107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Toyo
    Link
  • somdav95
    gamecopyworld.
  • Cápafogxy
    Valaki tud adni egy miniimage-t? (egyes oldalakról nem akar letöltődni)
    Eredeti a játékom, csak nem akarom mindig berakni a lemezt.
  • [HUN]FaTaL
    Nem a tegnapi krúzról beszélek. Hidd el hogy többet krúzoltam Zabimaruval mint te és tudom, hogy hogy vezet.
  • holecsko10
    A mai találka pár kép róla.

• belisz
    hmmm..érdekes...én ott mentem nyugodtan Dozoo után,ő meg folyamatosan erőszakoskodott mögöttem,mert megakart előzni....amit egyébként bírtam is,mert így nem unatkoztam......de te honnan is tudhatnád,ott sem voltál.....ANNYIRAAAA érezni rajtad,hogy megint DIREKT ba**tatsz,és balhét akarsz,hogy elsem tudod képzelni!!
  • [HUN]FaTaL
    De nem Ő nem tud vezetni! Hanem te.
  • BalanceArt
    Csak a képekre reagálnék: a bordó Alfa GT én voltam.
  • carloelsa
    sorry ez kimaradt:
    HC kötelező és ne 90 lóerős verdával gyere!!!
  • belisz
    Én megyek!!
  • carloelsa
    ma este 18:30-kor lenne egy bemelegítő, 1 órás krúz. A Ford Islandról indulunk és fél órán keresztül max 250 km/h sebességgel mennénk!!( nem kressz)
    egy kicsi bemelegítő.
    azok jöjjenek akik este lesznek a krúzon...
  • belisz
    De ő nem azért lökött ki,mert Ő nem tudott normálisan vezetni..(....).....hanem azért,mert én nála laggoltam!!!
    ..egybéként nálam is szokott ilyen lenni,tegnap este nálam végig úgy laggolt SeanJRRussel,mint egy nem normális,többieket kérdeztem,náluk meg nem....érdekes.....Pedig 8/4-es netem van.
  • ladics
    pl a ma estin ott leszek! csak legyen helyem^^.
  • ladics
    mennék már 1 krúzra elég régen voltam :]
  • [HUN]FaTaL
    *szót
  • [HUN]FaTaL
    A mondat melyik részét nem értetted? Írtam én egy szt is lagról?:D Vagy mi nem érthető azon, amit írtam nem tudom. :D Nem tudsz normálisan vezetni, ennyi az egész.
  • belisz
    Érdekes módon,nálam nem laggol senki...normális net=no loagg
  • [HUN]FaTaL
    Aha vettem észre a múltkori krúzon is ahol állandóan kilöktél az enzoddal meg elhúztatok a brébe, mert csak egy B katos gallardoval voltam. Egyedül pixxel várt meg.
  • belisz
    ja,csak én utána mentem oda,csak az a Bali gyerek felbaszta az agyam és elmentem,aztán átváltottam ENZO-ra,és elkezdtem egyedül vezetgetni,és útközben belétekbotlottam,de én tudtam normálisan vezetni...

Lezárva!
  • Zabimaru
    Nehéz felfogásod van, mondtam hogy nálam laggoltál.
    Amúgy szerintem meg az maradjon csöndben, aki e,f katos kruzra Enzoval jön.

Téma részemről lezárva..
  • belisz
    Pedig te voltál,mert te jöttél mindig belém hátulról!!
  • Zabimaru
    A narancs Skyline meg én voltam
  • Gaben17
    én sztem odanézek majd 1 kis szolid gurulásra.
  • wandrew26
    Ok, javítottam!
  • holecsko10
    Csak most vettem észre és nagyon király lesz a tdu 2. Olyanokat fogunk gyorsulni a reptéreken mert már le van aszfaltozva.

• carloelsa
    zoli14 volt az slr mclaren szürke kocsival :)
  • wandrew26
    felraktam a tegnap esti krúz képeit, itt megnézheted!, forszírozom azt a gondoloatot, ha még vkik csináltak képet, azt is fel lehetne rakni, ha vki úgy gondolja, h van erre érdemes képe, az elküldhetné azt az oldalon megtalálható emailcímre.
  • [HUN]FaTaL
    A WIP az nem VIP. Sehogysem tölthetitek le! WIP=Work in progress.
  • belisz
    Pixxi,akkor ma lesz a krúz??
  • wandrew26
    Megapack=Carpack -al annyit leht játszani, h ha nem akarod kicsengetni érte a pénzt, akkor annyit tudsz elérni egy letöltött verzióval, hogy látod a többiek kocsiját, ami megapackos, többet nem, nem vehetsz olyan kocsit, nem tudod elvinni testdrive-ra sem, egyedül nézegetheted a szalonban ennyi! ha ez érdekel akkor felteszed és utánna törlöd az addon file-t ahogy a faq-ban le van írva, de ez mehetett volna inkább az off toicba!!
  • Atti12
    ez hülyeség :D Mért kéne újra megvenni a játékot? :) Max a mentése veszik el, és újra kell raknia.
  • holecsko10
    a kocsi az carpackos de a hang modolt
  • Danyi95
    Ez Carpack.....
  • wandrew26
    Hehe, ez nem az rfactor bmw E21 mód hangja??
  • Danyi95
    Én nem tölteném le főleg "OROSZ" oldalról (eleve )
    Am nem éri meg kikerülni ezt a carpackot mer cska veheted újra meg a játékot... szal inkább ne
  • kvmark
    Srácok szerintetek ha nem akarom megvenn i a carpack ot de találtam egy orosz oldalon free -n akk letöltsem vagy ne mert azt is hallottam hogy ha letöltöm és felrakom akkor nem fog menni a játék????
  • holecsko10
    F40 Sound

Ez is Wip. azt értem nem tölthetem le de vip acc hogy kell készíteni mert nem értek hozzá?

• BalanceArt
    Nekem kb. most van reggel, mert tegnap fél négykor hagytam abba. A hétórás krúzt kivéve egyetlen magyarral sem tudtam összejönni éjjel fél kettőig. Arról nem is szólva, hogy hányszor nem engedett fel. Szóval, így szépen telt az idő.
  • milk4
    Download(not available yet)
  • kvmark
    Igen csinálj egy vip acc ot tdu central forum ra és letöltheted