107666
-
Hli. lenne egy olyan problémám, hogy kell uj autókat berakni a játékba? konkrétan a GT500 ast Elenorrá változtatni. letöltöttem az elenor fájlokat, de irja hogy használjak MAGIC MAP-et. namost letöltöttem a TDUModdingTools-1.7.1 hozzá. Ez kell hozzá vagy más. ennyire nem vágom az angolt sajna itt megrekedtem. ha valaki leirná(esetleg részletesen) megköszönném, mert nem találtam visszaolvasva sem, bár 74000 hozzászólást nem olvastam el és a kereső sem dobott semmit nekem(lehet én vagyok a balek) -
wandrew26 #74763 ehh, egy kis szépítés alatt van az oldal, de vasárnap délutánra szándékozom befejezni! Addig is, ha van vmi amit érdemesnek találtok küldjétek. -
jól csináltad, csak a link nem volt jó :) -
gabesz012 #74761 (Hogy kell normálisan beszúrni?) -
gabesz012 #74760 Még egyszer köszi a ma esti gurulást, jó volt! Remélem sikerül képet beszúrnom... Egy a kezdésről és egy a befejezésről (pontosan nem néztem meg, de nagyjából 250-300 km-et zúztunk le).
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
-
jó volt a krúz,köszi mindenkinek!
itt még sokan:
vége:
-
A videó kártyád miatt akad sz.tem...nagyon gyenge -
nem vészes de nem egetrengető :]
lambópixel xD -
Ajj de gyönyörű színe van annak a Mercedes-nek!
-
Honnan vetted meg,hogy csak 24 nap múlva lesz meg?Amúgy meg a videókártya eléggé *khmmöhöm*,az lesz a gond. -
Meg vettem-.-"
már utonvan...csak hónap vége fele lesszmeg....addig semmi megoldás nincsrá?:| -
Egy kérdésem lenne:Megvetted a játékot?
Ha nem,akkor ne olvasd tovább.
Vegyél új videókártyát.
-
CSÁÓ OFF.
aMIKOR INDITOM A GAMET,REPTÉREN TUL VOK A MUTATOBA..[KICSIT SZAGGAT:| [
VÁLASZTOM A TOCSIMAT,AUDI COUPÉ AZ ELSÖ,NEM CSINÁLOK SEMMIT pRISM3D SZERÜ ÜZIVEL KIDOB:| MI A BAJA?^^ MINIMÁLIS KÖVETELMÉNYEKNEK MEG FELELEK.ki véve a vidikarit sztem:S
Geoforce fx 5200 a dobozramegtán 6600 van irva:S akk ez neki a baja? vagy akad? help. -
A Display menüben kell beállítani a fej mozgását( vagy a Video menüben) -
wandrew26 #74750 Átírtam a neveket, és már mások képeit is felraktam! ide ni -
wandrew26 #74749 Rendben átírom! -
wandrew26 #74748 Rendben írom :) -
szijasztok megvan a game,még most indulok..valaki nem jön kocsikázzni?^^ ha igen,meg probálom meg keressni az autó kereskedést!:D és ott tali...időpontot nem kötök) csácsá -
Az is megvolt, meg a játékot is újraraktam, nemtom mi a probléma :S -
- Alfa Brera packos autó! Tudomásom szerint nem lehet modként külön letölteni!
- Ha betettél egy autót, és mégsem tetszik, akkor visszateszed a biztonsági fájlt, amit az eredetiről készítettél! Mert az mindenhol levan írva, hogy készítése kötelező! -
Gurultam most egy kicsit...
Talákoztam egy orosszal...
Aztán egy lesifotós lekapott...
És mégegyszer...
Aztán találkoztam pár magyarral...
-
Szia.Nem lehet hogy újra be kéne kalibrálnod a balra és a jobbra fordulást? Nekem is csinálta már ezt.Egy próbált megért és sikerült.Tökmindegy mit ír akkor is nyomd újra a gombokat a pedálokat mindent. -
Újratelepítéssel lehet kivenni, ha nem csináltál backupot. A brerahoz pedig vedd meg a megapackot. -
Hát ilyet még én sem láttam!
Freetrack uninstall? Esetleg?
-
Megnéztem hogy mit tud a monitorom és sajna ennyi a max felbontásom. a kártya még bírná a magasabb felbontást is csak a monitor nem bírná. Szerintetek milyen a képek?
-
ronaldo86 #74739 hali!lecci kuldjon mar vki egy linket ahonna letudom tolteni az alfa brera-t..elore is thx ja es ha mar egy autot betettem azt mar nem lehet kivenni ugye? -
Hát basszus, ez a baj hogy ez a szar lezárta valahogy, és így mikor fordítam is a kormányt, cska előre néz a karakter folyton, rohadt idegesítő .... :S -
Nem is látok trackir pipát:D -
Hajnalt, reggelt, délelőttöt, delet, délutánt, -.-"
Valaki tudna #74728--> erre választ adni? -
Estét! -
Estét! -
köszi
-
Innen! -
ezt az LP640-et honnan lehet megszerezni?:D -
Na mi van itt emberek? Ennyire rá értek hogy cseszegessétek egymást vagy mi van?! -
Hali!
-
Hogy tudom kiszedni a track ir pipát? :S Mert csak kipróbáltam, és így most hogy nincs freetrack, nem buli hogy csak egyenesen néz a karakterem.... Valaki segítsen ha tud, köszi!
-
Jó,akkor REMÉLEM tényleg ez a koccanások oka....és te is megerősítetted,szóval elhiszem..téma lezárva...
-
kis emlékeztető
Esti (tom)krúz -
Onnan nem akart lejönni, egyik serverről se, csak nem akartam kiírni,
kösz a rapidos linket.