107666
-
fúúú bazz akkor belehúzok, én akarok elöbb végezni 

-
2 perc 43 másodperc múlva küldöm 
-
photoshop mágus 
rakjak még be párat?
-
Írtam neki írja át, erre : mit?
XD a kocsi nevét te okos:] -
gilbert93 #75493 Hello!
Lesz ma valami furulás, mert már régen voltam. -
Szabi1991 #75492
-
Immigrants #75491 Helló!Nem tudja valaki megcsinálni nekem ez a kocsit:Lamborghini Insecta Concept ehelyett:Lamborgini Gallardo Se.Előre is köszönöm.Írj privibe ha megvan!!
-
Bocsánat Uram, fél 10-ig melóztam (reggelt 8-tól), és csak utána értem fel a szerverre... Ma viszont korán leszek, elfüstölök egy-két garnitúra gumit, az tuti! 

-
Valaki aki tud rendszám táblát csinálni, csinálna nekem ebből 1-et TDU-hoz?
ebből
nagyon megköszönném:] -
Különben is Grab. hogy gondolod te ezt, éjszaka le lépek oszt utána szólnak hogy te meg fönt vagy! Szégyeld magad. 
-
Hát úgy hogy nén nem rég keltem :D
-
kössz!
am van packom, szal nem hátrány :P -
Ez jól néz ki? Ide is megjöttek az NFS makik, összebarmolni a gallardot:D -
Köszi a választ! -
Ja, emlékeim szerint a packos gallardora van eredetileg, de átnevezed a gallardo se -re és akkor azon lesz.. -
[URL=http://tdu-rusmods.3dn.ru/load/1-1-0-18]Lamborghini Gallardo "Racing Edition"+диски [/URL] közvetlen e cím alatt tudod letölteni.. :) -
Jó reggelt fél 12-kor? Hogyhogy? -
hali!
EZ A VERDA mocskos durván néz ki!! Lennék kedves megosztani velem/velünk a modot? plíííííííz

-
És gyakorolj sokat vezetni, mert nem szeretjük a lökdösődést. CSAK NÉHA. :D Mondjuk tegnap én sem voltam valmi frankó állapotban. Ja és jó reggelt mindenkinek.
-
köszönöm minenkinek a gyors válszt! végre egy normális közösség. ja és nem soká elérem a HC modot és én is szeretnék krúzolni veletek:) -
A légbeömlőt nem lehet ki nyitni vagy zárni egyfolytában nyitva van sajna. A módot itt leszedheted.
-
nem használok grafikai módot,mivel most valami bázis hivát ír a tdu central ezért nemtudom belinkelni a kocsit,viszont nem lehet külön nyitogatni a beömlőket,alapból ilyenek ha beteszed.
képeket ide menti:
C:\Users\NEVED\Documents\Test Drive Unlimited\savegame\PROFIL NEVED (nálam Vistán)
-
Hli Milyen grafikai modot használsz? és elvileg mivel lehet a légbeömlőt nyitni(Gondolom ez is mod)?
ja és amit csinálok Photo modban a játékban képet, azt hova menti? bocs a sok láma kérdésért:) -
végre működnek a felnyitott beömlők,előtte mindig kidobott hibaüzenettel 
-
Szép képek! Gratula! 
#75472: Nekem se szóltak ToMeE, bár nem is mentem volna, mert laggolok!
#75469: 1. Igen, minden marad a régiben.
2. Vagy kilépsz az egész játékból, vagy ha van offline profilod arra átváltasz majd vissza online
és nem a HC-t választod ki.. -
Azért szomorú vagyok hogy nem szóltatok... 

Még egyszer ez elő ne forduljon ez!!!
-
Hali, engem felvettél barátnak, de nem tudtam leokézni mert valamiért nem akarta úgyhogy a következő krúznál majd megoldjuk :)) Ami hétvége felé lesz mert addig albérletben rohadok, már alig várom :D :D -
USAMEN POWER #75470 Na ma újrakezdem a TDU-t mostmár eredetiben
Szerzek egy Cadillac-et és megkereslek titeket
-
Köszi!
Mellesleg az előbb elértem a champion szintet, uh benéztem a versenypályára, majd kipróbáltam a HC módot. Az biztos, hogy ezt nem billentyűzetre találták ki, uh egyelőre hanyagolom, de azért kérdésem megintcsak lenne:
1. ha egyszer kipróbáltam a HC-t, majd normál módban folytatom a játékot, akkor ugye minden megmarad a régiben (offline versenyek pl). Csakmert az elején azt írtam, hogy , ha ebben játszom, akkor "no longer" akármicsoda, ami elég kétértelmű. Bár elég hülyeség lenne, ha utána már nem lehetne elérni a virsenyeket...
2. Ezt tényleg csak úgy lehet aktiválni, hogy kilépek az egész játékból, majd vissza és a Hardcore módot választom ki? -
jóvolt srácok!! -
...akkor én is THX! 
-
Én is köszönöm megint mindenkinek ez a banda is nagyon faxa volt.
-
Köszönöm az esti krúzt a résztvevőknek! Király volt!
-
layer nem mindig teszi ugyan oda, leeht hogy ott több ember van de lehet hogy másik layerbe enged csak be -
Köszönöm az esti talit az első képen majdnem lekéstem a nagy fotózásról.
-
Egyet áruljatok el nekem: hogy lehet az, hogy annak ellenére, hogy valaki barátlistában mégsem látom a térképen, mikor a barátokra szűrök rá? Eddig is sejtettem, hogy ez van, mert elég sok ember felvettem már és nagyon ritkán láttam őket, de ma bebizonyosodott, mikor a 7 órás krúznál egyérteműen ott voltak olyanok, akik fel avnnak véce, de szűréskor nem láttam őket... -
Driverben vedd le az AA-t mert ha radeonoknál driverből rakod az AA-t akkor TDU alatt nem lesz AA tökmindegy mi van a játékban beállítva. AF-t viszont tedd maxra a driverben, úgy lesz a legszebb :) -
Nekem 1280x1024 4xAA és HDR High és mégse szép :( Ilyenkor mi van? 

Majd kipróbálom még, h. a driverben mindent csutkora nyomok, szép lesz sztem xD az FPS az biztos xD így se sok
-
Banyek tegyél már rá AA-t legalább amíg fotózol:D -