107666
-
Köszi ! -
Free Track,szimulátor cockpit topikba segítenek.Hivatalos weboldalon is van leírás. -
hát igen vannak ezek a csicska emberek akik it adják a fejüket(1honapja tduznak kb...) hogy milyen nagyok fikázák az autokat és tolják nonhcba fék nélkülxD
lfsezzél és megtanulod mi az érték..... igaza van somdavnak és gabennek a3om csicskahh??:D Grabovszki 290et ment vele pályán...:D
-

-
látom te NON Hc-ban és enzoval mész csak,+féket nem ismered
-
FERKE!
Említetted régen hogy van ez a program, ami érzékeli hogy ha a sapimon van egy kis led, akkor a játékba arra fordul a fejem! Nos, megcsináltam a digitális kamerát webkamnak, gondolom azzal is működne, szerinted meg lehet oldani? Leírnád a progi nevét, meg hogy még mit kell csinálni vele, vagy beszerezni, stb.??
Előre is köszi ! :) -
Jólvan, ez a másik véglet :DDD De nincs pack-om.. :) -
Kezdjél el lfs-ezni ember, vagy 1 hónapig, utána rájössz az igazi értékekre :) Mi az hogy csicska autó? Megkérdezhetem hogy neked ( szüleidnek ) milyen kocsija van? -
Hali
Jön valaki egy kis lájtos gurulásra? Max speed:250 (autopályán max 300)
D kategóriás autó és HC kell!!
Térkép közepén, Lamborghini szalonnál 19:30 (max 40ig várunk) tali -
BalanceArt #73637 Feljön most valaki? Unom az egyedül kóválygást -
BalanceArt #73636 Most ledobott, úgyhogy lényegtelen.
-
BalanceArt #73635 Belisz próbállak elérni az autópályán. Állj meg, mert nem tudok "rád ugrani". -
Szabi1991 #73634 eltűntél :/ -
Hy, vki el tudná mondani, h mért nem lehet csatlakozni a TDU-szerverhez? -
ott vagyok Cadi szalonnál,egy fekete Astonnal!! Gyertek! -
jó bizony,na gyertek,ott leszek egy darabig!
..asszem egy Aston Martinnal leszek ott!!! -
Szabi1991 #73630 és A3-al vagy ?
akkor asszem most jó lesz a Mustang.. :) -
Még nem vagyok Champion,nem tudok játszani,mert csak ritkán van szerver,ha van akkoris krúzolunk!=nem tok bemenni még!!
de ha gondolod,akkor találkozhatunk Cadillac szalonnál!
Írj vissza,és már megyek is! -
Szabi1991 #73628 akár :D
Ford Islandon tali ? -
BalanceArt #73627 Én kb. egy órát most fent voltam, de senki sem volt, most meg már le kell jönnöm... -
Valaki 5-kor egy krúzt??
Szóljatok,ha van rá igény,és akkor kitalálom,hogy hol és miként!! -
:) -
Ez a legjobb :)
Evvel a hanggal:
New Aston Martin DB9 sound
Egyébként is ajánlom mindenki figyelmébe saladin1 hangjait, mert nagyon jók :) -
wandrew26 #73623 Nah, hazaértem sítáborból, és ahogy elnézem 1 hét alatt se lett jobb a helyzet
És a gémspály se válaszolt..... ennyit róluk..
Nah akkor marad a kitartás 
-
Lap alján, Test Drive Unlimited [MULTI7] No-DVD/Fixed Image --> File Archive [43 KB] -
Helioszkft #73621 Helo srácok!Volna egy olyan kérésem hogy betudná nekem valaki linkelni annak a proginak a linkjét amevel lehet lemez nélkül játszani mert vettem még egy gépet és tesommal akkor tudnánk egyszerre neten játszani!És emiatt nem szeretném még egyszer megvenni!Vissza olvastam kb 30 oldalt de nem találtam!Segítséget előre is köszönöm! -
A rák a pics**át,nekem legyen ilyen autóm,ne ennek a Raklónak!!! :XD
xDDDDD -
Elkezdtem előről az offline-t, gondoltam ne legyen ugyanaz, túl egysíkú.. így lett csaj sofőr, és csak pack-os autók. Ez a pink belső nekem fel se tünt, piros akar az lenni, csak nem úgy jön át, de végülis teljesen mindegy! :)
Egyébként meg a szememnek jobban esik egy nőt látni.. főleg ha ilyen verdája van! :D -
Pink belső,és csajjal mész??...o_O -
Ez még jobb.
-
Offline-ba én is ilyen szépségekkel tolom.. :)
-
Szabi1991 #73615 én maradok a ferkánál... :D
-
Gyönyörű
-
Audi A3 powa igaz? Na ne szórakozz velem.Mutatok egy szexisebbet. 
5770km -
Szabi1991 #73612 működik, de ha veszel egy pack-os verdát, kidob a szeró.. :D
(de legalább látod a többiek pack-os kocsiját..) -
janiwrc #73611 Hali jövőhéten akarom megvenni a TDU-t csak annyi kérdésem lenne hogy ha a megapackot is az Ataritól kell megvenni vagy a tört megapack is fog müködni az eredeti játéknál??? -
szargame #73610 Nektek jó most a szeró mert nekem nem :S:S:S -
BalanceArt #73609 Tegnap este minden magyart akivel nekiindultam rövid időn belül elvesztettem. Végül egy norvég gyerekkel nyomtuk az SLR-rel. A képet nem engedi feltölteni sajnos. -
Sziasztok!
Megvettem a játékot feltelepítettem, Atari, Eden, TDU szöveg lemegy utána meg csak fekete képernyő. Aztán csak a restart segít neki. Ez miért van? Tud valaki esetleg segíteni mi lehet a gond.
Nálam nem kért telepítőkódot sem, ez normális? -
Igen? Érdekes nekem még ilyen nem volt. Traden ír valamit hogy már elvitték vagy esetleg mást?
Különben meg ha több házad van akkor valamelyikben benne lesz az tuti.
Ha veszel egy autót nem űlsz át abba rögtön.Meg kell keresned a házaidban és azzal elindulni.Magától nem vált át.