107666
-
wandrew26 #74359 Én is lexussal szándékozok menni, is350 no tuning 
-
Nem :S most nem tudok menni mert holnapra elég sok mindent meg kell csinálnom :/ -
carloelsa #74357 aki jön kruzra 6-kor az legyen fenn ts-en!!!
ip: 84.3.75.1:8666 -
te nem jössz? -
Jobbulást a többieknek meg jó szórakozást :) -
Ha hazaérek lehet hogy elnézek. Kb eddig 1 órát hcztam összesen úgyhogy nem röhögni :D Ha ilyen lassú krúz akkor kezdésnek szerintem egy lexussal jövök (gs450h vagy is350) -
Lehet megyek, de nem 100%. Attól függ hazaérek-e. És mivel RUF szalonnál ezért RUF-al megyek. NA jó azárt is, mert imádom! XD -
Ha épp kapok levegőt,és látok valamit akkor megyek!!! ;) (beteg) :S -
nos akkor várok mindenki 18:00 kor a VW szalonnál ;) -
azért (is) terveztem így, hogy a 6 órásról odaérjen aki akar :) -
akkor izé csináljuk azt hogy mindenki rám csatlakozik 18:00kor és onnan megyünk át a RUF szalonnál az eddigi szabályokkal és onnan meg megyünk a valamerre 21:00kor kezdődő krúzra aki akar még odamegyünk!
szerintetek igy jólesz? -
Immigrants #74348 Na csá megjöttem a számítógépjavítótól .És jó a gépen;-)Ugyhogy meglesz tartva a kövtkező krúz.bocs hogy mégegyszer leírom de az előzőt elég szedettvedetten írtam tehát:2009.III.03. 16:30-kor KRESZ KRÚZ a következő szabályok szerint:
-táblák és lámpák figyelembe vétele
-balról előzés
-kanyar előtti a fék
-HC mod kötelező
-sávba maradi
-előzés legyen komoly
-max 200 lakott helyen max 120
-ha lekanyarodunk akkor szép lasan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
Találkozó:a LEXUS szalon elött
Krúzvezető:[HUn]martin1996 TILOS MEGELŐZNI.
Kocsi:
Útvonal: -
wandrew26 #74347 Én jönnék szívesen, de nem 100 h odaérek addigra, ne várjatok rám, ha nem vagyok ott időre. -
8 tól se lene rossz vmi egy iylen lassú max 250-270 es tempójú kocsikkal gutulgatni szabályokat betartva. -
A későn játszóknak íme az esti program:
Hétköznap révén, kicsit rövidebb összejövetelt terveztem be. Unalmas már az autópályán a 350-400 km/h szvsz. Egy kis izgalom nem árt :)
Gyülekezés Cadillac szalon elött 21:00-21:30-ig, touge style este, hc mód kötelező, max sebesség 250 km/h (márha valaki eléri ezt a sebességet...)
tervezett útvonal:
-
carloelsa #74344 én mennék de egyet mondok sztem a max 200-220 lakott helyen 120-140 legyen, értelemszerűen km/h nem m/s :D és nem is mp/h :D -
ujra megindult a topik:) -
na akkor ha már ilye lesz holnap akkor ha lehet mára csinálnék egy ugyanilyet csak más autóval:D
Időpont: 2009. március 2. 18:00
Útvonal: a jobb alsó VW szalontól a versenypályáig! ott driftelgetünk meg egyéb és onnan megbeszélés alapján tovább megyünk!
szabályok: -táblák és lámpák figyelembe vétele
-balról előzés
-kanyar előtti a fék
-HC mod NEM kötelező
-sávba maradi
-előzés legyen komoly
Krúzvezető: [HUN]kishoffi TILOS MEGELŐZNI.
Kocsi: Nissan Skyline GTR
Nissan 350Z Nismo S-tune
Audi RS4
Mercedes CLK 55 AMG
-
ha hazaérek akkor jövök! -
Hali!
Ma este 19:00 --- RUF szalonnál találka!
Szabályok:
-balról előzés
-kanyar előtt fék
-HC mod kötelező (Aki nem HC, ne is jöjjön, volt már ebből gubanc, h. aki nem azzal jött, "versenytempo" stbts...)
-sávba maradj
-előzés legyen komoly
-max 220-250 lakott helyen max 120-180 (De ez nem azt jelenti, hogy ennyi, kényelmes tempóban lazán)
-ha lekanyarodunk akkor szép lassan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
Krúzvezető:AlieN911[HUN] Ha lehet ne előzzetek meg :)
Autó, azzal jösz, amivel akarsz, csak a fentieket tartsd be!
Parkolóban, képek készítése!
Uticél nincs, erre arra :))
Jelentkezők lennének? Én ott leszek, 15-20 percet várunk! :C -
Jogsit ne scanneljem be?:)) -
Hali
Ha lehet csatlakoznék a találkához.
-
Immigrants #74337 FÚÚÚ.Bocs a sok HSZ-ért de elkezdett szarakodni a gépem és beviszem a szervízbe nem tom mikor tudom elhozni lehet nem leszek megtertva a krúz.ha nem majd valamikor írok egy új ídőpontontot.Ha eltom hozni írok na csá -
Immigrants #74336 Bocs kimaradt: indulás a LEXUS szalontól -
Immigrants #74335 2009.III.03. 16:30-kor KRESZ KRÚZ a következő szabályok szerint:
-balról előzés
-kanyar előtti a fék
-HC mod kötelező
-sávba maradi
-előzés legyen komoly
-ha lekanyarodunk akkor szép lasan fordulni le, hogy ne menj át ideiglenesen a szembe forgalomhoz.
Krúzvezető:[HUn]martin1996 TILOS MEGELŐZNI.
Kocsi:
útvonal: -
Én, ha ismerösökkel krúzolok vagyis azzal a 3 emberrel:), mindig a féklámpát használjuk indexként. Megvillogtatja az 1. és logikusan amerre akar menni követem, mert tudom, hogy kanyarodni akar és lassítok aztán köv. táv. betart és máris ok:) -
cheatman #74333 Hát az a helyzet, hogy nem csak turbós autóknál lehet hallani. Minden autónál ahol viszonyrag erősebb szívó hang van. de érdekes külső nézetben minden rendben
Próbáltam már azt is, hogy az affinitásnál kiveszem a pipát de akkor meg nem fut olyan szépen a játék. Kipróbálom még ezt a hangot hátha jó lesz. Ja és már leírtam egy hozzászólásomban (valószínűleg törölve lett a tegnapi balhé után) azt is, hogy ameddig nem volt fel patch-elve a játék azt hiszem rendesen ment, legalábbis nem emlékszem erre problémára.
-
juhu juhu köszönöm -
B2man #74331 Nekem jön, bár igaz kb. fél perc mire van szál.
De parancsolj -
Tessék. -
nekem nem nagyon akar letöltődni a RUF sound mod arról a linkről:( egyéb oldal esetleg? -
B2man #74328 Nem találtam értelmeset. Amúgy próbáld ki, előtte csinálj biztonsági mentést a módosított fájlokról, hogy ha nem tetszik vissza tudd állítani. Nem tudom kell-e hozzá "magic bnk.", nekem az van. A különbség, hogy a turbós autókra lefuvatószelep (BOV) hangot rakott. Általánosságban nekem bejön. -
Nincs vmi vidi a különbségről?? -
B2man #74326 RUF hangra én ezt a modot használom, ebben javítva van a szaggatás. Nem mellékesen egész pofásak így a turbós autók hangjai. -
hmm sound blaster live 5.1 van nekem, és nálam csak ruf-nál recseg. nemis recseg, olyan mintha másodpercenként kihagyna a hang. elég idegsítő, nem is használom azokat az autókat, pedig szépek :( -
Próbáltál másik turbo mod-ot feltenni? Lehet azzal lesz a gond, ha csak a turbo-s autóknál vetted észre. -
cheatman #74323 Sajnos nem csak a Ruf-nál, de annál lehet leginkább hallani, meg ahol van ilyen erős szívóhang, többnyire a turbós autóknál. Ha mégis tuna valaki segíteni, nagyon megköszönném! Ja és szerintem ha nem teszem fel a patch-et akkor azt hiszem nem csinálja. -
Hi!
Konkrét típusnál csinálja csak (RUF) vagy úgy általában az összesnél? RUF estében tudok segíteni, ha gondolod.
Bye -
ja az az enyim elől hátul tárcsás de most télen inkább hanyagolom a dirtöt :D -
De durva cucc!! Jó lett!!
Jól látom,hogy a háttérben egy skarpea bringa van??