107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • 0blueman
    én egy E,F kategóriás gurulásban benne lennék, mondjuk 21:00-22:00
  • SeanJRRussel
    nekem az 1. autós játékom a colin mcrae rally 2 volt.Azon tanultam meg billel játszani és hál istennek minden autós játékkal elég jól nyomom.A hc mód amúgy elég buli billel.

Lesz ma krúz srácok????
  • ucnlm
    Köszi a válaszokat! Asszem egy kormány beszerzéséig (ami nem ma lesz) hanyagolom ezt a dolgot, viszont sajnos így sok krúzról le fogok maradni a továbbiakban is :( Pláne, hogy billel amúgy sem könnyű vezetni, bár már kezdek belejönni...
  • Kexmesterhun
    mennék én is csak ez a piros lámpás dolog nem jön be : /
  • AlieN911
    A találkahelyen vagyunk ! :)
  • belisz
    AlieN hol a francban vagy?? :D
  • SeanJRRussel
    köszi a segítséget!!!!!
  • belisz
    Szerintem billentyűzeten nagyon rossz HC-ban vezetni! (tapasztalat)
    A HC moddal gyakorlatilag szimulátorosabb lesz a játék! Van súlya a kocsinak,nem tudod 300-al bevenni a kanyart,nem állsz meg 20 méter alatt és persze hatalmasakat lehet vele ugratni :) (az az ugratásos része nekem annyira nem jön be!)
    Nekem azért tetszik,ha tehetem,és csak úgy gurulok,akkor mindig HC mod-ot választom :))
  • Immigrants
    Mármint a Hc
  • Immigrants
    Szerintem sokkal jobb úgy.Inkább fékezned kell mit hogy bevedd 230-cal Hawai legnagyobb kanyarját,és jobban csúszik Pl.:50-re felgyorsítasz behúzod a kézit és megfordulsz(persze a kormányt csutkára el kell fordítani)De a hátránya (lehet csak nálam) nem lehet sok kocsit vezetni pl.:a königsegg annyira csúszik nem tudsz vele kanyarodni.Ez az én véleményem.
  • ucnlm
    Tulajdonképp a HC mód miben különbözik az alaptól (azt tudom, hogy hatalmasakat lehet vele repülni)? Csak azért kérdem, mert kíváncsi vagyok, hogy miben tud többet/mást/jobban, amiért sokszor kötelező a krúzokon. És mennyire billentyűzetbarát? Érdemes-e egyáltalán várnom a lehetőséget, vagy így felejtsem el?
  • wandrew26
    Rendben, köszönöm :) akkor megnyugodtam :)
  • [HUN]FaTaL
    Hm, adblock volt a ludas, Ctrl+F5 után bejöttek a képek. :)
  • [HUN]FaTaL
    Néztem már lehet hogy valamelyik kieg kavar be, IEben minden rendben van nálam is. Már tiltottam adblockot is de úgyse :/ Na majd nyomozgatok otthon, a notin kényelmetlenebb :)
  • pxxl
    nálam néha előfordul hogy a neveknél lévő kék csík helyett sok kis vigyorgó emo jelenik meg. de ez ritka, nem hiszem hogy az oldal hibája lenne. am operát használok
  • wandrew26
    Megpróbálok, de max 1 órát jövök szal akkor 7től 8ig. ;)
  • wandrew26
    Nálam is minden rendben, most néztem IE-ben a februárban a táblázat szét volt csúszva, de rendreparancsoltam. Kérem jelezze, ha vkinek valaki problémát észlel! FaTaL szolj vissza ha rájöttél h nálad van e a probléma, de én is keresem h hol lehet a gond!
  • belisz
    Én ottleszek!!
  • AlieN911
    3.0.7-es firefox van nekem, és minden jó :)
    Este jösz?
  • wandrew26
    Szia, az oldalt a szerkesztés közben firefoxal nézegettem, nálam minden rendben, megjelennek a kis képek, nagy képek minden, és most megnéztem IE-ben is minden OK, van vki aki tapasztalt hasonló problémát mint FaTaL? Kérem jelezze vhogy!
  • AlieN911
    Hali!

Házadban keresd meg a game progress-t és ott nézegesd meg h, mik nincsenek meg, és azokat csináld meg! Ott van h. miért hány pontot kapsz, 45%=450 ponttal!
    Ami egyszerű, és eszembejut, 2 ruhafajtából kell, 10-10 db asszem, ez egyből 20 pont! De ott mindent megtalálsz!
    Sok sikert!
  • B2man
    Vegyél x ferkát, x házat, 10 nem emléxem milyen ruhát, stb. A game progress alatt meg tudod nézni mi hiányzik még.
  • belisz
    Vegyél 3 különböző Ferrarit,Lamborghinit,Mercedest....tuningolj fel (azthiszem) 3 autót.....ilyesmik...én így csináltam meg!! :)
  • SeanJRRussel
    Srácok,miért van az,h 42% áll a TDU-m és már vagy 10 versenyt megcsináltam de nem akar 45 re váltani pedig már kéne a HC.A térképen egy verseny sincs már és a stoppolós/modell szállítós versenyeket is megcsináltam???Mi lehet a baj??
  • belisz
    Na,megvan a kormány,beállítottam,franko minden,Balance-al már mentünk is egy keveset!!
    Délután valaki egy lassab HC-s krúzt???
  • HUN BECSEHELY
    Én is ilyet akarok.Szerintem csak kényelmessen lehet játszani,és ha meglessz,akkor csinálok képet róla.
  • [HUN]FaTaL
    Van belőle USB-s is.
  • Gaben17
    nekem is ilyen lesz,ülés már megvan (saab 93 cabrio) kézifékkel stb. csak neki kell álni építeni
  • [HUN]FaTaL
    Firefoxban nem jelennek meg a kis képek csak IEben. Majd javítsd ki plz :)
  • SrAta
    bátor vagy ez a dugó áűltalába nem szokott menni...
    az új gépeken legalábbis...
  • AlieN911
    Sajna lemaradt a ] De nem tudok szerkeszteni, mivel eltörölték az SMS-es VIP regget....:@
  • Roger6
    Baszki, még az aláírásod is nagy lett! De durva!
  • AlieN911
    Jaj tényleg:)
    Köszi ,hogy szóltál!
    [nagy]HC: ON[/nagy
  • BalanceArt
    Engem minden krúz érdekel, csak mindig pont akkor van valami családi dolog, ami miatt rendszeresen lemaradok. Ez egyébként sima vagy HC?
  • AlieN911
    Hali!

19:00 kor egy lájtos krúzra volna jelentkező?
    Találkahely
    Kocsi max B kategóriáig!
    Seb: 200 körül, olyan helyen ahol, sok sáv, stb ott ami a csövön kifér!
    Úticél, kilátótoronyhoz, balra fent! Itt képek készítése
    ha lehet, normálisan mennyünk, Pirosnál megállás, STOP nál lassítás :)
  • BalanceArt
    Nekem is nagyon tetszik ez zene. Az Alexander (Nagy Sándor film) CD-jén volt az egyik szám. A címe: Roxane's Veil.
  • csoli31
    Köszönöm.
    A zenéről meg csak az előadó párost tudom (Vangelis-Vanessa Mae), mert a YouTube-ról szedtem le, az egyik videóból. De szólok hogy a vízhang efektust én csináltam.
  • Roger6
    A zene tényleg durván jó!
  • Moodovin
    Üdv!
    Tetszik Csoli, szerintem jó lett, de ami még jobb az a zene! Úgyhogy kérlek add meg az előadót + címet.
    Köszi
  • csoli31
    Szevasztok!
    Sajnos a mostani videoszerkesztőmmel nem tudtam összehozni a videót.Viszont kárpótlásként csináltam a képekből egy kis videót, egy kis régi (nagyon régi) képekkel együtt!Test Drive Unlimited