107666
-
márkatárs ;]
-
szép ez a lexi, tetszik :D -
cheatman #74522 Hmmm nem rossz! Mentem már a 3.2 essel alfa nyílt napon, nem ment rosszul, csak hamar leszabályzott:P -
raga #74521 Itt van a kép a turbós Brera motorról. Sajnos gyári tubós még nincs, a félgyári autodelta műhelyben turbósítják.
352 LE 435 Nm
0-100 km/h 5.3 seconds
top speed is 260 km/h.
Az Alfavírust könnyű elkapni. :)
-
Köszönöm! Akkor ideje nekiállni a versenyeknek :) -
Ha eléred a Champion szintet (45%),akkor be tudsz menni!! -
A tegnap esti kocsikázás során eléggé megkedveltem az Alfa Brerát, ezért megajándékoztam egy lefújószeleppel. A fájlt innen tölthetitek le! Biztonsági másolatot készítsetek, illetve a Magic Mapra is szükség lesz a használatához!
u.i: Akinek nem tetszik az szépen visszarakja az eredetit és kész! -
Ja lemaradt: képek oldal közepe kb. -
Azt szeretném kérdezni, h a versenypályára való bejutáshoz mit kell tenni? Jó lenne egyrészt kipróbálni, másrészt már majdnem minden utat bejártam, márcsak elvétve találok 1-1 kihagyott szakaszt, és valahol olvastam, hogy a 100%-os bejárás után jár egy ház. De ehhez a versenypálya környékét és magáta pályát is le kellene tudni. -
Csekkingeljétek xfirés képeimet,itt egy minta belőlük:
-
carloelsa #74514 lesz ma vlmi kruz??? -
csak a beállással vannak problémák :D -
USAMEN POWER #74512 Láttam pár képet amit most feltöltöttetek, és arra a következtetésre jutottam hogy sokan szeretnek drága autóval repülni
-
Szépek főleg amelyiken 8-an vagytok oldalról :) -
McTeS #74510 Tegnap esti képek
-
packos autó -
De amúgy nekem ez a modell nagyon tetszik >LINK<
Nagyon jól néz ki. A játékban is :O -
-
kvmark #74506 És az a Saturn curve ez meik auto megapackos ??? vagy ez a saturn sky ???? -
Ez is HUMMER H2 működik tesztelve... -
Jó szórakozást hozzá :)
INNEN TÖLTSD LE
hát igen hamar belinkelték az okos kicsit régebbi fórumozók :) amúgy ez majdnem az elsők között volt amiket lemodelleztek :) -
Hummer H2 -
HUN BECSEHELY #74502 http://forum.tdu-central.com/showthread.php?t=2948
Keress!! -
kvmark #74501 Szevasztok Tudnátok adni egy olyan linket amely felűlírja vagyis modolja bármeik kocsit hummer h2 re pls fontos volna előre is kösszz!! -
BalanceArt #74500 Egy flash plugint magam is felismerek. Úgy látom egy kategóriába esünk.
-
Nem feltétlen, néha szarul jön be a banner és magát az swf fájlt akarja letöltetni. -
Gondolom a flash plugin :) De latom te sem atomtudos vagy :D -
BalanceArt #74497 Az mi a fene, ami az oldal megnyitásakor felajánlja a letöltést? -
I believe i can fly... 
-
csak figyelj a zsarukra nehogy megszondáztassanak mert elveszik a jogsidat XD -
Most kissé besöröztem egy barátommal, de azért éjfél körül egy röveidebb útra nem jelentkezik valaki? :)
Én biztos megyek, ha nem lesz senki, akkor max folytatom a felfedezést :) -
A ma esti kocsikázás nagyon jóra sikeredett! A sebességünk alig lépte át a 150km/h átlagot, kivéve mikor gyorsultunk :D
Köszönet a clubtársaknak, illetve azoknak akik részt vettek e lightos krúzon.
-
Köszönöm a krúzt mindenkinek, király volt!!!
Először TomeE-val és Rob-al:
Aztán JohnyVTI, Moodovin, Hun_Alyra, Abeels. Az első képen látszik, hogy Moodovin sajnos nálam elég rendesen ugráltál, olykor 180m-re is eldobott. Itt épp egy repülős kép az első. XD :
-

-
Köszönöm a ma esti csapatolást mindnekinek! :-) -
Azt hiszem a TDU topicba téged ocsmároló szavaknak igazat kell adnom annak ellenére hogy nem szeretem és töröltem is ezért azokat.
De ezért van az OFF topic.. tehát "HA NEM EREDETI A JÁTÉKOD FÁRADJ ÁT AZ OFF-SPAM TOPICBA!" remélhetőleg így látható de az üzenet küldő ablakban ott van...
remélem máskor olvasol a saját soraid mögött is.. -
Gibor #74488 Sziasztok újra! ÁÁÁÁÁÁÁh feltettem a TDU t újra mondom gamelek felrakok mindent meg minden aztán indítanám és eszembe jut hogy a CD kulcs.... na az meg eltűnt.... a profilomból vagy valahonnan hogyan tudnám vissza keresni a CD kulcsomat? lehetséges ez egyáltalán? -
gilbert93 #74487 Jó volt a ma esti krúz! Köszi mindenkinek!!! -
BalanceArt #74485 Valóban az lett volna logikus, viszont, ha még soha nem próbálta, akkor honnan tudná? -
sry nbemsikerült:( tudom hol csesztem el:(