107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • samsung123
    Hli. lenne egy olyan problémám, hogy kell uj autókat berakni a játékba? konkrétan a GT500 ast Elenorrá változtatni. letöltöttem az elenor fájlokat, de irja hogy használjak MAGIC MAP-et. namost letöltöttem a TDUModdingTools-1.7.1 hozzá. Ez kell hozzá vagy más. ennyire nem vágom az angolt sajna itt megrekedtem. ha valaki leirná(esetleg részletesen) megköszönném, mert nem találtam visszaolvasva sem, bár 74000 hozzászólást nem olvastam el és a kereső sem dobott semmit nekem(lehet én vagyok a balek)
  • wandrew26
    ehh, egy kis szépítés alatt van az oldal, de vasárnap délutánra szándékozom befejezni! Addig is, ha van vmi amit érdemesnek találtok küldjétek.
  • pxxl

jól csináltad, csak a link nem volt jó :)
  • gabesz012
    (Hogy kell normálisan beszúrni?)
  • gabesz012
    Még egyszer köszi a ma esti gurulást, jó volt! Remélem sikerül képet beszúrnom... Egy a kezdésről és egy a befejezésről (pontosan nem néztem meg, de nagyjából 250-300 km-et zúztunk le).

[IMG][/IMG]

[IMG][/IMG]
  • Gaben17
    jó volt a krúz,köszi mindenkinek!
    itt még sokan:

vége:
  • belisz
    A videó kártyád miatt akad sz.tem...nagyon gyenge
  • ladics
    nem vészes de nem egetrengető :]
    lambópixel xD
  • orszagtom
    Ajj de gyönyörű színe van annak a Mercedes-nek!
  • milk4
    Honnan vetted meg,hogy csak 24 nap múlva lesz meg?Amúgy meg a videókártya eléggé *khmmöhöm*,az lesz a gond.
  • 94mike
    Meg vettem-.-"
    már utonvan...csak hónap vége fele lesszmeg....addig semmi megoldás nincsrá?:|
  • milk4
    Egy kérdésem lenne:Megvetted a játékot?
    Ha nem,akkor ne olvasd tovább.
    Vegyél új videókártyát.
  • 94mike
    CSÁÓ OFF.
    aMIKOR INDITOM A GAMET,REPTÉREN TUL VOK A MUTATOBA..[KICSIT SZAGGAT:| [
    VÁLASZTOM A TOCSIMAT,AUDI COUPÉ AZ ELSÖ,NEM CSINÁLOK SEMMIT pRISM3D SZERÜ ÜZIVEL KIDOB:| MI A BAJA?^^ MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEKNEK MEG FELELEK.ki véve a vidikarit sztem:S
    Geoforce fx 5200 a dobozramegtán 6600 van irva:S akk ez neki a baja? vagy akad? help.
  • milk4
    A Display menüben kell beállítani a fej mozgását( vagy a Video menüben)
  • wandrew26
    Átírtam a neveket, és már mások képeit is felraktam! ide ni
  • wandrew26
    Rendben átírom!
  • wandrew26
    Rendben írom :)
  • 94mike
    szijasztok megvan a game,még most indulok..valaki nem jön kocsikázzni?^^ ha igen,meg probálom meg keressni az autó kereskedést!:D és ott tali...időpontot nem kötök) csácsá
  • somdav95
    Az is megvolt, meg a játékot is újraraktam, nemtom mi a probléma :S
  • jofer
    - Alfa Brera packos autó! Tudomásom szerint nem lehet modként külön letölteni!

- Ha betettél egy autót, és mégsem tetszik, akkor visszateszed a biztonsági fájlt, amit az eredetiről készítettél! Mert az mindenhol levan írva, hogy készítése kötelező!
  • bevizzoli125
    Gurultam most egy kicsit...
    Talákoztam egy orosszal...

Aztán egy lesifotós lekapott...

És mégegyszer...

Aztán találkoztam pár magyarral...
  • HUNMemphis
    Szia.Nem lehet hogy újra be kéne kalibrálnod a balra és a jobbra fordulást? Nekem is csinálta már ezt.Egy próbált megért és sikerült.Tökmindegy mit ír akkor is nyomd újra a gombokat a pedálokat mindent.
  • [HUN]FaTaL
    Újratelepítéssel lehet kivenni, ha nem csináltál backupot. A brerahoz pedig vedd meg a megapackot.
  • jofer
    Hát ilyet még én sem láttam! Freetrack uninstall? Esetleg?
  • holecsko10
    Megnéztem hogy mit tud a monitorom és sajna ennyi a max felbontásom. a kártya még bírná a magasabb felbontást is csak a monitor nem bírná. Szerintetek milyen a képek?

• ronaldo86
    hali!lecci kuldjon mar vki egy linket ahonna letudom tolteni az alfa brera-t..elore is thx ja es ha mar egy autot betettem azt mar nem lehet kivenni ugye?
  • somdav95
    Hát basszus, ez a baj hogy ez a szar lezárta valahogy, és így mikor fordítam is a kormányt, cska előre néz a karakter folyton, rohadt idegesítő .... :S
  • [HUN]FaTaL
    Nem is látok trackir pipát:D
  • somdav95
    Hajnalt, reggelt, délelőttöt, delet, délutánt, -.-"

Valaki tudna #74728--> erre választ adni?
  • R420
    Estét!
  • R420
    Estét!
  • RATCUSTOM
    köszi
  • Falkon
    Innen!
  • RATCUSTOM
    ezt az LP640-et honnan lehet megszerezni?:D
  • Johnny 19
    Na mi van itt emberek? Ennyire rá értek hogy cseszegessétek egymást vagy mi van?!
  • R420
    Hali!
  • somdav95
    Hogy tudom kiszedni a track ir pipát? :S Mert csak kipróbáltam, és így most hogy nincs freetrack, nem buli hogy csak egyenesen néz a karakterem.... Valaki segítsen ha tud, köszi!
  • belisz
    Jó,akkor REMÉLEM tényleg ez a koccanások oka....és te is megerősítetted,szóval elhiszem..téma lezárva...
  • pxxl
    kis emlékeztető

Esti (tom)krúz
  • Cápafogxy
    Onnan nem akart lejönni, egyik serverről se, csak nem akartam kiírni,
    kösz a rapidos linket.