107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • HUNMemphis
    DE EZ MEKKORA SZÍVÁS MÁR!
    Egy szerveren vagyunk mindannyian a világon és valakit felenged valakit nem és csak azért mert más kontinensen vagy régióban él...
    Hát ez...Mind1 TDU Megapackot sikerült elintéznem úgyhogy az már pipa.Már csak a szeró kéne.
    Jah meg PS CS2.
    Tényleg nem tud valaki valam iadatot hogy mostanság milyen áron van egy CS2?
  • kazai21
    Engem fel engedett 30 percre.
    Spanyollal beszéltem, egy kicsit tudok.
    Nála másdél óránként megy el a server és 4 órán keresztül nem jó.
  • rototti
    Épp most beszéltem egy angollal, neki ugyanaz a problémája mint nekünk... Viszont egy amcsit is elkaptam, aki viszont azt mondta, hogy a szeró csak ma volt rossz neki... Szal Európában sztem mindenki szív, US-ben úgy tűnik jobb a helyzet, ki tudja meddig....
  • SeanJRRussel
    fenn vok
  • SeanJRRussel
    Megnézlek
  • Kötéltáncos
    Nagy nehezen engem is beengedett, de pár percenként kiírja, hogy a TDU szerverek elérhetetlenek.

Kérdésem is lenne: Drive In veresenyeket nem szoktatok csinálni? Csináltam egyet "CyberAgo Challenge 1" néven, kiváncsi lennék, hogy azt legalább látjátok-e. Ha valaki segítene kipróbálni, előre is köszi.
  • HUNMemphis
    Szia Fatal.
    Te nem tudod véletlenül miért nem tőlti be nekem a Hotmail weboldalát? Bejelentkezek és látom az üzeneteimet de nem tudom elolvasni őket sőt az olalakon lépkedni se tudok.Ötleted van?
    Jah meg az hogy Win32 Generic Host Project error.Ez mi? Beugri kegy idő után és ledob a netről de úgy hogy vissza se enged csatlakozni...
  • [HUN]FaTaL
    Külföldiek is panaszkodnak? Nem olvastam erről semmit. Nagyobb patch biztos, hogy nem lesz, a megapack is be volt jelentve. Most pedig semmi ilyesmiről szó sincs. Mondjuk az utsó boxos pack jöhetne a diabloval :D
  • SeanJRRussel
    1. re bengedett jónak tűnika szeró
  • SeanJRRussel
    Felnézek,ha senki nem lesz legalább a versenyeket csinálgatom.
  • CopyKing92
    blue man X1650Pro-m van AGP 8x os
  • CopyKing92
    JÓÓÓ MÁR EZ A RETKES TDU SZERÓ? :d
  • BalanceArt
    Én most megpróbáltam és felengedett, de játékban senkit sem látok, csak térképen. Na, most már a térkép is kiürült...
  • pxxl
    nekem sem jó mindig. meg másnak sem
  • janihunk
    bocs de mindenkinek jó nekem meg nem
  • pxxl
    mer' szaraxik a szerver
  • janihunk
    igen kérte az email cimet jelszót felhasz nevet minden jó felis enged csak nem látok senkit
  • pxxl
    ha nincs akkor beraknak pihenni pár percre a börtönbe. nekem volt már olyan :D
  • BalanceArt
    Hát, ha tőlem ennyit akarnának legombolni, nagy bajban lennék, mert elköltöttem szinte mindent autókra.

Este tizenegy körül (vagy szerencsésebb esetben előtte) fent leszek. Bár tegnap sem a feljelentkezés volt az igazi kihívás, inkább a térkép használata.
  • pxxl
    lenne pár ember akit összeütnék...
  • belisz
    Na,majd este leszek,addigra valamit üssetek össze!
  • pxxl
    mi az már hogy menet közben egyszer csak kiírja, hogy kössz, lenyúltunk 650.000-el?
  • rototti
    Nálam most minden ok, már kb két órája.
  • somdav95
    Ez most fordult elő először, lehet valami nagy patch lesz vagy iesmi ( kétlem, de reménykedjünk... ), úgyis helyre állítják majd ( valamikor ) addigra meg majd kijön a TDU 2 :)
  • SeanJRRussel
    lesz este vmi srácok??
  • Immigrants
    Már nagyon idegesít ez a rohadt szeró.má komolyan mondom leszedem sőt többé nem is veszek ataris játékot ha ilyen szar szervert csinálnak hozzá!!Na jó 1-2 hetet még adok neki
  • belisz
    Basszus,elakarom már érni a championt,de működésképtelen szeróval ez elég nehéz lesz....:S
  • popzu
    beszart a szero és nem müxik csak éjszaka röviden...
  • somdav95
    Visszaaatértem
    Valaki elmondhatná mitörtént mert nincs kedvem visszaolvasni.... :D
  • kazai21
    Szép Audi:D
  • Willi Betz
    Pár kép:

• pxxl
    hol jó hol nem. elöbb 5en voltunk most egyedül :S
  • Immigrants
    maradj ott én probizok menni
  • 0blueman
    mire?
  • pxxl
    nem jön vki karikára? Ford eleött várok 16:20ig :)
  • pxxl
    aha simán. ha jó lesz a cucc, mehetünk
  • 0blueman
    énis, énis
  • belisz
    Pixxel,ma gurulunk egyet estefele??
  • Immigrants
    Csá amikor megjavul a szero csinálhatnánk egy jó szeró kruzt mit gondoltok
  • rototti
    Szarabb mint volt.... :(