107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    ki tudod próbálni...
  • BalanceArt
    Fent vagyok és találtam magyarokat.
  • DJ RX7
    offline modban ki tudom próbálni a carpack-ot vagy vergődni fog a serial miatt?
  • BalanceArt
    Most engem is ledobott. Megyek vissza.
  • VbGabessZ
    Fenn voltam, oda is mentem hozzád de a szerver még nem igazn talált magára és nem tudtam csatlakozni hozzád. Mentem egy versenyt hátha utána sikerül, de semmi eredmény, végül emg ledobott... 0:00kor megpróbálom megint ha még vagy:)
  • Misi az ezredes
    Szerintem könnyedén megéri ha kell elküldöm azt az 1000 FT árkülönbséget...
  • BalanceArt
    Fent vagytok most? Én nem látok egy magyart sem.
  • DJ RX7
    inkább megvárom, míg hazánkban is bevezetik az euro-t ha már lesz-e olyan valaha is.
  • Me0w
    Ja ertem, akkor jo varakozast a 120 forintos eurora.
  • DJ RX7
    nekem 4500-5000 ft-t nem éri meg még az a + autó.
    remélem nem sértettem ezzel meg senkit.
  • Me0w
    Azt ne mondd mar, hogy szamit, hogy 270 vagy 305 forint az euro egy 15 euros vasarlasnal, mert tokonszurom magamat,
  • DJ RX7
    Mielőtt valaki örökre elhagyná a játékot és carpack-os az szóljon, mert megvenném. :D
  • BalanceArt
    Most próbálok fellépni, ha valaki marad még HC-ben tervezek menni.
  • DJ RX7
    1 euro = 302 ft
    ha így haladunk nem lesz megapack-om soha.
  • HUNMemphis
    Jó videó jó kép.
    Majd egyszer én is összedobo kegy csúszkálós filmecskét.
    Jóéjt all :)
  • laci 700
    Mikor megjelent a game megvettem 10 000Ft ért csak gyenge vlt a gépem az online-hoz mert nan szaggatott... Végre van egy jó gépem elkezdtem online tolni erre meg rossz a szerver... Egész jól haladtam pedig. De nem adom fel. :D Küll tényleg jó kis game. Kár lenne érte...
  • Szabi1991
  • Szabi1991
    régi-új kedvencem :-)
    [center]
  • McTeS
    Lenne egy kérdésem...Mi a különbség a térképen a pirossal, és a narancssárgával jelölt játékosok között?
  • AlieN911
    Hali! AUDI szalonnál leszek 21:30ig gyerteek
  • szanett1
    Én csak most tudtam elkezdni a játkot. A kérdésem az lenne hogy ha minden autós boltot megtaláltam és minden versenyt teljesítettem autóval, akkor mikor vehetek motort? Vannak olyan versenyek, amiket még nem enged semmilyen autóval, azokat mikor tudom elkezdeni? Olvastam vmi clubokról is, azokat hogy tudom megtalálni, mert a térképeken feltüntetett utakon végigmentem, de semmi jel hogy ott lennie kéne valaminek. Motort mikor vehetek?

Kérlek válaszoljatok, mert nagyon elakadtam, már csak egy két stoppos, meg model van. Hogyan tovább?
  • BalanceArt
    Az előzőt még egy régebbi hsz-edre írtam, de amíg nem jó a szerver, sajnos továbbra is aktuális.
  • BalanceArt
    Nekem meg az tűnt fel, hogy több ember mellett mindig biztonságosabban tudok kijönni a térképről. Pláne, ha állnak.
  • somdav95
    Van egy beállítás az options-ba ahol áttudod rakni single-be a játékot, ez néha bedilizik, és átrak single-be, ezt a pipát kikell venni, és utána újra tudsz menni online :)
  • Danyi95
    De vannak olyan mint a Single Gamee!!
  • SrAta
    re3ndőrök nincsenek szerón?
  • Szabi1991
    és akkor hogy játszottam az onlájn mentésemmel ? ;)
  • Nathan66
    akkor valószínűleg nem a "szerón" vagy
  • SrAta
    jah énis onnan várom már 1 hete a telefont h mivan a megrendelésemmel...
  • RS
    Nálam nem jó :(
  • Kötéltáncos
    Nekem épp működik, persze erősen kérdéses, hogy meddig...
  • belisz
    lefújva,elment a server!!! A kurva anyjukat máááááááár!!!
    Abbahagyom a játékot a pi**ába,megyek játszok valami olyannal ami megbízhatóbb,nem ilyen összecsapott amatőr munka.....nevetséges!
  • belisz
    Na,már ketten vagyunk,gyertek!!
  • belisz
    OMG emberek,van szerver!!! Gyors összeröffenés 19:50-kor Alfa szalonnál???
    Ki jön??
    20:00-ig várunk!
  • Szabi1991
    fent vagyok a szerón, erre nem látok senkit, de rendőrök bezzeg vannak o.0
  • [HUN]FaTaL
    Mostanában tré a server, ha éjszaka sem megy akkor más a gond.
  • Hoffi
    mostanába szar a szerver senkit se szokott elsőre beengedni! 1.66 A patch fentt van?
  • adamq01
    hello! hogy lehet neten játszani a játékkal? eredetiben vettem meg csináltam is ID accountot meg élesítettem is megcsináltam mindent de nem akar csatlakozni a szerverhez :(
  • HUNMemphis
    Igazad van.Engem is a TDU tud úgy leközni hogy maximálisan kikapcsol.Irányítás sztem egész jól eltalálták.
    Sokat gondolkoztam hogy milyennek álmodnám meg a második részt és huh...
    És ha lesz 2 akkor áldozni fogok rá egy 10-est ahogy annak idején az 1-re is.
  • belisz
    Az egy dolog,hogy van,de nem biztos hogy van ott TDU-is...nálunk pl. A TESCOBA-nem volt,576-ban kifogytak,egy másik boltban pedig még nem is hallottak ilyen nevű játékról....na mondom,ide sem jövünk többet...így hát maradt az 576.hu :)