107666
-
Hali elmondaná nekem valaki hogy kell ezt letölteni?
link -
mi van itt, óvoda? ne csökkenjen már le a topik szellemi szintje az ETS topikjéra. -.- -
Aha pont ilyen kéne! 
Láttam ma lesz egy kisebb HC összejövetel este.Megpróbálok ottlenni csak hát srácok meg barátnőzés a program ha a délutánt nézzük.Majd meglátom mikor érek haza.
-
Emeld meg a hangerejét esetleg... -
HUN BECSEHELY #74680 Olvass vissaz légyszi.Csak egy napot kell,mert minden nap megkérdezik.Légyszi:S -
HUN BECSEHELY #74679 Gyerekek.Látom még mindig vannak olyanok,akik nemtudják hogy egy nagyon egyszerü Alap játékhoz hogy kell betenni,kocsikat.Olvassatok már Légyszi.Ha erre is lusták vagytok,akkor sajnálni lehet csak benneteket. -
Thx 
-
kvmark #74677 Valaki tudna nekem linkelni egy a Tdu számára a trafic autó cserét ??? modot ??? -
Immigrants #74676 Ne nézz hülyénel jóó -
Gibor #74675 Én ott kezdeném hogy egyáltalán hova kötötte be a microfont :D -
Hello!
A mikrofonhoz azért nem adnak szoftver-t, mert nem kell. Az csak egy hangbeviteli eszköz, de maga a hangkártya csinálja meg a hangot. Tehát ha vmi nem oké, akkor a hangkártyával lesz a gondod vagy vmi beállítási hiba, esetleg nincs bekapcsolva a mikrofon a hangbeállításokban vagy le van nagyon halkítva. Esetleg annak nem jó a driver-e. Először ezeket nézd meg és ha nem lesz jó megpróbálunk segítnei. Valami megoldás biztos van. :D
Sok sikert! -
Ehhez mit szólsz??? Szerintem gyönyörű!
Ford GT X1 -
ez gyönyörűűűűűű ilyen kelllll nekemmmmmmmmmm 

-
Immigrants #74671 vAGYIS ADTAAK DE CSAK A WEBCAMHOZ -
Immigrants #74670 Helló!Lehet nem ide való de a játékhoz használnám:Vettem tegnap egy turs webcam és headset csomagot a vebcam megy csak a mikrofon nem érzékeli a hangom hogy tom behozni a gépre majd a játékba.Mert még a gépen se tom(msn vagy stb) behozni.!Nem adtak szoftvert! -
persze most 1ből felenged!....b.ssza meg! 
na mindegy...ebből már csak alvás lesz... -
Jó lett volna, de a fiaskó után elmentem mulatni 1 csöppet, mert bedurrant az agyam! Most értem csak haza! Bocsesz...
-
Estét Lybra! Vagy most? Fussunk már össze
-
BalanceArt #74666 Téged felengedett? PH-n írta egy srác, hogy őt simán, de engem továbbra sem.
-
"örülök" hogy nem vagy 1edül!! rohadt szerver!
-
Ford GTX1
Nah egy ilyet nekem a TDU 2-be.
700 lóval, csini felnivel és pirosban, fehér csíkozással.Ha ez megvalósulna én asszem oda meg vissza lennék az örömtől.
Kicsit átdolgozotabb hangot neki de maradjon a jóöreg dübörgős,röfögős,ordítós.Pluszként az el nem égetett üzemanyag magas fordulat utáni váltáskor látványosan égjen el a levegőn.
-
BalanceArt #74663 Na, belefutottam egy újabb szerver problémába. Pár perce egyszerűen kidobott a játékból, most meg nem enged vissza.
-
Gibor #74662 Dejó... sehol sem találtam meg a CD kulcsomat... meg is untam inkább megrendeltem :D Hétfőn hozzák ki :D -
carloelsa #74661 kár h nem voltál majd bepotoljuk!!!
163 km-t levezettünk !!! Jók voltatok gamerek!!! :D
köszi hogy eljöttetek :) -
engem 260-270 megállít.Nem akarok a ferrarival jönni mert mindíg csak szétszakadunk meg csak folyton 200 al megyünk h beérjenek.Inkább álljunk rá akkor lasasbb autóvala 250 re ami majdnem a vége és akkor tud jönni mindenki -
felőlem :) -
3/4 9 nem lehetne pixxel? -
És hc nélkül me nincs. -
Én mek,audi rs4 -
aki gurulna egyet azt 9 körül várom a ford szalonnál. hc előny. autó mind1. -
am semmit nem ér max jól néz ki kb... -
először megveszed a ford szalonba a verdát és utána a ford tuningjánál lehet megcsinálni! -
hlli hol van az abolt ahol, a Ford mustan Saleen tunigolt változata van? mert sehol nem találom(GGOGLIBA SE) köszi előre is -
gilbert93 #74651 Dozoo köszi a délutáni krúzt. Nagyon jó volt. Főleg ami a klubbháznál volt.1 kopp 2kopp stb és a csengetés sem volt rossz.
Utána levittem a sziget körüli időversenyt .Sajnos csak a 3. helyet értem el, de legközelebb megy lesz az 1.is.
11x-r büntettek meg a rendőrök közte 9x-r 3-as körözöttséggel.
Sajna nem tudtam menni a krúzra :( .Majd legközelebb. -
Ez az év vicce volt
-
carloelsa #74649 max layer van...
-
Földön?! -
Ez az ÉV kérdése bazz.....most esik le,hogy mekkora hülyeséget kérdezett!!..... 

-
Ez a hét kérdése 

-
Nem tűnt még fel??