107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Béla9248
    Hát akkor bocs...én még csak most hallottam itt róla, kíváncsi vagyok sikerül-e somdavnak. Nem vagyok egy műszaki zseni de forrasztani tudok! :D Led van dögivel...após tv-szerelő...szétkapok pár távirányítót úgyhogy nekiugrok hátha! Új színt hozna nekem a TDUba! Bár már maga a progi kifogott rajtam vmiért nincs kép a kamerán na de majd próbálgatom!

Nevano: ...így ahogy mondod főnök!
  • TaRka0107
    Kössz a segítséget Somdav... megyek kipróbálom.
  • somdav95
    cdgalaxis
  • USAMEN POWER
    Jah és mégvalami... az 576 online boltjában néztem és nem volt, akkor hol tudom még megvenni ?
  • somdav95
    elvileg nem
  • TaRka0107
    És ezzel nem fog lefagyni?:D
  • USAMEN POWER
    Az nem hiszem hogy probléma ha nem eredeti... amég nem patcheltem és kamu megapacket nem raktam föl tök simán ment !!! Amúgy megveszem a gamet 1900 ft az nem húzós egy ilyen remekműért... a megapack sztem túlzás 4000 ért xDD
  • somdav95
    jah
  • TaRka0107
    Letöltöttem ezt a radieleng-et! Rámentem hogy windows XP, és utána meg a delete radial.cdb - re kell menni?
  • TaRka0107
    De az nem akk kell ha rosszul fut a game, vagyis akadozik.
  • TaRka0107
    Nem!!
  • TaRka0107
    Nem!!
  • somdav95
    Mod-oltad? Radialeng?
  • TaRka0107
    Nem! De ez az miatt lehet? Csak mert régen még jó volt.
  • Falkon
    Eredeti a játék?
  • TaRka0107
    Szevasztok! Nekem lefagyogat a játék csak úgy pedig bírja a gépem. Akkor szokott amikor csak megyek meg akkor is amikor "savel":DKössz előre is a válaszokat
  • Falkon
    a játék az : 1900 ft
    a megapack (a gazd. válság miatt) : kb 4000 ft
  • USAMEN POWER
    Talán megtudom venni...
  • USAMEN POWER
    Amúgy mennyi a TDU alapjáték megapackel együt ? Nem fogok szarakodni a bugos netes verziókkal
  • Falkon
    Regeltél a gamespy-on?
  • Tamás540
    Kösz de nem látok embereket a térképen.
  • kvmark
    Srácok Rendeznék én egy (((((KRÚZT))))) csak annyi a propbléma ha fel csatlakozom a szerverre akk senmit sem lát amúgy szerintetek nem jöhetett volna ki uj patch mert rég óta szarakszik a szerver !!!!!!!!!!
  • Immigrants
    Engem is kidobott most nem látok senkit ha ez nem változik 1-2 héten belül pát intek nektek
  • BalanceArt
    Már éppen összejöttünk négyen, erre Kidobott!!!
  • rototti
    Ha online profilt hoztál létre, akkor semmit sem kell tenned. A térképen látsz embereket, tudsz hozzájuk csatlakozni, illetve multiplayer versenyekben részt venni. Nevet csak úgy tudsz változtatni, hogyha egy teljesen új profilt hozol létre.
  • Tamás540
    Helló ! Hogyan lehet a neten játszani mert nekem CD-n van meg?? Ja és azt megtudnátok mondani hogy csináljak újnevet magamnak?
  • Immigrants
    Nem tok csatlakozni de probállok nem menjetek el!!
  • Falkon
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szedjél le egy másik megapackot!
  • Falkon
    Az egy bug!
    Ne foglalkozz vele
  • USAMEN POWER
    meg ma beléptem a játékba és érdekes dolog ált elő... statisztikámban mindenhol kb ilyen számok jelentek meg, -01131231031231232, azt jött egy halom üzenet.... és muszály lesz elölröl kezdjem de akkor meg veszem eredetiben... na mind1, igy jártam
  • USAMEN POWER
    az egy dolog csak a helyzetemben sokminden másra kell jelenleg a pénz....
  • HUN BECSEHELY
    Ember.Vedd meg.Ilyen olcsó még nem volt soha.
  • USAMEN POWER
    a patchben szereplő autókkal meg nincs gond
  • USAMEN POWER
    nem eredeti, a game se az mert onlineon nem akarok játszani... de szerintem ez nem probléma mert a boltokban kivannak állítva az új autók csak éppen menü nincs hozzájuk
  • belisz
    Szerintem az hülyeség,hogy azért nem tudsz menni velük,mert nem vagy 100%-on!!
    Eredeti a megapack???
  • USAMEN POWER
    Sziasztok ! Letöltöttem a TDU hoz a az 166 os patchet, instaláltam is, volt benne két új autó kipróbáltam őket, minden faszán működött... aztán leszedtem a megapacket, instaláltam, aktiváltam, idáig minden ok... azt elmentem pár boltba hogy kipróbáljam az új megapackes autókat, a boltokban ki is vannak állítva, csak éppen nem tudok hozzájuk férni, kipróbálni, közelebről megnézni, megvenni őket, mert nincsen menü kialakítva hozzájuk. Ezt nem értem hogy miért van aki tud az segítsen... hallottam olyat is hogy az a gond hogy nem vittem még ki 100 % ig a gamet, ami tény hogy még csak 20 % nál járok... de tényleg nem értem a dolgot mivel a patchben szereplő két járgányt kitudom próbálni, akár megvenni... előre is köszönöm a segítséget
  • popzu
    igen mindenkinek igyvan általában egy bnk map nevü fájlt kel kicserélni ha vkit szépen megkérsz biztos küld neked és akk megoldodnak ezek aproblémák
  • HUN BECSEHELY
    Én is mennék,de kell addig összeszednem még Lovét,nehogy Ladával menjek
  • belisz
    ha lesz szerver,akkor megyek!!! [[[[[HC modban]]]]]]]]
  • HUN BECSEHELY
    Én is raktam be,de nekem simán megy.Amugy délelött voltam fenn,és nem dobott le,egészen 2-óráig.Akkor szépen elment.:S