107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Béla9248
    ....kíváncsi vagyok arra az 1-2napra!
  • jofer
    Na! Ez jó hír! Az is eredmény, hogy legalább válaszolnak! Régebben még válaszra sem méltatták a vásárlókat...
  • somdav95
    Köszi szépen hogy írtál nekik :)
    Amúgy lehet visszatérek a TDU-hoz, és most kipróbálok más autókat is :)
  • Misi az ezredes
    Sehr geehrte(r) Adam Dezso,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Der Fehler wurde wieder in die Verwaltung von GameSpy und hoffentlich auch in 1-2 Tagen, wird der Server betreiben OK.
    Bis dahin, Geduld bitte.

Mit freundlichen Grüßen

Oliver Piper
    Atari Support Team

----------------------------------------
    Magyar

Vagyis a server problémái miatt ismét szóltak a GameSpy-nek és remélhetőleg 1-2 napon belül rendesen fog üzemelni a játék. Addig is kérik a türelmünket...
  • jofer
    Hála a GameSpy-nak, a mai napon egy régen látott tökéletes szerveren játszhattam! Köszönet érte!
    Összefutottam Alyrával, és csináltunk egy kisebb szigetkört!

• belisz
    Pontosabban olyant, amin valami autómárkának az emblémája van!!
  • Archicad
    Olyan ikont keress a térképen amin autó van.
  • fess
    sziasztok
    hol tudok autót venni?
  • lybrahu
    Gratulálok remekbe szabott írásodhoz, remélem meglesz a kellő eredménye is!
  • carloelsa
    Egy kis off:
    Mi a különbség akkor ha a hardwer vagy a szofter hibát ír ki???

Idegességemben a hardwert jól meg is lehet rugdosni...
    :)
  • carloelsa
    Sajnos alap mostanság a szervernek ezek a hibák :(
  • Misi az ezredes
    Ahogy a kolége :P leírta már nincs benne LAN Multi úgy van kialakítva hogy automatikusan ha online profilt regisztráltál akkor a játék indításánál felcsatlakozik a serverre. Ha nem sikerül neki akkor választhatsz másik profilt vagy készíthetsz Offline profilt...
  • Gaben17
    tök jó hogy ilyeneket ír ki.
  • [HUN]FaTaL
    Nincs benne LAN.
  • zsivko
    sziasztok, remélem ez nem offnak fog számitani. Ha megveszem az eredetit akkor tudod lanban meg neten is tolni? A net az magátol érhetödö, de a lan azt nem tudom. Azért kérdezem mert ti itt nagyon benne vagytok a dologban.
    Elöre is köszi
  • Misi az ezredes
    Értetek mindent :P

Amm.. nekem nincs megapackom tehát majd más leteszteli :)
  • HUNMemphis
    Értékelem a fáradozásotokat.Jó hogy írtatok nekik.Szerencsére engem is elsöre felengedett így kipróbálhattam az új GT2-est.
    Nos nagyon szépen kidolgozott forma és ezt a játékban is visszakaptam.
    Belső is szép nincs sok alakítás.
    Ami hiányosság:Ablak tekerése, ablaktörlő fekete színe, az ajtók élrekesen nyilnak,a Porsche logó hiánya.
    Az tírják ez a végleges verzió de sztem még elehtne rajta mit csiszolni.
    Adok nektek egy linket ha gondoljátok tegyétek be és élvezzétek.Szépre megfestve igazán pofás ez az 50millió forintos Ördög.

2008 Porsche 911 GT2 <3
  • carloelsa
    Jó lenne tényleg ha már megcsinálnák mert így kezd unalmas lenni még a G25-tel el tudok szorakozni de billel nem tudnék.
    REMÉLJÜK HOGY MINÉL ELŐBB JÓ LESZ!!!
    :D
  • Misi az ezredes
    #73494 -> Azt írja hogy már eljutott hozzájuk a server instabilitásának a híre és remélik sikerül gyorsan elvégezni a korrekciókat, javításokat. És hogy bocsánatot kérnek...

ennyi a lényeg remélem elég magyaros volt nem vagyok perfekt így sikerült srácok...

#73507 -> np.

--------------------------------------------------------------------------------

írtam nekik én is most egy e-mailt. Várom a válaszukat :/

Német
    Hallo die Dame, sehr geehrter Herr,
    ich bin Adam Dezső.

Ihr Produkt wird von der "Test Drive Unlimited" kann nicht lange bleiben, in Verbindung mit dem Server, der Server oder manchmal unmöglich handeln.

Zusammenfassend lässt sich sagen, Störungen der Server mehr als 1 Monat. Kaufte die Original-Spiel.

Die ungarische Gemeinde nicht verstehen, was das Problem. Bitte beschreiben Sie ausführlich die Gründe für das Scheitern zu können, planen Treffen im Vorfeld der Insel. Dank ungarischen Gemeinschaft

Magyar
    Üdvözlöm hölgyem, uram
    Dezső Ádám vagyok.

Az önök által kiadott termék "Test Drive Unlimited" nem tud hosszú kapcsolatban maradni a serverel, vagy esetenként lehetetlen a serverre fellépni.

Összegezve : A server hibásan működik több mint 1 hónapja. Játékom eredeti megvásárolt.

A magyar közösség nem érti mi a problémát. Kérem írják le a hiba okát részletesen hogy előre tudjunk tervezni találkozókat a szigeten. Köszönettel magyar közösség
  • lybrahu
    Köszi a fordítást....
    Nah, erre kíváncsi leszek!
    Jó lenne ha most már belehúznának!
  • SeanJRRussel
    Senki nem jön??????
  • BalanceArt
    Hát ez nagyon jó! Ma úgyis rossz napom volt, pont jól jött egy kis vidámság. Én is sírtam, de jól esett. Köszi.
  • SeanJRRussel
    Most elsőre bengedett,ford szalonnál várok,csak 10 ig tok fenn lenni.
  • HUNMemphis
    LOOOL Hát ez igazán nyersre sikeredett de tetszik.
    Fatal én benne lennék csak 5-ig szülinapon vagyok.
    Szóval nem nagyon hiszem hogy tudok menni.Viszont ha vasárnapra teszed akkor tudok rá szakítani időt.
    Mondjuk a szombat lehet egy próba is.Tudunk-e egyáltalán csatlakozni egymáshoz?

Más:Végre találtam 2008-as Porsche 911 GT2-es módot.Most szedem le és nagyon kíváncsi vagyok hogy milyen lett.
    Van két kép róla és ott baromi jól fest.
  • carloelsa
    aha mert az egyik osztálytársamat is így hívják (lehet hogy talán már nem is jársz suliba? :D )
    azthittem ő vagy te :)
    én amugy Veszprém
  • [HUN]FaTaL
    Én sem, hála istennek! :D
  • [HUN]FaTaL
    most olvastam el a végét

olajfa pipetták atari leves
  • jofer
    Na, erre kíváncsi vagyok! "Sajnos" németül nem tanultam soha!
  • belisz
    kaposvár
  • belisz
    Hallo.
    > TDU Server wir die Situation??
    > Wir können nicht spielen, weil er immer entspannt wird!
    > Wir kauften das Spiel dafür in den ursprünglichen nicht, wie wir darauf schauen
    werden!
    > Bumsen!!
    > Lassen es anfangen, richtig der Server bedient zu werden, sie haben denjenigen
    sehr schlecht trennen sollen!
    > Zusätzlicher schöner Tag!

És ezt írtam nekik
  • carloelsa
    Balogh Bálintnak hívnak??? ha igen hol laksz?
  • belisz
    Sehr geehrte(r) Balogh Bálint,

vielen Dank für Ihre Nachricht.

Wir haben die beschriebenen Serverinstabilitäten bereits an den Publisher
    weitergeleitet und hoffen selbst auf schnelle Korrektur.

Wir bitten Sie, die derzeitigen Probleme bei dem online Spiel zu entschuldigen.

Mit freundlichen Grüßen

Oliver Piper
    Atari Support Team

Aki vágja a németet,az legyenszíves lefordítani!
  • [HUN]FaTaL
    Inkább tedd be az eredetit hátha van itt köztünk németül tudó, aki lefordítja. Vagy fordíts googlevel.
  • Nathan66
    ha lesz, én mindenképp!
  • belisz
    "olajfa pipetták Atari leves csapat"

Még mindig rosszul vagyok a röhögéstől.......xDDDDDD
  • Nathan66
    omfg
  • belisz
    Küldtem egy e-mailt az Atarinak,visszaküldték németül a választ,és webforitas.hu-ezt fordította!
    FIGYELEM?ERŐS IDEGZETŰEKNEK!!!! A VÉGE A LEGNAGYOBB!!!! FÉL ÓRÁJA EZEN RÖHÖGÖK,DE SÍRVA!!
    nagyon tisztelt Balogh Bálint , köszönöm szépen -nak az ön hír. van nekünk a beschriebenen Serverinstabilitäten máris ahhoz Publisher weitergeleitet und bizakodások ego -ra gyors kiigazítás. mi kérés ők , a derzeitigen probléma -nál a online játék zu megbocsát. őszinte tisztelettel olajfa pipetták Atari leves csapat
  • jofer
    Sajnos erre annyi az esély, mint 200 forintos euróra...

Hmmm, én a megjelenés napján megvettem a carpackot (aztán még a fél topicnak), és csak 3.750 forintba került... tényleg romlik a pénzünk... nem kicsit, nagyon...
  • AlieN911
    Hali!

Szerintem is, ez lehet, Sokan megvették, mivel le ment az ára (köztük én is, bár a carpack 4500Ftért vettem..) szóval, remélem, bővítenek, vagy megoldják a problémákat, vagy valamit, mert ez így nem jó :(
  • belisz
    Én simán!