107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Toyo
    cheatman, 73712-es hozzászólásban találod ami neked kell..

[URL=http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=8129]Shelby GT 500 "Eleanor"[/URL] , és a hang hozzá..

• Immigrants
    Csá!Ki jönne 16:30-ra egy kis Krúzra arra gondoltam hogy a mclaren szalontól az én kis ugratómig kb:30-40km aztán ha van más ugrató amit ti szoktatok használni oda is mehetünk.Ott találkozunk max 250km/h de ez igaz a nem hcsekre is(ők legyenek tisztelettel a hcsekre)16:40-ig várok.Na majd ott .Csá!
  • cheatman
    Sziasztok!
    Raktam a játékba addon kocsikat! Valamiért mindig kifagy, de hibajelentés nélkül simán kilép.
    Volt valakinek hasonló gondja?
  • Misi az ezredes
    Nem probléma.. Ez nem OFF. Főleg mert okos tanácsokat oszt azoknak mint nekem akik szegényebbek de szeretnének olyan dolgokat használni mint a pénzesebb emberek :)
  • popzu
    kb 2éves cikkk.... az épitöje itt fentvgan forumon is... akit érdekel sztem már utána olvasot mint pl én:D
  • Béla9248
    Bocs az offért!

...ha már kedvet kaptatok az építgetéshez itt tessék olvasgatni,kattingatni...:)

...csak ügyesen! Sziasztok!
  • HUNMemphis
    Nah hát szerencsém volt.Sőt olyannyira hogy egy régi barátommal is összefutottam.Viszont amikor elmentem festeni már nem mutatta őket.
    Sry Tibi:S
    Azért jó volt nekem tetszett.
  • HUNMemphis
    Ismét meglesem mi a helyzet a szerverrel.Ha ma nem tudok kicsit kocsikázni akkor szomorkás leszek...
    Igazán megcsinálhatnák már.
  • Nathan66
    Hát ha felmegyek nekem is, csak tudod ritkán tudom azt mondani, hogy felmegyek:S
  • somdav95
    Nekem mikor felmegyek, működik rendesen...
  • Nathan66
    Van egy olyan érzésem, hogy a szerver már sose lesz normális..:/
  • jofer
    Csavarhúzó nem lesz jó, mert nagyon gyorsan lehűl! Próbálkozz inkább tűvel, szeggel... csak ezeket fogóval fogd meg!
  • Atti12
    ovihangulat :D Lassan -fav lesz :)
  • popzu
    énis csinálom közben. én biciklilámpábol 3ledes pirosat kivettem. és most a ledeket egyenként kiszedtem. és majd most a lámpa elemtartoját lecsupaszoltam és majd hozzákötöm a 3ledet az elemtartohoz+abba elemek és akk megnyomom a kapcsolot és tádámm:D
  • somdav95
    Nemtudtam felmelegíteni a csavarhúzót rendesen. Mondjuk lehet vékonyabbal kellett volna próbálkozni, de az nemvolt itthon :D Mit csináljhak szerinted?
  • jofer
    Igazad van! Sikerült valamit összehoznod?
  • jofer
    Sajnos nincs fotóm róla, de itt több tucatnyit találsz:

FreeTrack sapik dögivel!
  • belisz
    De a legjobb az,hogyha regisztrált zmodelert szedsz le,vagy valakitől kunyerálsz egyet!!!
  • Moodovin
    Magic map-ra lesz szükséged. A számodra megfelelőt itt töltheted le. Majd értelemszerűen írd felül a Bnk1.-et.
  • BalanceArt
    Már megint senki, pedig most érek rá egy kicsit.
  • HUNMemphis
    Kösz szépen.
    Nah néztem mik is kellenek ahoz hogy moddolni tudjam a kocsikat.
    Zmodeller 2.0, Bnk.fileeditor elvileg Photoshop is kéne (az nincs),TDU Bnk.filter 2.1 (az sincs és az istenér nem találok jót).
    Asszem ennyi.Nos hát információkat találtam persze angolul ami kicsit gázos mert nekem az a második nyelvem a német után.
    A másik a fent említett progik hiánya.Aki komolyan ért ezekhez írhatna egy privát üzit mi mit követ hogyan valósíthatom meg a dolgokat.
    Látom a képeket de én nem jutottam el odáig hogy 3D-be lássam a kocsikat.
  • zoltan1232
    Beraktam egy kocsit és ahogy odamegyek az üzlet közelébe megfagy.Miért van ez?
  • belisz
    Ezen az oldalon elég sok segítséget kaphatsz!!
  • HUNMemphis
    Hát majd megpróbálom hátha rájövök mit hogyan kell.Nah meg googlin láttam használathoz segítséget.
    Nos engem nem engedett fel de megpróbálom mégegyszer.Általába másodjára felenged.Hát lássuk.
  • belisz
    Igen,lehet vele biztos!
    Én is mennék már játszani,feltéve,ha van szeró!!!
  • HUNMemphis
    Valóban jogod van a közösséghez tartozni.És valószínüleg nem ez volt az utolsó vitás téma.Voltak itt már durvább összecsapások is.Túléltük ment tovább az élet.
    Én sosem kerestem a bajt és nem szeretem ha nincs meg az egyensúly.Fölösleges energiapocsékolás egymásra.
    De mondjuk sok embernek izgalmasabbá teszi a délutánt.Így is lehet ezt nézni.
    Nah mind1 remélem felenged a szeró meg ha esetleg válaszolnál a kérdésemre.

Zmodeller lehet emblémát is berakni?
  • somdav95
    Ferke!
    Raknál fel képet v küldenél privátba a sapidról???
  • belisz
    *ti..bocsánat!
  • somdav95
    Majd max íídesapám megcsinálja
  • jofer
    Somdav!

Csak óvatosan! Tűzzel nem szabad játszani!

Memph!

Köszönöm szépen! Én is remélem, hogy összejön neki! Gyakorlatilag, én is egy vasárnap kora délután estem neki, azért próbáltam olyan dolgokat összeszedni, ami itthon megtalálható, és nem kell utána rohangálnom.

Nekem soha sem jelentett gondot, hogy a HC-d miatt lassúbb volt a tempó. Nagy kedvenceim voltak az általad szervezett / vezetett krúzok! Ja, egy ilyenen ismerkedtem össze Somdavval is!
  • somdav95
    Phúú énis csak nézek hogy mi mindent tudnak :D Nah a rézdrót már megvan ( találtam töltőtt :P ):D
  • HUNMemphis
    Különben ámulattal figyelem itt a szakértelmeteket. Remélem hogy sikerülni fog Somnak is.A találékonyság nálam nagyon fontos emberi erény.
  • somdav95
    Phú télleg van azis. Úhh mindjárt nekiállok :DDD
  • jofer
    Én rossz mobiltöltőt szedtem szét, annak a vezetékét használtam fel! Szegény ember vízzel főz....
  • HUNMemphis
    Nézd Belisz TDU-s karrierem során számtalan non HC-s sráccal találkoztam.Sosem szidtam őket mert bevártak ha lemaradtam.Persze nem voltunk puszipajtások és nem is mondták hogy jöjjek krúzra.Nah jó volt azért kivétel.
    A lényeg hogy ha a másikra is odafigyel az ember akkor lehet jókat kocsikázni.

Más:Leszedtem ezt a Zmodellert és azt szeretném megtudni hogy esetleg hiányzó emblémát is fel tudok ezzel rakni a kocsira? Nekem hiányzik a GT2-ről a Porsche embléma és kicsit szúrja a szemem.Ezt szeretném megcsinálni.
    Nah meg majd Szabival beszélni erről. HALLOD SZABI?
  • somdav95

Ez rohadt jó :DDD Najó de rézdrót akkor sincs most itthon. Majd holnap kipróbálom ezt, mikor szüleim nem lesznek itthon :DD
  • jofer
    A KÖVETKEZŐ MÓDSZEREN KÉRETIK NEM NEVETNI!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nekem sincs hozzá eszközöm! Fogtam egy varrótűt, meg egy fogót! Gázláng felett izzásig hevítettem, és óvatosan hozzáérintettem a panelhez! Néhány próbálkozás után sérülés nélkül sikerült a ledeket kiemelnem!
  • somdav95
    Aha, mostmár mindent értek hogy hogy kéne megcsinálni. Csak kiolvasztani nem tudom a led-eket mert nincs itthon illyen nemtudom hogy hívják de tudjátok mire gondolok :) ( max a másik házba, vagy az irodánk pincébe ) Na akkor az lesz hogy hétfőn feltúrok mindent rézdrótért, meg olvasztó pálcáért ( ígyhívják nem?:D ) Köszi a segítségeteket ! :)
  • jofer
    Úgy van, ahogy Milk4 mondja! Mivel nem akartam rá költeni, fogtam egy rossz bicaj lámpát, kiolvasztottam a ledeket, kötöttem rá rézdrótot, meg ceruza elemeket, felragasztottam egy baseball sapira, és kész. Nagyon "béta" lett, nem is nyernék vele szépségversenyt, de engem a megvalósítás izgatott... hogy meg tudom-e csinálni, illetve, hogy valóban működik!
  • somdav95
    Hoppá, tudtommal a biciklilámpa az sorosan van egymás után kötve, szóval akkor nincs ötletem. Szerinted?:)