107666
-
Link -
gamecopyworld. -
Valaki tud adni egy miniimage-t? (egyes oldalakról nem akar letöltődni)
Eredeti a játékom, csak nem akarom mindig berakni a lemezt. -
Nem a tegnapi krúzról beszélek. Hidd el hogy többet krúzoltam Zabimaruval mint te és tudom, hogy hogy vezet. -
A mai találka pár kép róla.
-
hmmm..érdekes...én ott mentem nyugodtan Dozoo után,ő meg folyamatosan erőszakoskodott mögöttem,mert megakart előzni....amit egyébként bírtam is,mert így nem unatkoztam......de te honnan is tudhatnád,ott sem voltál.....ANNYIRAAAA érezni rajtad,hogy megint DIREKT ba**tatsz,és balhét akarsz,hogy elsem tudod képzelni!! -
De nem Ő nem tud vezetni! Hanem te. -
BalanceArt #74717 Csak a képekre reagálnék: a bordó Alfa GT én voltam. -
carloelsa #74716 sorry ez kimaradt:
HC kötelező és ne 90 lóerős verdával gyere!!! -
Én megyek!! -
carloelsa #74714 ma este 18:30-kor lenne egy bemelegítő, 1 órás krúz. A Ford Islandról indulunk és fél órán keresztül max 250 km/h sebességgel mennénk!!( nem kressz)
egy kicsi bemelegítő.
azok jöjjenek akik este lesznek a krúzon...
-
De ő nem azért lökött ki,mert Ő nem tudott normálisan vezetni..(....).....hanem azért,mert én nála laggoltam!!!
..egybéként nálam is szokott ilyen lenni,tegnap este nálam végig úgy laggolt SeanJRRussel,mint egy nem normális,többieket kérdeztem,náluk meg nem....érdekes.....Pedig 8/4-es netem van. -
pl a ma estin ott leszek! csak legyen helyem^^. -
mennék már 1 krúzra elég régen voltam :] -
*szót -
A mondat melyik részét nem értetted? Írtam én egy szt is lagról?:D Vagy mi nem érthető azon, amit írtam nem tudom. :D Nem tudsz normálisan vezetni, ennyi az egész. -
Érdekes módon,nálam nem laggol senki...normális net=no loagg -
Aha vettem észre a múltkori krúzon is ahol állandóan kilöktél az enzoddal meg elhúztatok a brébe, mert csak egy B katos gallardoval voltam. Egyedül pixxel várt meg. -
ja,csak én utána mentem oda,csak az a Bali gyerek felbaszta az agyam és elmentem,aztán átváltottam ENZO-ra,és elkezdtem egyedül vezetgetni,és útközben belétekbotlottam,de én tudtam normálisan vezetni...
Lezárva!
-
Nehéz felfogásod van, mondtam hogy nálam laggoltál.
Amúgy szerintem meg az maradjon csöndben, aki e,f katos kruzra Enzoval jön.
Téma részemről lezárva..
-
Pedig te voltál,mert te jöttél mindig belém hátulról!! -
A narancs Skyline meg én voltam
-
én sztem odanézek majd 1 kis szolid gurulásra. -
wandrew26 #74701 Ok, javítottam! -
Csak most vettem észre és nagyon király lesz a tdu 2. Olyanokat fogunk gyorsulni a reptéreken mert már le van aszfaltozva.
-
carloelsa #74699 zoli14 volt az slr mclaren szürke kocsival :) -
wandrew26 #74698 felraktam a tegnap esti krúz képeit, itt megnézheted!, forszírozom azt a gondoloatot, ha még vkik csináltak képet, azt is fel lehetne rakni, ha vki úgy gondolja, h van erre érdemes képe, az elküldhetné azt az oldalon megtalálható emailcímre. -
A WIP az nem VIP. Sehogysem tölthetitek le! WIP=Work in progress. -
Pixxi,akkor ma lesz a krúz?? -
wandrew26 #74695 Megapack=Carpack -al annyit leht játszani, h ha nem akarod kicsengetni érte a pénzt, akkor annyit tudsz elérni egy letöltött verzióval, hogy látod a többiek kocsiját, ami megapackos, többet nem, nem vehetsz olyan kocsit, nem tudod elvinni testdrive-ra sem, egyedül nézegetheted a szalonban ennyi! ha ez érdekel akkor felteszed és utánna törlöd az addon file-t ahogy a faq-ban le van írva, de ez mehetett volna inkább az off toicba!! -
ez hülyeség :D Mért kéne újra megvenni a játékot? :) Max a mentése veszik el, és újra kell raknia. -
a kocsi az carpackos de a hang modolt -
Ez Carpack.....
-
wandrew26 #74691 Hehe, ez nem az rfactor bmw E21 mód hangja??
-
Én nem tölteném le főleg "OROSZ" oldalról (eleve
)
Am nem éri meg kikerülni ezt a carpackot mer cska veheted újra meg a játékot... szal inkább ne
-
kvmark #74689 Srácok szerintetek ha nem akarom megvenn i a carpack ot de találtam egy orosz oldalon free -n akk letöltsem vagy ne mert azt is hallottam hogy ha letöltöm és felrakom akkor nem fog menni a játék???? -
F40 Sound
Ez is Wip. azt értem nem tölthetem le de vip acc hogy kell készíteni mert nem értek hozzá?
-
BalanceArt #74687 Nekem kb. most van reggel, mert tegnap fél négykor hagytam abba. A hétórás krúzt kivéve egyetlen magyarral sem tudtam összejönni éjjel fél kettőig. Arról nem is szólva, hogy hányszor nem engedett fel. Szóval, így szépen telt az idő. -
Download(not available yet) -
kvmark #74685 Igen csinálj egy vip acc ot tdu central forum ra és letöltheted