107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • Falkon
    Bármilyen autót megtutsz csinálni?
    Mert ha igen akk egy 1985-ös Merci W124-et vagy egy 1987-es Buick Grand National-t csinálhatnál , persze van időd és kedved!
    köszi
  • Gibor
    TDU2? nem hiszem hogy nagyon fejlesztenék...
  • ucnlm
    Köszi, akkor asszem hanyagolom. Majd TDU2-ben kiélem az éjszaki országút hangulatomat :)
    A HDR-t amúgy is utálom, mert kifolyik tőle a szemem...
  • [HUN]FaTaL
    Sehogy, HDR-rel elég világos, lehet látni. Az egész annyi hogy befeketedik az ég meg kivilágosodik :D
  • [HUN]FaTaL
    Megvan nekem, de köszi :)
  • Szabi1991
    na végre
  • Gibor
    Igen!

• ucnlm
    Az éjszakai mod-ról (ami jól működik, váltakozik a nappal és éjszaka stb, nem tudom töb féle van-e) tud valaki betenni képeket? Kívácsni vagyok hogy néz ki, meg egy-két dologra, pl hogy van pl megoldva a fényszóró hiánya?
  • belisz
    Hachiroku az a régebbi Toyota Corolla igaz??
  • Gibor
    Mivel egész jól moddolható a game, én meg modellező vagyok.... ezért már készül is a Hachiroku :) meg az rx7 hez hang :D
  • BalanceArt
    Naná, hogy érdekelne, csak ott tudjak lenni!
  • Toyo
    Kell bizony, írd be google-be, hogy Test Drive Unlimited patch és az elsőt töltsd le.. ne az atari honlapjáról, én is szoptam vele. Aztán rakd újra a gamet, és mielőtt elindítanád, patcheld meg.. de a carpack-ot is felteheted, az is tartalmazza a patchet és legalább látod a packos autókat.. annyi az egész, hogy nem kell neki kódot beírni mikor kéri! Ezt másnak is ajánlom, mert látom van pár kép, hogy packos autó lenne, de csak a default car-t látjuk :) Csak használni, venni nem szabad packos autót ebben a szituban, különben ledob a szerverről..
  • pxxl
    töltsd le...mit veszítesz?
  • Geee
    cső all.
    Lenne egy kérdésem--ugye kell a 1.6-os patch az online támogatáshoz--de felrakom--és még mindíg le akarja tölteni ha belépek---ha van tapasztalat--pls help!!!!!!!!
  • Hoffi
    engem érdekelne
  • pxxl
    csak érdeklődés képpen kérdezem, hogy mennyire lenne népszerű egy kimondottan motoros krúz? mert akkor meszervezem valamelyik napra, ha van pár érdeklődő :)
  • Gaben17
    reggelt.
    este lesz vmi krúz?:P
  • popzu
    már megcsodáltam:D
  • orszagtom
    karbantartják az extra.hu-t így nem tudom feltenni (még) a képeim.... én is köszi mindenkinek, hasonló jófajta képek az enyémek is :)
  • Gibor
    Igen.... Te küldted még a hangokat.... ha kell újra felteszem valamelyik tárhelyemre...
  • lybrahu
    Csak csatlakozni tudok...köszi srácok!

• cicai
    :)
  • carloelsa
    jó hát ez az első barátkozásom a photoshoppal :D
    lol sufnis hihi
  • Fitti83
    Király volt megint az esti krúz. Köszönöm klubtársak!!!

Grabowszkival egy páros! :D

Egy kis drift:

És egy nagy repülés. XD :
  • cicai
    sufnis:D:D
  • carloelsa
    milyen lett a "Dozoo" feliratú nick képem?
  • Moodovin
    Köszönöm én is! :D Jól kifogtunk a balfékeket.
  • [HUN]FaTaL
    Olvastam, semmi gond :)
  • Misi az ezredes
    Bocsi hogy a banner nem jelenik meg legfelül de a tárhely ahova fel van öltve most karbantartás miatt zárva.
  • ladics
    popzu nekem is új a logom:]
  • [HUN]FaTaL
    akkor jól emlékeztem hogy mintha már játszottál volna, együtt csináltuk a magyar gps hangokat :D
  • [HUN]FaTaL
    üdv a szerveren :)
  • [HUN]FaTaL
    Írja hogy cdgalaxis...
  • Gibor
    CD galaxis.... 1700 + 990 volt... de másodjára.... anno még 7k ér vettem :D A probléma megoldva a régi profiljaimat nem fogadta el töröltem őket csináltam újat.... elfogadta csak mikor már mászkáltam meg minden egyszer csak kibaszta hogy nem elérhető perpill a szerver hát mondom qrva jó :D
  • SrAta
    Miaz hogy megjött?
    Honnan rendelted?
    Én egy hónapja rendeltem 576 online-ról de még midig semmi nincs náluk
    honnan rendelted???
  • Toyo
    Biztos jó a kulcs.. warez ha volt fent előtte, olvass vissza kicsit, hogy mit kell átírni vagy kitörölni.

Srácok kösz én is a krúzt! :D Meg Mr. Hilter-nek és Moodovin-nek is! :) Egy kép amikor a németekhez készültünk Golf krúzra :D
  • ronaldo86
    hii.........vki LEGYEN MÁR OLYAN SZIVES,HOGY A.......D/Program files/Atari/Test Drive Unlimited/Euro/Bnk/FX..fájlból..a WeatherDesc.ini...Weather_HDRI.ini és a Weather.ini fájlokat toltse már fel vmilyen oldalra és linkeljbe be ide de csak az akinek ezek eredeti fájlok vagyis h nincs betéve az éjszakai mód mert én nem csináltam biztonsági fájlt és már nem kell az éjszakai mód..............elore is kösz mindenkinek!!!
  • Gibor
    Segítsetek légyszíves.... a CD kulcsom szar hogyha azt írja hogy cannot connect to test drive server.... please check your network status.... rohadjon me, nem tudom mi lehet.... de megölöm a CD galaxis t ha szar a kulcs....
  • SeanJRRussel
    Nah jó nem várok továbbb...
  • SeanJRRussel
    Aki gondolja az jöjjön 20.30 ra a Ford szalonhoz..Olyan verdával gyere ami 250-260 at tuti megy de ne leygen gyorsabb 300-nál.HC nem kell.