107666
-
Kisebb fagyásokkal és ledobásokkal tarkított szabályosnak indult, de a bénaságom miatt hagyományosba fulladt krút SeanJRRussel-lel:
-
Radír is akkor nyomta és érdekes neki szépen kb hiba nélkül ment :) -
wandrew26 #74397 töltöm-töltöm fel őket folyamatosan, de nem érem utol magam 
Képek
-
wandrew26 #74396 igen, feltéve ha az eredetiben is singülben tolod, de akkor meg minek vetted meg, szóval ha eredetivel multyban akarod nyomni, akkor újjat kell kezdened. -
ultrapulse #74395 Zsír, ugyanaz a reklámszöveg, ugyanazok a programok, de nembaj, viszek mégtöbb havert is másodszor :D -
USAMEN POWER #74394 Egyszer már megkérdeztem nem sok válasz érkezett... Tört verzió mentéseit lehet használni eredeti játékkal is ? -
sráácok a faszom tele van ezzel a magyar játékpiaccal 1 évbe 1szer akarok egy kurva játékot venni, hogy "eredetivel tójjam tenen" de faszom még azt se lehet me má 1 hónapja a megrendelés státusza: a megrendelés beérkezett........
a másolt játékot meg baszuhatom mert a single má unalmas....
(utólag is bocs az obszcén és fajtalankocásra buzdító kifejezésekért)
-
Megyek a cadillac szalonhoz. Lexussal :) -
Szabi1991 #74391 idén is lesz Tuning Auto Show... :D -
ultrapulse #74390 Jah, repült néhány bólya a Skylineokkal :D
popzu: Hát igen, BMW is ezér van :D -
Szabi1991 #74389 aznap reggel még szakadt a hó.. :/
vizes volt az út, jobban csúszott, így érthető hogy nem nyomták annyira... -
Én ott voltam van is felvétel haver telefonján az eseményről és azt hiszem a norvégok sokkal szarabbul sok hibával drifteltek ezen a kis bemutató pályán míg a Radir (Radák János) = a Naracs fekete foltos kocsi sokkal jobban nyomta. Mert magyar meg tényleg :) -
ezeket nem olyan fábol faragtákxD -
ultrapulse #74386 Legalább egy szar lökhárító miatt nem hagyta abba
-
Szabi1991 #74385 0:58 -
oks!
Többieknek emlékeztető:
Touge Night -
Nem értem miért ment 2x. Kérném a Házigazdát törölje az egyiket, természetesen ezzel együtt. sry -
BalanceArt #74382 Én igyekszem odaérni, de lehet, hogy csak megpróbállak utolérni titeket. Meglátjuk, hogy sikerül. -
Ford szalon előtt vagyok, az előbb láttalak térképen, de most eltűntél. Várok még.
ucnlm, fehér Cabrio DB9 -
Helyes! A megapack tartalmazza ezeket a kocsikat. -
ultrapulse #74379 XDD én sajna azt nem láttam :D
Egyébként FUEL Girls show
:D
-
hogy töltötteeee ez felll:D xD nem nagyitotam kiii sryyy -
nah kcisit nosztaligázok régieket és maiakat is Memphel:) -
Ford szalon előtt 260-70 a vége -
Szabi1991 #74375 jól tolta, csak leesett a lököse :DD -
SeanJRRussel én megyek 10-20 perc múlva. Mondd meg hol leszel! Amúgy az Audi kb milyen gyors, milyen kategória? Aston DB9-el, vagy Mercedes DTM AMG-vel mennék.
Ja, és egy kérdés: a Lexus szalon miért nem aktív a játékban? Csak a Megapack-hoz jár Lexus, vagy valamit el kell érni, hogy legyenek?
Utóbbi kérdés a Prorsche/RUF esetében is áll. -
ultrapulse #74373 Yup, én szemben álltam az első sorban kijárat felől, 2.nap :)
Radírék is jól nyomták, de sajna a BMW nem az én stílusom
-
Szabi1991 #74372 aha :)
-
ultrapulse #74371 C:\Documents and Settings\Rendszergazda\Dokumentumok\Test Drive Unlimited\savegame\Neved\Radio mappában létrehozol az állomás nevéül szolgáló mappát, illetve abba bemásolgatod az mp3 fájlokat, vagy praktikusabb esetben m3u playlisteket is elfogad a játék, csak akkor arra figyelj hogy oda mentsd, ne másold vagy helyezd...
Egyébként játék kézikönyvében minden le van írva ;) -
Ford szalonnál várok egy kcsit -
ultrapulse #74369 Zsír kép :)
Tavalyi tuning-shown a drift bemutatón két narancs Skyline R33as mellé beszállt egy ilyen jószág is ezüstben :) Nem volt agyonspoilerezett szar, inkább egy szolíd de dögös felnivel és lightos elemekkel volt megpakolva. Inkább a lovacskára mentek rá :D -
Köszi a gurulást. :) De megfeledkeztem róla, hogy isoláltunk és kimentem mapra. Úgyhogy innen: Szevasztok!
-
Srácok hova is kell az zenéket berakni ha hallgatni akarom őket a játékban??????
Én most fenn vagyok aki akar térképen nézzen meg és elmegyünk vmerre egy audi rs4 el vok -
Szabi1991 #74366 ja nekem is nagy kedvencem, bár sajna eddig csak egyet láttam közelről :-/ -
Hali!
Este várható valami rövidebb (fél óra-órás) krúz, kevesebb szabállyal? (400 alatt, de HC és kresz nélkül).
A lentiekre a HC mód hiányában és a billenytyűzet miatt nem vagyok alkalmas :) -
ultrapulse #74364
Egy japán kedvenc :D -
USAMEN POWER #74363 Tört verzió mentéseit lehet használni eredeti játékkal is ? -
Hali all! Már láttátok az "új" TDU2 képeket, vagy csak nekem újak. Ha már volt, akkor bocsi az off-ért.
Képek -
Szerintem én is megyek!
De lehet nem mindig tudok maradni a sávba.....(szar kinai kormány)
-
tuning rajta van nekem :)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)