107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • [HUN]FaTaL
    lol le akarod cserélni a házigazdát mert két órája nincs itt? bolondok vagytok?:D
  • milk4
    Igen,írtam.
    Mellesleg nem úgy értettem azt, hogy inaktív hogy nincs itt a fórumon.Hanem,hogy nem foglalkozik a topikkal.
  • popzu
    Nevano mostmár télleg inaktiv... utoljára 4kor volt ittt, nemakarok senkibe belekötni mindenki élje az életét,de ha van olyan ember aki itt tudna lenni általában... milk4 nah irtál mailt sgnek?
  • [HUN]FaTaL
    Jövök! Csak várjatok meg lehet kések kicsit :)
  • carloelsa
    nevem [HUN]Dozoo
    sry :S
  • SeanJRRussel
    Eyget értek veled,mondjuk a 300 at is én mondtam me ment mindenki átlag 330 felül aki tudott.Állt soryzok ha vkibe belemegyek de hát előfordul és zélleg bocsi érte.Én is sírhatnék a sok hc módostól aki vezetni nem tud és minden kanyarba elkap egy fát vagy autót ezzel lassítva a krúzt de hát nah.
    Ezentúl én is jobban odafigyelek a másikra és télleg jó lenne ha mihamarabb tudnánk egy nagyon jót gurulni együtt úgy h nem kell perceket várni a másikra.
  • carloelsa
    Ha valaki szabályos , szigetkör kruzt szeretne az jöjjön a Ford Islandra 17:15-re és a Szabályokat tényleg tartsa be!!!
    max: 180 utakon, de a városba max 130 és bármilyen kocsival jöhetsz!!!
    VÁrok mindenkit!!! :D
    Ha valakinek van TS-e az jöjön fel de erre az ip-re : 84.3.75.1:8666
  • belisz
    na,hát,hogymegnesértődjek!!??
  • carloelsa
    aha oks
  • somdav95
    Nem tudjuk, így nem mondták el hogy mikor kezdték el, csak a bejelentésnél tudta meg mindenki szentem...
  • carloelsa
    Hehe xD
    nah tényleg?
  • somdav95
    3 nap :DDD
  • carloelsa
    A test drive unlimited 1 mennyi ideig készült???
  • popzu
    hányan utálnak belisz vedd már észre magad......sztem nemkéne emiatt a bannerba nyilt szavazást inditani de megnézném..:D
  • wandrew26
    Igen, kb 2 héttel ezelött én is így jártam kicsit se voltam ideges.. Kitartás, de neked legalább van vmi mentésed nekem az se volt
  • [HUN]FaTaL
    Semmi gond a gépeddel nem kéne nyígni a pénz miatt ilyen géppel, ennyi.
  • B2man
    Kedves Atari!
    A jó k.... anyátokért kellett a főmenübe berakni az uj játék opciót.!!!! -töröl mindent-
    Én + a jó k.... anyámért megszokásból nyomkodok gombokat.
    Van mentésem, de kb 4 hónapos.
  • somdav95
  • ultrapulse
    Nyugodjál már meg, mivan, viszketsz ?
  • Roger6
    Szerintem nem lesz gond, Fittiéknek is lesz egy rFactoros versenyük előtte, ezért kezdődik csak 9 körül az egész.
  • wandrew26
    Ha sikerül befejezni a versenyt rfactorban, akkor én is szívesen eljönnék az esti cadillac szalonos krúzra (persze HC egyértelmű), végre nem egy nyomjadkiaszemét krúz . Ha késöbb tudok csak csatlakozni, az remélem nem jelent nagy problémát.
  • belisz
    ja..képzelem...
  • milk4
    Én meg 6 évigy gyűjtöttem a zsebpénzem.
  • belisz
    Én tegnap előttig egy 6 ÉVES (!!!!) Manta kormánnyal toltam,ami akkoriban elég nagy szám volt...csak gondoltam felnézek pályára,driftelgetek egy kicsit,és hopssz,a tetején jött a fehér füst....K.O.
  • belisz
    mert mi a gond a gépemmel??
    Az,hogy nincs benne 4 giga ram,meg nem telik 4 magos processzorra??
    Én ezért a gépért kb. fél évet dolgoztam...
  • HUNMemphis
    Nah látom ismét civakodtok....
    Nem vagyok benne biztos de lehet hogy elnézek az esti krúzra. 6400Km van a verdába még jó lenne bele 200 a mai napon.
  • carloelsa
    jok lettek a képek
    igen szegény fejem xD
  • [HUN]FaTaL
    A gépedről beszél.
  • [HUN]FaTaL
    Én meg egy 8ezer forintos logitech kormánnyal :) Nem G25 kérdése.
  • pxxl
    megsúgom nekd (is) hogy tegnap az volt a bajom, hogy képtelenek vagytok felfogni azt, hogy egy krúz az CSAPATRÓL szól, nem arról, hogy ki mennyivel tud menni, és mi a vége a verdának. ott volt fatal, 300 körül van a vége, és ti a ferkákkal elhúztatok a csába, aztán sírtok, hogy miért vagyunk lemaradva 2 km-el. Azért bazzeg, mert én megvárom azt a jóembert, hogy együtt mennyünk, ne külön kullogjon utánam. Aztán ott van még az is, hogy ha véletlen belétek mennek JR meg Te leginkább kb anyáztok. Miért? benne van a pakliban, ez csak egy szar játék nem életre halálra megy. Aztán ha JR letarol engem akkor annyit sem mond hogy bocs...Az mondjam még? megállapodtunk hogy 300 a max, erre megyek elöl, és egy ferkás elzúzmellettem 1000el... igen volt kapcsolódási problémám. ez van, de ha már én rendeztem meg a krúzt, az egész csapattól elvárnám valamien szinten, hogy legalább 5 percet álljon egyhelyben. enynit megérdemelnék szvsz...ennyi nem fogok egy ideig semmit rendezni.
  • belisz
    mit,azt,hogy TDU nick:belisz[HUN]???
  • SeanJRRussel
    az esti Cadillacas krúzra muszály hc mert nekem még nem elérhető?????
  • Atti12
    Legalább ezt ne írtad volna az aláírásod után. :S
  • link14
    Én támogatlak milka. Lehet én is jövök az esti krúzra. addig gyakorolok mert sok volt az 1 hónap kihagyás.
  • belisz
    hogyne ,fogjad rám te szerencsétlen balfasz!!
  • belisz
    "mindenkibe én mentem bele"??!!
    ..nem mindenkinek veszi meg apucianyuci a G25-öt ,billentyűvel vezetek!

• popzu
    itt van Misi csak már ezekkel nem törödik sztem... de ilyen 5let már tervben volt egy szavazás csak nemlet belöle semmi....de támogatom az 5leted a másik pedig vmit télleg tenni kéne... eluralkodtak itt az indulatok az ilyen f** beliszek miatt
  • somdav95
    Nekem ok.
  • milk4
    Emberek!
    Mit szólnátok ahhoz, hogy én lennék a topik házigazdája?Aki ismer az tudja hogy én kb. 2008 eleje óta játszok a TDU-val.És szerintem 1év elég ahhoz, hogy kiismerjem a játékot és a közösséget.Leginkább azért merült fel bennem ez a "vágy",mert az utóbbi időkben nem érzékelem Nevano (a.k.a. Misi az ezredes) aktív jelenlétét.Ennek meg is látszik az eredménye,mindenki káromkodik,warez problémáit ide írja be mikor világosan felvan tűntetve,hogy itt a warez téma nem engedélyezett.Véleményeteket várom,18óra felé küldök egy e-mailt az sg.hu-nak,ha pozitív visszajelzéseket kapok.
  • [HUN]FaTaL
    Lehet hogy megpróbálkozok a HCval de nem kiröhögni hogy bénázok :)