107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • DJ RX7
    nem után lemaradt egy vessző. bocs.
  • DJ RX7
    nem elég ha csinálsz egy új profilt és azokat váltogatod.
  • Kötéltáncos
    Tehát teljesen újra kell indítanom a game-t? Ez fasza...
  • DJ RX7
    csak desktop tapasztalataim szerint.
  • Kötéltáncos
    A játék maga milyen gyakran próbál újra csatlakozni? Ha elautózgatok akkor egyszercsak megjavulhat, vagy csak desktopról?
  • pxxl
    kérdőjel lemaradt a végéről...szal ez egy kérdés volt :)
  • pxxl
    a lila köd nem azt jelenti pontosan, hogy ott vannak sokan, hanem hogy ott azon a területen sokan járnak, soxor mennek arra. ez kb annyit is tesz, hogy sokan vannak ott, de nem feltétlen pont akkor amikor odanézel.
  • DJ RX7
    persze, hogy felhúzom magam, mert nem tudom, hogy miért olyan nagy dolog felfogni. sőt még 3x is leírom, de valaki még akkor sem érti meg. és szépen írtam le.
    nem bárkinek válaszolok, nem hiába van a "válasz erre" gomb. szóval nem neked válaszoltam és nem neked magyarázok.
  • somdav95
    Még itt magyarázod nekünk mi az a bug... Ők csak mondtak valamit, te meg a cseresznyényi agyadat felhúzod ezen, minthogy csak még egyszer szépen leírtad volna....
    Amúgy meg ez egy fórum, bárkinek válaszolhatsz, mi is ezzel a gond??
  • DJ RX7
    neked ment a hozzászólás? tudtommal nem.
    akkor mi is a gond?
  • somdav95
    Jól vagy már, értettük, ne pattogj....
  • DJ RX7
    az bug. betűzzem? BÉ.U.GÉ.
    komolyan mondom nem tudom mit nem érthettek ezen. ott van az a rohadt térkép ahol mutatja a játékosokat, ott egy rohadt lila folt sincs ahol meg a madár se jár ott a legerősebb a folt, de ez már lassan amióta szarakszik a szervez azóta ott van. vagyis, mindig ugyan ott vannak azok a lila foltok.
  • rototti
    Ma F430-as krúz volt, jó sok magyarral ;)

• BalanceArt
    Most sikerült felcsatlakoznom és éppen látok másokat is. Az északi világítótoronynál vagyok egy ideig.
  • rototti
    Ezek tagnapiak, de ma is krúzoltunk... Tegnap és ma is kb 3 órától tökéletesen megbízható volt a szerver egészen 6-7 óráig, utána nem tom, mert kiléptem. :)
  • [HUN]FaTaL
    Felcsatlakozni sikerül, csak nem látok senkit meg néha bedobja hogy a server nem elérhető.
  • HUNMemphis
    Ezekszerint sikerült felcsatlakoznotok?Mostaniak a képek nem?
  • rototti
    Zagato fun Andrew-val

És egy kis drift

• HUNMemphis
    Maradj kint a mapon és a bal felső sarokban vannak ikonok.Asszem az első a verseny a második ami neked kell az a boltokat meg szalonokat és festőket mutatja.
  • SeanJRRussel
    srácok,festeni hol tudom a verdát me térlépen nem láttam ilyen helyet???
  • norbi56
    Köszi
  • pxxl
    reméljük érdemleges választ adnak, nem úgy, mint az atari...
  • wandrew26
    Sziasztok, a sikeres atari levél után, most kapott egyet a gamespy is csak most már nem olyan kedves, és nyugodt hangulatban, persze most is megmaradt az udvarias forma, csak már kicsit hát hogymondjam, utaltam rá h már kezd tele lenni a hócipő Szóval remélem erre is válaszolnak, és azt is közlöm veletek Addig is mindenkinek türelem
  • pxxl
    gyere találtam neked egy új ellenfelet
    rendezetünk német vs. német futamot

• csontiz
    szerver mikor lesz normális a kurva anyjukat
  • ExZsole
    Sziasztok mikor lesz krúzolás?
  • somdav95
    Hogy ez mekkora, Ferke !
  • Nathan66
  • ExZsole
    Enzo-val csináltam eddig de kipróbálom.
  • pxxl
    arra gondoltam én is :D saleen-el gyorsan le lehet nyomni...
  • ExZsole
    Hello
    Van egy 70.000-es gyorsulás is kb 15mp alatt lerendezhető.csak amikor berak a rajthoz 180 fokos fordulat és full gáz.:)
  • pxxl
    simán. ford szalon?
  • Kötéltáncos
    Egy kis nyugis krúzolás valaki? Már ha véletlenül látjuk majd egymást a játékban?
  • belisz
    TE,vigyázzál magadra!!!! xDDD
    Mert fogom az olasz matchboxod,és megalázom!!!
  • pxxl
    60km elég is volt ezzel a monsterrel...
  • BalanceArt
    Na, ez már tényleg megy a hajadhoz Cicababa!
  • pxxl
    belisznek főleg:

• SeanJRRussel
    Épp most végeztem a 189km-es körrel a szigetkörül 42perc alatt megvolt és első lettem+200ezer
  • Hoffi
    azt nem programmal kell! letöltesz egy felnit a netről ,mondjuk az RS4-he akk azt a felnit amit letöltöttél berakod az Euro/bnk/vehicules/rim mappába és felülirod az eredetit
  • szargame
    Hellosztok ! Azt szeretném kérdezni mi annak a proginak a neve amivel ti tudjátok mondjuk a kereket változtatni??? Előre is kössz :D