107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Immigrants
    Jah fitti.Kül ki veszi meg előrendelésben mert nem akarok úgy járni mint cod5-tel-->megveszem nincs senki hun online.
  • Fitti83
    Majd hívjuk az autómentőt jó sok lóvéért! XDXDXD
  • pxxl
    akkor szerzel egy térképet, és odamész ahol egy klub van. (mellesleg csak online van klubozás)
  • Tamás540
    De ha nincsen egy club se???
  • pxxl
    bemész egy klub-ba ott creat club vagy mi, nagyon kreatívan írsz egy nevet, amit leelenőriz, hogy van-e már, ha nincs akkor egy kis leírás (pár szavas), ezután előkapsz 750.000 dollárt, és kész is :P
  • Roger6
    Azért ne csinálj klubot, hogy aztán ketten legyetek bent a haveroddal...
  • Tamás540
    Hogyan lehet clubot csinálni?
  • Roger6
    "egy kis éjszakai krúz szakadó esőben..."
  • zoltan1232
    arra vagyok kíváncsi hogy mi lesz ha üres lesz a tank ?
  • pxxl
    igen az izgalmas lesz :D nekem főleg a dinamikus időjárás, és a 24órás nap jön be. egy kis éjszakai krúz szakadó esőben...
  • Roger6
    Már látom előre hányszor fogtok otthagyni ToMeE-val 370-nél, mert nincs nafta a kocsiban!
  • belisz
    REmélem nem csak úgy lesz,hogy majd akkor vehetünk meg bizonyos autókat,ha elértünk egy adott szintet!...azzal nagyon elrontanák...legalábbis nekem nem tetszene...és remélem,hogy megmarad a HCmod!!
  • Fitti83
    Jónak néz ki, nekem ami a legfontosabb az üzemanyagfogyasztás. Az nagyon jó, hogy lesz benne. :D Már alig várom!!!
  • AlieN911
    Aztaaaaa, remélem igaz is, és jó lesz, elkezdek spórolni!
    Köszi a fordítást!!
  • zoltan1232
    jó játék lesz
  • Atti12
    jónak igérkezik :) Nem is zavarna ha nem változna a grafika, így legalább én is tudok vele játszani :D
  • Willi Betz
    Ha ez mind igaz,akkor már várom:) Remélem lesznek a Mercinél is SUV-ok,meg mondjuk a VW-nél. Meg Hummer:)
  • pxxl
    háháá tetszik nagyon amit ígérnek :P :D
    kicsit deja vu érzésem van azzal kapcsolatban, mint emlékeztek az nfsu mekkroa szám volt aztán kijött az nfsu2, és akkor mindenki azt mondta, hogy na EZ az igazi underground, amit elsőre ki kellett vona adni. valami ilyet érzek a tdu-val kapcsolatban is. naon várom már, hogy megjelenjen :P
  • Moodovin
    ITT szó van az üzemanyag fogyasztásról is!
  • ATi0021
    Azt hiszem ideje lenne, ha a moderátorok újra megnyitnák a Test Drive Unlimited 2 topicot.
  • ATi0021
    Lefordítottam nagyjából a szöveget:

Az előző részhez képes még nagyobb területet járhatunk majd be. Lehetőségünk lesz off-road versenyeken részt venni, új autóosztályok is megjelennek, köztük a SUV, Buggy, Motocross és ATV.
    A játék helyszíne továbbra is Hawaii marad, de ezúttal annak eddig be nem járható területeit is felfedezhetjük.

Az eredeti játék így részben marad, de kiegészítették további elemekkel. Így új TDU2-es elem az eső is. Nem kell aggódnotok a csodás napfény megmaradt, csak annyi történt, hogy az időjárás ezentúl dinamikusan fog változni. Így találkozhatunk felhős idővel, köddel, esővel, erős trópusi villámokkal tarkított viharral is. Mindez segíti a látványvilágot még élet hűbbé varázsolni.

Az avatar rendszer is átesett egy fejlesztésen. Lehetőségünk lesz ezúttal is megválasztani öltözékünk, de ezúttal még több mindenből vállogathatunk és akár tetoválásunk is lehet. Elmehetünk fodrászunkhoz, ahol megválaszthatjuk a nekünk megfelelő frizurát. Avatarunk a plasztikai sebésznél alakíthajuk.

Ezentúl nem csak a rádiót és az ablakot irányíthatjuk, ugyanis lehetőségünk lesz be és kikapcsolni az ablaktörlőt köszönhetően az esőnek. Ha esetleg kabriót vezetünk lehetőségünk lesz a tetőt fel illetve le mozgatni. Szintén az időjárás alakulása miatt.

Még több versenyen és bajnokságon vehetünk részt, de ezúttal a versenypályán is lehetőségünk lesz megmérettetni tudásunk. Teljes 24 órás lesz a játékidő így lesz nappal és éjszaka is.

Egy újabb extra lesz a Racing School, melyből érkezett egy kép is. Itt lesz lehetőségünk elsajátítani a különféle autóosztályok vezetéséhez szükséges minden tapasztalatot. Ugyanakkor fejlesztő jogosítványunk és további küldetéseket, versenyeket, autókat tesz elérhetővé.

Végezetül lehetőségünk lesz lemosatni verdánkat a Pink Whale's autómósóban.

Egyenlőre ennyi információ áll rendelkezésünkre. További információ feltehetően az E3-on érjezik.
  • jofer
    Ajaj... nagyon az első részre hajaz! Nem lesz benne túl sok újdonság, lehet, hogy csak azokkal a dolgokkal egészítik ki, amelyek kimaradtak az első részből... Ennek ellenére VÁROM!!!
  • ATi0021
    MEGÉRKEZTEK AZ ELSŐ TEST DRIVE UNLIMITED 2 béta képek:

TDU2: A Főmenű:

TDU2: A térkép:

TDU2: A Racing School:

TDU2: Car Dealers:

TDU2: Checkpoint Race:

Forrás és további képek infók: www.forzacentral.com

2dik forrás: autogaming.net
  • HUN BECSEHELY
    Van Magyaritás a Játékhoz.Szedd le,tedd fel,és késsz
  • Immigrants
    Valaki adja meg az alap belsőbeálításokat(Ülés helye meg asszem kormánymagasság) mert én elrolntottam és nagyon magasan ülök.Kössz!Délután gyertek ám a kruzra
  • kazai21
    Oké Akkor játszok majd egy kis Szállítót:M:M Az új audimmal:D
  • Immigrants
    Sziasztok!Ma 15:00-kor KruzGyűkezés a lexus szalonnál.Uticél:A krátér délen.Mindenki a saját tempójában haladhat.
  • kazai21
    Mikor?Hol?
  • Immigrants
    Jön valaki a #73956 krúzra.Gyengébbek kédvért az ma van.
  • pxxl
    köszönet a részvételért! :) bár nem sikerült befejezni a tervezett távot, azért jó volt :P

• carloelsa
    akinek van ts-e az majd jöjjön fel holnap cod5-be egy szobába és ott dumálhatunk
    lesz majd pass :)
  • Toyo
    Engem is ledobott egy idő után, az úton meg dobálta az összes kocsit.. sry! Aztán a másik csapat layere meg jó volt.. érdekes!

• SeanJRRussel
    Engem ledobott ott vagyok ahol abbhagytuk
  • jofer
    Elég körülményes, de mindenért kárpótol, ha a barátaiddal gurulhatsz!
  • Blackman
    köszi a választ, akkor ez elég körülményes:( de nem lehet olyan reménytelen, hogyha ilyen lelkesen szervesztek találkozókat:)
  • SeanJRRussel
    igényesen össze lett rittyentve megyek 1000% lék csak ne 4 en legyünk hanem 14 en.
  • [HUN]FaTaL
    Térkép és keresgéled, szerencse kérdése. Másik layerben voltatok. Aztán fel lehet venni friendnek és úgy nagyobb az esély hogy a térképen beadja ha a barátokra szűrsz. Még úgy sem 100%os sajna.
  • Blackman
    Sziasztok, haverommal megvettük a játékot, bár régebben játszottam vele sokat de online módban nem. a kérdésem az volna, hogy nyomtuk online, de hiába álltunk a térképen ugyan abban a pozicióban nem láttuk egymást és a f betűvel sem jelezte hogy a környéken lenne a haverom.. mi a teendő, hogy egy játéktérben legyünk? Előre is köszönöm a választ:)
  • belisz
    Olvass vissza,és ott lesz!! lambo vs. Ferrari krúz!!
  • SeanJRRussel
    Srácok szevazstok!!!!Lesz ma vmi KRÚZOLÁS?????????
    Nyomhatnánk eg yszabályosat is avgy bármit csak legyen vmi:)))))))