107666
-
Mintaka #75167 Maradj má olyan tahó vagy hogy szereted a fokhagymás nápolyit! -
Te is ilyen kis fa** pöcs vagy , hogy minden topigba beirsz ilyen szarokat??? 

-
Mintaka #75165 Anyám meghalt az apám alkoholista szóval fogd be a pofád bazdmeg! -
anyukád, hogy van? -
csoli31 #75162 Pláne a vége felé mikor egymás mellet mentünk kb. 1km-t.
-
Szabi csinálta.
Ha kell elküldöm privátba -
Ezt a felnit honnan lehet leszedni??
-
Hát te dolgod, ha nem tetszik, hát nem tetszik... Biztos 400-al száguldozol mindenhol (Y) -
Somdav-nak ment -
Egy Mustang...... 
Mi abban olyan nagy ?
-
Így szebb!
-
Valóban jó volt lehet még ilyen ! 

-
Minden álmom egy olyan! -
csoli31 #75153 Miért nem tetszik? 
Somdav: Nekem is az a kedvenc!
De mivel bugos a váltója nem használom gyakran!
Bocsi az nem is az!
-
Új szerzemény =)
-
Elég fura szine van az S6-nak!
-
csoli31 #75150 Szevasztok!
Egy kis mostani taláka képei.Első
Második -
Ma lesz valami?
Igaz nekem még nincsnek jó verdáim de ha jók a kikőtések, beleférek! ;) -
Kezd néha nagyon elegem lenni a TDU szerverekből :(
Az előbb volt láttam a térképen 3 magyar embert egy csoportban. Kb negyed órán át próbáltam valahogy melléjük kreülni, de sosem voltam egy layeren senkivel. A végén hosszú próbálkozás után odébbraktam magam kb fél kilométerrel, erre megjelenik egy rakat ember 40 kilométer messze...
-
havernak is és nekem is 20/20 as netünk van :) de ne offoljunk itt, nem erről szól a topic :D -
Hát itt a cégnél 20 megás net van, és itt van ilyen sebesség, akkor is, ha a fogadónak 10 megás a cucca... -
érdekes amúgy ez az egész.. Mert ez a barátom tőlem is ittlakok kb 50 méterre. és neki gyorsan tudok küldeni. De például másik haver aki kb ugyan ilyen távolságra lakik már lassan megy :S Mind1, lényeg hogy nem feltétlenül lassú :D -
Nem,mert elötte még átmegy az MSN szerverén is a cucc.Hiába tudok FTP-re 120kb/s--al feltölteni ha 1mega is 30mp-be tellik átküldeni egy ugyanolyan gyors internet elérésű ismerősömnek aki max 50m-re lakik tőlem. -
azért ez így ilyen formában nem igaz :D netkapcsolattól függ. Egyik barátommal pl 10mega 10-20 mp :) -
MSN-en átküldöd? Tudod te milyen sebessége van az MSN-nek? 10 Mega több mint 20 perc, gondolom a HD videót évekig töltenéd... -
Extra.hu-ra feltöltöd,csinálsz egy index.html-t amibe bekódolsz egy alap wmp lejátszót és alá teszel egy letöltés gombot és akkor nem fogják törölni a videót. -
csoli31 #75140 Szevasztok!
Utolsó próbálkozás képen elkezdtem feltölteni a vidit (HD 720p) a FileFront-ra. Ha most sem sikerül akkor inkább átküldöm msn-en annak akinek kell. Más ötletem már nincsen. Már vagy három napja vacakolok hogy megoszthassam veletek.
Ha nem fog tetszeni nektek, azt hiszem inkább többet nem is fogok csinálni, mert ez így nagyon macerás!
-
Köszönöm mindenkinek!
Először ArtMooney-val találkoztam akivel egy gyenge 120km-t tettünk meg! Nagyon jó volt!

Utána Fitti is csatlakozott , majd TOM202 illetve Lybra kolléga is megtisztelt a jelenlétével! :)
alváz vizsgálat. :D
Itt Fitti gumifüstölése, bár Ő nem is tudott róla. XD
Végezetül Lybrával a versenypályán driftelgetünk! Köszi :)
Az "árnyékharcos" XD
-
Már csak 1 kérdés. Milyen magyarosítás van?
Én felraktam egy olyat hogy sima-1.66pecs-megapack-os magyarosításokat, amiket külön-külön kellett felrakni de újrakellett raknia teljes gamet. -
THX Moodovin! 
-
Király volt a krúz Fiúk! THX! Nagyon durva ez a TVR T440R!
Először kezdeném egy nagyon érdekes parkolásommal! :DDDD
-
Jó volt ucnlm itt is megköszönöm még1szer :) -
Holnap nem valószínű hogy leszek, majd legközelebb :)
Amúgy nagyon sajnáltam, hogy nem jöttél vissza, m0lci-val elmentünk a világítótoronyhoz (poszthumusz LSL uticél :)) aztán vissza a hegyeken át, aztán még lefele a parton vagy 50 km-t :)
De amúgy tök jó volt, és még sosm vezettem senkit normálisan, szóval az is érdekes élmény volt :)
Pár kép úgy általában a mai napról:
-
Van mindkettő, de az online-ra feküdj rá most már ha megvan a game :) A voices-t meg simán az options-ben megtalálod legalul, ott vedd ki a pipát ha nem akarod hallani a mások zenéjét, beszédét (elég zavaró tud lenni). Az online játékosoktól úgy tudsz meglógni egyszerüen ha kiküldöd magad a térképre, aztán vissza mész... de pont ez a jó benne, hogy ott kószál más is, lehet hogy csatlakozik hozzád, de az is lehet hogy csak idegesíteni fog (úgy nagy átlagba minden estrére jut egy barom aki nem bír magával.. vmi külföldi :D) ..
No de majd saját bőrödön megtapasztalod a dolgokat :) Azt javaslom fedezd fel a kereskedéseket és ha lesz vmelyiknél krúz hírdetve, menjél el, vedd fel a srácokat barátlistára.. aztán meg majd kialakul :) -
Nektek van egy offline és egy online profil is vagy csak 1-et használtok?
THX mindent all! -
-
A hangok amiket hallasz valószínű mások mikorfonja. Audionál a VOICEt tiltod és kész is (bár asszem így téged se hallani). Online felhasználókat nem tudod kikapcsolni (mi a tök értelme lenne?:D). Kihívni őket úgy tudod, hogy rájukvillantasz (alapból asszem ENTER). -
Itt 1 jelentkező :)
Még csak 10%-nál tartok offline-ba még nincs annyira jó kocsim, meg nem nagyon értek még 1-2 dolgot.
Pl.: Amikor csak kóborlok vagy keresek egy versenyt offline-ba akkor hallok olyan kis hangokat, azok mik? Ki lehet kapcsolni?
Amikor még nem voltam online-n akkor gép-ek mentek sportautóval, ami mostmár átváltozott online felhasználókra, őket ki lehet kapcsolni, vagy nem? Hogyan lehet khíni őket?
Köszi mindent! -
greenwar #75128 sry, már nem, visszarendeztem mindent, de holnap gyere, péntek este biztos lesz pár ember -
Ok, még jó, hogy kijöttem. Amúgy onnan már csak egyenesen kb 15 km, de most már te is tudod az utat :)
Azért ha tudsz gyere nyugodtan vissza, még kb fél órát leszek!