107666
-
carloelsa #73868 még 21:10-ig ott várunk
jöjjetek cask
-
Fent vok Ford islenden -
ok csak a szerver legyen jó -
carloelsa #73865 Ha valakinek van kedve egy 45 perces kressz cruzt menni este Akkor ezek az elvárások:
-Ford Islandnál tali 21:05-kor
-HC mod de ha nem abba akkor nem baj
-220 km/h a max autópályán és országúton
-Ha beérünk egy lakott településre ott a max 120 km/h
-stop tábla , lámpa megállás és elsőbbségadás táblát figyelembe vesszük
-bármilyen kocsi lehet én az alacsonyabb és egzotikus szintű kocsikat ajánlom pl aston , audi ,merci ...
Nevem TDU-n [HUN]Dozoo és egy Audi RS4-el vagy egy Aton Martin DB9 coupe-val leszek
várom a jelentkezőket :D -
na akkor ird le pls
-
Lesz ma vmi srácok????? -
carloelsa #73862 Ha van fáradságod elmenni és venni kb 2 000 ft-ért egy 2 éves gamet akkor oké
ha nem akkor...
ha meg messze van a bolt és drága a game akkor sajnállak :(
-
A kimaradt kép:
-
carloelsa #73860 hát tényleg lehet hogy megjavult a szerver meg mott a layer is nagyon jó
Amúgy én vok [HUN]Dozoo :D
HUN BECSEHELY: Sok sikert a nyelv tanításához :D de én folyton magyarokkal voltam kb 2 órája belisszel is meg ADJ..-al meg memphis .... vannak még :D
Remélem jó lesz a szerver továbbra is főleg hétvégén de ha már szombaton és vasárnap jó akkor sztem nem lesz gond meg hát akkor van a csúcsforgalom.
További jó játékot!!!
Élvezzétek ki a lehetőséget

-
Tökéletes szerver, tökéletes krúz!!!!! 

-
Én le tudnék neked írni "egy eredeti játék kód"-ot!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!EGYE-REDE-TIJÁ-TÉKKÓD... -
pedig azt hitem :D -
HUN BECSEHELY #73856 Persze.Elmész és megveszed:D -
krisz88 #73855 Bocsi, de a kruz elmarad ma!
Az Audi kruz!
Szar, ugyanugy akad a játék ahogy volt, és azért töröltem le anno!
Majd ujrarakom a gépet és akkor nyomulok ujra!
Bocsi mégegyszer!
HEMAXXI: Szerintem senki nem olyan hülye, hogy ez eredeti játék kódját odaadja! -
hy vki le tudna nekem irni egy eredeti játék kódot? -
HUN BECSEHELY #73853 Nagyon sokan vannak fenn,csak HUN-t nem láttam.Ruszki az van böven.Tanitottam öket magyarra.Azt a kiejtést:D -
Igen,ma meglepően jó a szerver!!!
Bármikor felakartam menni,1.-re felmentem!!!
,,,lehetséges,hogy megjavult a szerver??? -
carloelsa #73851 Valaki tudja hogy mikor lesz teamspeak me offline???
amugy nálatok is jól működik a server? -
Eléggé fáradt vagyok, ma tuti nem leszek a sziget közelében... De neked jó játékot! -
USAMEN POWER #73849 ...hát ez nem Need for Speed
-
krisz88 #73848 Szia Ferke!
Nem,sajnos nem jó a kormányom!
Új látja a helyét szerintem!:D
De nem tudom mikor fogok majd venni.
Fenn leszel a szigeten 21-00-körül?
mert most kezdem ujra a játékot és addigra szerintem már látni fogom az emberkéket. -
Ja,hát optikai tuner az nincs!!! -
Szevasz Krisz! Üdv újra itt! Meggyógyult már a kormányod, vagy még mindig húz balra? -
krisz88 #73845 Hali emberek!
Látom itt ismét zajlik az élet!
Ne aggódj USAMEN POWER, annak idején velem is ezt csinálták,de már nem tudom hogy ki,de nem is érdekel!:)
Na ma valakinek lenne kedve egy Audi talihoz?
Helyszín Audi szalon!
Idöpont 20-30!
Jelezzen aki szeretne jönni!
-
Tamás540 #73844 Rendben van aszt tudom de van amikor semmi tuningot nem tesz rá csak a tejjesítményeket növeli. -
USAMEN POWER #73843 -
USAMEN POWER #73842 oksa
-
HUN BECSEHELY #73841 Gyere ember.Ugyis kevessen vagyunk.Én szívessen várlak:D -
USAMEN POWER #73840 Egyelőre tört TDU-m van, de pénteken lesz már eredeti is... beszálhatnék hozzátok kocsikázni ? 
...fekete Cadillac Xlr-el tolom. -
ITT minden tuning-shopot megtalálsz.
Alien... sajna én csak ezt láttam, de ph-n megnéztem a képeket, nagyon szép kis porsche volt az :) -
csátok szeretnék egy olyat kérdezni hogy a Lotust és a Saleent hol lehet tuningolni? térkép is jó lenne.
-
HUN BECSEHELY #73837 Most jöttem le,de magyarral nem találkoztam.Felvonulást kellene szervezni,olyan még nem volt:) -
BalanceArt #73836 Van még krúz, vagy már lekéstem róla? -
Első sor jobbról a 2. kocsi az MIIII??? Nemáá:D Én ennél jobbal voltam... xD -
Régen voltak már fenn krúzokról képek... Itt van pár a tegnapiról Andrew-vel és sok magyarral. 
-
HUN BECSEHELY #73833 Én most jöttem el a Tali helyröl,és csak 3-man voltunk. -
Immigrants #73832 de van csak nem mindig ugyan ott -
Ha nincs lila folt akkor vagy rohadt kevesen vannak a szerveren,vagy felmentél a "szerverre" ami igazából offline. -
Immigrants #73830 Emberek eltüntek az összevissza lévő lila foltok 1.-re felenged lehet hogy jó a szerver? -
cheatman #73829 Hát szoktam vele játszani de abban nem cheatelek, régen anno az nfs-ekben csaltam csak:D Inkább simulátor párti vagyok, GTR 2, Rfactor, GTR EVO, LFS, ezekben meg nem lehet csalni:D