107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • milk4
    Bocs,de nagyon szúrja a szemet:NEM CRUZ HANEM CRUISE VAGY KRÚZ
  • holecsko10
    Hali innen leszedtem a lambo nak a legújabb módot és egy bibi van nekem vele amikor kicserélem a fordulatszám jelzőt akkor nem olyan lesz mint ezen a képen hanem ilyen.

Valaki tudna segíteni benne.
  • devilzero
    Figyelem emberek! Én szervezem, de az ismeret hiányában nem szeretnék elől menni!
  • Toyo
    Ezek a képek 1024x768-ra vannak visszavéve,azé néz ki így.. lehet az oldal ahová feltöltöd nem tud nagyobbat kezelni vagy nemtom.. :)
  • popzu
    max az anti aliasing 4xes 1440*nemtom menyi me wideos több mint 900, környezete high, fényerö max, minden max....:S
  • milk4
    Anti-Aliasingot és a felbontást tegyed feljebb.
  • popzu
    mai nap sikerült összefutnom gagyival aki elmesélte régen nem játszott és kruzoltunk egy 100km-t kb. nagyon jo volt memph is velünk jött igy a legjobb barátaimmal tudtam kruzolni:) MAX GRAFON TOLOM, MÉRT ILYEN A MINÖSÉG??? ÁTLAG 50FPSEL......:S
  • ucnlm
    Elküldtem!
  • SeanJRRussel
    majg krúzolnék egyet én is.Uncnlm priviben külddm ár el az msn címed.
  • devilzero
    uncnlm: DÉL-től-hajnal 1-ig ;-) Akár ma is!
    csoli31: eddig 3-at csináltam 100%-ra azért a 80 helyett 120ezret kaptam, mindig csak 80ezres a díj ért evagy majd növekedni fog?
  • csoli31
    A kocsi szállításokat teljesítsd (lehetőleg 100%-ra), mert azokért sok pénzt kapsz!
  • ucnlm
    Ha a 12 alatt éjfélt érted, akkor nagyon benne vagyok! Éjszakai bagoly vagyok, de sosem találok senkit, akivel olyantájt lehetne menni :)
    Napközben is hébe-hóba leszek, de ez kiszámíthatatlan, hogy mikor. Szólok majd mielőtt belépek, aztán találkozunk valahol!
  • devilzero
    Mivelhogy nekem mégcsak kb. 48órája van meg a játék állandóan a gép előtt ülök és próbálok pénzt keresni, úgyhogy benne vagyok kb. félóránként nézem az sg-t, 3-4-5órák nagyon jó! Este is tökéletes 12:00-01:00 szoktam hírdetni:D
  • ucnlm
    Devillzero majd még kísérletezünk a dologgal! Én ma még többször isleszek, majd megbeszélünk egy menetet, aztán azon hátha többen maradunk! :)
  • devilzero
    Köszönöm mindenkinek aki részt vett vagy részt peóbált venni e remek Cruz-on!
  • ucnlm
    Bameg, nem értem miért ugyanazt rakta be kétszer, elnézést :\

• devilzero
    Ennyi játékossal kezdődött!

És a sok ledobásból ennyien maradtunk a toronyig!

• csoli31
    De akkor én mért tudok onnan 300-400kb-el letölteni, ha le van korlátozva?Bár igaz van benne valami. Mert én elvileg tudnék 30Megával is szedni lefelé. Amúgy sajnálom de csak ezt találtam ahová lehet max 1GB feltenni, és egyszerű is az én -100-as iqumhoz.
  • ucnlm
    Nagy kár, hogy a szerver szarakodása miatt szétszakadtunk, pedig jól indult. Mindenesetre köszönöm Moodvin-nak és Zabimarunak!

A kezdet:

Ittmeg már csak hárman:
  • popzu
    a terjedelme sztem senkit nem riaszt el, én elkezdtem szedni a max 70kb/s me levankorlátozva a a filefront letöltési sebessége...:D
  • csoli31
    Szevasztok!
    Végre fel tudtam tenni a vidit egy fájlmegosztóra! Kicsit nagyra sikerült (majdnem 1GB) Remélem a terjedelme nem riaszt el senkit.
  • AnginaP
    Sziasztok!
    Tudja valaki, h TDU fut-e Win7 64bit-en? Próbálta már valaki?...
  • devilzero
    Ha még megvan a mentésetek gyertek! ;)
  • belisz
    Csak az a baj,hogy 3 napja kellett csinálnom egy C: formázást,+ XP reinstallt...volt is eszembe,hogy lekéne menteni a dolgokat,de annyira meggajdult a gépem,hogy nem ismerte fel a Winchestert,az Usb Csatlakozókat,semmit!!!
    ...egyébként a mai napig nem tudom,hogy miért,de a lényeg,hogy mostmár jó! :)
  • popzu
    mindenkinek ez a baja.... mondjuk ezentul csináljá a winchesteredre biztonságit mindig:)
  • belisz
    pedig már tök jól álltam!! :S
  • popzu
    sokaknak elszált már a mentése söt.... gagyi zulufaka nemsorolom tovább ezért ajánlot a winchestereden egy biztonsági mentést csinálni rola..... énis mások kárán tanultam szerencsére.:D
  • belisz
    olyan lehet,hogy a mentésem csak úgy magától eltűnik?
    Ottvan a mentésem a gépen,mert LÁTOM TC-ben!
    És amikor megnyitom a game-t,akkor megsem próbál csatlakozni a szerverhez,hanem bedob egy teljesen új mentést,hogy én kezdjek el offline játszani!
    Rámegyek arra,hogy profilok,és csak az offline mentés van ott!
    Rohadtul nem értem! :S
  • wandrew26
    felraktam a tegnap est képeket az oldalra. Még 2 napotok van a pályázatra a képeket beküldeni.
  • somdav95
    Basszus, szétszedték az egész autópályát, mindennek nekimentek aminek csak tudtak :DDD
  • popzu
    msn?
  • popzu
    köszönöm a sok támogatást édesapámnak édesanyámnak és mindenkinek aki támogatot najonem :D
    gabennek,somnak,moodnak, gaben apukájának:D és a sok kis pöcsnek aki miat izolálnunk kellet:)
  • Immigrants
    Bocs az offért de Balance-vel ts-ezni akarok ezért balance:Bal felső sarok connection ott a 2. a quick connect 1.be írde be hogy:87.229.102.70:8877 2 ba hogy Balace art és kész is
  • somdav95
    Opp, a harmadik csak úgy bekerült :DDD Elnézést.. XD
  • Gaben17
    thx a krúzt somdav,bazsi,moodovin

A végén már fater ment:D

• somdav95
    Köszönöm a krúzt balinak, gabennek ( és apukájának ), és moodovinnak :P

• pxxl
    télleg óvatosan, mert ha soxor kirak emiatt, elöbb utóbb nem enged be aztán télleg kezdheted előről (saját tapasztalat :) )
  • pxxl
    halihó!

nincs kedve valaki(k)nek gurulni egyet? Legyen az éjszakai felállás ismétlése:

Ford szalonnál - 11:15 - B kategória - Ferrari vs RUF - HC: mind1 - szigetkör valamelyik irányba...
  • devilzero
    Úhh akkor azért nem engedte, de mostmár jó, nagyon kösz!
    Kinyomtatom a megapackos carlistet, csak azért raktam fel mert nem akarok olyan szutyok autót látni a jó kocsik helyett, és hát a kedvenc kocsim a trabant után a Viper, ezért megvettem;)
  • BalanceArt
    Bocs az offért, hol találom a felhasználói profilomat, hol tudom a privátot elolvasni? Még sose kellett eddig.