107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • wandrew26
    Én is lexussal szándékozok menni, is350 no tuning
  • Misi az ezredes
    Nem :S most nem tudok menni mert holnapra elég sok mindent meg kell csinálnom :/
  • carloelsa
    aki jön kruzra 6-kor az legyen fenn ts-en!!!
    ip: 84.3.75.1:8666
  • Hoffi
    te nem jössz?
  • Misi az ezredes
    Jobbulást a többieknek meg jó szórakozást :)
  • [HUN]FaTaL
    Ha hazaérek lehet hogy elnézek. Kb eddig 1 órát hcztam összesen úgyhogy nem röhögni :D Ha ilyen lassú krúz akkor kezdésnek szerintem egy lexussal jövök (gs450h vagy is350)
  • Fitti83
    Lehet megyek, de nem 100%. Attól függ hazaérek-e. És mivel RUF szalonnál ezért RUF-al megyek. NA jó azárt is, mert imádom! XD
  • belisz
    Ha épp kapok levegőt,és látok valamit akkor megyek!!! ;) (beteg) :S
  • Hoffi
    nos akkor várok mindenki 18:00 kor a VW szalonnál ;)
  • pxxl
    azért (is) terveztem így, hogy a 6 órásról odaérjen aki akar :)
  • Hoffi
    akkor izé csináljuk azt hogy mindenki rám csatlakozik 18:00kor és onnan megyünk át a RUF szalonnál az eddigi szabályokkal és onnan meg megyünk a valamerre 21:00kor kezdődő krúzra aki akar még odamegyünk!

szerintetek igy jólesz?
  • Immigrants
    Na csá megjöttem a számítógépjavítótól .És jó a gépen;-)Ugyhogy meglesz tartva a kövtkező krúz.bocs hogy mégegyszer leírom de az előzőt elég szedettvedetten írtam tehát:2009.III.03. 16:30-kor KRESZ KRÚZ a következő szabályok szerint:
    -táblák és lámpák figyelembe vétele
    -balról előzés
    -kanyar előtti a fék
    -HC mod kötelező
    -sávba maradi
    -előzés legyen komoly
    -max 200 lakott helyen max 120
    -ha lekanyarodunk akkor szép lasan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
    Találkozó:a LEXUS szalon elött
    Krúzvezető:[HUn]martin1996 TILOS MEGELŐZNI.
    Kocsi:
    Útvonal:
  • wandrew26
    Én jönnék szívesen, de nem 100 h odaérek addigra, ne várjatok rám, ha nem vagyok ott időre.
  • SeanJRRussel
    8 tól se lene rossz vmi egy iylen lassú max 250-270 es tempójú kocsikkal gutulgatni szabályokat betartva.
  • pxxl
    A későn játszóknak íme az esti program:

Hétköznap révén, kicsit rövidebb összejövetelt terveztem be. Unalmas már az autópályán a 350-400 km/h szvsz. Egy kis izgalom nem árt :)
    Gyülekezés Cadillac szalon elött 21:00-21:30-ig, touge style este, hc mód kötelező, max sebesség 250 km/h (márha valaki eléri ezt a sebességet...)

tervezett útvonal:
  • carloelsa
    én mennék de egyet mondok sztem a max 200-220 lakott helyen 120-140 legyen, értelemszerűen km/h nem m/s :D és nem is mp/h :D
  • popzu
    ujra megindult a topik:)
  • Hoffi
    na akkor ha már ilye lesz holnap akkor ha lehet mára csinálnék egy ugyanilyet csak más autóval:D

Időpont: 2009. március 2. 18:00

Útvonal: a jobb alsó VW szalontól a versenypályáig! ott driftelgetünk meg egyéb és onnan megbeszélés alapján tovább megyünk!

szabályok: -táblák és lámpák figyelembe vétele
    -balról előzés
    -kanyar előtti a fék
    -HC mod NEM kötelező
    -sávba maradi
    -előzés legyen komoly

Krúzvezető: [HUN]kishoffi TILOS MEGELŐZNI.

Kocsi: Nissan Skyline GTR
    Nissan 350Z Nismo S-tune
    Audi RS4
    Mercedes CLK 55 AMG
  • Gaben17
    ha hazaérek akkor jövök!
  • AlieN911
    Hali!

Ma este 19:00 --- RUF szalonnál találka!

Szabályok:
    -balról előzés
    -kanyar előtt fék
    -HC mod kötelező (Aki nem HC, ne is jöjjön, volt már ebből gubanc, h. aki nem azzal jött, "versenytempo" stbts...)
    -sávba maradj
    -előzés legyen komoly
    -max 220-250 lakott helyen max 120-180 (De ez nem azt jelenti, hogy ennyi, kényelmes tempóban lazán)
    -ha lekanyarodunk akkor szép lassan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
    Krúzvezető:AlieN911[HUN] Ha lehet ne előzzetek meg :)

Autó, azzal jösz, amivel akarsz, csak a fentieket tartsd be!
    Parkolóban, képek készítése!
    Uticél nincs, erre arra :))

Jelentkezők lennének? Én ott leszek, 15-20 percet várunk! :C
  • Nathan66
    Jogsit ne scanneljem be?:))
  • holecsko10
    Hali

Ha lehet csatlakoznék a találkához.

• Immigrants
    FÚÚÚ.Bocs a sok HSZ-ért de elkezdett szarakodni a gépem és beviszem a szervízbe nem tom mikor tudom elhozni lehet nem leszek megtertva a krúz.ha nem majd valamikor írok egy új ídőpontontot.Ha eltom hozni írok na csá
  • Immigrants
    Bocs kimaradt: indulás a LEXUS szalontól
  • Immigrants
    2009.III.03. 16:30-kor KRESZ KRÚZ a következő szabályok szerint:
    -balról előzés
    -kanyar előtti a fék
    -HC mod kötelező
    -sávba maradi
    -előzés legyen komoly
    -ha lekanyarodunk akkor szép lasan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
    Krúzvezető:[HUn]martin1996 TILOS MEGELŐZNI.
    Kocsi:

útvonal:
  • Nathan66
    Én, ha ismerösökkel krúzolok vagyis azzal a 3 emberrel:), mindig a féklámpát használjuk indexként. Megvillogtatja az 1. és logikusan amerre akar menni követem, mert tudom, hogy kanyarodni akar és lassítok aztán köv. táv. betart és máris ok:)
  • cheatman
    Hát az a helyzet, hogy nem csak turbós autóknál lehet hallani. Minden autónál ahol viszonyrag erősebb szívó hang van. de érdekes külső nézetben minden rendben Próbáltam már azt is, hogy az affinitásnál kiveszem a pipát de akkor meg nem fut olyan szépen a játék. Kipróbálom még ezt a hangot hátha jó lesz. Ja és már leírtam egy hozzászólásomban (valószínűleg törölve lett a tegnapi balhé után) azt is, hogy ameddig nem volt fel patch-elve a játék azt hiszem rendesen ment, legalábbis nem emlékszem erre problémára.
  • samsung123
    juhu juhu köszönöm
  • B2man
    Nekem jön, bár igaz kb. fél perc mire van szál.
    De parancsolj
  • Moodovin
    Tessék.
  • samsung123
    nekem nem nagyon akar letöltődni a RUF sound mod arról a linkről:( egyéb oldal esetleg?
  • B2man
    Nem találtam értelmeset. Amúgy próbáld ki, előtte csinálj biztonsági mentést a módosított fájlokról, hogy ha nem tetszik vissza tudd állítani. Nem tudom kell-e hozzá "magic bnk.", nekem az van. A különbség, hogy a turbós autókra lefuvatószelep (BOV) hangot rakott. Általánosságban nekem bejön.
  • SeanJRRussel
    Nincs vmi vidi a különbségről??
  • B2man
    RUF hangra én ezt a modot használom, ebben javítva van a szaggatás. Nem mellékesen egész pofásak így a turbós autók hangjai.
  • pxxl
    hmm sound blaster live 5.1 van nekem, és nálam csak ruf-nál recseg. nemis recseg, olyan mintha másodpercenként kihagyna a hang. elég idegsítő, nem is használom azokat az autókat, pedig szépek :(
  • Fitti83
    Próbáltál másik turbo mod-ot feltenni? Lehet azzal lesz a gond, ha csak a turbo-s autóknál vetted észre.
  • cheatman
    Sajnos nem csak a Ruf-nál, de annál lehet leginkább hallani, meg ahol van ilyen erős szívóhang, többnyire a turbós autóknál. Ha mégis tuna valaki segíteni, nagyon megköszönném! Ja és szerintem ha nem teszem fel a patch-et akkor azt hiszem nem csinálja.
  • Moodovin
    Hi!
    Konkrét típusnál csinálja csak (RUF) vagy úgy általában az összesnél? RUF estében tudok segíteni, ha gondolod.
    Bye
  • Hoffi
    ja az az enyim elől hátul tárcsás de most télen inkább hanyagolom a dirtöt :D
  • belisz
    De durva cucc!! Jó lett!!
    Jól látom,hogy a háttérben egy skarpea bringa van??