107666
-
gabesz012 #74188 Én megyek, remélem beférek, régen voltam már 8-as layeren, amiben mindenki HC-ben lett volna és normálisan közlekedtek volna... Igen, erős célzás volt, hogy nagyon lecsökkent a színvonal a Tdu árával egyenes arányban. :( De remélem többet lesznek a régi arcok (most hogy megint jó a szeró) és akkor újra lesz kedvem ezekhez a közös gurulásokhoz. :) -
Dozuu val egybe olvadtunk.
Ja és satuba fogtam a fejét a kormányommal
Hát igen nem tetszik neki nagyon néz rám.
-
janihunk #74186 Lehet hogy kéne nem-e lekorlátoztak vagy valami. -
Hm, akkor nemtom :S Net szolgáltatóval beszéltél?? -
janihunk #74184 Hát kössz nálam nem egyetlen egycer volt hogy láttam autósokat kb 2 hete és 4 hete van meg eredetibe benged meg minden csak senkit nem látok. -
ugyaneztmondtammm:Dmiko gurulunk ladicss?:D bekéne megint a golfpályára ugrani és szorakozni mint utoljára....(tavaly volt aszemm:D) -
Szerintem már mostanába mindenkinek jó... -
csókszi
-
Ne játszad itt a nagy embert könyörgöm, vedd má észre magad mit csinálsz te? Ha komolyan normális vagy?
Somot meg ne baszogasd nem emo,én is vasalom a hajam mégse vok emo köcsög gyerek.
Eltom képzelni a te fejed hm... 1 faszmágnes gratulálok :]
Takarodjá innen a gecibe siekrült megutáltatnod magad te csicska!
Ha eltakarodsz nincs is miről beszélni ...Életkorod ismeretlen. Titkolod a 11-et?
nyomorék. -
janihunk #74180 Van még valakinél rossz szerver ugyértem hogy nem lát senkit vagy ez csak az 1mb es neteseknél van igy? -
Megint ti kötötteket belém faszlámák!! -
éás temeg itt vagy 1honapja és nagyembernek hiszedmagad...... mértkel álandoan vkit basztatnod, látod mennyien nembirják apofád akk ménemmészmár el???? 
-
imokám mért baj mért központi téma ha vki imooo? amugy somot ismerem egyideje és nemimoooo atol még mert vasalja a haját attol még????:S -
150 centiddel ba+? Humoros vagy...
Elhúzhatnál innen, szentem nemhiányzol senkinek...
-
Jólvan emókám kussoljál csak be,mert ráköpök a fejedre és lejön a rúzs!!! -
2-ben -
Ahogy gondolod, csak egy javaslat volt.
(Jómagam alapító clubtag vagyok)
-
Hali.Lejjebb láttam azt az a benzinmérős képet,az most a 2-ben lesz,vagy itt egy patcben vagy mi? -
Pont mindenki mindig beléd ment.... Aha...
Nincs miről beszélni?? Elmész?? Húúú ... -
pont mindig mindenki belém jött...ráadásul csak én meg Artmooey mentünk HC-ban...innentől nincs miről beszélni....
-
greenwar #74169 " HC módot favorizáljuk eléggé a club-ban, szóval jó lenne"
14%ról 45%ra egy krúz miatt nem fogok egész du. TDUzni -
Ezt ITT próbáltad már? A lap közepe fele találod a mentéseket.
#74166: Azt ajánlom este 9ig érd el a HC-t, mert mint a plakát is írja HC: ON!!!!! Szerintem elég egyértelmű, úgyhogy hajrá!
-
carloelsa #74167 84.3.75.1:8666 -
greenwar #74166 ja, 2 napos az eredeti TDU-m, ha nem HCban megyek nem baj remélem -
greenwar #74165 király, én megyek, max 230 meg jó, mert a ferrari F430 290-300-nál elfogy :) -
Te csak mész mint a disznó és közben letolsz mindenkit az útról.. -
carloelsa #74163 TS: menj erre a tdu.hu-s bannerre és keresd meg az alján a World OF Warcraftot és menj rá
a countrínál menj hungaryra és filter majd egy olyan serot keress hogy : Eye of the Fighter WoW
ha megvan akkor ott ahol az ip-nek kéne lenni mejr rá és ird be a TS-es neved de elötte legyen elindítva a ts
és kész :) -
Este krúz, ne felejtsétek el! Krúz
-
nem erről van szó...nem írom le most nem érek rá... -
Én arról nem tehetek,hogy teneked tegnap kapcsolódási problémáid voltak!!
Én amikor láttam,hogy megálltál,egyből megálltam én is,mert 4 kilométerre voltál tőlem!
Vártam kb. fél percet,és egy métert sem mozdultál!!

-
link14 #74159 Igen Dante mért adod el? Nem játszol már egyáltalán mert a szigeten nem szoktalak látni pedig még veled meg ragaval találkoztam először. Azok a régi szép idők :) Nekem már régóta fáj a fogam egy g25-re ha esetleg egy árat tudnál mondani azt megköszönném. Bocsi hogy nem privátba írtam. Valakinek nincs kedve gurulni egyet mondjuk 13 órakor a Cadillac szalonnál. -
Miért adod el?:/ -
Ha kell valakinek egy egy éves G25 dobjon privit a részletekért! -
a versenypályán legalább nem szakadtok el 2 km-re a többiektől...ez a neked és pajtásaidnak való hely... 

-
Köszi Milk ezt próbáltam először de vmiért nálam nem működik! -
Ma krúz kishoffival!
Sajnos csak ketten voltunk,és hamar végetért,mert mostmár 39 fokos lázam van :S
Ha este lesz valami,akkor szóljatok,én most megyek lábadozni....jó volt a krúz,kössz!! -
kösz a krúzt kurva jó volt :D -
;) -
Sziasztok!
Esetleg vki feltudna ajánlani 1 off mentést? Nekem sajna nics sok zsé az offban és keresztfiamnak ajándékoztam a lemezt de még csak 7éves és nem igazán vágja a lényeget!
Előre is köszönöm! -
Immigrants #74150 Nah nem így akartam.