107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • carloelsa
    Én mennék csak lehet hogy teli lesz a layer xD
    fiúk lányok hogy hogy nem jöttetek cadillac saloonhoz utána???
  • jofer
    Úgy sem pörög a topic, szóval gyere!
  • bbb007
    nah miujság a faliujság látom jo sok dolog történt z elmut 2 honapba amiota nem tolom fontolgaton a visszatérést :) ki akarja ? :) :) hehehe
  • Tamás540
    Egy kicsit kocsikáztam.20090226185454
  • belisz
    Na,így könnyebb,köszönöm!!
  • carloelsa
    vagy itt ha ugy van megnézheted a kezdőlapon bármikor : http://dozoo.mindenkilapja.hu/
  • belisz
    Köszönöm!!!
  • milk4
    Bookmark:

"Ford Island" 1 32854.82 3.58 41005.49 -0.845 -0.001 -0.534 427917959
  • belisz
    Lehet,hogy elnézek,csak tudnám,hogy holvan a Ford Island!!
  • carloelsa
    Ha valakinek van kedve 18:45-kor egy szabályos kruzt nyomni akkor tessék ezeket a szabályokat batartani:
    ( Ford Islandnál tali 18:45 és 18:55 között )
    -táblák és lámpák figyelembe vétele
    -balról előzés
    -ez fontos: kanyar előtt használd a féket
    -HC mod nem kötelező
    -sávba maradj ne a szembeforgalommal legyél
    -előzés legyen komoly nem ugy hogy fél perce előzöl
    -max 180 lakott helyen max 150
    -ha lekanyarodunk akkor szép lasan fordulj le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalommal

EZEK azért fontosak mert szeretnék egy videót készíteni, elég szigorú ezért bocsánatot is kérek

nevem TDU-ban: [HUN]Dozoo és egy rs4-el leszek !!!
    Ford Island 18:45-18:55 !!!

Bármilyen kocsi jóó csak ne 400-as verda legyen
  • [HUN]FaTaL
    :) Ha nem vagytok túl sokan, összeolvadhatunk. Jelenleg 4 klubtag van nálunk, aki aktív, a többit majd törlöm.
  • belisz
    Amihez én is csatlakoztam...:))
  • pxxl
    mennék, de van saját
  • [HUN]FaTaL
    Általában haverral gurulok éjjel, nem mutat senkit a térkép, de megpróbálkozom vele. Csak a klubtagokat látom :D Aki sűrűn akar velem krúzolni és nincs klubja az szóljon és felveszem a clubba :D
  • pxxl
    gyere csak úgyis rég gurultunk együtt
  • [HUN]FaTaL
    Nem biztos, hogy hazaérek addig. :( Meg nemtom holvan a találkahely de majd megkeresem :D
  • belisz
    Én 10000000000%,hogy megyek!!!!
  • [HUN]FaTaL
    De lehet hogy elnézek egy gallardoval :)
  • [HUN]FaTaL
    De kár hogy nem aston krúz. Így kimaradok belőle, száguldozni most nincs kedvem :(
  • pxxl
    (ha jó lesz a szerver)
    Ma estére tervezek egy krúzt. Gyülekező 20:30-tól 20:45ig, a térképen jelölt helyen. Értelem szerűen Lambo és Ferrari gépjárgányokkal érkezzetek, az uticél előre meghatározott (térkép). Akinek nem tiszta: első uticél autópályán: Északi kilátó, itt pihi+kép, tovább elöre, középen lejövünk autópályán végig, délen a kilátó (parkoló) szintén pihi+kép, utána foyltatjuk és be is fejezzük a szigetkört. :) max sebesség ninc meghatározva, de lehetőleg ne 2 kilóméterre legyen egymástól 2 játékos. HC mód nem kötelező.
    Igény szerint tartunk megállókat persze.

• Tamás540
    Helló!
    Hogyan lehet egyszere több játékossal versenyezni ?
  • somdav95
    Maradj már bazdmeg, mindenhova beakaarod linkelni rohhaggyálmeg??
  • Imi29
    ez de beteg http://brot2009.atw.hu/
  • holecsko10
    Ha tényleg jó lesz akkor én is beszállok és zúzunk egy jót hc-ban
  • lybrahu
    Zsír!!
    Ez remekül hangzik! Remélem összejön!
  • greenwar
    17.30 FORD, ÉNIS megyek ha nem felejtem L :D
  • HUN BECSEHELY
    OKS.Ott leszek.
  • belisz
    bocs..lefújva...csak olyan 17:30-kor jó nekem!! sorry a flame-ért!!!!
  • belisz
    őőő...erre a krúzra csak club tagok mehetnek??
  • belisz
    Na,ha gondolod,akkor 16:30-kor Ford szalonnál találkozhatunk!!!
  • Roger6
    Sziasztok!

Néhány hétnyi inaktivitás után (köszönet a szervernek, thx ATARI) úgy döntöttünk, hogy elég a néma hallgatásból, tétlenségből, ismét kilépünk a fényre és újraépítjük Club-unk hírnevét. Kezdenénk egy lazább krúzzal, szombaton este, egy egyszerű sziget körrel, hogy ismételten felfedezzük magunknak a szigetkör szépségeit. Ez ugye egyből magával vonja azt a tényt, hogy nem száguldozunk nyócezerkilencázhússzal (kivéve ha Fitti bácsinak elszakad a gépszíj, és két sebességet visszapakolva nyélgázon meg sem áll 350-ig, miközben azt ordibálja TS-en: told el neki, told el nekiiii - ilyenkor azért megpróbáljuk majd befogni az elkóborolt báránykát! ). Szóval a maximum sebességet 230-ban határoznám meg, ebből adódóan pedig mindegy, milyen kocsival jössz, ha képes erre a sebességre, nem lesz gond. HC módot favorizáljuk eléggé a club-ban, szóval jó lenne, hogy ha a krúzon résztvevő kollegák is HC-ban jönnének, mert ToMeE-t ismerve bizony nem fogjuk megúszni a drift adta szépségeket sem kis túránk során. Indulás 9 körül, Cadillac szalontól, hogy merre, azt majd kitaláljuk. Szépen kérlek titeket, hogy a Leader-t (asszem Fitti lesz) ne előzzétek meg soha sem, egymás között viszont úgy változtatjátok a helyeteket, ahogy akarjátok. A Leader-ről még annyit, hogy ha valami véletlen folytán szétesne a csapat (mondjuk a szerver ledob, persze ilyen elő sem fordulhat...), akkor rá kell connectelni (úgy, ahogy a gyülekező elején is). Hát asszem ennyi, TS valszeg lesz, úgyhogy leporolhatjátok a jó öreg mikrofonotokat, készíthetitek a hangszálakat a röhögésre, meg ordibálásra, a hangulat tuti meglesz...
    Ja! Aki nem tud normálisan vezetni, az ezt a hozzászólást nem látja! Mondom nem látod... nem látod... nem látod... és álmos vagy, és már alszol is....

Fitti, ToMeE, Grabowszki

• zoltan1232
    A lagg ellenére tényleg jó volt.Köszi fiuk
  • jofer
    A mai krúz emlékére! A örömömet beárnyékolta a laggom, ami már több, mint aggasztó, de azért jó volt pár régi arccal összefutni! Meg persze az újakkal is!

• Immigrants
    Sziasztok!Holnap 15:00-kor Kruz.Gyűkezés a lexus szalonnál.Uticél:A krátér délen.Mindenki a saját tempójában haladhat.
  • HUN BECSEHELY
    Mehetünk.Mikor,és hol?
  • greenwar
    installing :)
  • jofer
    Nálam kapcsolathibás vagy! Nem látod, hogy mit írogatok! Próbálj újra kapcsolódni hozzánk!
  • jofer
    Én lehet benézek!
  • kvmark
    Sziasztok Egy Krúzt szerveznék HC nem kötelező!!!!

Ha mindenkinek j akkor a Lexus elött tali 2 órakkor
    A-B kategóriás autókat várok
    A lényeg egy jó kis gurulás !!!
  • belisz
    Ma este valaki egy krúzt???