107666
-
Kezdem unni az sg "biztonsági intézkedéseit"... :(
Szóval a képek:
-
Mai gurulás, igazából Beliszt kerestem, de nem találtam és belebotlottam SeanJRRussel-be, uh egyet maradtunk. Bocs, ezek megint in-game képek, nem annyira szeretem a beépített fotót (leszámítva, hogy leszedi a hud-ot), szóval ezek fraps-sel készült képek:
-
sz4bee #74602 Ezt nekem akartad irni?Mert ha igen akkor biztos, hogy Pendium D.Még nem jöttem rá, hogy mi a baja. -
Nagyon szívesen! :) Örülök, hogy tetszik!
-
Majd mek utánad mert 15 re nem tok ott lenni még rizsát kell kifőznöm:)))) -
Akinek van kedve egy kis nonHC-s vagy akár HCs guruláshoz,az jöjjön VW szalonhoz 20:15-re!
Jöhettek bármivel! -
Nagyon jó lett! Köszi, hogy megosztottad velünk!
-
gilbert93 #74597 Hello!
Megnyertem a Tour Islandot egy Lamborghini Murciélagoval .49 perc 56 másodperc alatt. Elég kemény küzdelem volt, de végülis sikerült megnyerni. -
Az a proci nem hajtja ki a játékot, valószínű CPU limit gondod van. De biztos hogy Pentium D? (Azon mennie kellene). Nem 3,2es Pentium 4? -
Lesz ma krúz srácok???? -
Fitty24 #74594 OK. Köszi megnézem, de egyébként az 1.66-os patch mr fennt van az oldalról töltöttem le a tdu-éról...De megpróbálok mindent mert imádom a játékot:( -
Próbáld meg egy kamu e-mail címmel a profil indításnál, vagy lehet a nick neved is foglalt már (bár akkor lehet mást ír ki), meg mindenféleképpen kell hozzá a 1.66a patch is.
sz4bee, nekem is beszaggatott xp alatt, főleg a városban.. pedig elég jó gépem van hozzá. Vista alatt viszont nagyon zsírul megy.
-
sz4bee #74592 Mindenböl a legfrissebb van a gépemen.Hát nem tudom akkor itt a géppel van valami gond... -
wandrew26 #74591 A videokártyához, próbáltál, frissítést leszedni? -
wandrew26 #74590 Ejj, nagyon tudnék örülni a tdu2-ben egy inteligens automatának, ami nem minden alkalommal leszabályzásig huzatja, hanem elöbb elvált, meg néha el tudnék viselni olyan kruzt, amin beteszem automatába, és csak nyugisan vezetgetünk :) -
sz4bee #74589 Nincs fél éve hogy ujraraktam.Nem fagy, minden tökéletes csak ugy szaggat max grafikán mint minimumon max 1-2 fps eltérés van a két beállitás között (15-16FPS).Szerintem a gépemmel van valami gond mert nem ez az elsö olyan játék aminek jol kéne mennie, de ha valaki tud megoldást az legyen szives segitsen.köszi -
Fitty24 #74588 Sziaszatok! Segítségeteket kérném megvettem három napja a TDU-t és már a gépet is leformáztam miatta de próbálok csatlakozni és azt írja ki hogy sikertelen cstlakozás a tdu szerveréhez..... pedig jó a gamespy accountom is meg minden.... Kérlek segítsetek vagy ha meg próbálkozni kell sokáig akkor legalább bíztassatok mertvolt aki azt is mondta hogy sokáig kell próbálni:S Előre is kösz (bocs a hosszú meséért) -
És mikori?? Amúgy nem fagy?? Nekem szarabb procival, meg 7600GS-el volt 25 fps körül. Szerintem próbáld meg újrarakni az xp-t. Vagy próbáld meg a vista-t... -
Kösz az infót Raga!
Valóban nem nehéz elkapni! 
Elkészült a végleges verzió a Brerához! Amit változtattam, hogy kapott egy turbót is! (ha már egyszer lefújószelepes
, a játékban csak a váltó "sírását" lehetett hallani.) Link
-
sz4bee #74585 Xp Sp3 -
Új winfos? -
sz4bee #74583 Szeretnék segitséget kérni mert nem tudtam eddig megoldani a szaggatást.Néztem faq-ot is meg azt a radialeng-et is megnéztem, de eddig semmi javulás.Pentium D 3.2, 2Gb DDRII, Geforce 9800GT. Szerintem ezen a gépen kifogástalanul kellene mennie vagy legalábbis nem 20alatti fps-el mert 20 fölé nem nagyon megy még minimum beállitásnál sem.Amugy a radieling micsoda? -
Fene... Azért köszönöm, akkor megyek vissza versengeni... :) -
Ha bizonyos % elérsz! -
Sikeresen bejártam az egész szigetminden centiméterét, és meg iskaptam érte a házikómat. Viszont eredetileg azért kezdtem bele a koncentrált felfedezésbe, hogy minden versenyt lássak, ugyanis gyors pénzszerzésre ajánlottak nekem 1-2 75ezres versenyt és ezeket kerestem.
Viszont ezeket a versenyeket továbbra sem látom, sőt az extra (csomag, kocsiszállítás, stopps stb) versenyeken kívül 40ezer feletti sem nagyon van, (csak a szigetkör, a 200km-es, a 60 km-es és asszem ennyi). Szóval miért nem látom ezeket? Létezik, hogy csak később jönnek elő? -
-
gyanítom hogy a rajt igen :D -
Immigrants #74577 Jah meg nálam sötét volt takarta a felhő a napot -
Immigrants #74576 ez a rajt ugye gaben -
:D nem merek fogadni ki győzött gyorsuláson 
látom nem csak nálam sötétek a képek :S -
Immigrants #74574 Ma jót gurultunk Gaben-nel.Képek:
Megfutattuk a paripákat:
Aztán gyorsultunk egyet:
-
Rendben akkor én kérek elnézést. -
nemtom ezt kinek írtad, de nem látom ki mondta volna hogy új vagy-e vagy régi motoros :)
am az "újszülötnek minden vicc új" mondás nem rád értelmeztem, hanem arra, aki még nem látta azt a hírt. :) -

Igazat beszél Johnny bácsi.
-
Hehe. azoknak segítek akik még nem látták. A pisisek be szólnak, a nagyok Figyelnek. Amúgy meg nézném ki van itt régebb óta. -
Biztos, hogy nem, mert egy csomó hanghoz is kell a bnkmap, nekem simán működik pedig levan a map fájl cserélve. -
Ja,már látom xD -
Felmosódott a madár az ablakra.
De ezt is a TDU topikba kell linkelni -.-" -
ez egy madár, ami benézett egy üveget... -
őőőő,ez mi is akar lenni??
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)