107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • ucnlm
    Kezdem unni az sg "biztonsági intézkedéseit"... :(
    Szóval a képek:

• ucnlm
    Mai gurulás, igazából Beliszt kerestem, de nem találtam és belebotlottam SeanJRRussel-be, uh egyet maradtunk. Bocs, ezek megint in-game képek, nem annyira szeretem a beépített fotót (leszámítva, hogy leszedi a hud-ot), szóval ezek fraps-sel készült képek:

• sz4bee
    Ezt nekem akartad irni?Mert ha igen akkor biztos, hogy Pendium D.Még nem jöttem rá, hogy mi a baja.
  • Moodovin
    Nagyon szívesen! :) Örülök, hogy tetszik!
  • SeanJRRussel
    Majd mek utánad mert 15 re nem tok ott lenni még rizsát kell kifőznöm:))))
  • belisz
    Akinek van kedve egy kis nonHC-s vagy akár HCs guruláshoz,az jöjjön VW szalonhoz 20:15-re!
    Jöhettek bármivel!
  • jofer
    Nagyon jó lett! Köszi, hogy megosztottad velünk!
  • gilbert93
    Hello!
    Megnyertem a Tour Islandot egy Lamborghini Murciélagoval .49 perc 56 másodperc alatt. Elég kemény küzdelem volt, de végülis sikerült megnyerni.
  • [HUN]FaTaL
    Az a proci nem hajtja ki a játékot, valószínű CPU limit gondod van. De biztos hogy Pentium D? (Azon mennie kellene). Nem 3,2es Pentium 4?
  • SeanJRRussel
    Lesz ma krúz srácok????
  • Fitty24
    OK. Köszi megnézem, de egyébként az 1.66-os patch mr fennt van az oldalról töltöttem le a tdu-éról...De megpróbálok mindent mert imádom a játékot:(
  • Toyo
    Próbáld meg egy kamu e-mail címmel a profil indításnál, vagy lehet a nick neved is foglalt már (bár akkor lehet mást ír ki), meg mindenféleképpen kell hozzá a 1.66a patch is.

sz4bee, nekem is beszaggatott xp alatt, főleg a városban.. pedig elég jó gépem van hozzá. Vista alatt viszont nagyon zsírul megy.

• sz4bee
    Mindenböl a legfrissebb van a gépemen.Hát nem tudom akkor itt a géppel van valami gond...
  • wandrew26
    A videokártyához, próbáltál, frissítést leszedni?
  • wandrew26
    Ejj, nagyon tudnék örülni a tdu2-ben egy inteligens automatának, ami nem minden alkalommal leszabályzásig huzatja, hanem elöbb elvált, meg néha el tudnék viselni olyan kruzt, amin beteszem automatába, és csak nyugisan vezetgetünk :)
  • sz4bee
    Nincs fél éve hogy ujraraktam.Nem fagy, minden tökéletes csak ugy szaggat max grafikán mint minimumon max 1-2 fps eltérés van a két beállitás között (15-16FPS).Szerintem a gépemmel van valami gond mert nem ez az elsö olyan játék aminek jol kéne mennie, de ha valaki tud megoldást az legyen szives segitsen.köszi
  • Fitty24
    Sziaszatok! Segítségeteket kérném megvettem három napja a TDU-t és már a gépet is leformáztam miatta de próbálok csatlakozni és azt írja ki hogy sikertelen cstlakozás a tdu szerveréhez..... pedig jó a gamespy accountom is meg minden.... Kérlek segítsetek vagy ha meg próbálkozni kell sokáig akkor legalább bíztassatok mertvolt aki azt is mondta hogy sokáig kell próbálni:S Előre is kösz (bocs a hosszú meséért)
  • somdav95
    És mikori?? Amúgy nem fagy?? Nekem szarabb procival, meg 7600GS-el volt 25 fps körül. Szerintem próbáld meg újrarakni az xp-t. Vagy próbáld meg a vista-t...
  • Moodovin
    Kösz az infót Raga! Valóban nem nehéz elkapni!

Elkészült a végleges verzió a Brerához! Amit változtattam, hogy kapott egy turbót is! (ha már egyszer lefújószelepes , a játékban csak a váltó "sírását" lehetett hallani.) Link
  • sz4bee
    Xp Sp3
  • somdav95
    Új winfos?
  • sz4bee
    Szeretnék segitséget kérni mert nem tudtam eddig megoldani a szaggatást.Néztem faq-ot is meg azt a radialeng-et is megnéztem, de eddig semmi javulás.Pentium D 3.2, 2Gb DDRII, Geforce 9800GT. Szerintem ezen a gépen kifogástalanul kellene mennie vagy legalábbis nem 20alatti fps-el mert 20 fölé nem nagyon megy még minimum beállitásnál sem.Amugy a radieling micsoda?
  • ucnlm
    Fene... Azért köszönöm, akkor megyek vissza versengeni... :)
  • Falkon
    Ha bizonyos % elérsz!
  • ucnlm
    Sikeresen bejártam az egész szigetminden centiméterét, és meg iskaptam érte a házikómat. Viszont eredetileg azért kezdtem bele a koncentrált felfedezésbe, hogy minden versenyt lássak, ugyanis gyors pénzszerzésre ajánlottak nekem 1-2 75ezres versenyt és ezeket kerestem.
    Viszont ezeket a versenyeket továbbra sem látom, sőt az extra (csomag, kocsiszállítás, stopps stb) versenyeken kívül 40ezer feletti sem nagyon van, (csak a szigetkör, a 200km-es, a 60 km-es és asszem ennyi). Szóval miért nem látom ezeket? Létezik, hogy csak később jönnek elő?
  • Gaben17

• pxxl
    gyanítom hogy a rajt igen :D
  • Immigrants
    Jah meg nálam sötét volt takarta a felhő a napot
  • Immigrants
    ez a rajt ugye gaben
  • pxxl
    :D nem merek fogadni ki győzött gyorsuláson

látom nem csak nálam sötétek a képek :S
  • Immigrants
    Ma jót gurultunk Gaben-nel.Képek:
    Megfutattuk a paripákat:

Aztán gyorsultunk egyet:

• Johnny 19
    Rendben akkor én kérek elnézést.
  • pxxl
    nemtom ezt kinek írtad, de nem látom ki mondta volna hogy új vagy-e vagy régi motoros :)

am az "újszülötnek minden vicc új" mondás nem rád értelmeztem, hanem arra, aki még nem látta azt a hírt. :)
  • Roger6
    Igazat beszél Johnny bácsi.
  • Johnny 19
    Hehe. azoknak segítek akik még nem látták. A pisisek be szólnak, a nagyok Figyelnek. Amúgy meg nézném ki van itt régebb óta.
  • [HUN]FaTaL
    Biztos, hogy nem, mert egy csomó hanghoz is kell a bnkmap, nekem simán működik pedig levan a map fájl cserélve.
  • belisz
    Ja,már látom xD
  • somdav95
    Felmosódott a madár az ablakra.
    De ezt is a TDU topikba kell linkelni -.-"
  • pxxl
    ez egy madár, ami benézett egy üveget...
  • belisz
    őőőő,ez mi is akar lenni??