107666
N%C3%A9vtelen-1.png
  • pxxl
    fúúú bazz akkor belehúzok, én akarok elöbb végezni
  • [HUN]FaTaL
    2 perc 43 másodperc múlva küldöm
  • pxxl
    photoshop mágus rakjak még be párat?
  • ladics
    Írtam neki írja át, erre : mit?
    XD a kocsi nevét te okos:]
  • gilbert93
    Hello!

Lesz ma valami furulás, mert már régen voltam.
  • Szabi1991
  • Immigrants
    Helló!Nem tudja valaki megcsinálni nekem ez a kocsit:Lamborghini Insecta Concept ehelyett:Lamborgini Gallardo Se.Előre is köszönöm.Írj privibe ha megvan!!
  • Roger6
    Bocsánat Uram, fél 10-ig melóztam (reggelt 8-tól), és csak utána értem fel a szerverre... Ma viszont korán leszek, elfüstölök egy-két garnitúra gumit, az tuti!
  • ladics
    Valaki aki tud rendszám táblát csinálni, csinálna nekem ebből 1-et TDU-hoz?
    ebből
    nagyon megköszönném:]
  • Johnny 19
    Különben is Grab. hogy gondolod te ezt, éjszaka le lépek oszt utána szólnak hogy te meg fönt vagy! Szégyeld magad.
  • Johnny 19
    Hát úgy hogy nén nem rég keltem :D
  • pxxl
    kössz!

am van packom, szal nem hátrány :P
  • [HUN]FaTaL
    Ez jól néz ki? Ide is megjöttek az NFS makik, összebarmolni a gallardot:D
  • ucnlm
    Köszi a választ!
  • Toyo
    Ja, emlékeim szerint a packos gallardora van eredetileg, de átnevezed a gallardo se -re és akkor azon lesz..
  • Toyo
    [URL=http://tdu-rusmods.3dn.ru/load/1-1-0-18]Lamborghini Gallardo "Racing Edition"+диски [/URL] közvetlen e cím alatt tudod letölteni.. :)
  • Roger6
    Jó reggelt fél 12-kor? Hogyhogy?
  • pxxl
    hali!

EZ A VERDA mocskos durván néz ki!! Lennék kedves megosztani velem/velünk a modot? plíííííííz
  • Johnny 19
    És gyakorolj sokat vezetni, mert nem szeretjük a lökdösődést. CSAK NÉHA. :D Mondjuk tegnap én sem voltam valmi frankó állapotban. Ja és jó reggelt mindenkinek.
  • samsung123
    köszönöm minenkinek a gyors válszt! végre egy normális közösség. ja és nem soká elérem a HC modot és én is szeretnék krúzolni veletek:)
  • holecsko10
    A légbeömlőt nem lehet ki nyitni vagy zárni egyfolytában nyitva van sajna. A módot itt leszedheted.

• Gaben17
    nem használok grafikai módot,mivel most valami bázis hivát ír a tdu central ezért nemtudom belinkelni a kocsit,viszont nem lehet külön nyitogatni a beömlőket,alapból ilyenek ha beteszed.
    képeket ide menti:
    C:\Users\NEVED\Documents\Test Drive Unlimited\savegame\PROFIL NEVED (nálam Vistán)
  • samsung123
    Hli Milyen grafikai modot használsz? és elvileg mivel lehet a légbeömlőt nyitni(Gondolom ez is mod)?

ja és amit csinálok Photo modban a játékban képet, azt hova menti? bocs a sok láma kérdésért:)
  • Gaben17
    végre működnek a felnyitott beömlők,előtte mindig kidobott hibaüzenettel
  • Moodovin
    Szép képek! Gratula!

#75472: Nekem se szóltak ToMeE, bár nem is mentem volna, mert laggolok!

#75469: 1. Igen, minden marad a régiben.
    2. Vagy kilépsz az egész játékból, vagy ha van offline profilod arra átváltasz majd vissza online
    és nem a HC-t választod ki..
  • orszagtom
    Azért szomorú vagyok hogy nem szóltatok...
    Még egyszer ez elő ne forduljon ez!!!
  • Penge88
    Hali, engem felvettél barátnak, de nem tudtam leokézni mert valamiért nem akarta úgyhogy a következő krúznál majd megoldjuk :)) Ami hétvége felé lesz mert addig albérletben rohadok, már alig várom :D :D
  • USAMEN POWER
    Na ma újrakezdem a TDU-t mostmár eredetiben Szerzek egy Cadillac-et és megkereslek titeket
  • ucnlm
    Köszi!
    Mellesleg az előbb elértem a champion szintet, uh benéztem a versenypályára, majd kipróbáltam a HC módot. Az biztos, hogy ezt nem billentyűzetre találták ki, uh egyelőre hanyagolom, de azért kérdésem megintcsak lenne:
    1. ha egyszer kipróbáltam a HC-t, majd normál módban folytatom a játékot, akkor ugye minden megmarad a régiben (offline versenyek pl). Csakmert az elején azt írtam, hogy , ha ebben játszom, akkor "no longer" akármicsoda, ami elég kétértelmű. Bár elég hülyeség lenne, ha utána már nem lehetne elérni a virsenyeket...
    2. Ezt tényleg csak úgy lehet aktiválni, hogy kilépek az egész játékból, majd vissza és a Hardcore módot választom ki?
  • csontiz

jóvolt srácok!!
  • lybrahu
    ...akkor én is THX!

• Johnny 19
    Én is köszönöm megint mindenkinek ez a banda is nagyon faxa volt.

• Fitti83
    Köszönöm az esti krúzt a résztvevőknek! Király volt!

• csontiz
    layer nem mindig teszi ugyan oda, leeht hogy ott több ember van de lehet hogy másik layerbe enged csak be
  • holecsko10
    Köszönöm az esti talit az első képen majdnem lekéstem a nagy fotózásról.

• ucnlm
    Egyet áruljatok el nekem: hogy lehet az, hogy annak ellenére, hogy valaki barátlistában mégsem látom a térképen, mikor a barátokra szűrök rá? Eddig is sejtettem, hogy ez van, mert elég sok ember felvettem már és nagyon ritkán láttam őket, de ma bebizonyosodott, mikor a 7 órás krúznál egyérteműen ott voltak olyanok, akik fel avnnak véce, de szűréskor nem láttam őket...
  • [HUN]FaTaL
    Driverben vedd le az AA-t mert ha radeonoknál driverből rakod az AA-t akkor TDU alatt nem lesz AA tökmindegy mi van a játékban beállítva. AF-t viszont tedd maxra a driverben, úgy lesz a legszebb :)
  • AlieN911
    Nekem 1280x1024 4xAA és HDR High és mégse szép :( Ilyenkor mi van?
    Majd kipróbálom még, h. a driverben mindent csutkora nyomok, szép lesz sztem xD az FPS az biztos xD így se sok
  • [HUN]FaTaL
    Banyek tegyél már rá AA-t legalább amíg fotózol:D
  • csontiz