107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Kisebb fagyásokkal és ledobásokkal tarkított szabályosnak indult, de a bénaságom miatt hagyományosba fulladt krút SeanJRRussel-lel:

• Misi az ezredes
    Radír is akkor nyomta és érdekes neki szépen kb hiba nélkül ment :)
  • wandrew26
    töltöm-töltöm fel őket folyamatosan, de nem érem utol magam Képek
  • wandrew26
    igen, feltéve ha az eredetiben is singülben tolod, de akkor meg minek vetted meg, szóval ha eredetivel multyban akarod nyomni, akkor újjat kell kezdened.
  • ultrapulse
    Zsír, ugyanaz a reklámszöveg, ugyanazok a programok, de nembaj, viszek mégtöbb havert is másodszor :D
  • USAMEN POWER
    Egyszer már megkérdeztem nem sok válasz érkezett... Tört verzió mentéseit lehet használni eredeti játékkal is ?
  • SrAta
    sráácok a faszom tele van ezzel a magyar játékpiaccal 1 évbe 1szer akarok egy kurva játékot venni, hogy "eredetivel tójjam tenen" de faszom még azt se lehet me má 1 hónapja a megrendelés státusza: a megrendelés beérkezett........
    a másolt játékot meg baszuhatom mert a single má unalmas....
    (utólag is bocs az obszcén és fajtalankocásra buzdító kifejezésekért)
  • [HUN]FaTaL
    Megyek a cadillac szalonhoz. Lexussal :)
  • Szabi1991
    idén is lesz Tuning Auto Show... :D
  • ultrapulse
    Jah, repült néhány bólya a Skylineokkal :D
    popzu: Hát igen, BMW is ezér van :D
  • Szabi1991
    aznap reggel még szakadt a hó.. :/

vizes volt az út, jobban csúszott, így érthető hogy nem nyomták annyira...
  • Misi az ezredes
    Én ott voltam van is felvétel haver telefonján az eseményről és azt hiszem a norvégok sokkal szarabbul sok hibával drifteltek ezen a kis bemutató pályán míg a Radir (Radák János) = a Naracs fekete foltos kocsi sokkal jobban nyomta. Mert magyar meg tényleg :)
  • popzu
    ezeket nem olyan fábol faragtákxD
  • ultrapulse
    Legalább egy szar lökhárító miatt nem hagyta abba
  • Szabi1991
    0:58
  • pxxl
    oks!

Többieknek emlékeztető:

Touge Night
  • Moodovin
    Nem értem miért ment 2x. Kérném a Házigazdát törölje az egyiket, természetesen ezzel együtt. sry
  • BalanceArt
    Én igyekszem odaérni, de lehet, hogy csak megpróbállak utolérni titeket. Meglátjuk, hogy sikerül.
  • ucnlm
    Ford szalon előtt vagyok, az előbb láttalak térképen, de most eltűntél. Várok még.
    ucnlm, fehér Cabrio DB9
  • Moodovin
    Helyes! A megapack tartalmazza ezeket a kocsikat.
  • ultrapulse
    XDD én sajna azt nem láttam :D
    Egyébként FUEL Girls show :D
  • popzu
    hogy töltötteeee ez felll:D xD nem nagyitotam kiii sryyy
  • popzu
    nah kcisit nosztaligázok régieket és maiakat is Memphel:)
  • SeanJRRussel
    Ford szalon előtt 260-70 a vége
  • Szabi1991
    jól tolta, csak leesett a lököse :DD
  • ucnlm
    SeanJRRussel én megyek 10-20 perc múlva. Mondd meg hol leszel! Amúgy az Audi kb milyen gyors, milyen kategória? Aston DB9-el, vagy Mercedes DTM AMG-vel mennék.

Ja, és egy kérdés: a Lexus szalon miért nem aktív a játékban? Csak a Megapack-hoz jár Lexus, vagy valamit el kell érni, hogy legyenek?
    Utóbbi kérdés a Prorsche/RUF esetében is áll.
  • ultrapulse
    Yup, én szemben álltam az első sorban kijárat felől, 2.nap :)
    Radírék is jól nyomták, de sajna a BMW nem az én stílusom
  • Szabi1991
    aha :)
  • ultrapulse
    C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Neved\Radio mappában létrehozol az állomás nevéül szolgáló mappát, illetve abba bemásolgatod az mp3 fájlokat, vagy praktikusabb esetben m3u playlisteket is elfogad a játék, csak akkor arra figyelj hogy oda mentsd, ne másold vagy helyezd...
    Egyébként játék kézikönyvében minden le van írva ;)
  • SeanJRRussel
    Ford szalonnál várok egy kcsit
  • ultrapulse
    Zsír kép :)
    Tavalyi tuning-shown a drift bemutatón két narancs Skyline R33as mellé beszállt egy ilyen jószág is ezüstben :) Nem volt agyonspoilerezett szar, inkább egy szolíd de dögös felnivel és lightos elemekkel volt megpakolva. Inkább a lovacskára mentek rá :D
  • Moodovin
    Köszi a gurulást. :) De megfeledkeztem róla, hogy isoláltunk és kimentem mapra. Úgyhogy innen: Szevasztok!
  • SeanJRRussel
    Srácok hova is kell az zenéket berakni ha hallgatni akarom őket a játékban??????

Én most fenn vagyok aki akar térképen nézzen meg és elmegyünk vmerre egy audi rs4 el vok
  • Szabi1991
    ja nekem is nagy kedvencem, bár sajna eddig csak egyet láttam közelről :-/
  • ucnlm
    Hali!
    Este várható valami rövidebb (fél óra-órás) krúz, kevesebb szabállyal? (400 alatt, de HC és kresz nélkül).
    A lentiekre a HC mód hiányában és a billenytyűzet miatt nem vagyok alkalmas :)
  • ultrapulse

Egy japán kedvenc :D
  • USAMEN POWER
    Tört verzió mentéseit lehet használni eredeti játékkal is ?
  • udvil
    Hali all! Már láttátok az "új" TDU2 képeket, vagy csak nekem újak. Ha már volt, akkor bocsi az off-ért.
    Képek
  • Falkon
    Szerintem én is megyek!
    De lehet nem mindig tudok maradni a sávba.....(szar kinai kormány)
  • [HUN]FaTaL
    tuning rajta van nekem :)