek van kedve néha cruisolni, vagy akármi, keresse "koteltancos"-t. Főleg a "G2 osztályú autókat szeretem.
Ha van hely valamelyik Clubban egy casualnak, akkor szívesen csatlakoznék. (A game progress-ben még elég lassan haladok.) -
Memphis!
itt nézd meg a porshékat! -
ne szervert hangoljanak, hanem állítsanak be újakat aztán kész. ezzel amit művelnek csak elüldözik a komoly fanokat is. Ezek után meg vegyem meg a 2-t nem? persze... 

-
wandrew26 #72919 Szia, én csak nagy kutakodás után találtam egy oldalt, ahol magyar képviselet persze h nem volt elérhető, ezért írtam a németeknek, másnap válaszoltak is, de csak a port nyitásról makogtak, és már nincs erőm még 1 levelet írni nekik
Atari főlap itt tudod kiválasztani, h hova írod :) én ide írtam
-
Milyen címen lehet írni az atarinak???
Légyszi segítsetek,szeretnék nekik írni egy pár sort! xD -
Hangolják a lemezlejátszót de ne a servert hát nem tud játszani az aki fizetett érte :/ -
Lan-ban lehet valahogy játszani routeron keresztül? -
gilbert93 #72915 Köszi a krúzt Rototti.Jó buli volt.Valaki volt 7-kor a Cadilac szalon előtt?Pont akkor nem engedett fel a szerver.De utána már jó volt. -
Hangoljűál a szervert TDU2re:) -
Én jelenleg is próbálom megoldani a problémát,de a netem is kezd döglődni!
2megás,és olyan lassú,mint állat! -
carloelsa #72912 hozzám valami infós el fog jönni és ha meg tudja csinálni akkor leírom ide.lehet hogy már szombat délben meg lesz, mert akkor fog ráérni ( de kiszámíthatatlan az infós)
én már 2 napja msn nélküli vagyok, már kezd hiányozni...
ahogy tudok segítek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

-
bazz,ne már,nálam sem lehet letörölni!!! ..most akkor mi lesz,már egy órája nem voltam MSN-en,engem megfognak gyilkolni!!! 

-
Engem egyik pillanatról a másikra nem engedett be!! :@ -
Nálam az még jó! -
Basszus,nálad sem jó az MSN???
Nekem is szar!! -
yam:S szerverre nem enged fel,és még a messenger sem akar beengedni
-
Szar ez a b**i szerver!
Így utáltatják meg a játékot
-
olika99 #72904 Én is autó párti vagyok:D
Motorral nem tudom bevenni rendesen a kanyarokat, de ha mégis azzal kéne mennem akkor csak billentyűzeten tudok menni mert valmiért kormánnyal nem lehet rendesen menni vele. (nehezen kanyarodik) -
nekem valahogy nem megy ez a motorozás,nem érzem
4 kerék párti vagyok :D -
A TS szarver mé van offline-ba? -
Lajesz #72901 Nekem 46'07", tuning Kawa Ninja. Végig az autók között... sima ügy volt, királyság:)