107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Atti12
    használod a földutakat :D
  • milk4
    Hawaii és egy másik sziget is lesz benne.De Hawaii is átmegy néhány újításon.
  • SötétBarom
    Kizárólad uncsi lehet így :C Hát f@szom, kivülről tudom melyik út merre megy.. :@
  • milk4
    Végre!(Y)
  • somdav95
    De sajnos megint oda teszik, bár szerintem nem ártana egy kis újítás, mert lehet hogy így uncsi lesz... Bár ki tudja..
  • SötétBarom
    Ez ugye nem Oahu má' megin?? :C
  • RYO21
  • Immigrants
    Jah engem.
  • RYO21
    éredkel vkit a tdu 2?
  • pxxl
    meg gamespy-on regelni is kell :)

#74057 jah az mekkora flegma lenne :D mai kruzra mindenki üres tankkal érkezzen, mert kocsitolós szigetkör lesz :D
  • DJ Skyline
    egészen jól hangzik, tetszik. eső, meg éjszaka, mmm
  • zoltan1232
    az tényleg jó volna ha ki lehetne szállni a verdából
  • Roger6
    Majd rendezünk kocsitoló verseny!
  • HUN BECSEHELY
    1.66-leszeded,felrakod,és GÓ.Lessz az elején egy Verseny azt megcsinálod,és utánna látod az Online Játékosokat.De Online Profilt csinálj,mert külömben nem látsz senkit.Van magyaritás is,hogy nem megy az Angol
  • janiwrc
    Hali !! Szereztem eredeti TDU-t valaki segítene hogy tudok online játszani????(milyen progi kell meg ilyenek...??) lécci v.ki segitsen thx([email protected])
  • allock #74054

• Immigrants
    Sztem lehet h lehet tolni a vasatés ha már lehet akk én majd direkt kifogyasztom!!Csak hát a benzin ára.Erre ius takarékolni kell majd.Jön akk valaki 15:00-ra
  • HUN BECSEHELY
    De jó álmodozni.Ne féljetek,én sem tudok aludni ezek után.Nagyon várom már hogy kint legyen a game.Szerintem olyan November fele lessz kint.Decemberben meg ugysem dolgozunk,ugy-hogy lessz idöm kipróbálni.
  • pxxl
    minek? :D jaa hog ylehessen tolni a vasat, ha kiürül :D
  • pxxl
  • belisz
    Még azt is megoldhatnák,hogy miközben tankolunk,akkor megy egy intro,hogy töltjük bele a benzint/dieselt a verdába. jó lenne......de nekem az lenne a legjobb,ha ki lehetne szállni a verdából,és mászkálni,de nem lehet lövöldözni,meg verekedni,hanem csak úgy szép nyugisan...
  • Roger6
    Az én fejemben ez van: telihold, néha-néha felhők közé rejtőzve, domb tetején, csak az autó sziluettje látszik, na és persze az enyém, ahogy tolom a verdát, mert kifogyott a benzin...
  • Gaben17
    ez a grafika teljesen jó lenne:) nagyon tetszik amiket írtak. sztem előfogok rendelni rá:)
  • HUNMemphis
    Én az éjszakai vezetés érzését várom.Nah meg azt a pillanatot, mikor a hajnalba megcsillannak a nedves Porschén a nap első sugarai.
    Vagy mikor hóldfénybe visszaváltáskor a kipufogó tüzet köp az el nem égetett üzemagyag miatt.
    Vagy csak éjszaka látni a várost és az égboltot amin ezernyi parányi csillag fénylik.
    Vagy végigvezetni viharban miközbe azon parázok hogy "húú de csúszik".
    HC módra kíváncsi leszek mit javítottak rajta?
  • bertino
    kösz az infót srác! :D
    visszapakoltam favba a topicot :D
  • pxxl
    meg nagyobb áttételt a biciklikre!
  • Szabi1991
    tdu2 bétát a népnek....
  • pxxl
    az valóban nem lenne butaság, ha kiegészítő lenne, legalább megmaradna az amit eddig elértünk. de sztem annyira új lesz, hogy külön részt csinálnak belőle...

#74040: Honda sem ártana... :)
  • HUNMemphis
    Engem nem zavar hogy ismét hazai pályán nyomulunk.Sokat fog dobni az időjárás és a napszakváltás is.Különböző apró dolgok is naggyá tehetnek egy játékot.
    Megfordult a fejembe hogy ez kiegészítő lesz de sztem ennek kevés az esélye.
    Hangulatosnak néz ki a menű meg a map is.A grafika meg sztem marad a régi.Tehát nem lesz GTA4-es valósidejű árnyék.
    Bízok benne hogy a Porschéból berakják az aktuális 911 GT2-est.Ha ez meglesz benne akkor isméát áldozni fogok rá.[#vigyor3

Képek alapján én nagyon várom.Ismét remyénkedek.
  • Szabi1991
    mégis csak befejezik a TDU-t :))

(remélem akkor az eredetileg tervezett autólistából is kerülnek be autók.. pl. Subaru,Mitsubishi,Toyota,Mazda,BMW...)
  • pxxl
    bízom benne, hogy a hosszas várakozás egyenlő lesz az ismét nagy durranással :) nem egy hírtelen megalkotott, felturbózott cuccot kapunk. :)
  • ATi0021
    Teljesen igazad van. Annó furcsának találtam, hogy a játék Level mappájában miért van külön Hawaii mappa is. Már akkor sejtettem, hogy valami ilyesmi lesz. A másik ami fura volt, hogy a TDU első trailerében volt eső a játékban meg nem. Vagy ott van a véletlenül felfedezett rejtett autómosó. És még sorolhatnék hasonlókat. Remélem minél előbb kiadják. Vagy minimum egy publikus béta teszt lesz.
    Az üzemanyag dolog meg szerintem csak a tovább fejlesztett hardcore módba lesz. Legalábbis régebben erről volt vita a hivatalos fórumon és nekem ez maradt meg legjobban a dologból.
  • pxxl
    jahm ezt mondom én is, csak párhuzamot vontam az nfsu-nfsu2 részekkel :) már az elején hiányzott az időjárás, és a 24 órás nap nekem :(
  • pxxl
    nem hallják csak te. én cseréltem pl a murci hangját, de azt cask én hallom :) meg persze más murcia is azon a hangon szólal meg. szal ez eléggé egyoldalú akciózás, ahogy az autócsere is az.
  • Nathan66
    Szerintem, a TDU2 a TDU-nak lesz a végleges verziója:) Teljesen lyan az 1, mintha félbe lenne hagyva:)
  • Immigrants
    ŐŐŐŐŐŐŐŐŐŐ valahogy a játékba nem lehetne belevarázsolni egy nínoskocsi:-)hangját.Marha jó lenne úgy dudálni.kül hangom már van a telón de az jó lenne bele és azt a kocsikkal ellentétben más is hallaná?
  • Roger6
    Hallod öreg! Most komolyan! Mi az, hogy nincs egy klub sem? #73959 - marha sokat kéne visszaolvasnod, hogy észrevedd ezt a hozzászólást, mi? Áhh, felejtsd el, én vagyok a hülye...
  • pxxl
    lesz ma valami megmozdulás? mert ha nem megismételhetjük a tegnapi rendezvényt :)
  • Immigrants
    Annál is nagyobb ha egy ilyen 1 órás verseny végén kell betolnod a kocsit
  • pxxl
    már látom előre mekkora nagy égés lesz ha krúz közben fogy ki valaki