107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • greenwar
    wtf sry srácok, nem tudom mi történt, 1x csak megfagyott:S még soha nem csinált ilyet TDU, élveztem, pláne a hegyvidéki részt

pedig már pont rátaláltunk a megfelelő útra, na majd holnap este!!:)
  • ucnlm
    Ok, ott leszek!
  • greenwar
    amg dtm 21.30-ra ottleszek ford salonnál, ha 28kor nem vagyok ott ne izgulj 30ra ottleszek
  • ucnlm
    Hahó, köszi mindenkinek! Működik a dolog, új D-Tools kellett.
    Greenwar én szívesen mennék, de lehet, hogy nem érek oda 20-ra... Ha olyan 25-ig tudsz várni, akkor mehetünk! Milyen kocsival menjek? Aston DB9, Pontiac GTO, Mercedes AMG DTM, nem tudok dönteni... Bár nekem is van F430-asom, de nem gyakoroltam vele túl sokat...
  • greenwar
    valaki akar jönni? 21:20 ford szalon, de ha jön valaki akkor pl írjon valamit mert ha senki nem ír akkor nem lépek be

a tegnapi 260 maximum 300-as kocsi jólenne mára is

én megint f430-al megyek
  • csoli31
    Én oda csak sima HD 720p-ben akartam volna feltenni. Max 1giga, és tíz perces lehet egy vidi!
  • milk4
    2GB-t hova akarsz te feltölteni?Youtube-ra max 100MB-t lehet feltenni.
  • wandrew26
    Felraktam az oldalra a mai képeket is, köszi aki ott volt :)
  • csontiz

• csontiz
  • csoli31
    Szevasztok!
    Se a YouTube, se a böngészőm nem akarja hogy feltegyem a vidit. A YouTube-ra megszakad a feltöltés, ha meg egy fájlmegosztóra akarom feltölteni ott meg a böngészőm nem engedi hogy a feltöltés végén egyáltalán megnézhessem hogy hová töltötte fel. Nem baj még megpróbálom a Windows böngészőjével, hátha azzal majd sikerül feltennem. Remélem nem baj hogy HD 1080i-s felbontású és majdnem 2G-át kóstál? Azért ekkora a felbontása mert így látni a neveket is rendesen, mert másképp szinte nem is lehetne kivenni!
  • SeanJRRussel
    Lesz ma gurulás???
  • devilzero
    Nekem PowerIso van fent, ami támogatja a daa file-kat, ezért váltotam át egyszer Daemon-ról egyébkénk, a PI sem bírja megnyitni, lehet a fájl gubancos!
  • [HUN]FaTaL
    Ugyanaz van a gcw-n...
  • Fitti83
    Tegyél fel egy újabb daemoon-t és működni fog! :D
  • Toyo
    Jólvan hát akkor még van valami gubanc. :) Más emuláló szoftver nincs a gépeden? Daemon Tools Lite (4.30.1) van nekem egyedül fent.. eddig nem volt semmi gabesz vele!
  • ucnlm
    Így sem jó, ugyanaz a hibaüzenet :(
    YASU törölve, minden bekapcsolva. Indítást simán a desktop lévő ikonnal próbáltam eddig is, nem is keresgéltem semmit az image-ben.
  • Toyo
    YASU-t töröld le vagy kapcsold ki vhogy, nem kell már úgysem most már. Ez a fix imaged nem tartalmaz "semmi" adatot, szóval ne onnan akard indítani, hanem az asztalról próbáld meg :)
    Daemon-ban pedig az emuláció mindegyik legyen bekapcsolva..
  • ucnlm
    Hát ez nem működik :(
    Azt írja "összeférhetetlenség támadt egy emuláló szoftverrel". Kipróbáltam, hogy odateszem mellé ezt a YASU izét, de annak is valami baja van. Mindegy, majd ésőbb még próbálkozom (egyébként hogy az istenbe lehet az a 3 GB-os image 44 KB-ba tömörítve? Biztos valami trükk, és amúgy nem annyi, de azért durva :)
  • ucnlm
    Köszönöm!
    Fatal: Elhiszem, de fő a biztonság, így biztos azt szedtem le ami jól működik, és nem rontom el az online játékomat véletlenül sem.
  • Toyo
    Link
  • [HUN]FaTaL
    Pedig GCW-n is fent van.
  • ucnlm
    Art fel tudnád tenni egy publikusab helyre, vagy rapidra nyilvánosan? Jó lenne ha nem kellene a CD-t pakolászni, de ahova tetted, ott már nem tölthető csak premium acc-al. Gamecpywolrd-ön meg nem találtam :\
  • Toyo
    A sárga az online igen, de az csak akkor megy, ha vagytok rá hárman négyen egyidőben.. de az nem is érdekes.
    Csinálgasd az elejét, aztán pár feladat után (1 verseny) fogod látni a többi online játékost is már.. Egyébként meg tökugyanazt kell csinálni mint amit eddig offline csináltál, csak most már élő (és pár agyhalott) által vezetett autókkal is találkozni fogsz! :)
  • devilzero
    Ez mind megvan, kösz all, egyébként az egész mc-club nem jön be!
    Vannak ilyen sárga versenyek, gondolom az az online...
  • Hoffi
  • Toyo
    Profilnál bejelölöd a gamespy id-t vagy ami ott van. beírsz egy e-mail címet, meg egy jelszót.. fent egy nick nevet amit akarsz (ezt később nem tudod megváltoztatni) aztán go!

Kishoffi, faq-t nézzed már, hogy bejön-e.. így megnyílvánulni vazz! Lejöttél az anyagról? Hol a stroboszkóp, nézzed azt a faq helyett! :)
  • Me0w
    Mivel mysql socket hibaval szall el, nem vettem komolyan a kerdest :p
  • Misi az ezredes
    FAQ
  • Hoffi
    nektek se jön be a faq? xDD
  • devilzero
    Meg ha elmagyaráznád hogyan lehet onlin-on játszani, azt megköszönném! ;)
  • devilzero
    Köszi!
    A patchel volt baj, letöltöttem a TDU.com-ról és már jó minden, csak 1 valami nem:
    Ha Offline-ban játszok és be van állítva az hogy manuális legyen a váltás miért marad üresben a jármű és nem enged váltani?
  • Toyo
    Link ezt mountold majd be és nem fogja kérni a cd-t.
    Milyen hibát írt ki pontosan?

Somdav: Offline tudod használni a packos autókat, de online nem.. én legalábbis nem! Roger is így értette szerintem..
  • Me0w
    Gamecopyworldon van mini-image hozza.
  • somdav95
    Ez nem így van. Énis elkezdtem újra offline-ba, és játszok közbe online is, semmi baj nincs vele, működik !
  • Hoffi
    de nekem akkor még nem volt eredeti a játékom!
    ezért kellett crackelgetni mert folyamatosan kérte az eredeti CD-t
  • devilzero
    Üdv!
    Végre megérkezett a TDU-n, viszont az új dolgokat mindig sajnálom, ezért azt kérdezném hogy létezik vmi legális nocd-crack hozzá?

Tehát fent van az Alapjáték, az 1.66patch, és kód nélkül a megapack, kell még vmi?
    Magyarositás van fent nektek, gondolom már az nem szól közbe az online találkozás miatt, de ha van honnan szereztétek?

Első indításkór hibát észlelet a játék, most újrarakkom, már fent volt a patch meg a megapack, vagy vmit én szúrtam el?
  • Misi az ezredes
    Igen Ofline modban csak felteszed és már jó is.
  • Roger6
    Ha jól emlékszem, offline módban nem kellett különösebb tehetség a megapackos autók használatához, mert a pack kulcsát a szerver ellenőrzi, nem a géped.
  • [HUN]FaTaL
    Offline tudsz menni, na és?:D