107666
-
csak azért kérdem mert ma elkészítettem a kézifékemet aztán gondoltam felavatom egy krúzon :D -
ma lesz valami krúz? -
cheatman #74306 Köszi! Már mondta előtted valaki! Működik is meg minden, csak úgy szaggat néha. úgy hogy ez van
-
wandrew26 #74305 Nah, elkezftem, feltölteni a sok-sok krúzos képet, de már nem bírom 
Estig, szeretném az összeset felvarázsolni. Amennyi eddig felment az itt megtekinthető
-
gabesz012 #74304 Jaja, jó volt! De nálam a végére teljesen behülyült, nem voltak civilek, csak 3 embert láttam, abból is Fitti csomószor laggolt, érzésem szerint a chat-ben sem láttam mindent. Én ezért nem tartom szerencsésnek az izolálást... Este lesz hasonló krúz (HC, nem száguldozás)? Mert szerintem ma is elnéznék. :) -
carloelsa #74303 Asszem írok majd egy levelet Atarinak hogy ha nem lesz benn az index mod akkor csak nyugodtan megcsinálhatják :D
xD -
Mindenkinél recseg. A megoldás:
Elindítod a TDU-t, alt + tab, elindítod a feladatkezelőt és a folyamatoknál a test drive unlimited.exe-n jobb klik -> affinitás és a CPU1-et kiveszed. -
NFS5, World Racing 2 :) -
Így van! 
Nekem tetszik, de már megvan!!
-
ízlések és pofonok ha nem tetszik nem kell leszedni. -
A tegnapi tali hát igen te nem láttad már a klubnál Grabowszkit lybra -
Sztem elég retkek a hangok egyedül a General Lee-jé a fasza. -
Itt van egy új kürt mód a tdu-hoz
New horn 2 -
cheatman #74295 Kipróbáltam! Működik, csak így nem olyan folyamatos a játék
nagyon lehoz. Köszi azért.
-
Jó volt köszi!
Ez a kép nekem is megvan! XD
-
Játék közben Alt+Tab, megnyitod a feladatkezelőt (Ctrl+Alt+Del), folyamatoknál megkeresed a Testdrive Unlimitedet, jobb klikk, affinitás, cpu1 elöl kiveszed a pipát.. (asszem) emlékeim szerint ez valamit javított rajta :)
Xp alatt nekem a lambo-k recsegtek, Vista 64bit nem tűnt még fel! -
kipróbáltam kormánnyal +H váltóval a motort
vicces,de azért mentünk 1 picit(=
-
Ja, kellemes volt, én is köszi!
Bár helyenként érdekesen alakult a layer...
-
cheatman #74290 Nekem sajnos egyfolytában
-
wandrew26 #74289 ez a jelenség nálam is fennál, főleg a porschéknál, kicsit zavaró, de nem mindig van, van h recseg belsőnézetben van h nem, pl ha kikapcsolom a zenét recseg, ha nem akkor nem ?? :S -
cheatman #74288 Ja és elfelejtettem leírni, hogy csak belső nézetben és a 2 orr kamera nézetben recseg. Bocs a 2 hsz. ért. -
cheatman #74287 Szevasztok! Van egy kis gondom a játék hangjával! Amikor gyorsítok az autóval recsseg a hangja, de legfőképp csak az a bizonyos szívó hang és csak 100-140 felett lehet jobban hallani. Fel akartam venni Fraps-al de amikor megnyomtam a felvevő gombot megszűnt a recsegés:@ Sound Blaster hangkártyám van, nem értem mi lehet a gond. Előre is köszi. -
A tegnapi krúz olyan jó volt, hogy alig álltunk meg és így csak pár képem van, amit szeretnék megosztani veletek. Köszönöm a résztvevőknek, jó volt újra veletek krúzolni és egy jó hangulatban vezetni. Remélem mostantól ismét beindul a clubélet és sok szép krúzt fogunk rendezni.
-
Szimpatikus emberke:] Üdv neked!
Index jó lenne például ha egyedül mész és a civilek is mennek úgy 150-el végre akkor eltudsz üldögélni 1-2 órát azzal hogy indexelsz meg a lámpát kibe kapcsolod meg ilyen xD szal érted nem unatkozol:D mert ha én egyedül megyek és normálisan akarnék menni akkor röpke 15perc alatt megunom mert egyeszerüen gagyi:Dremélem értitek na béke!
Popzu:őőő.semmi -
wandrew26 #74284 Jah az kimaradt, h ha normal modba inditod, akkor részt tudsz venni az összes versenyen
sry h kimaradt
-
wandrew26 #74283 Szia, ennek az az oka, h HC modba indulsz, és ott mielött belépsz csak elnyomod azta két lapot, ahol leírja, h így nem tudsz részt venni a single és extra versenyeken 
És igen, nekem is tetszene az index 5let, hasznos lenne mind krúzokon, mind a szabályos közlekedésnél, és unikum is lenne, mert nincs sok játék ami ezt tudná (hárdtrákk, másik ne is jut eszembe) -
ez egyáltalán nem lenne jo sztem max csak a taNKOLÁSKOR VAGY A MOSÁSkor mert nagyon átalakulna gta meg driver feelingre ez meg nem lenne jó.....mésik nekem egy darab single versenyt nemmutat extra-versenyeket se....xD csak muétikat ez vkinek még igyvan vagy csak én vagyok ilyen szerencsés? -
HUN BECSEHELY #74281 Akkor kicsit vesézzük ki a Tankolást.Múltkor valaki irta hogy jó lenne ha ki lehetne szálni a kocsiból.Az lenne nagy,ha Tankolásnál ki lehetne szálni a kocsiból.És még fizetni is kellene.És a Lóvéd számlán lenne.Ha PL kocsit akarsz venni,és le akarsz venni lovét,akkor el kell menned a Banka.:)
Csak egy ötlet volt. -
ez az 1ik hogy nemkéne irogatni, a másik meg ha vki kresszesen szeret vezetni ott még ezt is átélhetné, G25nél az érzés teljes lehetne a pillangokarokra rákötnéd az indexet az maga a mámor lenne szerintem:)
jó5let én ugyanezt beszéltem Gabennel pénteken:) -
Én örülnék neki! Képzelj el egy krúzt, ahol a leadernek nem kell beírogatni az irányt ("j", "b" ">>" "<<"), elég csak jelezni az indexszel, és mindenki tudja, hogy kanyarodás következik! Nekem volt olyan élményem, hogy száguldottunk az autópályán, kb. 18-20 méterre követtem, az előttem haladót, aki kikerült egy lassabb autót, én meg nekimentem, mert nem volt időm reagálni!
Meg egyébként is! Tök állat lenne!
-
Nekem mindenképpen! :) -
Köszönöm! Igazából a száguldós krúzzal sincs bajom, van egy tuningolt Mircielago-m ami szépen megy, de ennél gyorsabb kocsit egyelőre nem akarok, mert úgysem tudnám uralni :)
Inkább a jó társaság, ami hiányzik, mert sajnos nem egy agresszív és szemét emberrel találkoztam már. Szerencsére ellenpélda is bőven akad. Amúgy kb 10 perc, negyed óra múlva megyek tovább barangolni (épp próbálok minden négyzetcentimétert "bekékíteni"), szóval ha valaki ilyen későn fent lesz, megtalálhat :) -
Hello hello. ;)
Üdv a magyar TDU közösségben és élvezd O'ahu szigetét.
Ha nyugis krúzt szeretnél én garantálhatom neked. (HUNMEMPHISBOY) -
BalanceArt #74275 Légy üdvözölve! Szimpatikus a hozzáállásod. Dudálj rám, ha összefutunk a szigeten! -
Sziasztok!
Igazából már másfél napja akartam írni, egyben kérdezni valamit, de az sg zseniális biztonsági intézkedései miatt eddig várnom kellett... :)
A kérdés is sztornó azóta, szóval csak... sziasztok :)
Viszonylag új vagyok TDU-ban, de a topikot folyamatosan olvasom, talán néhányótokkal találkoztam is már. A lényeg, hogy nem vagyok sem profi, sem 100%-os, de óvatosan közlekedek (rendszerint), nincs olyan autóm, ami 400-al tud menni, nem röpködök ki minden kanyarban és ha nekimegyek valakinek elnézést kérek. Szóval időnként biztosan meg fogok jelenni 1-1 krúz helyszínén, és remélem sok békés kocsikázásnak nézek elébe veletek! :)
-
-
carloelsa #74272 Kinek kellene index a TDU2-be ???
létszi indokoljátok meg a amit irtok oks?
pls
thx :) -
csabuka66 #74271 Hello valaki betudna venni magyar club ba két embert ? (fakkika,supra567) -
wandrew26 #74270 faxom.. -
wandrew26 #74269
remélem a tdu2őben nem 8as léjereklesznek...