107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • gabesz012
    Én megyek, remélem beférek, régen voltam már 8-as layeren, amiben mindenki HC-ben lett volna és normálisan közlekedtek volna... Igen, erős célzás volt, hogy nagyon lecsökkent a színvonal a Tdu árával egyenes arányban. :( De remélem többet lesznek a régi arcok (most hogy megint jó a szeró) és akkor újra lesz kedvem ezekhez a közös gurulásokhoz. :)
  • holecsko10
    Dozuu val egybe olvadtunk.

Ja és satuba fogtam a fejét a kormányommal

Hát igen nem tetszik neki nagyon néz rám.

• janihunk
    Lehet hogy kéne nem-e lekorlátoztak vagy valami.
  • somdav95
    Hm, akkor nemtom :S Net szolgáltatóval beszéltél??
  • janihunk
    Hát kössz nálam nem egyetlen egycer volt hogy láttam autósokat kb 2 hete és 4 hete van meg eredetibe benged meg minden csak senkit nem látok.
  • popzu
    ugyaneztmondtammm:Dmiko gurulunk ladicss?:D bekéne megint a golfpályára ugrani és szorakozni mint utoljára....(tavaly volt aszemm:D)
  • somdav95
    Szerintem már mostanába mindenkinek jó...
  • somdav95
    csókszi
  • ladics
    Ne játszad itt a nagy embert könyörgöm, vedd má észre magad mit csinálsz te? Ha komolyan normális vagy?
    Somot meg ne baszogasd nem emo,én is vasalom a hajam mégse vok emo köcsög gyerek.
    Eltom képzelni a te fejed hm... 1 faszmágnes gratulálok :]
    Takarodjá innen a gecibe siekrült megutáltatnod magad te csicska!
    Ha eltakarodsz nincs is miről beszélni ...Életkorod ismeretlen. Titkolod a 11-et?
    nyomorék.
  • janihunk
    Van még valakinél rossz szerver ugyértem hogy nem lát senkit vagy ez csak az 1mb es neteseknél van igy?
  • belisz
    Megint ti kötötteket belém faszlámák!!
  • popzu
    éás temeg itt vagy 1honapja és nagyembernek hiszedmagad...... mértkel álandoan vkit basztatnod, látod mennyien nembirják apofád akk ménemmészmár el????
  • popzu
    imokám mért baj mért központi téma ha vki imooo? amugy somot ismerem egyideje és nemimoooo atol még mert vasalja a haját attol még????:S
  • somdav95
    150 centiddel ba+? Humoros vagy... Elhúzhatnál innen, szentem nemhiányzol senkinek...
  • belisz
    Jólvan emókám kussoljál csak be,mert ráköpök a fejedre és lejön a rúzs!!!
  • somdav95
    2-ben
  • Moodovin
    Ahogy gondolod, csak egy javaslat volt. (Jómagam alapító clubtag vagyok)
  • aricsi
    Hali.Lejjebb láttam azt az a benzinmérős képet,az most a 2-ben lesz,vagy itt egy patcben vagy mi?
  • somdav95
    Pont mindenki mindig beléd ment.... Aha...
    Nincs miről beszélni?? Elmész?? Húúú ...
  • belisz
    pont mindig mindenki belém jött...ráadásul csak én meg Artmooey mentünk HC-ban...innentől nincs miről beszélni....
  • greenwar
    " HC módot favorizáljuk eléggé a club-ban, szóval jó lenne"

14%ról 45%ra egy krúz miatt nem fogok egész du. TDUzni
  • Moodovin
    Ezt ITT próbáltad már? A lap közepe fele találod a mentéseket.

#74166: Azt ajánlom este 9ig érd el a HC-t, mert mint a plakát is írja HC: ON!!!!! Szerintem elég egyértelmű, úgyhogy hajrá!
  • carloelsa
    84.3.75.1:8666
  • greenwar
    ja, 2 napos az eredeti TDU-m, ha nem HCban megyek nem baj remélem
  • greenwar
    király, én megyek, max 230 meg jó, mert a ferrari F430 290-300-nál elfogy :)
  • [HUN]FaTaL
    Te csak mész mint a disznó és közben letolsz mindenkit az útról..
  • carloelsa
    TS: menj erre a tdu.hu-s bannerre és keresd meg az alján a World OF Warcraftot és menj rá
    a countrínál menj hungaryra és filter majd egy olyan serot keress hogy : Eye of the Fighter WoW
    ha megvan akkor ott ahol az ip-nek kéne lenni mejr rá és ird be a TS-es neved de elötte legyen elindítva a ts
    és kész :)
  • Roger6
    Este krúz, ne felejtsétek el! Krúz

• pxxl
    nem erről van szó...nem írom le most nem érek rá...
  • belisz
    Én arról nem tehetek,hogy teneked tegnap kapcsolódási problémáid voltak!!
    Én amikor láttam,hogy megálltál,egyből megálltam én is,mert 4 kilométerre voltál tőlem!
    Vártam kb. fél percet,és egy métert sem mozdultál!!
  • link14
    Igen Dante mért adod el? Nem játszol már egyáltalán mert a szigeten nem szoktalak látni pedig még veled meg ragaval találkoztam először. Azok a régi szép idők :) Nekem már régóta fáj a fogam egy g25-re ha esetleg egy árat tudnál mondani azt megköszönném. Bocsi hogy nem privátba írtam. Valakinek nincs kedve gurulni egyet mondjuk 13 órakor a Cadillac szalonnál.
  • [HUN]FaTaL
    Miért adod el?:/
  • Dante73
    Ha kell valakinek egy egy éves G25 dobjon privit a részletekért!
  • pxxl
    a versenypályán legalább nem szakadtok el 2 km-re a többiektől...ez a neked és pajtásaidnak való hely...
  • Béla9248
    Köszi Milk ezt próbáltam először de vmiért nálam nem működik!
  • belisz
    Ma krúz kishoffival!

Sajnos csak ketten voltunk,és hamar végetért,mert mostmár 39 fokos lázam van :S
    Ha este lesz valami,akkor szóljatok,én most megyek lábadozni....jó volt a krúz,kössz!!
  • Hoffi
    kösz a krúzt kurva jó volt :D
  • milk4
    ;)
  • Béla9248
    Sziasztok!
    Esetleg vki feltudna ajánlani 1 off mentést? Nekem sajna nics sok zsé az offban és keresztfiamnak ajándékoztam a lemezt de még csak 7éves és nem igazán vágja a lényeget!

Előre is köszönöm!
  • Immigrants
    Nah nem így akartam.