107666
-
N én egész délután fent voltam szigeten de ha térképet megnyitottam mutatott 3 gyereket és kész Friend-et is kipróbáltam akkor kijött 1 fél sziget méretű lila felhő és lekapcsolódott :/ most pihenek :) -
BalanceArt #73444 kitartás, kitartás! Én voltam fent néhány verseny erejéig, de térképem nem volt. -
Nálam is:S -
Vakaki próbál mostanában csatlakozni? Mert nálam teljes halál.... :( -
Jaaaah, akkor nemszoltam :DD -
A semmi hírt úgy értettem, hogy semmi konkrétum. -
Azóta volt már valami cikk hogy az alone in the dark után komolyabban is rá állnak, de nem tudom hogy hol volt már... -
én mindig le vagyok maradva. :D -
Hurrá! tavalyi hír, azóta sincs semmi :D Végülis én elvagyok ezzel a résszel is egyelőre :) -
Csak a PS verziót. -
Szabi1991 #73435 V-Rally 2-t is ők csinálták, azzal is mennyit játszottam o.0 -
sőt, én már biztos vagyok benne, hogy az lesz -
én csk most látom, hogy ők csinálták az nfs porsche-t.
nem hiába lett olyan jó ezek szerint.
ja és reménykedjünk, hogy tdu 2 -
Nem ártana ha TDU 2-s utalás lenne :DDD -
Szabi1991 #73431 szal www.edengames.com -
Szabi1991 #73430 edangames.com fejléc o.0
(Lp640-es murci) -
BalanceArt #73429 Csak kár, hogy öt perccel a felcsatlakozásom után te meg pixxel már mentetek is. Én meg még jó időt a kormányom kalibrálásával voltam elfoglalva, így leszakadtam a megmaradt két sráctól is. Mire beállítottam, ledobott a szerver. Végül találtam egy másik ismerőst, akivel kóvályogtunk egy ideig, mert egyikünk sem mert teleportálni, nehogy elveszítsük egymást.
Én sajnos ritkán tudok délután vagy kora este csatlakozni, inkább a 22:30 a jellemző. -
McTeS #73428 Jó volt az esti kis autókázás...Köszi srácok akik voltatok!(Ha jól emlékszem 5en nyomtuk..) -
Szép!
-
Elmúlt két nap tapasztalata alapján felengedni egyre gyakrabban felenged, de ingame elég lutri, hogy látok-e akárkit. Inkább nem, mint igen. Egyenlőre van még single player content amit csinálnom kell, de ez így több mint vicc. -
BalanceArt #73425 Vagytok most fent néhányan? Érdemes szenvednem a felcsatlakozással? A jó társaságért sokra hajlandó vagyok.
-
Nekem simán működött negyed 10kor és másokat is láttam. Kocsikáztam a DB9-emmel :) Lehet, hogy mégis bix probléma? Vagy DNS gond?:/ -
Kajari82 #73423 engem felengedett,igaz rajtam kívül senki sem volt fenn.a zsarukkal viszont klasszat nyomtam :) mondjuk fél millám bánta -
Jah ráadásul nekem nem csatlakozik a szerverhez.Viszont ma olyan muris dolgot láttam.Megkértem öcsémet nyomjon már le 100km-t a Porschéval.Bevállalta és hülyére röhögtük az agyunkat a bé....sain.Aranyos volt ahogy próbálkozott de lefutotta a 100-at igaz 120-nál többel nem nagyon ment.
-
Komolyan mondom már a tököm mi van az egész k*rva kib*aszott retkes k*csög szerverrel.A Games Spy is mi a jó k*rva annyáért nem tudja azt a büdös szervert normálisan üzemeltetni.Mióta megvette egy értelmeset nem tudtam játszani vele mert sose enged fel csak nayg ritkán félórára.Ezért teljesen fölösleges volt 4E-ret kidobni erre a fosra. -
Marhajó manaság a players/friends list.. semmit se mutat... -
Bejárattam.
-
Nem jön most valaki szigetre??? -
Király a music!!! -
az enyém??
kurva szar!! xD -
Szabi1991 #73415 jófajta magyar zene :D
és neked milyen a logód má'?
-
milyen zene ez??? 
pfúúúj xD -
Én úgy tudom, hogy ha minden autós boltot felfedeztél akkor már vehetsz motort. De sztem az elején nem szükséges motorral menni hogy tovább tudj haladni, a lényeg az, hogy magasabb szintet érj el (rookie, pro, stb) Ha átugrasz egy új szintre kapsz egy csomó versenyt. A szintváltást pedig pontok szerzésével tudod legkönnyebben intézni, pontokat pedig achievement-ekkel tudsz szerezni. Menj be az valamelyik lakásodba: info/game progress és ott bal felül lapozz és nézd meg, hogy miket kell csinálnod hogy teljesíts egy-egy "kihívást".
A clubokat a térképen találod, ott is bal felül lapozz asszem egyet balra, és a térképen sárga alapon egy karosszéket keress. -
És a briteknek is szar a bixe? Egyébként ezért kérdeztem én is hogy külföldiek is panaszkodnak e. Ha 1 hónapja szar lenne a szerver akkor szerintem már nyílt volna topic az atari fórumon. -
Nem lehet, hogy nem a szerverrel, hanem a BIX-el van a gond?
Ugyanis nálam, olyan 2-3 hete a külföldre irányuló kapcsolat érezhetően lassabb. 4 megabites a netem, magyar irányba fullon is megy, viszont külföld felé, jó, ha a negyedét eléri, de azt is csak több szálon hajlandó. Más nem vett észre ilyet? -
Általában éjszaka jó. -
HUN BECSEHELY #73409 Akkor várok délutáig,talán megjavúl.Teljessen rávoltam Cuppanva
-
Neem jó:S -
HUN BECSEHELY #73407 Nálatok kapcsolodik?Engem nem enged fel -
offlineban nyugodtan használhatod