107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Moodovin
    ÉLJEN!!!!

Papi99, nem talált meg, pedig láttam hogy sárga az ikon, meg úgyis el kellett jönnöm , majd legközelebb!
  • pxxl
    ez FAIL

• pxxl
    mind1. én murcival leszek az 100%
  • Roger6
    Újra online a TDU TS szervere! Jeee!
  • belisz
    És milyen autóval menjünk??
  • pxxl
    A szombaton este játszóknak íme egy tervezett program:

Az első T.N. sikereire való tekintettel megrendezem a 2. hegyi driftes krúzt. Szabályok, és stb ugynaz mint a múltkor. Az útvonal oda-vissza él, ez kb 140 km-t jelent. De ha nem jönne vki vissza az sem baj :)
    Gyülekezés Cadillac szalon elött 20:30-21:00-ig, touge style este, hc mód kötelező, max sebesség 250 km/h (márha valaki eléri ezt a sebességet...)

tervezett útvonal:
  • belisz
    Miért,eddig nem volt az?? ._.'''...Fail! :D
  • pxxl
    én eddig sem harcoltam :D
  • Hoffi
    na most talán béke lesz :D
  • belisz
    Köszi!!
  • pxxl
    hát jahm. de egy újszülötnek minden vicc új. am faint az új logód :)
  • belisz
    Ksözönjük,de ezt már elég régóta tudjuk!!..legalábbis én!
  • pxxl
    hát ezt nemtom... :S

(hajjak meg nem ezeket ez emokat nyomtam #74550-nél... -.- )
  • csontiz
    eddig nekem is jóvolt , csak lekellet cserélnem a bnk.map ot ahhoz hogy skineket is betudjak rakni és gondolom amiatt szar:S
  • pxxl
    én csak simán bemásoltam az új murci hang fájlt a helyére, és jó. persze elötte bizt. mentés...
  • csontiz
    hi! A kocsik lecserélt hangját csak akkor tudom használni ha az eredeti Bnk1.map fájlom van , nem a lecserélt?
  • Johnny 19
    Gyerek akarok maradni :D
    http://docler.hu/video/9123
    Ja és a TDU 2 akit érdekli: :)
    A TDU2-ben az előző részhez képes még nagyobb területet járhatunk majd be. Lehetőségünk lesz off-road versenyeken részt venni, melynek keretein belül új autóosztályok is megjelennek, köztük az SUV, a Buggy, a Motocross és az ATV. A játék helyszíne továbbra is Hawaii marad, de ezúttal az annak eddig be nem járható területeit is felfedezhetjük.

Az eredeti játék így részben marad, kiegészülve további elemekkel. Új elem az eső is, az időjárás pedig ezentúl dinamikusan fog változni, így találkozhatunk felhős idővel, köddel, esővel, sőt erős trópusi villámokkal tarkított viharral is. Mindez segíti a látványvilágot még élethűbbé varázsolni.

Az avatar rendszer is nagyobb fejlesztésen esik át. Lehetőségünk lesz megválasztani öltözékünk, de ezúttal még több lehetőség közül válogathatunk, és akár tetoválásunk is lehet. Elmehetünk fodrászunkhoz, ahol megválaszthatjuk a nekünk megfelelő frizurát, vagy plasztikáztathatunk magunknak egy teljesen új arcot.

Az autóban ezentúl nem csak a rádiót és az ablakot kezelhetjük, lehetőségünk lesz be és kikapcsolni az ablaktörlőt is. Ha kabriót vezetünk, kedvünk szerint nyithatjuk és zárhatjuk a tetőt, szintén az időjárás alakulásai miatt. Az eddigi online rész is maradt, így ismételeten szórakozhatunk barátainkkal együtt.

Teljes 24 órás lesz a játékidő, így lesz nappal és éjszaka is versenyezhetünk. Egy újabb extra lesz a Racing School, ahol el lehet majd sajátítani a különféle autóosztályok vezetéséhez szükséges minden tapasztalatot. Ugyanakkor fejleszti jogosítványunk és további küldetéseket, vesenyeket, autókat tesz elérhetővé.
  • pxxl
    pár elmaradt kép

• pxxl
    "csak" 260? az elég sovány egy ilyen mocitól :S első dolgom lenne ezt kiiktatni belőle :D najó második :D bár nemtom hol mennék ennyit, de jah. meg am sem érdekel, mert nem csípom az alfákat. Japán fan vok, szal ezt jól megaszontam :D
  • Immigrants
    Sziasztok beteg vok lesz valaki délelőtt?
  • Misi az ezredes
    :S sajna ilyen az élet! Esetleg vasárnapra valami? Rég TDU-ztam vigyázzál velem :)
  • Fr3nky21
    Jaja úgy elég gáz, de majd összehozunk valamit. Amikor csináltad a krúzokat akkor melóban rohadtam sajna pedig benéztem volna.
  • [HUN]FaTaL
    klikkelgetsz az emberre akit keresel és egyszer csak összetesz (vagy nem :D), próbálkozni kell.
  • MoLc
    Köszi , kár hogy ezt így csinálták meg most vissza kerestem olvasgattam hogy maximum 8 embert láthatok :S de viszont azt nem találom hogy hogyan lehet átmenni másikba vagy nem is lehet ?
  • Misi az ezredes
    Hát én sokszor voltam utána még elég aktív voltam de azóta meló meg mindne és most ritkán TDU-zok kb szinte soha :/ sajnos nem nagyon érek rá...
  • Fr3nky21
    Más Layerben vannak.
  • Fitti83
    A mai krúz is olyan jó volt, hogy csak 2 képet csináltam, mert nem nagyon álltunk meg. :D Köszi fiúk!

• MoLc
    Hali! Mér van az hogy freeride modban vagyok és megnézem a térképen a játékosokat azt írja hogy körülöttem vannak játékosok pontosabban mellettem de közbe meg nem látok senkit ?
  • Fr3nky21
    Mi a helyzet waze? Rég láttalak, utoljára akkor gurultunk amikor a DTM Merga és a Mclaren-es képeket csináltuk.
  • Misi az ezredes
  • Fr3nky21
    Új kiskedvenc
    [IMG]http://kepx.info/][IMG]http://kepx.info/files/zp3zvr4f641lmw3zg9zo.jpg[/IMG]
    [IMG]http://kepx.info/]
  • [HUN]FaTaL
    JÓ gép :)
  • Gaben17
    imádom

• [HUN]FaTaL
    Itt nézz körül.
  • belisz
    Persze,igaz nem letöltős,de nem kell érte fizetni,csak később!!

Parancsolj!!
  • Hoffi
    nekemis tetszik de szerintem túl rövidek az áttételek! meg nekem a 7 sebesség se nagyon jön be:S

:D
  • somdav95
    Viccelsz? XDDD
  • kvmark
    Sziastok fiuk tudnátok egy működö vagy alap gallardo SE skint adni mert a mod után kifagy állandóan és nem lehet a gall se vel gurulni vagyis azt kérném hogy alap skint tudnátok adni ??
  • R420
    Sziatok nagyon tetszik a játék tudnátok adni egy linket ami a teljes játékot tartalmazza és nem fizetős?
    Előre köszi Bowser
  • SeanJRRussel
    Lesz ma gurulás srácok?????