107666
-
használod a földutakat :D -
Hawaii és egy másik sziget is lesz benne.De Hawaii is átmegy néhány újításon. -
Kizárólad uncsi lehet így :C Hát f@szom, kivülről tudom melyik út merre megy.. :@ -
Végre!(Y) -
De sajnos megint oda teszik, bár szerintem nem ártana egy kis újítás, mert lehet hogy így uncsi lesz... Bár ki tudja.. -
Ez ugye nem Oahu má' megin?? :C -
RYO21 #74063 -
Immigrants #74062 Jah engem. -
RYO21 #74061 éredkel vkit a tdu 2? -
meg gamespy-on regelni is kell :)
#74057 jah az mekkora flegma lenne :D mai kruzra mindenki üres tankkal érkezzen, mert kocsitolós szigetkör lesz :D -
egészen jól hangzik, tetszik. eső, meg éjszaka, mmm
-
zoltan1232 #74058 az tényleg jó volna ha ki lehetne szállni a verdából -
Majd rendezünk kocsitoló verseny! 
-
HUN BECSEHELY #74056 1.66-leszeded,felrakod,és GÓ.Lessz az elején egy Verseny azt megcsinálod,és utánna látod az Online Játékosokat.De Online Profilt csinálj,mert külömben nem látsz senkit.Van magyaritás is,hogy nem megy az Angol -
janiwrc #74055 Hali !! Szereztem eredeti TDU-t valaki segítene hogy tudok online játszani????(milyen progi kell meg ilyenek...??) lécci v.ki segitsen thx([email protected]) -
-
Immigrants #74053 Sztem lehet h lehet tolni a vasat
és ha már lehet akk én majd direkt kifogyasztom!!
Csak hát a benzin ára.Erre ius takarékolni kell majd.Jön akk valaki 15:00-ra
-
HUN BECSEHELY #74052 De jó álmodozni.Ne féljetek,én sem tudok aludni ezek után.Nagyon várom már hogy kint legyen a game.Szerintem olyan November fele lessz kint.Decemberben meg ugysem dolgozunk,ugy-hogy lessz idöm kipróbálni. -
minek? :D jaa hog ylehessen tolni a vasat, ha kiürül :D -

-
Még azt is megoldhatnák,hogy miközben tankolunk,akkor megy egy intro,hogy töltjük bele a benzint/dieselt a verdába. jó lenne......de nekem az lenne a legjobb,ha ki lehetne szállni a verdából,és mászkálni,de nem lehet lövöldözni,meg verekedni,hanem csak úgy szép nyugisan... -
Az én fejemben ez van: telihold, néha-néha felhők közé rejtőzve, domb tetején, csak az autó sziluettje látszik, na és persze az enyém, ahogy tolom a verdát, mert kifogyott a benzin...
-
ez a grafika teljesen jó lenne:) nagyon tetszik amiket írtak. sztem előfogok rendelni rá:) -
Én az éjszakai vezetés érzését várom.Nah meg azt a pillanatot, mikor a hajnalba megcsillannak a nedves Porschén a nap első sugarai.
Vagy mikor hóldfénybe visszaváltáskor a kipufogó tüzet köp az el nem égetett üzemagyag miatt.
Vagy csak éjszaka látni a várost és az égboltot amin ezernyi parányi csillag fénylik.
Vagy végigvezetni viharban miközbe azon parázok hogy "húú de csúszik".
HC módra kíváncsi leszek mit javítottak rajta? -
kösz az infót srác! :D
visszapakoltam favba a topicot :D -
meg nagyobb áttételt a biciklikre! 
-
Szabi1991 #74043 tdu2 bétát a népnek....
-
az valóban nem lenne butaság, ha kiegészítő lenne, legalább megmaradna az amit eddig elértünk. de sztem annyira új lesz, hogy külön részt csinálnak belőle...
#74040: Honda sem ártana... :) -
Engem nem zavar hogy ismét hazai pályán nyomulunk.Sokat fog dobni az időjárás és a napszakváltás is.Különböző apró dolgok is naggyá tehetnek egy játékot.
Megfordult a fejembe hogy ez kiegészítő lesz de sztem ennek kevés az esélye.
Hangulatosnak néz ki a menű meg a map is.A grafika meg sztem marad a régi.Tehát nem lesz GTA4-es valósidejű árnyék.
Bízok benne hogy a Porschéból berakják az aktuális 911 GT2-est.Ha ez meglesz benne akkor isméát áldozni fogok rá.[#vigyor3
Képek alapján én nagyon várom.Ismét remyénkedek.
-
Szabi1991 #74040 mégis csak befejezik a TDU-t :))
(remélem akkor az eredetileg tervezett autólistából is kerülnek be autók.. pl. Subaru,Mitsubishi,Toyota,Mazda,BMW...) -
bízom benne, hogy a hosszas várakozás egyenlő lesz az ismét nagy durranással :) nem egy hírtelen megalkotott, felturbózott cuccot kapunk. :) -
ATi0021 #74038 Teljesen igazad van. Annó furcsának találtam, hogy a játék Level mappájában miért van külön Hawaii mappa is. Már akkor sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz. A másik ami fura volt, hogy a TDU első trailerében volt eső a játékban meg nem. Vagy ott van a véletlenül felfedezett rejtett autómosó. És még sorolhatnék hasonlókat. Remélem minél előbb kiadják. Vagy minimum egy publikus béta teszt lesz.
Az üzemanyag dolog meg szerintem csak a tovább fejlesztett hardcore módba lesz. Legalábbis régebben erről volt vita a hivatalos fórumon és nekem ez maradt meg legjobban a dologból. -
jahm ezt mondom én is, csak párhuzamot vontam az nfsu-nfsu2 részekkel :) már az elején hiányzott az időjárás, és a 24 órás nap nekem :( -
nem hallják csak te. én cseréltem pl a murci hangját, de azt cask én hallom :) meg persze más murcia is azon a hangon szólal meg. szal ez eléggé egyoldalú akciózás, ahogy az autócsere is az. -
Szerintem, a TDU2 a TDU-nak lesz a végleges verziója:) Teljesen lyan az 1, mintha félbe lenne hagyva:) -
Immigrants #74034 ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ valahogy a játékba nem lehetne belevarázsolni egy nínoskocsi:-)hangját.Marha jó lenne úgy dudálni.kül hangom már van a telón de az jó lenne bele és azt a kocsikkal ellentétben más is hallaná? -
Hallod öreg! Most komolyan! Mi az, hogy nincs egy klub sem? #73959 - marha sokat kéne visszaolvasnod, hogy észrevedd ezt a hozzászólást, mi?
Áhh, felejtsd el, én vagyok a hülye...
-
lesz ma valami megmozdulás? mert ha nem megismételhetjük a tegnapi rendezvényt :) -
Immigrants #74031 Annál is nagyobb ha egy ilyen 1 órás verseny végén kell betolnod a kocsit -
már látom előre mekkora nagy égés lesz ha krúz közben fogy ki valaki