107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Misi az ezredes
    N én egész délután fent voltam szigeten de ha térképet megnyitottam mutatott 3 gyereket és kész Friend-et is kipróbáltam akkor kijött 1 fél sziget méretű lila felhő és lekapcsolódott :/ most pihenek :)
  • BalanceArt
    kitartás, kitartás! Én voltam fent néhány verseny erejéig, de térképem nem volt.
  • kazai21
    Nálam is:S
  • rototti
    Vakaki próbál mostanában csatlakozni? Mert nálam teljes halál.... :(
  • somdav95
    Jaaaah, akkor nemszoltam :DD
  • [HUN]FaTaL
    A semmi hírt úgy értettem, hogy semmi konkrétum.
  • somdav95
    Azóta volt már valami cikk hogy az alone in the dark után komolyabban is rá állnak, de nem tudom hogy hol volt már...
  • DJ RX7
    én mindig le vagyok maradva. :D
  • [HUN]FaTaL
    Hurrá! tavalyi hír, azóta sincs semmi :D Végülis én elvagyok ezzel a résszel is egyelőre :)
  • [HUN]FaTaL
    Csak a PS verziót.
  • Szabi1991
    V-Rally 2-t is ők csinálták, azzal is mennyit játszottam o.0
  • DJ RX7
    sőt, én már biztos vagyok benne, hogy az lesz
  • DJ RX7
    én csk most látom, hogy ők csinálták az nfs porsche-t.
    nem hiába lett olyan jó ezek szerint.

ja és reménykedjünk, hogy tdu 2
  • somdav95
    Nem ártana ha TDU 2-s utalás lenne :DDD
  • Szabi1991
    szal www.edengames.com
  • Szabi1991
    edangames.com fejléc o.0

(Lp640-es murci)
  • BalanceArt
    Csak kár, hogy öt perccel a felcsatlakozásom után te meg pixxel már mentetek is. Én meg még jó időt a kormányom kalibrálásával voltam elfoglalva, így leszakadtam a megmaradt két sráctól is. Mire beállítottam, ledobott a szerver. Végül találtam egy másik ismerőst, akivel kóvályogtunk egy ideig, mert egyikünk sem mert teleportálni, nehogy elveszítsük egymást.

Én sajnos ritkán tudok délután vagy kora este csatlakozni, inkább a 22:30 a jellemző.
  • McTeS
    Jó volt az esti kis autókázás...Köszi srácok akik voltatok!(Ha jól emlékszem 5en nyomtuk..)
  • kazai21
    Szép!
  • Kötéltáncos
    Elmúlt két nap tapasztalata alapján felengedni egyre gyakrabban felenged, de ingame elég lutri, hogy látok-e akárkit. Inkább nem, mint igen. Egyenlőre van még single player content amit csinálnom kell, de ez így több mint vicc.
  • BalanceArt
    Vagytok most fent néhányan? Érdemes szenvednem a felcsatlakozással? A jó társaságért sokra hajlandó vagyok.
  • [HUN]FaTaL
    Nekem simán működött negyed 10kor és másokat is láttam. Kocsikáztam a DB9-emmel :) Lehet, hogy mégis bix probléma? Vagy DNS gond?:/
  • Kajari82
    engem felengedett,igaz rajtam kívül senki sem volt fenn.a zsarukkal viszont klasszat nyomtam :) mondjuk fél millám bánta
  • HUNMemphis
    Jah ráadásul nekem nem csatlakozik a szerverhez.Viszont ma olyan muris dolgot láttam.Megkértem öcsémet nyomjon már le 100km-t a Porschéval.Bevállalta és hülyére röhögtük az agyunkat a bé....sain.Aranyos volt ahogy próbálkozott de lefutotta a 100-at igaz 120-nál többel nem nagyon ment.
  • SeanJRRussel
    Komolyan mondom már a tököm mi van az egész k*rva kib*aszott retkes k*csög szerverrel.A Games Spy is mi a jó k*rva annyáért nem tudja azt a büdös szervert normálisan üzemeltetni.Mióta megvette egy értelmeset nem tudtam játszani vele mert sose enged fel csak nayg ritkán félórára.Ezért teljesen fölösleges volt 4E-ret kidobni erre a fosra.
  • Nathan66
    Marhajó manaság a players/friends list.. semmit se mutat...
  • RS
    Bejárattam.
  • belisz
    Nem jön most valaki szigetre???
  • Béla9248
    Király a music!!!
  • Hoffi
    az enyém??

kurva szar!! xD
  • Szabi1991
    jófajta magyar zene :D

és neked milyen a logód má'?
  • Hoffi
    milyen zene ez???

pfúúúj xD
  • rototti
    Én úgy tudom, hogy ha minden autós boltot felfedeztél akkor már vehetsz motort. De sztem az elején nem szükséges motorral menni hogy tovább tudj haladni, a lényeg az, hogy magasabb szintet érj el (rookie, pro, stb) Ha átugrasz egy új szintre kapsz egy csomó versenyt. A szintváltást pedig pontok szerzésével tudod legkönnyebben intézni, pontokat pedig achievement-ekkel tudsz szerezni. Menj be az valamelyik lakásodba: info/game progress és ott bal felül lapozz és nézd meg, hogy miket kell csinálnod hogy teljesíts egy-egy "kihívást".
    A clubokat a térképen találod, ott is bal felül lapozz asszem egyet balra, és a térképen sárga alapon egy karosszéket keress.
  • [HUN]FaTaL
    És a briteknek is szar a bixe? Egyébként ezért kérdeztem én is hogy külföldiek is panaszkodnak e. Ha 1 hónapja szar lenne a szerver akkor szerintem már nyílt volna topic az atari fórumon.
  • Dante73
    Nem lehet, hogy nem a szerverrel, hanem a BIX-el van a gond?
    Ugyanis nálam, olyan 2-3 hete a külföldre irányuló kapcsolat érezhetően lassabb. 4 megabites a netem, magyar irányba fullon is megy, viszont külföld felé, jó, ha a negyedét eléri, de azt is csak több szálon hajlandó. Más nem vett észre ilyet?
  • kazai21
    Általában éjszaka jó.
  • HUN BECSEHELY
    Akkor várok délutáig,talán megjavúl.Teljessen rávoltam Cuppanva
  • kazai21
    Neem jó:S
  • HUN BECSEHELY
    Nálatok kapcsolodik?Engem nem enged fel
  • [HUN]FaTaL
    offlineban nyugodtan használhatod