107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • holecsko10
    Hali elmondaná nekem valaki hogy kell ezt letölteni?

link
  • DJ RX7
    mi van itt, óvoda? ne csökkenjen már le a topik szellemi szintje az ETS topikjéra. -.-
  • HUNMemphis
    Aha pont ilyen kéne!
    Láttam ma lesz egy kisebb HC összejövetel este.Megpróbálok ottlenni csak hát srácok meg barátnőzés a program ha a délutánt nézzük.Majd meglátom mikor érek haza.
  • [HUN]FaTaL
    Emeld meg a hangerejét esetleg...
  • HUN BECSEHELY
    Olvass vissaz légyszi.Csak egy napot kell,mert minden nap megkérdezik.Légyszi:S
  • HUN BECSEHELY
    Gyerekek.Látom még mindig vannak olyanok,akik nemtudják hogy egy nagyon egyszerü Alap játékhoz hogy kell betenni,kocsikat.Olvassatok már Légyszi.Ha erre is lusták vagytok,akkor sajnálni lehet csak benneteket.
  • Gaben17
    Thx

• kvmark
    Valaki tudna nekem linkelni egy a Tdu számára a trafic autó cserét ??? modot ???
  • Immigrants
    Ne nézz hülyénel jóó
  • Gibor
    Én ott kezdeném hogy egyáltalán hova kötötte be a microfont :D
  • Fitti83
    Hello!
    A mikrofonhoz azért nem adnak szoftver-t, mert nem kell. Az csak egy hangbeviteli eszköz, de maga a hangkártya csinálja meg a hangot. Tehát ha vmi nem oké, akkor a hangkártyával lesz a gondod vagy vmi beállítási hiba, esetleg nincs bekapcsolva a mikrofon a hangbeállításokban vagy le van nagyon halkítva. Esetleg annak nem jó a driver-e. Először ezeket nézd meg és ha nem lesz jó megpróbálunk segítnei. Valami megoldás biztos van. :D
    Sok sikert!
  • Fitti83
    Ehhez mit szólsz??? Szerintem gyönyörű!
    Ford GT X1
  • popzu
    ez gyönyörűűűűűű ilyen kelllll nekemmmmmmmmmm
  • Immigrants
    vAGYIS ADTAAK DE CSAK A WEBCAMHOZ
  • Immigrants
    Helló!Lehet nem ide való de a játékhoz használnám:Vettem tegnap egy turs webcam és headset csomagot a vebcam megy csak a mikrofon nem érzékeli a hangom hogy tom behozni a gépre majd a játékba.Mert még a gépen se tom(msn vagy stb) behozni.!Nem adtak szoftvert!
  • lybrahu
    persze most 1ből felenged!....b.ssza meg!
    na mindegy...ebből már csak alvás lesz...
  • lybrahu
    Jó lett volna, de a fiaskó után elmentem mulatni 1 csöppet, mert bedurrant az agyam! Most értem csak haza! Bocsesz...
  • Moodovin
    Estét Lybra! Vagy most? Fussunk már össze
  • BalanceArt
    Téged felengedett? PH-n írta egy srác, hogy őt simán, de engem továbbra sem.
  • lybrahu
    "örülök" hogy nem vagy 1edül!! rohadt szerver!
  • HUNMemphis
    Ford GTX1
    Nah egy ilyet nekem a TDU 2-be.
    700 lóval, csini felnivel és pirosban, fehér csíkozással.Ha ez megvalósulna én asszem oda meg vissza lennék az örömtől.
    Kicsit átdolgozotabb hangot neki de maradjon a jóöreg dübörgős,röfögős,ordítós.Pluszként az el nem égetett üzemanyag magas fordulat utáni váltáskor látványosan égjen el a levegőn.
  • BalanceArt
    Na, belefutottam egy újabb szerver problémába. Pár perce egyszerűen kidobott a játékból, most meg nem enged vissza.
  • Gibor
    Dejó... sehol sem találtam meg a CD kulcsomat... meg is untam inkább megrendeltem :D Hétfőn hozzák ki :D
  • carloelsa
    kár h nem voltál majd bepotoljuk!!!
    163 km-t levezettünk !!! Jók voltatok gamerek!!! :D
    köszi hogy eljöttetek :)
  • SeanJRRussel
    engem 260-270 megállít.Nem akarok a ferrarival jönni mert mindíg csak szétszakadunk meg csak folyton 200 al megyünk h beérjenek.Inkább álljunk rá akkor lasasbb autóvala 250 re ami majdnem a vége és akkor tud jönni mindenki
  • pxxl
    felőlem :)
  • SeanJRRussel
    3/4 9 nem lehetne pixxel?
  • SeanJRRussel
    És hc nélkül me nincs.
  • SeanJRRussel
    Én mek,audi rs4
  • pxxl
    aki gurulna egyet azt 9 körül várom a ford szalonnál. hc előny. autó mind1.
  • pxxl
    am semmit nem ér max jól néz ki kb...
  • Hoffi
    először megveszed a ford szalonba a verdát és utána a ford tuningjánál lehet megcsinálni!
  • samsung123
    hlli hol van az abolt ahol, a Ford mustan Saleen tunigolt változata van? mert sehol nem találom(GGOGLIBA SE) köszi előre is
  • gilbert93
    Dozoo köszi a délutáni krúzt. Nagyon jó volt. Főleg ami a klubbháznál volt.1 kopp 2kopp stb és a csengetés sem volt rossz.
    Utána levittem a sziget körüli időversenyt .Sajnos csak a 3. helyet értem el, de legközelebb megy lesz az 1.is.
    11x-r büntettek meg a rendőrök közte 9x-r 3-as körözöttséggel.
    Sajna nem tudtam menni a krúzra :( .Majd legközelebb.
  • [HUN]FaTaL
    Ez az év vicce volt
  • carloelsa
    max layer van...
  • somdav95
    Földön?!
  • belisz
    Ez az ÉV kérdése bazz.....most esik le,hogy mekkora hülyeséget kérdezett!!.....
  • pxxl
    Ez a hét kérdése
  • belisz
    Nem tűnt még fel??