107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    és az miért parás megcsinálni? :D nagyvonalakban: ha esik, becsukja, ha nem nem. ha nagy sebesség akkor nem csukja be (remélem) :D
  • pxxl
    járjad az utat, keress versenyt, aztán lesz hc-d :)
  • wandrew26
    És olvastam, h az eső miatt a cabriokon a tető is mozogni fog.... na azt megcsinálni... de várom, mert feeelingesek a cabriok, és ha még a tetejét is csukogathatom...

#74435 küld el akkor még 1x, v küld átt nekem is, és én is elküldöm nekik :)
  • SeanJRRussel
    mennék én csak hc-m nincsen(minden versenyt megcsináltam a mi volt a térképen van avagy 10 autóm meg 3 házam,már csak a stoppolós küldik vannak 0 lóvéért) a másik h nem leszek itthon este 8 után lenne jó JÓ SZÓRAKOZÁST a résztvevőknek.
  • carloelsa
    jah lehet de sajna mi nem tudjuk mikor kezdték :S
    de ha lesz benne index (sajna a levelemre nem válaszoltak eddig sem, lehet el sem ment...) meg ha ablaktörlő normális lesz meg.... akkor megértem hogy régen csücsülnek rajta főleg hogy ez lesz az edddig legjobb autós game :D
    azért azt a több mint 100 járművet pontosan megcsinálni mindennel együtt nagy dolog
    jah és az éjszaka ha élethű lesz akkor kell lámppa is!!!
    :D
  • pxxl
    mennék, de 18-kor végzem melóval, szal majd este leszek csak :) :(
  • Immigrants
    Ne felejtsétek:Krúz
  • pxxl
    ahhoz képest ülnek rajta pár éve
  • carloelsa
    tegyük fel azt ,hogy most fogják kiadni akkor lehet hogy valami "csodát" készítenek E3-ra vagy már lehet akár az is hogy a tdu3 terveivel készen vannak és azt adják majd ki év végén xD
    a tdu2-n nem kell olyan "sokat" dolgozni mert a térképet jobban kidolgozzák csak és jobb kidolgozású kocsik bugmentesités és plusszok mindezt nem tul sok idő megcsinálni ha már van egy alap (test drive unlimited)
    amire lehet épitkezni!!!
    Nem?
  • carloelsa
    erre csak azt tudom mondani, hogy MAJD MEGLÁTJUK xD
    :D
  • pxxl
    sztem már csak stratégiai szempontból sem fogják év elején kiadni. a nagy durranások mindig az uccsó negyedévben jönnek ki. mire E3 lesz, addigra "elfelejtik" az év eleji játékokat. nem számítok rá szeptember elött
  • somdav95
    Azhát...
  • Roger6
    Hát ez nem tudom, miért van. A Club-unk által szervezett krúzokra (amennyiben van osztály-, esetleg márkamegkötés), mindig az lehetőségekhez adott kocsikkal jön mindenki, nincs kihúzó. Talán club szinten kicsit máshogy működik a dolog, mint sima krúznál. Múltkor is RUF-al kellett mennem, gyorsan lenyomtam 3 gyorsulásos verseny, és már meg is volt a verda (tuning nélkül)! :)
  • milk4
    Kamu.
  • Fitti83
    Uhh ezt tényleg elég érdekesen írtam, de csak gyorsan írtam. Sztem azért megértettétek nem? XD
  • Moodovin
    Hi all!

Igaz hogy régi hír, sőt biztos vagytok néhányan aki már olvasta is,de itt maga Graham Jones Eden ítra, hogy előreláthatólag a 2.rész kiadása 2009. márc. 31. lesz! Nagyon remélem , - ha nem is tartják magukat e közeli naphoz - viszonylag hamar, pár hónapon belül már a TDU2-ben is találkozhatnánk! A comment ITT olvasható.
    u.i.: google-val fordítottam, szóval ha félreértettem valamit akkor bocs érte!
  • Misi az ezredes
    Sajnos nagyon be vagyok havazva. Suli +Munka :S de majd szakítok időt..
  • Hoffi
    tudom igaz is csak az én krúzomra se jön soha senki azzal amit megadok szinte mind1 ugyse jövök mert eltörött a váltóm xD
  • pxxl
    hát ha már összeszed annyit, hogy a miura meglegyen, inkább vennék én egy gallardo-t 5000 ide vagy oda
  • bboyatty
    Koszi...
  • Immigrants
    Szia!tök mi8ndegy jöhetsz lambo miurával is nem hagyunk el ilyen sebhátarok mellett
  • Roger6
    Hát ha egyszer Ferrari vs Lambo krúzt szervez szegény ember, akkor legyen annyi tisztelet benned, hogy a megengedett kocsik egyikével mész a krúzra. Megcsinálsz két versenyt, és hipp-hopp, máris van egy Lambód, vagy Ferrarid! 10 perc játék, ennyi az egész. Sok szerencsét hozzá!
  • Hoffi
    Üdv!

nagyon nagy baj lenne ha egy Skyline-al jönnék?
  • BalanceArt
    Köszi, hogy betetted ezt a képet! Mivel nekem nincs megapackom, nem látom a packos kocsikat, de így végre tudom, hogy mivel álltál mellettem.
  • pxxl
    mennek a ferkák a vágóhídra a 2 RUF a felügyelő tiszt
  • Toyo
    Magic map , letöltöd amelyik kell neked, majd felülírod a játék könyvtárában lévővel..

#74408 Kösz Misi! :D
  • pxxl
    ez jó mondtat volt :D a nissanos béna volt de a skyline-os jó nyomta. őőő NIssan Skyline :D szval jah. értem am, csak vicces :D
  • Fitti83
    Ez a Nissan-os elég bénán nyomta. Csak a végére tudott összehozni pár szép drift-es fordulást, amúgy csak bénázott. XD De a Skyline-osok szépen nyomták.
    #74411: ha rákeresnél, szerintem már rég meglenne a megoldás. Különben a MAgic mapra (bnk.map) van szükséged és akkor nem dob ki. A link nem működik, ahonnan le lehetett szedni, de biztos lesz vki, aki felteszi. Én most dolgozom, tehát sajnos nem tudom neked.
  • bboyatty
    Szevasztok... Most kezdtem el jatszani a jatekot es be szeretnek tenni a jatekba egy autot (nevszerint egy 535-os BMW-t). Mar par napja probalkozom vele de nem sikerul... bemasolom ahova kell, felulirja. Aztan mikor meg szeretnem venni a szalonba kidob a jatek. Ha valaki tud segiteni annak, meg koszonnem szepen.
  • Fitti83
    THX Mikor jössz gurulni 1-et? Már rég mentünk együtt. :D
  • Kötéltáncos
    Köszönöm a ma esti lehetőséget! :-) A végén ledobott, de addig nagyon élveztem, annak ellenére, hogy sokkal lassabb kocsival voltam, mint a többiek.
    Köszi :-) Jó móka volt!
  • Misi az ezredes
    Gyönyörű képek grat tényleg megfogtad a pozíciók legjobjait :)

Fitti te is ám szép képeket csináltál.. mindenkinek grat remélem élveztétek :)
  • Fitti83
    Jó volt a gurulás fiúk! THX for all!

• Toyo

• Toyo
    Gamespy küld majd egy mailt, amiben meg kell erősíteni a regisztrációdat.. aztán goo!
  • MoLc
    Hali ! Most vettem a játékot regisztráltam gamespyon felraktam a peccset csináltam user-t de engem is ez az üzenet várt :Failed to connect to TEST DRIVE server. Please check your network status and try again. Ilyenkor kell valamit állítani vagy várjak és 1szer csak jó lesz ?
  • [HUN]FaTaL
    Vagy csak nem is próbálták (pl. én) mert még nem volt meg a módszer mikor elkezdtem multizni. :) Újrakezdeni egyszerűbb.
  • Misi az ezredes
    nem nem! Van egy olyan módszer ameik még egyik magyarnak sem sikerült szerintem ott le van írva hogy lehet offline mentést onlinebe rakni. Csak egyszerűen olyan bonyolult hogy nem lehet megcsinálni. :)
  • USAMEN POWER
    Egyszóval a Single Player autóimat nem használhatom online ellenfelek ellen...
  • Misi az ezredes
    Szép képek gratulálok hozzá :)