107666
-
lol le akarod cserélni a házigazdát mert két órája nincs itt? bolondok vagytok?:D -
Igen,írtam.
Mellesleg nem úgy értettem azt, hogy inaktív hogy nincs itt a fórumon.Hanem,hogy nem foglalkozik a topikkal. -
Nevano mostmár télleg inaktiv... utoljára 4kor volt ittt, nemakarok senkibe belekötni mindenki élje az életét,de ha van olyan ember aki itt tudna lenni általában... milk4 nah irtál mailt sgnek? -
Jövök! Csak várjatok meg lehet kések kicsit :) -
carloelsa #74224 nevem [HUN]Dozoo
sry :S -
Eyget értek veled,mondjuk a 300 at is én mondtam me ment mindenki átlag 330 felül aki tudott.Állt soryzok ha vkibe belemegyek de hát előfordul és zélleg bocsi érte.Én is sírhatnék a sok hc módostól aki vezetni nem tud és minden kanyarba elkap egy fát vagy autót ezzel lassítva a krúzt de hát nah.
Ezentúl én is jobban odafigyelek a másikra és télleg jó lenne ha mihamarabb tudnánk egy nagyon jót gurulni együtt úgy h nem kell perceket várni a másikra. -
carloelsa #74222 Ha valaki szabályos , szigetkör kruzt szeretne az jöjjön a Ford Islandra 17:15-re és a Szabályokat tényleg tartsa be!!!
max: 180 utakon, de a városba max 130 és bármilyen kocsival jöhetsz!!!
VÁrok mindenkit!!! :D
Ha valakinek van TS-e az jöjön fel de erre az ip-re : 84.3.75.1:8666 -
na,hát,hogymegnesértődjek!!?? -
carloelsa #74220 aha oks
-
Nem tudjuk, így nem mondták el hogy mikor kezdték el, csak a bejelentésnél tudta meg mindenki szentem... -
carloelsa #74218 Hehe xD
nah tényleg? -
3 nap :DDD -
carloelsa #74216 A test drive unlimited 1 mennyi ideig készült??? -
hányan utálnak belisz vedd már észre magad......sztem nemkéne emiatt a bannerba nyilt szavazást inditani de megnézném..:D -
wandrew26 #74214
Igen, kb 2 héttel ezelött én is így jártam
kicsit se voltam ideges.. Kitartás, de neked legalább van vmi mentésed nekem az se volt 
-
Semmi gond a gépeddel nem kéne nyígni a pénz miatt ilyen géppel, ennyi. -
B2man #74212 Kedves Atari!
A jó k.... anyátokért kellett a főmenübe berakni az uj játék opciót.!!!! -töröl mindent-
Én + a jó k.... anyámért megszokásból nyomkodok gombokat.
Van mentésem, de kb 4 hónapos. -
-
ultrapulse #74210 Nyugodjál már meg, mivan, viszketsz ?
-
Szerintem nem lesz gond, Fittiéknek is lesz egy rFactoros versenyük előtte, ezért kezdődik csak 9 körül az egész. -
wandrew26 #74208 Ha sikerül befejezni a versenyt rfactorban, akkor én is szívesen eljönnék az esti cadillac szalonos krúzra (persze HC egyértelmű), végre nem egy nyomjadkiaszemét krúz
. Ha késöbb tudok csak csatlakozni, az remélem nem jelent nagy problémát.
-
ja..képzelem... -
Én meg 6 évigy gyűjtöttem a zsebpénzem. -
Én tegnap előttig egy 6 ÉVES (!!!!) Manta kormánnyal toltam,ami akkoriban elég nagy szám volt...csak gondoltam felnézek pályára,driftelgetek egy kicsit,és hopssz,a tetején jött a fehér füst....K.O.
-
mert mi a gond a gépemmel??
Az,hogy nincs benne 4 giga ram,meg nem telik 4 magos processzorra??
Én ezért a gépért kb. fél évet dolgoztam... -
Nah látom ismét civakodtok....
Nem vagyok benne biztos de lehet hogy elnézek az esti krúzra. 6400Km van a verdába még jó lenne bele 200 a mai napon.
-
carloelsa #74202 jok lettek a képek
igen szegény fejem xD
-
A gépedről beszél. -
Én meg egy 8ezer forintos logitech kormánnyal :) Nem G25 kérdése. -
megsúgom nekd (is) hogy tegnap az volt a bajom, hogy képtelenek vagytok felfogni azt, hogy egy krúz az CSAPATRÓL szól, nem arról, hogy ki mennyivel tud menni, és mi a vége a verdának. ott volt fatal, 300 körül van a vége, és ti a ferkákkal elhúztatok a csába, aztán sírtok, hogy miért vagyunk lemaradva 2 km-el. Azért bazzeg, mert én megvárom azt a jóembert, hogy együtt mennyünk, ne külön kullogjon utánam. Aztán ott van még az is, hogy ha véletlen belétek mennek JR meg Te leginkább kb anyáztok. Miért? benne van a pakliban, ez csak egy szar játék nem életre halálra megy. Aztán ha JR letarol engem akkor annyit sem mond hogy bocs...Az mondjam még? megállapodtunk hogy 300 a max, erre megyek elöl, és egy ferkás elzúzmellettem 1000el... igen volt kapcsolódási problémám. ez van, de ha már én rendeztem meg a krúzt, az egész csapattól elvárnám valamien szinten, hogy legalább 5 percet álljon egyhelyben. enynit megérdemelnék szvsz...ennyi nem fogok egy ideig semmit rendezni. -
mit,azt,hogy TDU nick:belisz[HUN]??? -
az esti Cadillacas krúzra muszály hc mert nekem még nem elérhető????? -
Legalább ezt ne írtad volna az aláírásod után. :S -
link14 #74195 Én támogatlak milka. Lehet én is jövök az esti krúzra. addig gyakorolok mert sok volt az 1 hónap kihagyás. -
hogyne ,fogjad rám te szerencsétlen balfasz!! -
"mindenkibe én mentem bele"??!!
..nem mindenkinek veszi meg apucianyuci a G25-öt ,billentyűvel vezetek!
-
itt van Misi csak már ezekkel nem törödik sztem... de ilyen 5let már tervben volt egy szavazás csak nemlet belöle semmi....de támogatom az 5leted a másik pedig vmit télleg tenni kéne... eluralkodtak itt az indulatok az ilyen f** beliszek miatt -
Nekem ok. -
Emberek!
Mit szólnátok ahhoz, hogy én lennék a topik házigazdája?Aki ismer az tudja hogy én kb. 2008 eleje óta játszok a TDU-val.És szerintem 1év elég ahhoz, hogy kiismerjem a játékot és a közösséget.Leginkább azért merült fel bennem ez a "vágy",mert az utóbbi időkben nem érzékelem Nevano (a.k.a. Misi az ezredes) aktív jelenlétét.Ennek meg is látszik az eredménye,mindenki káromkodik,warez problémáit ide írja be mikor világosan felvan tűntetve,hogy itt a warez téma nem engedélyezett.Véleményeteket várom,18óra felé küldök egy e-mailt az sg.hu-nak,ha pozitív visszajelzéseket kapok. -
Lehet hogy megpróbálkozok a HCval de nem kiröhögni hogy bénázok :)