107666
-
Köszönöm szépen megint mindenkinek az esti krúzt.
-
jösz kocsikázni 1picit?
fenn megtalálsz -
Jó lett ez, nincs ezzel gond, de legközelebb Moodo-t tényleg írd fel... :)
Köszönöm a "meghívást", igyekszem ott lenni! -
Meg igen, tele a listám, nem mutat senki barátot szinte a térkép (1-2 embert) úgyhogy már csak klubtagokkal krúzolok mert arra hibátlanul szűr. -
Proci ha húzvan van tedd alapra. -
radialeng. -
USAMEN POWER #75571 Na basszameg a ... isten ! Mostmár kezdek mérges lenni ! Szerencsére az online profilba való belépés megoldódott... Most meg nem tok játszani pár percnél tovább mert állandóan lefagy a game, és előjön a Test Drive Unlimited hibát észlelt címü üzenet.... csak azt nem értem hogy tört verzióban miért nem fordult ez elő soha
-
BalanceArt #75570 Megtörtént már veletek is az, hogy a barátnak jelöltek egyszer csak lekerültek a listáról? Most már a többedik embert veszítettem el, illetve voltam kénytelen újra bejelölni, mert egyszerűen nem voltak már a listán. Lehetséges, hogy a játék csak adott (korlátozott) számú embert képes a listán tartani, és folyamatosan lecseréli azokkal, akiket később jelölök be és amúgy már nem férnének be törlés nélkül? -
szevasztok! Felraktam rakni megint a megapackot és kiirta hogy "your version is already updated"
nem értem hogy multkor miértnem működött:( -
Na,ma délután megtudtam csinálni a TDU-t....Reinstall kellett neki (csak tudnám miért!)
most szólok,hogy megváltozott a Nick-em (OsakaBandit)
..csak azt ne kérdezzétek,hogy honnan jutott ez az eszembe,mert foggggalmam sincs! -
USAMEN POWER #75567 Köszönöm mindenkinek a segítségét ! \Application Data\Test Drive Unlimited\ itt volt még egy addon txt file serialal és kikellet törölni, + a CD key serialt átírtam. Mostmár betudtam lépni. Beállítok mindent, az irányítástól kezdve és megyek én is. TDU nickem: MrFordShelby -
Szabi1991 #75566
[IMG][/IMG]
-
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Test Drive Unlimited\CDKey.txt rejtett mappa! Engedélyezd, hogy lásd.. -
USAMEN POWER #75564 Nem Nem ! Seholse volt megpiszkálva a csomagolás... -
USAMEN POWER #75563 Jaja törtel játszottam idáig... De azt töröltem, és CD röl feltelepítettem az eredetit... A mentéseim viszont megmaradtak, de már azokat is töröltem... Akkor hol írjam át eredetire a serial kódot ? Érdekes módon idáig nem volt szükségem rá, még a telepítésnél se. -
BalanceArt #75562 Rendesen le volt zárva az a doboz, amikor megvetted? Mert nekem már próbáltak olyan játékot elpasszolni amiből már a boltban megpróbálták kilesni a kódot. -
Küldenek egy mailt amiben meg kell erősítened a regisztrációdat.. de tényleg ne szenvedj vele, írj be egy kamu email címet meg egy jelszót aztán go..
Ha előtte a warez volt fent, át kell írnod a cd key-t az eredetire, ill. ha addon.txt is van azt töröld ki..
Elszállt megint a gépem, vmi bibi van vele.. kösz a krúzt srácok! :)
-
volt fent warez verzió? átírtad a serialt? -
BalanceArt #75559 Én is úgy csináltam mint wandrew26, nem is jártam a GameSpy oldalán. Pár másodperc volt az egész, aztán nekiálltam játszani. Szerintem emailt nem kaptam. Az biztos, hogy ilyen hercehurca nálam nem volt. -
USAMEN POWER #75558 Ja és miután regeltetek, nem kaptatok véletlenül egy IGN emailt ? Van benne minden szar és piros betükkel
Your verification code is ... (egy szép hosszu kód) -
USAMEN POWER #75557 Igen én is úgy csináltam ! Megvan a GameSpy cím, beírom a kódot, azt kiirja h várja 90 secet, utána bejön ez a szép kis felirat. Nem tudott csatlakozni stb stb... Please Check Your network status and try again. -
wandrew26 #75556 Csak azt nem értem, hogy mért stresszel mindenki ezen a gamespyon?? Én elindítottam a játékot beírtam az ímélcímem és egy jelszavat, sé azóta játszom..., nem kell a gamespy honlapján az év világon semmit csinálni (szerintem) és a könyvben is érthetően le van írva, nem akarok megbántani senkit, csak mindenki állandóan ezen problémázik. -
Miért kell a GameSpy accounttal szarakodni? Profil létrehozásánál egy pipa, aztán nicknév, e-mail cím, egy jelszó és kész... Ez a legegyszerűbb módja, szerintem! -
USAMEN POWER #75554 Segítsen vki pls ! Van egy GameSpy Accountom 2 Nicknévvel, és egy ellenőrző kódom, amit emailben kiküldtek ! Csak nekem a GameSpy oldala olyan kavarodott, és átláthatatlan hogy semmitse találok
-
USAMEN POWER #75553 Regeltem GameSpy on és kaptam egy ellenőrző kódot... de szerintem én vagyok hülye, sehogyse jövök rá hová kell azt bemásolni XD -
carloelsa #75552 F.I -ről megyünk fel Északra ugy a sziget közepén ha valaki akar csatlakozni ott megtalál minket (art meg hunosok... :D) -
Szabi1991 #75551 -
Jujj, ez egy kicsit tényleg durva volt!
Akkor ahoz még játszanom kell egy picit, nem baj, azért köszi! :D
Ez nagyondurva xD
Bocsánat :N -
carloelsa #75549 Már ott vagyok a Ford Islnandon hol vagytok??????? -
Ezeket az aranyköpéseket gyűjteni kéne! :D Linkelném ha lehetne, de ehhez játszanod kell és el kell érned egy bizonyos százalékot a játékban, asszem 45%! :) Ez a HC mód kérés sztem csak egy szűrő, hogy értsd, itt nem az agyatlan száguldozás a cél.. ha tudsz alkalmazkodni a többiekhez, nyugodtan gyere.. bár nem én vagyok a szervező :D -
Üdv, sajnos nem megyek, mert nem tudom mi az a HC, azonkívűl hogy harcore, vagyis azt is tudom mi hogy nagyobbat ugrasz keményebb járművezetési tapasztalat kell hozzá...
Honnan lehet letölteni?:D Ez a főkérdés! Köszi! -
+1, ha majd beférek.. aston, fekete.. csak az egyensúly miatt :D -
Szabi1991 #75545 ma láttam egy szép fehér musztángot, nagyon megtetszett a színe, szal megyek és veszek is egyet a játékban.. :DDD
kép,kép :) -
carloelsa #75544 okés, de ha vlki jön az nyugodtan irja le ide és akkor tudom hogy kb hányan leszünk :) -
Szabi1991 #75543 ott leszek :D -
carloelsa #75542 Akkor FORD ISLANDON lesz a tali gondolom ez jó :D -
Jól hangzik, de jó tanácsként.. találka helyszínnek ne a legforgalmasabb csomópontokat adjátok meg.. az életbe nem fog összejönni egy "csak" magyarokból álló layer.. :) -
USAMEN POWER #75540 Oksa köszi :) eredeti a game, ma vettem meg -
wandrew26 #75539 Szia, ha eredeti a játék, akkor ott a kézikönyv, és ott leírja a 47-es oldal alján. Amúgy az a lényeg, h nem kell csinálnod semmit. Elindítod a játékot, és ott a bejelölöd h multit szeretnél, kitöltöd a mezőket, megadod az emailcímed, és egy jelszót, sé autómatikusan létrehoz a játék neked egy gamespy accountot. Aztán elkezdesz játszani :)
-
carloelsa #75538 Fél hétkor lenne egy jó kis kresszes cruise!!!
Találkozás az Északi világítótoronynál (fent baloldalt a csücsökbe)
-max 200, lakott helyen max 170, városba 150
-tudod van olyan mondás hogy "Lassan jársz, tovább érsz" ezt tartsuk be
-a kanyarodás ne az legyen hogy jajj kanyar és páff hanem fék nyugodt kormánytekerés és kész :D
-ha lekanyarodunk lassan fodulj mert nem akarom azt látni hogy mindeki megy át a szembe sávba
-HC KÖTTTTTTTTELEZŐŐŐŐŐŐŐŐŐ
lámpa stb kell
-bármilyen kocsi, de nem kell gyors a 200 km/h hoz
nevem a leirásba
-normális előzés
balról előzz és sávba maradj
gyertek csak :D

[/IMG]