107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Hoffi
    az első része somnak ment :D
  • Hoffi
    én 1x nem mondtam rád hogy emos vagy! asszem XD

bali: te meg indulj ki az elalós kis buzi fejedből XD
  • popzu
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Kishff azért olyan fejjel mint a tied..... nemkéne beszélni sztem, másikmeg énis tiltotalak xD ahogy meghalottalak beszélnih..xD amugy erre aztszoktam mondani hogy mindenki MAGÁBOL INDUL KI:)
  • popzu
    73903ra ment belisznek
  • popzu
    fogdd menj be a mentésedhez a rádio mapba és csinálj egy uj mapát, adj neki olyan nevet a mapnak amit aKARSZ ÉS ABBA rakd a zenéid.
  • belisz
    De beteszem,és nincs itt ott a saját rádióm....megpróbáltam azt,hogy egy alap rádióadó zenéit kitöröltem,betettem helyette azt,ami nekem kell,és nem játssza le,csak a nagy csönd van!!!
  • somdav95
    Nem nem vagyok az, barátnőm is megtudja mondani -- aki Emo-- szóval nem értem hogy miért vonja le mindenki azt hogy aki emo ( vagy úgy néz ki ) az egy büdös buzi kis köcsög...
  • DJ RX7
    erre ment
  • DJ RX7
    homoszexuális, köcsög emós vagy? :S
  • HUN BECSEHELY
    Este lessz valami?Szívessen mennék.
  • somdav95
    Mert untam a folyamatos, emozást, buzizást, köcsögözést, és leszarom az ilyen embereket mostanába, ha valakinek nemteccek haggyon békén, de szerintem ez nem a topik témájához tartozik...
  • Hoffi
    som te mia szaré tiltottá le msn-en?
  • [HUN]FaTaL
    Sima mp3 mehet.
  • somdav95
    Mehet be simán
  • [HUN]FaTaL
    Nem a TDU hanem az FSX miatt van húzva. Majd adok még neki feszkót hátha kevés :)
  • belisz
    Srácok,amit zenét beakarok tenni saját zenének,azt át kell konvertálnom,vagy mehet be simán MP3-ba???
  • belisz
    Nekem E8400-am van,de szerintem TDU-hooz ez bőőőőőőven elég!!!
  • Fitti83
    Ahogy olvasom kezd helyreállni a sever. Én is azon gondolkoztam, hogy vissza kéne térni a TDU világba! :D Én benne vok simán, csak mondd meg mikor jó neked és mehetünk! :D
  • pxxl
    hát, ez érdekes. próbáld meg everest-el a stress test-et, am nemtom miért lehet ez :S nem hiszem, hogy pont a tdu nem menne így. am miért kell rángatni egy E8500-at? szaggat a tdu?
  • pxxl
    plusz többszáz métereket ugratsz. hol itt a fizika?
  • HUN BECSEHELY
    Kösz Gaben:)
  • Gaben17
    Thx all=)

• Roger6
    Hejj Fitti! Valamikor összedobhatnánk egy szigetkörös krúzt ToMeE-val, meg Moodo bácsival, hm?
  • zoltan1232
    én megyek
  • giorgio81
    köszi
  • Fitti83
    A HC módot 45%-tól érheted el. A játék indításakor lesz egy plusz menü (Hardcore mode). Lényege az, hogy kicsit nagyobb fizikája van az autóknak. Lassabban kell venned a kanyart, előbb megcsúszik, hosszabb fékút...stb. Tehát lesz súlya az autónak.
  • Gaben17
    valaki nem szeretne gurulni 1et szépen lassan?
  • ultrapulse
    Feeling...
    Ha van mondjuk valódi járműved, akár egy robogó, és nyomod társaságban, akkor nagyjából érted. :D
  • giorgio81
    Köszönöm, egy értelmes ember! Ezen az oldalon szintén csak egy kérdés volt, de arra nem érkezett válasz. Kb. 2 hete olvasom a topicot, eddig nem találkoztam vele, hogy leirták volna. Nyilván, mivel a legtöbben már régebb óta nyomják. Azért az elejéről a 73 ezer hsz-t meg kinek van ideje elovasni.
    Igazából még mindig nem értem ez miért jobb mint egy verseny. Már tudom micsoda de nem értem miért jó.
    HC módra valaki?
    Mégegyszer köszi választ.
  • BB7
    A krúznál nem kell feltétlen kőrözni a szigeten! :) Bármerre mehetünk, akár előre megbeszélt útvonalon, akár krúz közben találjuk ki! Csak a végén általában mindig szigetkör lesz belőle! -.- Szerintem O'hau belső, hegyes útjai sokkal szebbek! :)
  • Penge88
    Hali. Én megvettem a játékot egy fél éve kb. és azóta nem tudtam egy normálisat nyomni rajta... 2 küldetést megcsinálok, aztán kifagy ilyen szines kis kockákkal a képernyőn... AZóta ritkábban látogatom a topicot, mert szívfájdalmam, h nem tudok menni krúzra, pedig jó móka lehet... Esetleg, ha valaki találkoozott ilyen problémával és megoldódott, jelezze!

giorgio81:krúz lényegében az, hogy egy időben eg megadott helyen találka és utána körözés a szigeten, általában szabályok betartásával... CSak hogy ne legyen megválaszolatlan a kérdésed, de máskor tényleg olvass vissza, mert pl. ezen az oldalon már valaki leírta, hogy mi az. És 1-2 oldalt vissza tud olvasni az ember 10 perc alatt és akkor sokat mondtam...
  • giorgio81
    nagyon kedves vagy
  • HUN BECSEHELY
    Olvass vissza,de többet ilyet ne kérdezz!!!!
  • giorgio81
    Bocsi a hülye kérdésért, de én is csak most ismerkedek a játékkal. De mi az a krúz? Mi a lényege?
    A HC mód alapból benne van a játékban, valahol elő lehet hozni vagy le kell tölteni vmit?
  • zoltan1232
    szerintem még gyorsabban is kapcsolódik a szerverhez
  • Misi az ezredes
    Megkérdezem majd volt kollégámat.
  • BalanceArt
    Emberek! Ezek tényleg megjavították a szervert! Ma minden alkalommal elsőre felengedett és nyoma sem volt az elmúlt hetek bosszúságainak.
  • [HUN]FaTaL
    Nem vág a témába de hátha valakinek van ötlete. Mitől lehet az hogy ha húzok a procin akkor TDU kb. 50km-nyi autókázás után szabálytalan művelettel kilép? 3,6ghz-n (9x400) és 4ghz-n is (9,5*420) ezt csinálja. Minden más atomstabil. Ötlet?:/
  • greenwar
    na megrendeltem, csüt-péntekre ittlesz a cucc

most ahogy nézem a topicbanc sak krúzról dumáltok, a szabályok alapján nekem annyinak tűnik hogy mentek a szigeten pár100km-t az úton 1másután

versenyezni nem szoktatok?

amúgy teamspeak helyett ha ventrillora áttértek (kb ua.) oda tudok pár servert ahova elfér pár ember ingyen
  • carloelsa
    köszi hogy eljöttetek :D
    jó volt
    máskor is lesz
    majd inkább hétvégén lesz és az hosszú cruznak fog minősülni :D